![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Bir Pc hakkında 6 ay önce oluşan vardı: 1 gig RAM Bir AMD Athlon64 X2 4000 + bir nvidea 256MB kurulu cashe, on ile 8500 GT grafik kartı, Ve her zaman da yerleşimciler oynamayı deneyin bir imparatorluk veya bilgisayar yarım saat sonra aniden grafik ve daha sonra monitörde mesaj "hiçbir sinyal ile kapatacak kadar kilitlersiniz" ancak iyi çalışır ortaçağ toplam savaş artış ve EKT Oyun gelen sesler hala oynayan herhangi bir yardım insanlar? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NVIDIA web sitesine gidin ve en yeni sürücülerini yüklemek en iyi yerde başlamak için
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Tamam bu gibi oyunlar .... için en son güncellemeleri yine de şans |
|
| |||
| |||
| bu bunnies of kurtulun fazla olabilir sadece bir duygu, ama son zamanlarda, sıkıştırılmış hava Abit bilgisayarınıza temizlenmelidir var durumunda kapalı alarak deneyin ve oyun başka bir Razzle varsa, biraz hava almak var sadece bir düşünce
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| onun bu yana yeni bunu yaptım. artı i Zorunlu oldukça şu nasıl toz ile ısıtma üzerine son bir patladı temiz tutun. Biz bu satın aldığım yere ben sadece en son sürücüleri gerekli, ancak ben bu henüz `t yardım söyledi. Ve artık yapmak bana satmak daha sert eşya deneyin. Ben `Bu belki de farklı bir grafik kartı cevabını olabilir merak metre posibly bir yeni nvidea serisi 8 olanlar? |
|
| |||
| |||
| yeh ne başka öneririz bilmiyorum kişisel kart değişimi adam sorar kimliği ve bozuk diyor Ayrıca bu masaüstü sırasında da öyle söylemek abartılı ediyorum ![]() Eğer onun için o adam ihtiyacı tüm suyu vb verilmiş olması gereken yapılmış ama dünya ile değil, en iyi tavsiye biliyorum i, iyi, iyi kartı hizmet olacak 8600gt var!
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| Bazı bir ilgili PSU olduğunu sormuştu diğer şey, onun bu yeterli suyu sağlanması gereken 500W PSU olarak çalışan var mı? veya gerektiğini ben düzeltmek? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Genel donanıma taşındı. Bu oluyor nedeni kart Ian çünkü biridir. Toplam savaş çok GPU yoğunlukludur. Bu kartta kesmek değildir. Basit olarak. Eğer bir oyun inşa's öte 2GB RAM düşünmek isteyebilirsiniz spec geri kalan, iyi. Bu PSU da görünümünde bir vat miktarı noktadan is ok. De yeni bir kart olarak orada yanıtladı sonra ilgili diğer iplik bakın.
|
| |||
| |||
| Çok iyi efendim teşekkür ederiz, i koç Ben dışarı Neden `t oyun oynamak daha düzenlenmiş takıldım başka bir iş kalmadan üzerinde planlıyordu. Ve burada, ancak ben başlangıç değildi `t emin eğer bir yazılım çakışması veya donanım veya ne olduğu için üzgünüm. |
|
| |||
| |||
| You're welcome. Ve sorun.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |