menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Doporučené počítačové Části průvodce

Reply

Thread Nástroje
Old 23 leden 2008, 01:51
Dárce Skupina

Default Doporučené počítačové Části průvodce

O čtyři dny, asi čtyři stránky v OpenOffice - je to konečně hotovo!

Poznámka: jsem pomocí dolarů, ne kilo. Snížení můj dolar součtech by vám podobnou částku v librách, ale může být rozdíl v důsledku inflace, takže byste měli zkontrolovat lokality nebo prodejce ceny o něco řeknu zde. To může být jiná ve Spojeném království, ale většina z těchto trendů je univerzální.

Dalším poznámku: To je hráč-orientovaný průvodce. I když mají rozpočet oddílu, který se více orientuje na rozpočet hráči, než lidé, kteří chtějí surfovat na Intertubes a hrát Texas Hold'em. Jako takové, můžete si stáhnout i levnější způsob, jak nastavit, to prostě mají tendenci být dobrý nápad, aby si v polovině-high-end části právě teď a já byla zohledněna skutečnost, že zde. S 45nms vycházejí, stejně jako s DDR3 a G92 jsme jasně začíná novou generaci hardwaru.

Procesory

Nejlepší řešení: V E8 série, nebo "Wolfdale" (tento název se vztahuje i na jiné desktopové procesory, jako je T série, ale nechcete, aby ty). Můžete koupit nyní! They're 45nm, což znamená, chladnější, rychlejší a snadnější přetaktování. E8400 je nejlepší řešení v okamžiku.

Quad-jádra se doporučuje pro non-hráči, protože i když může být overclocked dobře, 45nm ty jsou přes tisíc dolarů za kus a navíc jader nejsou používány velmi dobře nebo vůbec ve většině her. Lidé, kteří používají programy jako vykreslování 3dsmax může dostat užitečnosti z Quad-core, nicméně.

Vynikající volba právě teď je E8400 - Jestliže jste vytváření nových PC, což je čip koupit.
Ale já jsem o rozpočtu!: Na E6850 je dobrá, ale její cena je stále poměrně vysoká a občas dražší než E8 CPU. Přejít na E6450. Extrémní budgeters chtít jít pro Pentium D, ale pokud je to možné dostat Core 2 Duo.
Ale já mám spoustu hotovosti!: Přejít na 45nm Core 2 Extreme Yorkfield jako QX9650 a smích, jak vás naprosto zničí CPUMark.
Mám čekat?: Ne, protože se čeká, je hotovo. Nové 45nms jsou tady, běžte prase divoké!

RAM:

Nejlepší řešení: Staré dobré DDR 800. DDR 1066 se lame a nebude užitečná, pokud si nejste přetaktování FSB na vaše směšné titul. Ujistěte se, že to není "Hodnota" RAM, které byly vyrobeny v dobré společnosti a je dvojí-kanálový (80% z RAM najdete je dobré paměti, jen pozor na to SuperPowerMemorySpeedClockPC věci VALUEMAX 4000).
Ale jsem mugged!: DDR 800 je tak levný hned, neexistuje žádný reálný důvod navrhnout něco nižší.
Ale já prostě mugged někdo!: Pokud máte peníze, jít na DDR3. Ujistěte se, že vaše základní deska podporuje, nicméně. Měl by mít solidní rychlost nárůstu DDR2. Tom je hardware je v lásce se to OCZ PC3-10666 Platinum Edition, a oni mají spoustu peněz, tak bychom měli naslouchat jim. Samozřejmě, je to 300 dolarů za 2GB, ale to nebylo příliš špatné pro RAM před několika lety, kdy nebyl skoro zadarmo, jako je nyní, a je to určitě stojí peníze. Pokud budete mít.
Mám čekat?: Možná. DDR3 je někde mezi řezání-hrana a krvácení-hrana právě teď, a je pravděpodobné, že by kapírovat pro jiný pár měsíců. Nejlepším řešením je získat základní deska, která podporuje i DDR2 a DDR3 výměnou za o něco nižší podporovaných DDR3 rychlostech. I rozšíří na této základní desky oddílu.

Pevný disk

Nejlepší řešení: Nic, opravdu. Pevný disk ceny běžel v zemi za posledních osm let. Dá se snadno posbírat terabajt skladování pod $ 250, což je částka, skladování velkých i pro server na počátku tisíciletí.

Vše, co je třeba říci toto: vybrat spolehlivou značku, a více paměti je lepší - téměř všechny pevné disky jsou 7200RPM, což je doporučená rychlost. Většina lidí má pocit, Western Digital je jednou z nejspolehlivějších značek, smíšené názory Seagate, s Hitachi, IBM, Maxtor, Samsung a na dně, ale to je z velké části situační.

Nejlépe bude, když se ke koupi více než jeden pevný disk, aby minimalizoval problémy, jestliže jeden je mrtev - nastavení je v RAIDu nastavení vám umožní "zrcadlo" disků. Zatímco vaše disky budou naplňovat rychleji, kapacita je tak levný, že nejvíce se nikdy dostat do problému.
Globální recese: Pevné disky jsou tak levné, neexistuje skutečná "rozpočet" verzi. Získejte menší disk, pokud potřebujete opravdu zachránit.
Nevadí, právě jsem se pět milionů dolarů na burze!: Přejít na 10.000 ot / min pevných disků. Nejběžnější je Western Digital Raptor v sérii. Rychlost, rychlost, rychlost. Můžete chtít, aby investovaly v pevném stavu, ale není to opravdu stojí za to na tomto místě. Určitě si alespoň dva pevné disky.
Mám čekat?: Pevný disk kapacity se zdají být váznutí. Pevné-stav řešení jsou příliš drahá a zůstane tam v blízké budoucnosti.

Základní desky

Nejlepší řešení: Cokoliv založený na čipsetu P35 je dobrý výběr. Pro středotónové stroj, EVGA a ASUS jsou dobré značky: bývalý jejich Step Up programu, druhá pro svou nízkou poruchovost a dobré kondenzátory. Ujistěte se, že vybrat něco, co podporuje FSB na 1333, to vám umožní používat čipy 45nm Wolfdale je uvedeno výše.

Nepoužívejte pružiny pro SLI - většina desek nebude vám běží dvě karty v jejich určené sazby x16. Místo toho zkuste sehnat desky s podporou PCI Express 2.0. Některé desky může podporovat DDR3 i DDR2, které může být dobrý nápad, pokud máte hodně DDR2 ležící kolem. Vyhněte se na čipsetu X38 - má špatnou BIOS podporuje a je relativně teplá.
Čerstvý princ Bel-Air: Pokud jste o rozpočtu, zkuste 650i.
Strýček Phil se Mansion: Hodně peněžní prostředky lze koupit poměrně drahé DDR3 nahoru. Rozhodně na jaře a dobrou DDR3 desce. Možná budete chtít vyzkoušet SLI desky - ujistěte se, že oba sloty lze spustit v x16 režimu. Získejte 4GB a 64-bit OS na nejlepší výkon.
Mám čekat?: DDR3 na základní desky jsou vlastně docela slušný ve chvíli, tak ne.

Grafická karta

Nejlepší řešení: nVidia 8800GT a to ATI 3850 konkurují hned jako nejlepší karty na trh. Obě společnosti si do značné míry opuštěné svých ostatních karet, viditelné jako 8600GT, GTS, (starý) 8800GTS, 8800GTX, a dokonce i Ultra byly odsunuty na nejasnosti v tvář levnější a efektivnější G92.

V 256megabajt 3850, je mnohem levnější než v GT, ale VRAM bude mnohem více a na rozdíl ATI nabízí. Na 512mb verzi se proto doporučuje, uvedení na více-nebo-méně i hřiště s 8800GT. Obě karty jsou překvapivě rychle. ATI, aby se moje znalosti, nemá "Step-Up" program, jako jsou výrobci, jako EVGA se však, takže mohou být odsunuty na házení vaše staré 3850 do koše nebo prodeji na eBay jednou novou věc v grafice přichází podél. To je důvod, proč jsem o milost GT: Your mileage may vary.
Bratře, můžeš Náhradní desetník?: Pokud si nejste získání 8800GT (nebo 3850), může jít mnohem méně zaplacená zábava. Zkuste tak těžké, jak se můžete do svého rozpočtu, aby se udělalo místo pro jednoho. Nemůžete-li se GDDR3 8600GT může být slušný obchod pro zhruba 100 dolarů.
Dej mi peníze (to je to, co chci!): SLIing dva 8800GTs bude vám zpět kolem $ 475, ale bude to nejvyšší-end řešení, které je reálné (dva Ultras nebo GTXs by být jednoduchý plýtvání penězi).
Mám čekat?: Případně, pokud máte hodně peněz na shodit. High-enders chtít počkat pár měsíců na 9800GX2. Jinak to nemá cenu.

Napájení

Nejlepší řešení: To má tendenci kolísat. Právě teď je nejlepší ceny bod se zdá být na 650-700w, přičemž průměrná maloobchodní cena vznášejí kolem $ 100 až $ 120 s rabaty. Co se chcete podívat na tu je dobrý výrobce (OCZ, Antec, Coolermaster, Corsair, PC Power a chlazení), dobré kolejích, a něco přes 500W, nebo tak. Přes 600 se doporučuje, aby si malý prostor pro nové věci, nebo SLI. Chcete také zvážit sílu na kolejích, ale to by mělo být poměrně snadné jednoduše čtení zákazníků recenze. Líbí se mi 700w OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI. Nicméně jsem koupil jednu a kondenzátoru explodoval. Asi náhoda.

Jedna věc, kterou jsem poptávku z mých posledních nákupů PSUs je "modulární kabeláž" - to v podstatě znamená, že můžete připojit kabely, které potřebujete, a nikoli opuštění zbytečné nejistotě kolem nich, jako retardovaný, blokace proudění hady.
Práce v rychlém občerstvení: Každý, kdo stojí za jejich soli vám řeknou, že skimping na PSUs není dobrý nápad. Pokud jste na pochybách, dostanete 500W z dobré společnosti, nebo počkat, až budete mít peníze získat dobrý.
Práce v Bushově administrativě: Přejít 800W nebo vyšší. Budete potřebovat, pokud jste se do SLI. Ujistěte se, že máte dva PCI-E konektory!
Mám čekat?: Možná, ale ne ve způsobu, jak si myslíte. Napájecí zdroje mají tendenci být zaplaven s rabatů. Jako určité PSU? Já vám zaručit, o dva týdny později uvidíte mail-in slevy na ni.

Ostatní díly a závěrečné myšlenky

Ano, jsem bez DVD mechaniky, monitory, chladiče, pouzdra a zvukové karty. A zde je důvod, proč:
  • DVD disky jsou poměrně levné, všechny práce, podobně, a tam to trochu mluvit o jiných než ujistěte se, že máte dostatek IDE / SATA sloty!
  • Monitory jsou velmi subjektivní, ale já jako Hanns-G JW199D (levné, lesklý, 19 ", 5ms doba odezvy).
  • Co se týče chladiče, existuje jen pár značek cenu nákupu a já nejsem jako zkušenosti s nimi.
  • Případy jsou subjektivní stejně. Něco hezké, ATX, a s dobrým prouděním vzduchu. Líbí se mi, Antec 900.
  • Jediná doporučená zvuková karta je něco z X-Fi od Creative řádek - jinak, že jste nejlepší vypnutí se na palubě, které má tendenci být dost dobré (nebo alespoň dostatečně dobrý).
Zde je doporučeno stavět (po odečtení výše) na základě doporučení v této příručce: Všechny ceny jsou po-mail v rabatů.

Základní deska: GIGABYTE GA-P35C-DS3R LGA 775 ($ 160)

RAM: Corsair XMS2 2GB DDR2 800 (PC2 6400) ($ 34)

Pevný disk: Western Digital Kaviár SE WD5000AAJS ($ 100)

Napájení: COOLER MASTER Real Power Pro RS-750-ACAA-A1 750W ($ 70)

Grafická karta: EVGA 512-P3-N802-AR GeForce 8800GT Superclocked 512mb ($ 270)

CELKEM: 860 dolarů
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 23 leden 2008, 02:02
Dárce Skupina

Velká post!
Láska je titles.lol
Rep +

Můj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Paměť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubní HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkem
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chlazení:
Tuniq věž 120
Síť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokoúhlý
Operační systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 23 leden 2008, 09:27
Dárce Skupina

Velmi pěkné, im bude pomocí tohoto od nynějška.

Reped a záložkou Hot bradavky * *
Díky.

Můj systém: Liam se zmanipulovat ..?

Processor (s):
E8200 45nm Core 2 Duo OC@4.8ghz Stabilní
Základní deska:
GA-P31-DS3L 1066MHz 45nm FSB 1333
Paměť RAM:
4gig 1400mhz Dvoukanálová DDR3
Grafické karty (s):
8800 GTS 320 mb
Zvuková karta:
On-deska
Pevný disk (y):
250gigabajt Standardní
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
850w SLI připraven, NZXT Xtreme RED LED
Chlazení:
Asus náměstí Evo
Síť / Internet:
20mb Panny médií (Panny ODL)
Monitor (s):
22 "širokoúhlý HD. 17" Proview
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 23. ledna 2008, 10:08
Dárce Skupina

Čerstvý princ Bel Air

válet se

Není špatný recenzi zde, ale myslím, že monitor části by bylo dobré, poradenství, na které grafická karta jít, s nimiž obrazovky založené na rozlišení, spolu s hloupý-rozpis, co kontrastní poměry jsou, nebo doba odezvy nebo všechny typy připojení spolu s HD shizzle.

Můj systém: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Základní deska:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Paměť RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt
Grafické karty (s):
BFG 8800GTS 320mb OC2
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
2x36gb RAID0 / 200gb / 500GB
Optická mechanika (s):
CDRW + DVD-RW [dvouvrstvý]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chlazení:
Žalman CNPS9700NT
Síť / Internet:
duální gigabitovou / 20MB Cable
Monitor (s):
19 "HannsG
Operační systém (y):
XP Pro 32Bit
Old 23 leden 2008, 17:17
Dárce Skupina

Nevím, jak daleko asi sleduje, jak bych to - vše co vím, je vyhnout se vysokým krát, aby se zabránilo ghosting. Koupil jsem moje LCD jen proto, že měl dobré hodnocení.

Měl jsem rozšířil o VRAM -> usnesení věc trochu více, ale oh dobře.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 26 leden 2008, 17:13
Člen Skupina

S 8800GT, proč navrhujeme získání Super stopovaný verze? Za 30-40 dolarů levnější, můžete jen získat pravidelný jedna pravda? Je to mnohem lepší, že?

Také si můžete navrhnout každém případě / napájení kombinace? Kolik wattů je požadována pro spuštění této instalace? 500 by být dostačující?

Díky.
Old 26 leden 2008, 20:01
Dárce Skupina

I doporučil verzi jako tomu bylo méně než 20 dolarů na "běžnou" verzi, kdy jsem, a také proto, že miluji EVGA to step-up program (na rozdíl od všech ostatních ' "házet starou kartu v popelnici" program).

500W bude stačit, ale nelíbí se mi to, že bourání blízko. Většinou půjde 600W. Pro případ, já bych určitě jít s Antec 900. Je to jedna z nejpopulárnější hráč případech asi důvod: je to dobrý. Je to snadné pracovat ve vynikající chlazení a spoustu rozšiřitelnost.
Old 28 leden 2008, 23:20
Dárce Skupina

Err, právě našel trochu překlep. Quad-jádra se nedoporučuje pro hráče, pouze pro ty, kteří používají aplikace, které lze využít extra jader.

Omlouvám se, že:)
Old 28 leden 2008, 23:56
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Carbon View Post
Err, právě našel trochu překlep. Quad-jádra se nedoporučuje pro hráče, pouze pro ty, kteří používají aplikace, které lze využít extra jader.

Omlouvám se, že:)
Upraveno pro vás.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 29 leden 2008, 05:23
Dárce Skupina

Oceňuji to. Existuje nějaký způsob, jak by to mohlo být stickied? Jsem neustále odvolává lidí a pár lidí se mě, proč tomu tak není. Já bych nenávidět za to ztratit v množství nových vláken.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.