![]() |
|
| |||
| |||
| Man bija Pc būvēts apmēram 6 mēnešus pirms sastāv no: 1 GIG ram AMD Athlon64 x2 4000 + nvidea 8500 GT grafikas karte ar 256MB uz kuģa cashe,,, Un ik reizi, kad mēģinu spēlēt, kolonistu pieaugums impērijas vai medieval total war dators darbosies naudas pusi stundu tad visi pēkšņi grafikas ieslodzīt tad monitors izslēgsies ar ziņojumu "nav signāla", bet ect skaņas no spēles joprojām spēlē any help cilvēkiem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iet uz nvidia mājas lapā un instalētu jaunāko draiveri Labākā vieta, kur sākt
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Darījuši, kā arī jaunākos atjauninājumus spēles .... joprojām nav luck |
|
| |||
| |||
| tikai sajūta, bet esat jātīra dators pēdējā laikā ABIT saspiestā gaisa atbrīvoties no zaķi, varētu pārkaršanu izmēģināt paceļoties lietu, un ir cita razzle par spēli, iegūt kādu gaisu tur tikai doma
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| tā darījuši, jo tas bija brand new. plus i do paturēt comp diezgan tīru thats kā es blew my pēdējais nekā apkure ar putekļiem. vietu, mēs nopirkām no teicu tikai nepieciešams jaunāko draiveri, bet kā jau teicu, ka hasn `t palīdzēja. Un visi viņi mēģina to darīt tagad ir pārdot man vēl grūti izstrādājumi. I `m jautājums, ja varbūt atšķiras grafiskā karte varētu būt atbilde posibly vienu no jaunāku nvidea sērija 8 tiem? |
|
| |||
| |||
| Yeh Es nezinu, ko citu ieteikt personiski id lūgt puisis, lai apmainītos ar karti saka tā knackered Es arī pārspīlēt teikt, ka tas laikā darbvirsmu, kā arī ![]() Es zinu, tā nav labākais padomu šajā pasaulē, bet, ja tā ir uzbūvēta par jums, tad puisis būtu sniegta visa sula utt tai ir vajadzīga Man ir 8600GT, tas kalpos jums labi, laba karte!
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Otra lieta apmēram vienu izteica vēlēšanos apmēram bija PSU, tā ieguva 500w psu darbojas tā būtu, ka var nodrošināt pietiekami sulas? vai man up grade? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārcelts uz metāla. Iemesla dēļ, kas notiek ir tādēļ karti Ian. Total War ir ļoti GPU intensīvi. Karti nevar banalizēt to. Vienkārša. No spec pārējo naudas sodu, lai gan jūs varētu vēlēties, lai padomātu par 2gb ram, ja tas ir spēļu būvēt. Psu ir ok no jaudas viedokļa. Redzēt jūsu citi pavedieni, kā arī attiecībā uz jaunu karti, jo esmu atbildējusi tur.
|
| |||
| |||
| Thank you very much labs Man bija plānošana, kam ir cita GIG RAM iestrēdzis, kad es sakārtoti kāpēc i couldn `t spēlē spēli. Un žēl, sākot no šeit bet i wasn `t pārliecināts, vai tā bija programmatūras konfliktu vai aparatūras vai ko. |
|
| |||
| |||
| You're welcome. Un nav problēmu.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |