![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oko četiri dana, oko četiri stranice u OpenOffice - to napokon učinjeno! Napomena: Ja sam koristeći dolara, ne funti. Raspolućivanje moj dolar zbirove bi Vam trebalo dati sličan iznos u funte, ali postoji svibanj biti razlika zbog inflacije tako da bi trebao provjeriti svoj lokalni trgovac ili site-a na cijene išta kažem ovdje. On svibanj biti drukčiji u Velikoj Britaniji, no većina tih trendova će biti univerzalna. Još jedna napomena: Ovo je igrač orijentirani vodič. Dok sam proračun sekcija, koja je više orijentirana prema proračunu igračima nego ljudi koji samo žele surfati Intertubes i igrati Texas Hold'em. Kao takav, možete dobiti jeftiniji način postavljanja, samo tendira biti dobra ideja da se sredinom krajnjeg dijela visokih sad i ja da odražavaju ovdje. Sa 45nms izlazili, kao i DDR3 is G92, mi smo jasno počinju novu generaciju hardver. CPU Najbolji posao: The E8 serija, ili "Wolfdale" (ovo ime se odnosi i na druge desktop procesora poput T serije, ali vi ne želite da se one). Možete kupi sada ih! Oni 45nm, što znači hladnjak, brže i jednostavnije overclock. E8400 je najbolji posao u ovom trenutku. Quad-jezgre su preporučeni za ne-igrače, jer dok se oni mogu overclocked Pa, 45nm one su više od tisuću dolara komad i extra jezgre se ne koriste ili vrlo dobro na svim u većini igara. Ljudi koji su programi pokrenuti renderiranje poput 3dsmax svibanj dobiti korisnost od quad-core, ipak. Odličan izbor upravo sada je E8400 - Ako se grade novi PC, to je chip kupiti. Ali ja sam na proračun!: The E6850 je dobra, ali njegova cijena je još uvijek relativno visoka i povremeno skuplje nego E8 CPU. Idi na E6450. Ekstremni budgeters svibanj želite ići na Pentium D, ali ako je moguće dobiti Core 2 Duo. Ali sam dobio tona gotovinu!: Idi na 45nm Core 2 Extreme QX9650 poput Yorkfield i smijati kao što apsolutno uništava CPUMark. Trebam li čekati?: Ne, jer u čekanju je učinio. The new 45nms ste ovdje, idite divlja svinja! RAM: Najbolji posao: Dobri stari DDR 800. DDR 1066 hrom i neće biti od koristi, osim ako ste Vašu overclocking FSB na stupanj smiješan. Uvjerite se da je ne "Value" RAM-a, izrađen je dobro društvo, a dual-channel (80% od količine RAM-a pronaći ćete i memorija je dobra, samo bdjeti vanjska strana za SuperPowerMemorySpeedClockPC's stuff VALUEMAX 4000). Ali JA pravedan je dobio mugged!: DDR 800 je tako jeftini upravo sada, nema razloga da real predlažemo nešto niži. Ali JA pravedan mugged netko!: Ako imate novca, ići na DDR3. Provjerite da li podržava matična ploča, no. Trebao bi imati solidnu brzinu povećanja nad DDR2. Tom's Hardware je u ljubavi sa OCZ's PC3-10666 Platinum Edition, a oni imaju puno novaca tako da bismo trebali slušajte ih. Naravno, to je $ 300 po 2GB, ali to nije bio previše loš za RAM-a prije nekoliko godina, kada to nije jeftini prljavštine kao što je i sada, a to je svakako vrijedno je novca. Ako ste ga. Trebam li čekati?: Možda. DDR3 je negdje između vrhunski i krvarenje iz desni rub sada, te je vjerojatno da uhvatiti na još nekoliko mjeseci. Najbolje rješenje je da bi dobili matičnu ploču koja podržava i DDR2 i DDR3 u zamjenu za nešto niža podržava DDR3 brzinama. Ja će se proširiti na ovoj matičnoj ploči u odjeljku. Tvrdi disk Najbolji posao: Išta, stvarno. Hard disk cijene su išla u zemlju tijekom posljednjih osam godina ili na taj način. Jedna može lako podići jednom terabyte pohrane za pod $ 250, iznos od čak za skladištenje velikih poslužitelja na početku the Millenium. Sve što treba da bude je rekao ovo: motika pouzdan brand, i više je bolje cache - skoro sve su 7200rpm hard diskova, što je preporučena brzina. Većina ljudi osjeća Western Digital je jedan od naj pouzdanih marki, zamiješena mišljenja o SEAGATE, s Hitachi, IBM, Maxtor, Samsung i na dnu, ali to je uglavnom situational. Svoje najbolje kladiti se za kupnju više od jednog hard disk kako biste umanjili problemi ako se ide mrtvih - postavljanje ih u RAID setup će Vam omogućiti da "ogledalo je" diskove. Dok je Vaš diskove će ispuniti brže, kapacitet je tako jeftin da većina nikad neće naletjeti problem. Globalna recesija: Hard diskovi su tako jeftini, ne postoji pravi "proračun" verziju. Uzmite manji voziti ako trebate to stvarno ste. Ništa zato, samo je pet milijuna dolara na berza!: Idi na 10.000 RPM hard diskove. Najčešći je Western Digital Raptor's serije. Brzina, brzina, brzina. Vi svibanj ištanje to ulagati u čvrstom stanju, ali to nije stvarno isplati u ovom trenutku. Definitivno dobiti barem dva tvrdo Pogoni. Trebam li čekati?: Tvrdi disk kapaciteta Čini se da je odugovlačenje. Čvrstog stanja rješenja su pretjerano skupim i ostat će tamo bliskoj budućnosti. Matična ploča Najbolji posao: Sve se temelji na P35 chipset je dobar motika. Za srednjetonca stroj, EVGA i ASUS su dobri marki: bivsse Step Up za njihov program, potonji za njihovu nisku učestalost kvara i dobre kondenzatora. Pobrinite se da odaberete nešto što podržava FSB od 1333, ova će vam omogućiti da koristite 45nm Wolfdale čipovima objašnjeno gore. Ne proljeće za SLI - većina zajednice neće Vas pokretati dvije kartice u njihovu namjeravanu stope x16. Umjesto toga, pokušajte uzimajući pansion s PCI Express 2,0 podršku. Neke zajednice može podržavati DDR3 i DDR2, što svibanj biti dobra ideja, ako imate puno DDR2 laganje okolo. Izbjegavajte X38 chipset - to je siromašan BIOS podržava i relativno je vruće. Fresh Prince of Bel-Air: Ako ste na proračun, pokušajte 650i. Uncle Phil's Mansion: Mnogo novca znači da možete kupiti relativno skuplje DDR3 up. Definitivno proljeće za dobar DDR3 matična ploča. Vi svibanj ištanje to provjeriti SLI zajednice - pobrinite se da su oba utora može raditi u x16 modu. Get 4GB i 64-bitni OS za najbolju izvedbu. Trebam li čekati?: The DDR3 Matične ploče su zapravo prilično pristojan u trenutku, pa nema. Video Card Najbolji posao: nVidia's 8800GT i ATI 3850 natječu se odmah kao najbolja kartica na tržištu. Obje tvrtke imaju uglavnom napušten njihove druge kartice, vidljivo kao 8600GT, GTS, (stari) 8800GTS, 8800GTX, pa čak i ultra su relegated to nerazgovjetnost u lice jeftiniji i učinkovitiji G92. The 256MB 3850 je mnogo jeftinije nego GT, ali VRAM učinit će mnogo više od razlika na ATI's nude. The 512MB verziju je stoga preporučljivo, stavi to na više-ili-manje čak i igralište sa 8800GT. Obje kartice su zapanjujuće brzo. ATI, na moje znanje, nema "-Step Up" program poput proizvođača poput EVGA su, međutim, tako da svibanj biti relegated to bacajući svoju staru 3850 u otpadu ili prodaje na eBay jednom novom stvar u grafici dolazi duž. To je razlog zašto sam se favoriziraju GT: vaše kilometraža svibanj varirati. Brother, Can You Spare jednom jeftinom?: Ako ne dobijete 8800GT (ili 3850), vi svibanj biti dobivanje mnogo manje uloženih sredstava. Pokušajte kao tvrdo kao možete u Vaš proračun kako bi napravili mjesta za jedan. Ako ne možete, u GDDR3 8600GT svibanj biti pristojan posao za oko 100 $. Sada dajte mi novac (To što želim!): SLIing dva 8800GTs postavit će vam vratiti oko 475 dolara, ali to će biti najviši-end rješenje koje je realno (dva Ultras ili GTXs bi biti jednostavan rasipanje novca). Trebam li čekati?: Možda, ako imate puno novaca za povaliti. High-enders svibanj želite pričekati par mjeseci za 9800GX2. Inače, ne isplati. Napajanje Najbolji posao: Ovaj sklon varirati. Upravo sada, najbolje cijene točke čini se da je na 650-700W, s prosječnom maloprodajna cijena lebdeći oko $ 100 do $ 120 sa povrate. Što želite potražiti ovdje je dobar proizvođač (OCZ, Antec, Coolermaster, gusarski brod, Power PC i hlađenje), dobar nemoralan, i ništa više od 500W ili tako. Preko 600 se preporuča dajte sebi malo prostora za disanje nove stvari ili SLI. Te isto tako uzeti u obzir snagu iz šina, ali to bi trebalo biti prilično jednostavan, jednostavno čitajući recenzije kupaca. Sviđa mi se 700W OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI. Međutim, ja kupio jedan i kondenzator eksplodirala. Vjerojatno slučajnost. Jedna stvar koju sam zahtjev iz moje nedavne Nabavke PSUs je "modularni kabliranje" - to zapravo znači da možete priključiti kabele vam treba, prije nego ostavljajući beskorisnih one oko klempav kao retardirani, protok zraka blokiranje zmije. Rad u fast food: Svatko vrijedan njihove soli reći će vam da na škrtarenje PSUs nije dobra ideja. Ako ste u dvojbi, dobili 500W s dobrom društvu ili pričekajte dok imate gotovinu da bi dobili dobar jedan. Rad u grmu uprave: Idi 800W ili više. Morat ćete ga ako si idući u SLI. Provjerite da li imate dva PCI-E konektora! Trebam li čekati?: Možda, ali ne na način na koji vi mislite. Power supplies tendencijelno biti poplavno s povrate. Kao i određene PSU? Garantiram vam dva tjedna kasnije vidjet ćete mail-u rabat na sebi. Ostali dijelovi i završno mišljenje Da, ja sam izlasku iz DVD diskova, monitora, heatsinks, predmetima i zvučne kartice. A evo zašto:
Ovdje je preporučio izgradnju (minus gore) na temelju preporuke u ovom priručniku: Sve cijene su po mail-u povrate. Procesor: Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz ($ 225) Matične ploče: Gigabajt GA-P35C-DS3R LGA 775 ($ 160) RAM: Gusar XMS2 2GB DDR2 800 (PC2 6400) ($ 34) Hard disk: Western Digital WD5000AAJS kavijar SE ($ 100) NAPAJANJA: Buvara MASTER Real Power Pro RS-750-ACAA-A1 750W ($ 70) VIDEO CARD: EVGA 512-P3-N802-AR GeForce 8800GT Superclocked 512MB ($ 270) GRAND TOTAL: $ 860
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izvrstan post!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Very nice, im idući u biti koristi od ove sada.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fresh Prince of Bel Air lol ![]() Nije loše pregledati postoji, iako mislim da jedan monitor poglavlje će biti dobro, savjetovanje na kojem grafičkom karticom otići s kojima se temelji na razlučivosti zaslona, uz nerdy kvar-contrast ratios što su, ili odziva ili sve vrste povezivanja , zajedno sa HD shizzle.
|
| |||
| |||
| Ne znam koliko o monitorima kao Htio bih - sve znam se izbjegli visoki odziv puta kako bi se izbjeglo ghosting. Ja kupio mojoj LCDs samo zato što su imali dobar rejting. I treba imati na proširenom VRAM -> rezolucije stvar malo, ali dobro oh.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Sa 8800GT, što sugeriraju dobivanje Super Clocked inačica? Za 30-40 dolara jeftiniji možete doći redovnim jedan ispravan? Da li je to puno bolje? Također, možete predložiti svakom slučaju / napajanje kombo? Koliko vati je dužan pokrenuti taj setup? 500 Će biti dovoljna? Hvala. |
|
| |||
| |||
| Ja preporučio da se verzije kako je to bilo manje od 20 dolara od "redovne" našto JA ček inačici, i zato te volim EVGA's korak-up program (za razliku od svih ostalih "bacati stare kartice u smeće" program). 500W će biti dovoljan, ali mi se ne sviđa to što rezanje zatvoriti. Ja obicno ide za 600W. U slučaju, ja bih svakako otići s Antec 900. To je jedan od najpopularnijih Gamer slučajevima za oko razloga: to je dobro. To je jednostavan za rad u, ima odlične rashladne i puno expandability.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Biti u zabludi, samo naći malo o slovoslagač. Quad-jezgre se ne preporučuje za igrače, samo za one koji pokreću programi koje mogu koristiti dodatni jezgre. Nažalost o tome:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uređuje za vas.
|
| |||
| |||
| Poštovati Internet. Ima li bilo koji način ovaj mogao biti stickied? Ja sam stalno govoreći narodu da ga i par ljudi su me pitali zašto nije. Htio mrzim da se izgubiti u masi nove teme.