![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turėjau Pc pastatyta apie 6 mėnesiai sudaro: 1 koncertą avinas AMD Athlon64 X2 4000 + nvidea 8.500 GT grafikos plokštę su 256MB laive cashe,,, Ir kiekvieną kartą aš stengiuosi žaisti kaip gyventojai Rise of an Empire arba Total War viduramžių kompiuteris veiks baudą už pusvalandį, tada visi staiga grafika bus užrakinti po ekranu bus išjungtas ir pranešimą "No signal", bet Panašiai EBS iš žaidimo, vis dar vaidina bet padėti žmonėms? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grįžti į nvidia svetainėje ir įdiegti naujausias tvarkykles Geriausia vieta pradėti
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Priimta, kad taip pat ir naujausi žaidimai .... dar nėra laimės |
|
| |||
| |||
| tik jausmas, bet jūs išvalyti kompiuterį pastaruoju metu, abit suspausto oro atsikratyti zuikučiai, gali perkaisti pabandykite kilimui atveju ir turi kitą žaidimą išgertuvės, kažkiek oro ten just a thought
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| jos tai padarė, nes ji buvo visiškai nauja. plius man daryti toliau KOMP gana švarus thats how I liepė mano naujausia per šildymo dulkių. vieta mes nupirko iš sakė, kad aš tiesiog reikia naujausias tvarkykles, bet, kaip sakiau, kad hasn `t padėjo. Ir visi jie bando daryti dabar yra parduoti man dar sunku įranga. I `m wondering jei gal skirtingų vaizdo plokštė gali būti atsakyti posibly vienas iš naujesnių nvidea serija 8 kokius? |
|
| |||
| |||
| yeh i don't know what else to rodo asmeniškai ID paklausti vaikinas keistis kortelę sako savo knackered Taip pat norėčiau pasakyti, kad perdedi ji per darbalaukyje, taip pat ![]() Žinau, jos nėra geriausias patarimas pasaulyje, bet jei jos buvo sukurtos tik Jums tada vaikinas turėtų būti suteiktos visos sultys ir tt ji turi Turiu 8600GT, tai bus jums gerai, gero kortelę!
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Kitas dalykas, kai vienas buvo klausdamas buvo PSU, jos gavo 500W PSU veikti, kad jis turėtų būti suteikti pakankamai sulčių? ar turėčiau iki grade? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Perkelta į bendrųjų metalo dirbinių gamyba. Priežasties ji vyksta, yra dėl kortelės Ian. Total War GPU yra labai intensyvus. Kortelės negali nulaužti jo. Paprasta kaip. Iš spec poilsis yra gerai, tačiau verta pagalvoti, 2GB RAM, jei tai žaidimų statyti. PSU taip pat Gerai, nuo galios požiūriu. Žr kitų savo temoje, taip pat apie naują kortelę, kaip aš atsakė ten.
|
| |||
| |||
| Ačiū labai gera, pone, aš planavimas turintys kitą RAM įstrigo, kai aš surūšiuoti, kodėl aš negalėjau `t žaisti koncertą. Ir sorry už pradedant čia, bet i wasn `t tikrai, jei ji buvo programinės įrangos konfliktai arba aparatūros ar ką. |
|
| |||
| |||
| You're welcome. Ir jokių problemų.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemos su video korta - PC, kai žaidimo crashes | dwightrocks | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Gegužė 24, 2009 13:14 |
| Interneto Really annoying me! | KanoakaVirus | Networking, Modems & VoIP | 4 | 8 kovas 2009 12:51 |
| Open with - Annoying | Spunked | Windows "operacinės sistemos | 11 | 30 rugsėjis 2008 00:02 |
| Annoying Keyboards! | KanoakaVirus | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 8 birželis 2008 04:15 |
| Galiu atsikratyti erzinančių įspėjimų | brad3314 | Windows "operacinės sistemos | 7 | Kovas 10, 2008 10:15 |
| Temos įrankiai | |
| |