![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imala sam Pc izgrađeno oko 6 months ago sastoji od: 1 čeze ram An AMD athlon64 x2 4000 + jedan nvidea 8500 GT grafička kartica sa 256MB na brodu ubrzanje pristupu disku,,, I svaki put kad pokušam igrati bilo naseljenika uspon carstvo ili srednjovjekovnih totalnog rata na računalu će se pokrenuti u redu za pola sata a zatim sve nagli grafika će zaključati onda monitor isključit će se uz poruku "nema signala", ali zvukova itd. u igri su i dalje svira bilo koji pomoć ljudima? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| idite na web stranicu nvidia i instalirajte najnovije drivere Najbolje mjesto za početak
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Gotovo da je, kao i najnovija ažuriranja za igre .... i dalje nema sreće |
|
| |||
| |||
| samo osjećaj, no jeste li očistiti svoje računalo u zadnje vrijeme, abit komprimiranog zraka da biste dobili osloboditi od bunnies, moglo bi biti pregrijavanja probati uzimajući off slučaju i drugi pijanka na igru, dobiti neki zrak tamo samo misli
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| njegova je učinio jer je potpuno novi. plus ja to zadržati comp prilično čist taj način JA duhati moja posljednja nad grijanje s prašine. mjestu kupili smo ga od rekoh jednostavno potrebna najnovije drivere, ali kao što sam rekao da hasn `t pomogao. I svi oni pokušati učiniti sada je teško prodati me više paziti. I `m pitate li možda neku drugu grafičke kartice može biti odgovor posibly jedan od novijih nvidea serije 8 one? |
|
| |||
| |||
| yeh, ne znam što drugo da se predloži osobno id Gvido pitati za razmjenu kartica govori svojim knackered ja bih isto tako reći da pretjerivati to vrijeme kao desktop ![]() ne znam njen najbolji savjet u svijetu, ali ako je njegov bio sagrađen za vas onda Gvido trebali su dali sve soka itd potrebno imam 8600gt, on će vas dobro služiti, dobra kartica!
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Neke druge stvar je jedan od pitajući je o PSU, njegova je dobio 500w PSU izvodi u koji bi trebao biti pružanje dovoljno soka? ili bih trebao do razreda? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Premještena je na opće hardver. Razlog to događa se zbog karticu Ian. Ukupno ratu je vrlo intenzivna GPU. Kartica ne može hack to. Simple as. Ostatak od spec je u redu, mada možda želim razmišljati o 2GB RAM-a, ako je to gaming grade. The PSU je ok sa snagom točke gledišta. Pogledajte vaše ostale nit u pogledu te novu karticu kako sam ja odgovorio tamo.
|
| |||
| |||
| Thank you very much dobri gospodine, bila sam na planiranje imaju drugi harpun zaglavi u RAM-a kad sam ja sortirana zašto `t mogao igrati. I ispričavam se za početak u ovdje ali ja wasn `t siguran ako je to bio sukob softver ili hardver ili što. |
|
| |||
| |||
| Vi ste dobrodošli. I nema problema.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |