![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я ПК побудовано близько 6 місяців тому, що складається з: 1 концерт RAM AMD Athlon64 X2 4000 + nvidea 8500 GT відеокарти з 256 Мб на борту cashe,,, І кожного разу я намагаюся грати як поселенці зростанням імперії чи середньовічні тотальну війну, що комп'ютер буде працювати штрафу за півгодини, а потім все раптово графіки будуть замикатися, то монітор відключити з повідомленням "немає сигналу", але ECT звуки з гри як і раніше, грають будь-яка допомога людям? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перейти на сайт NVIDIA і встановіть новітні драйвера найкраще місце для початку
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Готово, що як і останні оновлення для гри .... ще не пощастило |
|
| |||
| |||
| тільки почуття, але у вас очищення комп'ютера останнім часом, ABIT зі стисненим повітрям, щоб позбутися від кроликів, може бути перегрів спробуйте зліт справи і ще раз кутеж на гру, подихати повітрям там просто думки
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| його зробили це, оскільки воно було абсолютно нове. Плюс мені робити тримати Comp Thats досить чистою, як я підірвав мій останній перегрів з пилом. місце, де ми це купили сказав, що я просто необхідні останні версії драйверів, але, як я сказав, що не допомагає впоратися. І всі вони намагаються зараз зробити, продайте мені більше Hard Ware. I `M цікаво, якщо можливо, різні відеокарта може бути відповіддю posibly одним з нових nvidea серія 8 які? |
|
| |||
| |||
| Yeh Я не знаю, що ще запропонувати Особисто ID попросити хлопця для обміну карти стверджує, що її виснажений Я хотів би також сказати перебільшувати він це робить під час робочого столу, а також ![]() Я знаю його не кращий рада у світі, але якщо були створені спеціально для вас, то хлопець повинен був надати всі соки і т.д. Він повинен Я маю 8600GT, вона буде служити вам добре, хороші карти!
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Інша річ, яку хтось питав про БП було, її отримав 500W PSU участь у ній, що має бути забезпечення достатньої соку? або я повинен підйомі? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Переїхав до загальному устаткуванні. Причини це відбувається тому, що карти Ян. Тотальна війна GPU дуже інтенсивно. Карта не може зламати його. Простий, як. Інші специфікації це прекрасно, хоча ви можете думати про 2GB RAM, якщо це гра побудувати. ПГУ також ОК від потужності точки зору. Дивіться ваш другий потік, а також відносно новою картою, як я відповіла там.
|
| |||
| |||
| Спасибі, дуже хороший сер, я планував завести ще одного концерту пам'яті застрягли в коли я з'ясовував, чому я не уявляв гру. А жаль, починаючи з в тут, але я Wasn `T впевнені, що це був конфлікт програмного забезпечення, апаратного забезпечення або що. |
|
| |||
| |||
| Ласкаво просимо. І ніяких проблем.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми з відеокартою - збій комп'ютера, коли гра | dwightrocks | Графічні карти & Монітори | 2 | 24 травня 2009 13:14 |
| Інтернет дійсно дратує Me! | KanoakaVirus | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 8 березня 2009 12:51 |
| Відкрити за допомогою - Annoying | Spunked | Операційні системи Windows | 11 | 30 вересня 2008 00:02 |
| Annoying клавіатур! | KanoakaVirus | General Software чат | 3 | 8 червня 2008 04:15 |
| Чи можна позбавитися від дратівливих попереджень | brad3314 | Операційні системи Windows | 7 | 10 березня 2008 10:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |