![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Volt egy Pc épített körülbelül 6 hónappal ezelőtt a következőket tartalmazza: 1 koncert ram Az AMD athlon64 x2 4000 + a nvidea 8500 GT grafikus kártya 256 MB fedélzeti cashe,,, És minden alkalommal megpróbálok játszani bármelyik telepesek Rise of an Empire Total War a középkori vagy a számítógép fog bírság fél órán keresztül, majd hirtelen a grafika is bezár, akkor a monitor kikapcsol azzal az üzenettel: "nincs jel", de a hangok ect a játék még mindig játszik segít az emberek? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| menj az nvidia honlapján, és telepítse a legújabb illesztőprogramokat a legjobb hely a start
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Kész, hogy valamint a legújabb frissítéseket a játék .... még mindig nem szerencse |
|
| |||
| |||
| Csak egy érzés, de van tisztítani a számítógépet, legutóbb, a sűrített levegő Abit megszabadulni a nyuszik lehetne túlfűtést try le az ügyet, és még egy mulatozás a játék, egy kis levegő van Csak egy gondolat
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| hogy csinálta, mert vadonatúj. és én, hogy a kötelező meglehetősen tiszta thats how Elcsesztem utolsó több mint egy fűtő a portól. az a hely, azt vettem ki mondta, egyszerűen szükség van a legfrissebb driver, de azt mondtam, hogy hasn `t segített. És mindezt megpróbálják ezt most eladni nekem még kemény áruburgonya. I `m tudni, ha esetleg egy másik grafikus kártya lenne a válasz posibly egy újabb nvidea sorozat 8 is? |
|
| |||
| |||
| yeh Nem tudom, mi mást javasolni id személyesen kérdezni a fickót, hogy osszák meg a kártya azt mondja, hogy knackered Azt is mondják, hogy túlzok, és nem az asztalon is ![]() Tudom, hogy nem a legjobb tanácsot a világ, de ha az nem épült meg, akkor a pasi kell adni az összes gyümölcslé stb szükséges Nekem van a 8600gt, hogy jól fogja szolgálni, jó kártya!
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| A másik dolog, hogy valaki volt kérdezett volt a tápegység, hogy van egy 500W psu futó kell, hogy legyen elég, hogy a gyümölcslevek? , vagy pedig az I. osztály? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áthelyezve az általános hardveren. Ennek az az oka, hogy zajlik, mert a kártya Ian. Total War GPU nagyon igényes. A kártya nem csapkod meg. Egyszerű. A többi spec a szép, bár lehet, hogy szeretné gondolni 2GB RAM, ha a szerencsejáték építeni. A PSU is OK egy wattértékek szempontból. Nézze meg más téma, valamint az új kártyát, mint én válaszolt ott.
|
| |||
| |||
| Nagyon köszönöm, jó uram, én tervezem, hogy miután egy koncert RAM ragadtam amikor válogatni, miért nem tudtam `t játszani a játékot. És sajnálom kezdve itt, de nem voltam biztos benne, hogy "nem ez volt a konfliktus a szoftver vagy hardver, vagy mi. |
|
| |||
| |||
| Szívesen. És nincs probléma.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kérdésekről grafikus kártya - PC lefagy Gaming | dwightrocks | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 24. május 2009 13:14 |
| Internet igazán bosszantó Me! | KanoakaVirus | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 8. március 2009 12:51 |
| Megnyitás - Annoying | Spunked | A Windows operációs rendszerek | 11 | 30. Szeptember 2008 00:02 |
| Bosszantó billentyűzet! | KanoakaVirus | General Chat szoftver | 3 | 8. június 2008 04:15 |
| Can I get rid of annoying figyelmeztetések | brad3314 | A Windows operációs rendszerek | 7 | 10. március 2008 10:15 |
| Téma eszközök | |
| |