![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mal som PC postavené asi 6 mesiacmi sa skladá z: 1 harpúna baran Na AMD Athlon64 X2 4000 + jeden nvidea 8500 GT grafickou kartou s 256 megabajt na palube cash,,, A vždy sa snažím hrať buď osadníkov Vzostup ríše alebo stredoveké totálnej vojny počítač poběží pokuty za pol hodiny potom naraz grafikou bude orámovanie potom monitor vypne so správou "žiadny signál", ale ect zvuky z hry sa stále hrajú pomoc ľuďom? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| choďte na webové stránky nvidia a nainštalovať najnovšie ovládače Najlepšie miesto pre štart
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Hotovo, že rovnako ako najnovšie aktualizácie pre hry .... Stále nie je náhoda |
|
| |||
| |||
| len pocit, ale že si vyčistiť počítač posledný abit stlačeného vzduchu, aby sa zbavili sa zajíčci, môže byť prehriatiu skúste odletu prípadu a majú ďalšie popraskat na hru, dostať vzduch tam len mysleli
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| jeho urobiť to, pretože to bolo úplne nové. plus aj to udržať pomerne čistý comp jak to je aj môj posledný troubíce nad vykurovania s prachom. mieste sme ho kúpil od povedať aj jednoducho potreba najnovšie ovládače, ale ako som povedal, že hasne `t pomohol. A všetci sa snažia robiť, je mi predať viac tvrdej kameniny. I `m Premýšľate-li snad inú grafickú kartu by mohlo byť odpoveďou posible jedným z novších nvidea série 8 ty? |
|
| |||
| |||
| Yeh neviem čo ešte, ktoré by naznačovali, Osobne id požiadať chlap k výmene karty hovorí jej knackered Chcel by som tiež povedať, že preháňať sa to počas pracovnej ploche, rovnako ![]() Viem, že nie je jeho najlepšie radu vo svete, ale ak jeho postavené pre vás potom ten chlap by mal poskytnúť všetky šťavy atď, ktoré potrebuje mám 8600gt, bude slúžiť aj vám, dobrá karta!
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Ostatné, čo niektoré z nich bola asi dotazem bol PSU, jeho dostal 500w PSU beží v tom, že by malo byť poskytovať dostatok šťavy? alebo by sa aj do triedy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Premiestnená do všeobecné hardware. Dôvodom je to deje, pretože je na karte Ian. Celkom vojny GPU je veľmi intenzívna. Kartu nemožno hack to. Simple as. Zvyšok sa spec je fajn, aj keď budete chcieť premýšľať o 2 GB RAM, ak je to hranie stavať. V PSU je tiež v poriadku z hľadiska spotreby. Pozri vaše ďalšie vlákno rovnako, pokiaľ ide o novú kartu, ako som reagoval tam.
|
| |||
| |||
| Vďaka moc dobrý pane, bol som s plánovaním na ďalší koncert z barana prilepené, keď aj triedené, prečo som nemohol `t hrať hru. A promiň za počnúc tady, ale aj "Nebol si istý, že to bol konflikt softvér alebo hardvér, alebo co. |
|
| |||
| |||
| Nie je zač. A žiadny problém.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |