![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имао сам ПЦ изграђена пре око 6 месеци, у саставу: 1 чезе рам АМД Атхлон64 Кс2 4000 + нвидеа 8500 ГТ графичку картицу са 256МБ на броду Убрзање приступу диску,,, И сваки пут се трудим да игра било насељеника успон средњовековне империје или тоталног рата рачунар ће се покренути у реду за пола сата онда одједном графике це блокаде до тада монитора ће искључити уз поруку "нема сигнала", али звук итд из игре су и даље играју било који помажу људима? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| иди на нВидиа сајт и инсталирате најновије драјвере најбоље место за почетак
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Готово је, као и најновије исправке за игре .... још увек нема среће |
|
| |||
| |||
| Само осећај, али да ли сте у последње време очистити рачунар, Абит компримованог ваздуха да се отараси Бунниес, може да буде прегревања пробати скидањем случају и имате други раззле на игру, добијем неке ваздуха унутра само мисао
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| учинио је то јер је потпуно ново. , плус радим држе прилично чисту комп тај начин ја моје последње затрубе један од грејања са прашине. место смо га купили из рекох једноставно је потребно најновије драјвере, али као што сам рекао да хасн `Т помогао. И сви они покушавају да сада ми је тешко продаје роба. Ја питате да ли можда различите графичке картице можда одговор посиблы један од новијих нвидеа серије 8 и оне? |
|
| |||
| |||
| Ыех не знам шта друго да предложи ИД лично замолите момка да размене картицу каже да је њен кнацкеред Ја бих такође преувеличавати рећи да то ради током радне површине, као ![]() Знам да је не најбољи савет у свету, али ако је била подигнута за вас момак онда би дали све то треба сок итд Имам 8600ГТ, ће вам послужити добро, добру картицу!
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Друга ствар неко је питао о ЛУП, добио је 500У ПСУ ради у њему требало да се обезбеди довољно сока? или треба да се оцене? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преселио у опште хардвер. Разлог је што се дешава је због картице Ијан. Тотални рат је врло интензивно ГПУ. Картица не може хаковати. Једноставно као. Остатак спецификација је у реду, иако можда ћете желети да размислите о 2ГБ РАМ-а, ако је играње граде. ПСУ је такође у реду са волтаже тачке гледишта. Погледајте остале конац, као у вези нове картице као што сам одговорио тамо.
|
| |||
| |||
| Хвала вам пуно добри господине, био сам планирао да има другу свирку од овна кад сам у шкрипцу измислили зато сам могао да `Т играју игру. А жао за покретање у овде, али ја уасн `Т сигуран да ли је софтверски конфликт или хардверски или шта. |
|
| |||
| |||
| Ви сте добродошли. И нема проблема.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблеми са графичком картицом - ПЦ црасхес када гаминг | дуигхтроцкс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 24 мај 2009 13:14 |
| Интернет стварно узнемирујући Ме! | КаноакаВирус | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 8 март 2009 12:51 |
| Отворите са - смета | Спункед | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 30. сеп 2008 00:02 |
| Узнемирујући клавијатуре! | КаноакаВирус | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 8. јуна 2008 04:15 |
| Могу ли добити ослободити од досадних упозорења | брад3314 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 10 март 2008 10:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |