![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είχα έναν υπολογιστή χτίστηκε περίπου 6 μήνες πριν, που αποτελείται από: 1 GIG RAM Η AMD Athlon64 x2 4000 + ένα nvidea 8500 GT κάρτα γραφικών με 256MB επί του σκάφους cashe,,, Και κάθε φορά που προσπαθείτε να παίξετε είτε αύξηση των εποίκων μια αυτοκρατορία ή μεσαιωνικό συνολικού πολέμου του υπολογιστή θα τρέχει πρόστιμο για μισή ώρα τότε ξαφνικά τα γραφικά θα κλειδώνει μέχρι τότε η οθόνη θα σβήσει με το μήνυμα "δεν σήματος", αλλά ect τους ήχους από το παιχνίδι είναι ακόμα παίζει βοηθήσει τους ανθρώπους; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μεταβείτε στην ιστοσελίδα της nvidia και εγκατάσταση των νεότερων οδηγών καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Έγινε αυτό, καθώς και τις τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις για τα παιχνίδια .... Ακόμη δεν τύχη |
|
| |||
| |||
| μόνο ένα συναίσθημα, αλλά έχετε τον υπολογιστή σας καθαρίζονται τελευταία, abit πεπιεσμένου αέρα για να απαλλαγούμε από την bunnies, θα μπορούσε να είναι η υπερθέρμανση δοκιμάστε την απογείωση και την υπόθεση έχουν άλλο ξεφάντωμα για το παιχνίδι, πάρτε λίγο αέρα εκεί απλά μια σκέψη
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| το κάνει, δεδομένου ότι αυτό ήταν ολοκαίνουρια. συν κάνω διατηρούν το comp αρκετά καθαρό thats πώς θ ανατίναξε το τελευταίο μου το ένα πάνω θέρμανσης με τη σκόνη. τον τόπο μας αγόρασε από την εν λόγω i απλώς χρειάζονται τα τελευταία προγράμματα οδήγησης, αλλά όπως είπα ότι hasn `t βοήθησε. Και όλα αυτά προσπαθούμε να κάνουμε τώρα είναι να πωλούν πιο σκληρά σκεύη μου. I `m αναρωτιούνται εάν ίσως μια διαφορετική κάρτα γραφικών θα μπορούσε να είναι η απάντηση posibly ένα από τα νεότερα nvidea σειρά 8 είναι αυτές; |
|
| |||
| |||
| yeh δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω id ζητήσει προσωπικά ο τύπος για την ανταλλαγή της κάρτας λέει την knackered Θα ήθελα επίσης να πω διογκώσουν το κάνει κατά τη διάρκεια της επιφάνειας εργασίας και ![]() Ξέρω ότι δεν τις καλύτερες συμβουλές στον κόσμο, αλλά αν τα οποία έχουν ναυπηγηθεί για σας τότε ο άνθρωπος θα πρέπει να έχουν δοθεί όλα τα χυμό κτλ χρειάζεται Έχω την 8600gt, θα σας εξυπηρετήσει καλά, καλή κάρτα!
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Το άλλο πράγμα ήταν περίπου ένα ζητώντας περίπου ήταν το PSU, το έχεις ένα 500W PSU εκτελούνται στο ότι θα πρέπει να παρέχουν αρκετό χυμό; ή θα πρέπει i μέχρι βαθμού; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μεταφέρθηκε στο γενικό υλικό. Ο λόγος που συμβαίνει είναι, λόγω της κάρτας Ian. Σύνολο πολέμου gpu είναι πολύ έντονη. Η κάρτα αυτή δεν μπορεί να σιδηροπρίονο. Απλή όπως. Το υπόλοιπο του spec είναι ωραία, αν και ίσως να θέλετε να σκεφτούμε 2GB RAM αν είναι ένα gaming οικοδομήσουμε. Το PSU είναι επίσης ok από ισχύς άποψη. Δείτε το άλλο νήμα και σχετικά με μια νέα κάρτα, όπως έχω απαντήσει σε αυτό.
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ καλή Κύριε, ήταν σχετικά με το σχεδιασμό της έχοντας άλλο GIG RAM όταν κόλλησε στο i ταξινομημένο γιατί θ `t μπορούσα να παίξουν το παιχνίδι. Και συγνώμη για την έναρξη το εδώ μέσα, αλλά θ `t ήταν σίγουρος αν ήταν μια διένεξη λογισμικού ή υλικού ή τι. |
|
| |||
| |||
| Είστε ευπρόσδεκτοι. Και δεν υπάρχει πρόβλημα.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θέματα με την κάρτα γραφικών - PC κολλάει όταν gaming | dwightrocks | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 24η Μαΐου 2009 13:14 |
| Internet Αλήθεια Ενοχλητικό Me! | KanoakaVirus | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 8η Μαρ 2009 12:51 |
| Άνοιγμα με - Ενοχλητικό | Spunked | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 30η Σεπ 2008 00:02 |
| Ενοχλητικό πληκτρολόγια! | KanoakaVirus | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 8 Ιουν 2008 04:15 |
| Μπορώ να απαλλαγείτε από ενοχλητικές προειδοποιήσεις | brad3314 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 10 Μαρ 2008 10:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |