![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Miałem Pc zbudowany około 6 miesięcy temu składający się z: 1 gig ram AMD Athlon64 X2 4000 + nvidea 8500 GT z 256 MB pamięci karty graficznej na cashe pokładzie, I każdy czas ja próbować grać zarówno osadników Rise of an Empire: Total War lub średniowieczny komputer będzie działał dobrze przez pół godziny potem nagle grafika będzie zamknąć to monitor wyłączyć z komunikatem "brak sygnału", ale dźwięki ect. z gry są jeszcze gry wszyscy ludzie pomóc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| przejdź do strony nvidia i zainstalować najnowsze sterowniki Najlepszym miejscem na rozpoczęcie
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Sporządzono że jak najnowsze aktualizacje gry .... nadal nie ma szczęścia |
|
| |||
| |||
| tylko uczucie, ale czy czyścić komputer ostatnio, abit sprężonego powietrza, aby pozbyć się zające, może być przegrzanie spróbować zdjąć sprawy i innym falująca na grę, trochę powietrza tam just a thought
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| jej zrobił to, ponieważ był nowy. plus i do utrzymania comp dość czyste thats how I blew my last one ponad ogrzewania z kurzu. miejsce kupiliśmy ją od powiedział po prostu potrzebne najnowsze sterowniki, ale jak powiedziałem, że hasn `t pomógł. A wszystko próbują zrobić to teraz mi sprzedać towar bardziej twarde. I `m zastanawiać, czy może inna karta graficzna może być odpowiedź posibly jedna z nowszych serii nvidea 8 z nich? |
|
| |||
| |||
| yeh i nie wiem co jeszcze zasugerować id osobiście zwrócić się do faceta w celu wymiany karty mówi jej knackered I również przesadzać powiedzieć, że to w pulpit, a także ![]() Wiem, że jej nie najlepsze doradztwo w świecie, ale jeśli jego był przeznaczony dla Ciebie, to facet powinien był przedstawić wszystkie soki itp. potrzebuje Mam 8600GT będzie służył dobrze, dobre karty!
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| Inna sprawa, ktoś pytał o stronę PSU, jego dostał 500W PSU działa w nim, że powinno być zapewnienie wystarczającej soku? lub należy do klasy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przeniesiono do wyrobów metalowych ogólnego przeznaczenia. Dlatego to dzieje się tak, ponieważ karty Ian. Wojna totalna GPU jest bardzo intensywne. Karta nie może hack it. Proste. Reszta specyfikacji jest w porządku, chociaż warto pomyśleć o 2GB RAM, czy to gry budować. Zasilacz jest ok z punktu widzenia moc. Zobacz swój inny wątek, a także dotyczące nowej karty jak już odpowiedział na nie.
|
| |||
| |||
| Dziękuję bardzo dobre panie, i planował o innym koncercie, gdy utknął w pamięci RAM i uporządkowane, dlaczego couldn `t gry. Przepraszam za rozpoczęcie w tutaj, ale nie byłem `t pewien, czy to konflikt oprogramowania lub sprzętu albo co. |
|
| |||
| |||
| You're welcome. I nie ma problemu.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |