μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23 Γενάρη 2008, 01:51
Ομάδα Δωρητών

Default Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό

Σχετικά με τέσσερις ημέρες, περίπου τέσσερις σελίδες στο OpenOffice - είναι τελικά γίνει!

Σημείωση: Είμαι χρησιμοποιώντας δολάρια, δεν λίρες. Μείωση κατά το ήμισυ μου δολάριο σύνολα θα πρέπει να σας δώσω ένα ανάλογο ποσό σε λίρες, αλλά μπορεί να υπάρχει διαφορά λόγω του πληθωρισμού, ώστε θα πρέπει να ελέγξετε με τον τοπικό ή δικτυακό τόπο με τις τιμές λιανικής πώλησης για να πω κάτι εδώ. Είναι δυνατόν να είναι διαφορετικό στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά οι περισσότερες από αυτές τις τάσεις θα είναι καθολική.

Ένα άλλο σημείωμα: Αυτό είναι ένα gamer προσανατολισμένη οδηγό. Ενώ έχω ένα τμήμα του προϋπολογισμού, που είναι περισσότερο προσανατολισμένα προς προϋπολογισμό gamers από τους ανθρώπους που θέλουν απλά να περιηγηθείτε στο Intertubes και το παιχνίδι Texas Hold'em. Έτσι, μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο ρύθμισης φθηνότερα, αυτό ακριβώς τείνει να είναι μια καλή ιδέα να πάρετε τα μέσα του υψηλού τέλος μέρη τώρα και πιστεύω ότι αντικατοπτρίζει εδώ. Με 45nms που προέκυψαν, καθώς και με DDR3 και την G92, είμαστε σαφώς ξεκινώντας μια νέα γενιά hardware.

CPU

Best deal: Η E8 σειρά, ή "Wolfdale" (το όνομα αυτό ισχύει επίσης και για άλλες, όπως η επιφάνεια εργασίας επεξεργαστές T σειρά, αλλά δεν θέλετε αυτών). Μπορείτε να τα αγοράζουν πλέον! Είναι 45nm, που σημαίνει πιο δροσερό, πιο γρήγορα και πιο εύκολο να overclock. E8400 είναι η καλύτερη προσφορά αυτή τη στιγμή.

Quad-πυρήνες συνιστώνται για μη gamers, διότι, ενώ θα μπορούν να overclocked καλά, οι 45nm από αυτούς είναι πάνω από χίλια δολάρια το κομμάτι και επιπλέον πυρήνες δεν χρησιμοποιούνται πολύ καλά σε όλα ή στα περισσότερα παιχνίδια. Οι άνθρωποι που διοικούν καθιστά προγράμματα όπως 3dsmax χρησιμότητα μπορεί να πάρει από ένα quad-core, ωστόσο.

Η εξαιρετική επιλογή τώρα είναι το E8400 - Εάν είστε οικοδόμηση ενός νέου υπολογιστή, αυτό είναι το τσιπ να αγοράσουν.
Είμαι, όμως, για έναν προϋπολογισμό!: Ο E6850 είναι καλή, αλλά η τιμή εξακολουθεί να είναι σχετικά υψηλές και μερικές φορές πιο ακριβά από τα E8 επεξεργαστές. Πηγαίνετε για μια E6450. Ακραίες budgeters μπορεί να θέλουν να πάνε για έναν επεξεργαστή Pentium D, αλλά αν είναι δυνατόν, έχετε ένα Core 2 Duo.
Αλλά έχω τόνους μετρητά!: Πήγαινε για ένα 45nm Core 2 Extreme QX9650 της Yorkfield όπως και γέλιο, όπως σας καταστρέψει εντελώς CPUMark.
Θα πρέπει να περιμένουμε;: Οχι, επειδή η αναμονή γίνεται. Η νέα 45nms είναι εδώ, πηγαίνετε χελώνη άγρια!

RAM:

Best deal: Παλιές καλές DDR 800. DDR 1066 είναι ανεπαρκής και δεν θα είναι χρήσιμο αν δεν είσαι overclocking σας FSB σε γελοίο βαθμό. Βεβαιωθείτε ότι δεν είναι "Αξία" RAM, που κατασκευάζεται από μια καλή εταιρεία, και είναι διπλής κανάλι (το 80% της μνήμης RAM θα βρείτε είναι καλή μνήμη, απλά προσέξτε για SuperPowerMemorySpeedClockPC της VALUEMAX stuff 4000).
Αλλά μόλις πήρε mugged!: DDR 800 είναι τόσο φθηνή τώρα, δεν υπάρχει πραγματικός λόγος για να προτείνουμε κάτι χαμηλότερο.
Αλλά μόλις κάποιος mugged!: Εάν έχετε τα μετρητά, πηγαίνετε για DDR3. Βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει τη μητρική πλακέτα, ωστόσο. Θα πρέπει να έχει μια σταθερή ταχύτητα άνω αύξηση DDR2. Τομ του υλικού είναι ερωτευμένος με OCZ της PC3-10666 Platinum Edition, και έχουν πολλά χρήματα γι 'αυτό θα πρέπει ακούσετε τους. Φυσικά, είναι $ 300 ανά 2GB, αλλά αυτό δεν ήταν πολύ κακό για RAM, μερικά χρόνια πριν, όταν δεν ήταν πάμφθηνος όπως είναι τώρα, και είναι σίγουρα αξίζει τα χρήματα. Εάν έχετε αυτήν.
Θα πρέπει να περιμένουμε;: Μπορεί. DDR3 είναι κάπου μεταξύ αιχμής και αιμορραγία-άκρη τώρα, και είναι πιθανό να αλιεύσουν σε άλλο για λίγους μήνες. Η καλύτερη λύση είναι να πάρετε μια μητρική πλακέτα που υποστηρίζει τόσο DDR2 και DDR3 με αντάλλαγμα ελαφρώς χαμηλότερη υποστηρίζεται DDR3 ταχύτητες. Θα επεκταθώ σε αυτό το τμήμα της μητρικής πλακέτας.

Hard Drive

Best deal: Τίποτα, αλήθεια. Hard Drive τιμές έτρεξε στο έδαφος κατά τα τελευταία οκτώ χρόνια. Κάποιος μπορεί εύκολα ένα terabyte της αποθήκευσης για υπό $ 250, το ποσό των μεγάλων αποθήκευση, ακόμη και για διακομιστή στην αρχή της χιλιετίας.

Το μόνο που πρέπει να πούμε είναι το εξής: διαλέξτε μια αξιόπιστη μάρκα, και cache είναι καλύτερη - σχεδόν όλοι οι σκληροί δίσκοι είναι 7200rpm, η οποία είναι η προτεινόμενη ταχύτητα. Οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται Western Digital είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα σήματα, διίστανται σχετικά με την Seagate, με τη Hitachi, IBM, Maxtor, Samsung και στο κάτω μέρος, αλλά αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση.

Καλύτερα να αγοράσει περισσότερα από ένα σκληρό δίσκο για την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων που αν κάποιος πάει νεκρό - τον καθορισμό τους σε συστοιχία RAID setup θα σας επιτρέψει να "καθρέφτη" τους δίσκους. Ενώ τις μονάδες σας θα γεμίσουν με μεγαλύτερη ταχύτητα, ικανότητα είναι τόσο πιο φθηνά ότι ποτέ δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα.
Η παγκόσμια ύφεση: Σκληροί Δίσκοι είναι τόσο φθηνή, δεν υπάρχει καμία πραγματική "προϋπολογισμού" έκδοση. Αποκτήστε ένα μικρότερο δίσκο, εάν πραγματικά θέλετε να αποθηκεύσετε.
Δεν πειράζει, Έκανα πέντε εκατομμύρια δολάρια στο χρηματιστήριο!: Πήγαινε για 10.000 RPM hard drives. Η πιο συνηθισμένη είναι η Western Digital RAPTOR σειρά. Ταχύτητα, ταχύτητα, ταχύτητα. Μπορεί να θέλετε να επενδύσουν σε στερεά κατάσταση, αλλά δεν είναι πραγματικά αξίζει τον κόπο σε αυτό το σημείο. Σίγουρα πάρετε τουλάχιστον δύο σκληρούς δίσκους.
Θα πρέπει να περιμένουμε;: Hard Drive ικανότητα φαίνεται να είναι πάγωμα. Στερεάς κατάστασης λύσεις είναι υπερβολικά δαπανηρή και θα παραμείνει εκεί για το εγγύς μέλλον.

Motherboard

Best deal: Οτιδήποτε βασίζεται στο chipset σ. 35 είναι μια καλή ανάκαμψη. Για μια μηχανή μιντρέιτζ, ΕΒΓΑ και ASUS είναι καλές μάρκες: ο πρώην για τους Step Up πρόγραμμα, τελευταία για το χαμηλό ποσοστό αποτυχίας και καλή πυκνωτές. Βεβαιωθείτε να διαλέξετε κάτι που υποστηρίζει FSB του 1333, αυτό θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το 45nm Wolfdale μάρκες που εξετάστηκαν ανωτέρω.

Μην άνοιξη για SLI - οι περισσότεροι πίνακες δεν θα σας αφήσει να τρέχουν δύο χαρτιά στα ποσοστά που προορίζονται x16. Αντί για αυτό, προσπαθήστε να βρείτε σκάφους με PCI Express 2,0 υποστήριξη. Μερικά συμβούλια μπορεί να υποστηρίξει DDR3 όπως επίσης και DDR2, η οποία μπορεί να είναι μια καλή ιδέα αν έχετε πολλές DDR2 που βρίσκεται κοντά. Αποφύγετε το chipset X38 - έχει κακή υποστήριξη BIOS και είναι σχετικά ζεστό.
Fresh Prince of Bel-Air: Εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό, προσπαθήστε να το 650i.
Phil θείος του Μεγάρου: Οι παρτίδες των μετρητών σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε τα σχετικά ακριβά DDR3 πάνω. Σίγουρα την άνοιξη για ένα καλό DDR3 μητρική πλακέτα. Μπορεί να θέλετε να δείτε SLI συμβουλίων - να διασφαλίσουμε ότι και οι δύο χρονοθυρίδες μπορεί να λειτουργεί σε x16 mode. Πάρε 4GB και μια 64-bit OS για καλύτερη απόδοση.
Θα πρέπει να περιμένουμε;: Οι μητρικές πλακέτες DDR3 είναι πραγματικά πολύ αξιοπρεπής αυτή τη στιγμή, οπότε δεν.

Κάρτα οθόνης

Best deal: nVidia της 8800GT και την ATI 3850 ανταγωνίζονται τώρα ως την καλύτερη κάρτα για την αγορά. Και οι δύο εταιρείες έχουν σε μεγάλο βαθμό εγκαταλείψει τις άλλες κάρτες, όπως το ορατό 8600GT, GTS, (το παλιό) 8800GTS, 8800GTX, και ακόμη και το Ultra έχουν υποβαθμιστεί στο σκοτάδι όσον αφορά την αντιμετώπιση του φθηνότερη και πιο αποτελεσματική G92.

Η 256MB 3850 είναι πολύ φθηνότερη από την GT, αλλά η VRAM θα κάνει πολύ περισσότερα από μια διαφορά σχετικά με την προσφορά της ATI. Η έκδοση 512MB συνιστάται συνεπώς, τη θέση της σε μια περισσότερο ή λιγότερο-ακόμα και θεμιτού ανταγωνισμού με την 8800GT. Και οι δύο κάρτες είναι εκπληκτικά γρήγορα. ATI, εξ όσων γνωρίζω, δεν έχει "Βήμα-Up" πρόγραμμα όπως οι κατασκευαστές, όπως η ΕΒΓΑ έχουν, ωστόσο, έτσι ώστε να μπορεί να τον τρόπο που ρίχνουν τα παλιά 3850 σε άχρηστα ή πωλούν σε eBay μια φορά το νέο πράγμα έρχεται σε γραφικά κατά μήκος. Γι 'αυτό και υπέρ της GT: χιλιομετρική σας μπορεί να διαφέρουν.
Brother, Can You Spare δεκάρα;: Αν δεν πάρουμε 8800GT (ή 3850), ίσως να είναι πολύ λιγότερο bang for your buck. Προσπαθήστε όσο πιο δυνατά μπορείς στο δικό σας προϋπολογισμό για να κάνουν χώρο για ένα. Εάν δεν μπορείτε να το GDDR3 8600GT μπορεί να είναι μια αξιοπρεπής αντιμετώπιση για περίπου $ 100.
Τώρα δώσε μου Money (Για το τι θέλω!): SLIing δύο 8800GTs που θα σας επαναφέρει περίπου $ 475, αλλά θα είναι το υψηλότερο-end λύση που να είναι ρεαλιστική (δύο Ultras ή GTXs θα ήταν μια απλή σπατάλη χρημάτων).
Θα πρέπει να περιμένουμε;: Ενδεχομένως, εάν έχετε πολλά χρήματα για να ρίξει κάτω. High-Έντερς να θέλετε να περιμένετε μια-δυο μήνες για την 9800GX2. Διαφορετικά, δεν αξίζει τον κόπο.

Τροφοδοτικά

Best deal: Αυτό τείνει να μεταβληθεί. Τώρα, η καλύτερη τιμή σημείο φαίνεται να είναι στα 650-700w, με τη μέση λιανική τιμή κυμαίνεται περίπου $ 100 σε $ 120 με εκπτώσεις. Τι θέλετε να αναζητήσετε εδώ είναι ένα καλό κατασκευαστή (OCZ, Antec, Coolermaster, Corsair, PC Power και ψύξης), καλή σιδηροτροχιών, και πάνω από 500W ή κάτι τέτοιο. Περισσότεροι από 600 συνιστάται να δώσετε στον εαυτό σας λίγο ζωτικό χώρο για νέα πράγματα ή SLI. Μπορείτε επίσης να θέλετε να εξετάσει την ισχύ του σιδηροτροχιών, αλλά αυτό θα πρέπει να είναι πολύ εύκολη με απλή ανάγνωση των πελατών σχόλια. Μου αρέσει η 700w OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI. Ωστόσο, έχω αγοράσει ένα και έναν πυκνωτή στα ύψη. Μάλλον απροσδόκητη επιτυχία.

Ένα πράγμα που ζητώ από την τελευταία μου αγορές PSUs είναι "δομοστοιχειωτό καλωδίωση" - αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε τα καλώδια που χρειάζεστε, και όχι εκείνα που εξέρχονται από το άχρηστο dangling περίπου όπως καθυστέρηση, αέρα κλείδωμα φίδια.
Η εργασία σε fast food: Όποιος αξίζει να τους αλάτι θα σας πω ότι skimping στις PSUs δεν είναι καλή ιδέα. Εάν υπάρχουν αμφιβολίες, έχετε ένα 500W από καλή εταιρεία ή περιμένετε μέχρι να τα μετρητά για να πάρετε μια καλή.
Εργασίας στην κυβέρνηση Μπους: Go 800W ή υψηλότερο. Θα πρέπει, αν θέλει κάποιος να SLI. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δύο υποδοχές PCI-E!
Θα πρέπει να περιμένουμε;: Πιθανόν, αλλά δεν με τον τρόπο που σκέφτονται. Τροφοδοτικά τείνουν να κατακλύζεται με εκπτώσεις. Όπως και ένα ορισμένο PSU; Θα σας εγγύηση δύο εβδομάδες αργότερα θα δείτε ένα-mail σε έκπτωση σε αυτό.

Άλλα μέρη και οι τελικές σκέψεις

Ναι, είμαι σε αφήνει απ 'έξω DVD, οθόνες, heatsinks, περιπτώσεις, και κάρτες ήχου. Και εδώ το λόγο:
  • DVD drives είναι αρκετά φθηνή, όλες οι εργασίες, ομοίως, υπάρχουν και λίγα για να μιλήσουμε για άλλα από βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή IDE / SATA slots!
  • Οι οθόνες είναι πολύ υποκειμενική, αν και μου αρέσει το Hanns-G JW199D (φθηνή, φωτεινό, 19 ", 5ms χρόνο απόκρισης).
  • Όσο για heatsinks, υπάρχει μόνο ένα ζευγάρι που αξίζει να αγοράζουν εμπορικά σήματα και δεν είμαι όπως την βιώνουν μαζί τους.
  • Οι υποθέσεις είναι υποκειμενικά, όπως καλά. Αποκτήστε κάτι πολύ, ATX, και με καλή ροή αέρα. Μου αρέσει το Antec 900.
  • Η μόνη συνιστώμενη κάρτα ήχου είναι κάτι από το X-Fi γραμμή από την Creative - διαφορετικά, είσαι καλύτερος από τον φερόμενο επί του οχήματος με το οποίο τείνει να είναι πολύ καλή (ή τουλάχιστον αρκετά καλό).
Εδώ είναι μια συνιστώμενη κατασκευής (μείον τις παραπάνω) με βάση τις συστάσεις του παρόντος οδηγού: Όλες οι τιμές είναι μετά-mail σε εκπτώσεις.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz ($ 225)

Motherboard: GIGABYTE GA-P35C-DS3R LGA 775 ($ 160)

RAM: CORSAIR XMS2 2GB DDR2 800 (PC2 6400) ($ 34)

HARD DRIVE: Western Digital Caviar SE WD5000AAJS ($ 100)

Τροφοδοσία: Cooler Master Real Power Pro RS-750-ΣΔΣΑ Α1-750W ($ 70)

VIDEO CARD: ΕΒΓΑ 512-P3-N802-AR GeForce 8800GT Superclocked 512MB ($ 270)

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: $ 860
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 23 Γενάρη 2008, 02:02
Ομάδα Δωρητών

Μεγάλη θέση!
Η αγάπη της titles.lol
Rep +

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 23 Γενάρη 2008, 09:27
Ομάδα Δωρητών

Πολύ ωραία, im θα χρησιμοποιούν αυτό από τώρα και στο εξής.

Reped σελιδοδείκτη και θηλές * Hot *
Ευχαριστώ.

Το σύστημά μου: Liam της εξέδρας ..;

Processor (s):
E8200 45nm Core 2 Duo OC@4.8ghz Σταθερό
Motherboard:
GA-Ρ31-DS3L 1066mhz 45nm FSB 1333
Μνήμες:
4gig 1400mhz Dual κανάλι DDR3
Κάρτα γραφικών (ες):
8800 GTS 320mb
Κάρτα Ήχου:
Επί των σκαφών
Hard Drive (s):
250GB Standard
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
850watt SLI έτοιμη, NZXT Xtreme LED RED
Ψύξη:
Asus Square Evo
Network / Internet:
20Mb Virgin μέσα (Virgin FTL)
Monitor (ες):
22 "HD Widescreen. 17" Proview
Operating System (s):
Windows XP Pro Sp2
Old 23, Ιαν. 2008, 10:08
Ομάδα Δωρητών

Fresh Prince of Bel Air

γελάω δυνατά

Δεν έχει μια κακή αναθεώρηση εκεί, αν και νομίζω ότι μια παρακολουθούν τμήμα θα ήταν καλό, στην παροχή συμβουλών για τη κάρτα γραφικών που να ταιριάζει με την οθόνη που βασίζονται στο ψήφισμα, μαζί με την κατανομή των nerdy-τι αντίθεση συντελεστών, ή του χρόνου απόκρισης ή της σύνδεσης όλων των τύπων , μαζί με το HD shizzle.

Το σύστημά μου: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Motherboard:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Μνήμες:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [διπλής στρώσης]
Υπόθεση / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Ψύξη:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
διπλή Gigabit / 20Mb Cable
Monitor (ες):
19 "HannsG
Operating System (s):
XP Pro 32bit
Old 23 Γενάρη 2008, 17:17
Ομάδα Δωρητών

Δεν ξέρω πολλά για το μόνιτορ που θα ήθελα να - Το μόνο που γνωρίζω είναι αποφυγή υψηλών χρόνους απόκρισης για την αποφυγή ghosting. Αγόρασα μου LCD που μόνο και μόνο επειδή είχε καλή βαθμολογία.

Θα έπρεπε να επεκταθεί για την VRAM -> ψήφισμα πράγμα λίγο περισσότερο, αλλά oh καλά.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 26 Ιανουαρίου 2008, 17:13
Μέλος Ομάδα

Με την 8800GT, γιατί σας προτείνουμε να το χρονικό όριο του Super έκδοση; Για τα 30-40 δολάρια φθηνότερα μπορείτε να πάρετε μία σωστή την τακτική; Είναι πολύ καλύτερα;

Επίσης, μπορούν να σας προτείνουν κάθε περίπτωση / τροφοδοτικό combos; Πόσα βατ απαιτείται για την εκτέλεση αυτής της ρύθμισης; 500 θα είναι επαρκείς;

Ευχαριστώ.
Old 26 Ιανουαρίου 2008, 20:01
Ομάδα Δωρητών

I συνέστησε έκδοση που ήταν λιγότερο από $ 20 από την "κανονική" έκδοση όταν ελέγχεται, και επίσης επειδή αγαπώ ΕΒΓΑ της για την επιτάχυνση του προγράμματος (σε αντίθεση με όλα τα άλλα "" ρίξει παλιά κάρτα στα σκουπίδια "πρόγραμμα).

500W θα είναι επαρκής, αλλά δεν μου αρέσει είναι ότι η στενή κοπής. Συνήθως πηγαίνουν για 600W. Για την περίπτωση, θα ήθελα σίγουρα ταιριάζει με το Antec 900. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή gamer περιπτώσεις περίπου για ένα λόγο: είναι καλό. Είναι εύκολο να εργάζονται, έχει άριστη ψύξη, επεκτασιμότητα και πολλά.
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 23:20
Ομάδα Δωρητών

Err, μόλις βρήκε ένα κομμάτι μιας typo. Quad-πυρήνες δεν συνιστώνται για gamers, μόνο για αυτούς που τρέχουν εφαρμογές που μπορούν να αξιοποιούν τις επιπλέον πυρήνες.

Συγγνώμη γι 'αυτό:)
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 23:56
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carbon View Post
Err, μόλις βρήκε ένα κομμάτι μιας typo. Quad-πυρήνες δεν συνιστώνται για gamers, μόνο για αυτούς που τρέχουν εφαρμογές που μπορούν να αξιοποιούν τις επιπλέον πυρήνες.

Συγγνώμη γι 'αυτό:)
Επιμέλεια για σας.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 29 Ιανουαρίου 2008, 05:23
Ομάδα Δωρητών

Εκτιμώ. Υπάρχει κάποιος τρόπος για αυτό θα μπορούσε να stickied; Είμαι συνεχώς ανθρώπους που αναφέρονται σε αυτό και ένα-δυο άτομα έχουν ρωτήσει γιατί δεν είναι. Είχα το μίσος για να χαθείτε μέσα στη μάζα των νέων σπειρωμάτων.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Συνιστάται Μέρη Υπολογιστών Οδηγός # 5 - Διαβάστε πριν από τη δημοσίευση Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 33 Σήμερα 10:31
Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό # 4 - Διαβάστε Πριν απόσπαση Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 18 18 Σεπτέμβρη 2009 23:28
Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό 3 - Διαβάστε Πριν απόσπαση Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 10 24η Μαΐου 2009 05:51
Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό 2: ATI ανάπαυσή Appreciation Σταθμού Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 17 10 Φεβ 2009 22:27
Κατασκευάστηκε Υπολογιστών Οδηγό; ComputerGuy Γενική Συζήτηση Hardware 6 5η Σεπτεμβρίου 2007 18:16
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.