![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am avut un PC construit acum aproape 6 luni constând din: 1 gig ram O AMD Athlon64 X2 4000 + o carte de nvidea 8500 GT grafic cu 256MB la cashe bord,,, Şi de fiecare timp i încercaţi să redaţi fie colonişti naştere unui imperiu sau de război Medieval Total computerul va rula fin pentru o jumătate de oră, apoi dintr-o dată grafica va bloca până atunci monitorul va opri cu mesajul "fără semnal", dar Sunete TCE de la joc se joacă încă orice îi ajută pe oameni? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| du-te la site-ul NVIDIA şi instalând cele mai noi drivere cel mai bun loc pentru a începe
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Adoptat că, precum şi cele mai recente actualizări pentru jocuri .... încă nu luck |
|
| |||
| |||
| doar un sentiment, dar te-ai curatat computerul în ultima vreme, Abit de aer comprimat pentru a scăpa de iepuraşi, ar putea fi supraîncălzire încercaţi decolarea de caz şi au o altă Razzle pe joc, luam putin aer acolo doar un gand
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| sa facut-o de când a fost nou. , plus i a face să păstreze comp destul de curat thats Cum mi-am aruncat în aer o ultima mea peste încălzire cu praf. locul am cumpărat-o din a declarat pur şi simplu am nevoie de cele mai recente drivere, dar după cum am spus că n-a `t au ajutat. Si tot ei încearcă să faceţi acum este să-mi vinzi vase mai tare. I `m întrebam dacă poate un alt card de grafică ar putea fi raspunsul posibly unul din seria nvidea cele mai noi 8? |
|
| |||
| |||
| I Yeh nu ştiu ce altceva să sugereze personal id cere să facă schimb de tip carte spune sleit sale I s-ar exagera, de asemenea, spune că nu este timpul în spaţiul de lucru, precum şi ![]() Eu nu ştiu sale cele mai bune sfaturi din lume, dar dacă ei a fost construit pentru tine, atunci tip ar trebui să-au dat toate suc etc de care are nevoie Eu am 8600GT, ea va servi vă bine, carte de bun!
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| Lucru alte câteva una a fost întrebat despre a fost PSU, sa ai o PSU 500W rulează în ea ar trebui să fie că furnizarea de suc de ajuns? sau ar trebui să clasa I până? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sa mutat la hardware-ul general. Motivul pentru care se întâmplă este din cauza cardului Ian. Război total este foarte GPU intensivă. Cardul nu poate hack it. Simplu ca. Restul spec. este bine, cu toate că s-ar putea dori să se gândească la 2GB RAM dacă este un jocuri construi. PSU, de asemenea, este OK din punct de vedere al putere. A se vedea thread dumneavoastră, precum şi celelalte în ceea ce priveşte un nou card de cum le-am răspuns în acolo.
|
| |||
| |||
| Vă mulţumesc domnule foarte mult bine, am fost de planificare pe care au un alt concert de berbec blocat în cînd i sortata de ce n-am putut `t juca acest joc. Şi îmi pare rău pentru care începe în aici, dar am n-a fost `t sigur dacă a fost un conflict de software sau hardware sau de ce. |
|
| |||
| |||
| Va asteptam cu drag. Şi nici o problema.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |