kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Ajánlott számítógép alkatrészek útmutató

Reply

Téma eszközök
Old Január 23, 2008, 01:51
Donor Group

Körülbelül négy nap, négy oldalak OpenOffice -, hogy végre van!

Megjegyzés: Én használ dollár, nem font. Felére csökkentése my dollár összegekben kell adnia egy hasonló összeget font, de előfordulhat, hogy a különbség miatt az infláció, így ellenőrizni kell a helyszínen vagy a helyi kiskereskedelmi árak semmiben mondom itt. Lehet, hogy különböző, az Egyesült Királyságban, de a legtöbb esetben ezek a tendenciák lesz általános.

Egy másik megjegyzés: Ez egy gamer-orientált útmutatót. Bár a költségvetés szakasz, hogy több felé, mint a költségvetésben a játékosok, akik csak szeretnék szörfözhetsz a Intertubes and play Texas Hold'em. Mint ilyen, akkor egy olcsóbb módja beállítás, csak általában jó ötlet, hogy közép-magas részei most, és én gondoltam, hogy itt van. A 45nms jön ki, valamint a DDR3 és a G92 is jól kezdődik az új generációs hardver.

CPU

Legjobban: Az E8-sorozat, vagy "Wolfdale" (ez a név is más, mint az asztali processzorok T-sorozat, de nem akarjuk ezeket). Tudod megvásárolták őket most! They're 45nm, ami azt jelenti, hűvösebb, gyorsabb és könnyebb overclock. E8400 a legjobb ajánlatot az adott pillanatban.

Quad-maghoz ajánlott a nem játékosok, mert közben is overclocked és a 45nm közül több mint ezer dollárt és egy extra maghoz nem használják jól, vagy egyáltalán a legtöbb játékot. Emberek, akik futni tetemeltakarítási programok, mint a 3dsmax kaphatsz hasznosságát meg egy quad-core, however.

A kitűnő választás most a E8400 - Ha egy új PC-hez, ez a chip a vásárlásra.
De én vagyok a költségvetés!: Az E6850 is jó, de az ára még mindig viszonylag magas, és néha drágább, mint a CPU-E8. Ugrás a E6450. Extrém budgeters lehet menni a Pentium D, de ha lehetséges, egy Core 2 Duo.
De van tonnányi készpénzt!: Ugrás a 45nm Core 2 Extreme QX9650, mint a Yorkfield és nevetnek, ha teljesen elpusztítani CPUMark.
Kell várni?: Nem, mert a várakozó történt. Az új 45nms most itt van, akkor disznó vad!

RAM:

Legjobban: A jó öreg DDR-800. DDR 1066 a béna és nem lesz hasznos, ha te vagy a overclocking FSB egy nevetséges mértékben. Győződjön meg róla, hogy nem az "Érték" RAM, gyártják a jó társaság, és dual-channel (80%-a RAM található jó memória, csak vigyázz a SuperPowerMemorySpeedClockPC's VALUEMAX 4000 anyag).
De csak most kirabolták!: DDR 800 annyira olcsó most, nincs igazi oka arra utalnak, hogy valami kisebb.
De csak kirabolták valaki!: Ha a készpénzt, akkor a DDR3. Győződjön meg róla, hogy az alaplap támogatja, ugyanakkor. Meg kell egy stabil sebesség növekedést DDR2. Tom's Hardware is szerelmes az OCZ PC3-10666 Platinum Edition, és sok pénzt, így kell Hallgassa meg őket. Természetesen, ez $ 300 per 2GB, de ez nem volt túl rossz RAM néhány évvel ezelőtt, amikor ez nem volt olcsó, mint a koszt, hogy most, és ez minden bizonnyal megéri a pénzét. Ha van.
Kell várni?: Esetleg. DDR3 között van élvonalbeli és vérzés-szélén van, és nem valószínű, hogy utolérjék a másik pár hónapos. A legjobb megoldás az, hogy egy alaplap, hogy egyaránt támogatja a DDR2 és DDR3 cserébe valamivel alacsonyabb támogatott DDR3 sebességgel. Azt ki fogja terjeszteni ezen a Motherboard részben.

Merevlemez

Legjobban: Bármi, de tényleg. Merevlemez árak futott be a terepet az elmúlt nyolc év múlva. Egy könnyen válasszon ki egy terabájtos tárolás alatt $ 250, az összeg nagy tároló is van a szerver elején, az ezredforduló.

Minden, ami kell, azt mondta ez: Pick megbízható márka, és a cache jobb - szinte minden merevlemezek vannak 7200RPM, ami az ajánlott sebességet. A legtöbben úgy érzik, Western Digital egyike a legmegbízhatóbb márka, vegyes véleményét Seagate, a Hitachi, az IBM, a Maxtor és a Samsung az alján, de ez nagyrészt helyzetből.

A legjobb fogadás a vásárlás több mint egy merevlemezt, amely minimálisra csökkenti problémák, ha az egyik megy halott - az őket egy RAID beállítás lehetővé teszi, hogy "tükör" a lemezre. Míg a meghajtók, töltse ki a gyorsabb, a kapacitás olyan olcsó, hogy az soha nem fogja futtatni a probléma.
A globális recesszió: Merevlemezek annyira olcsó, nincs igazi "költségvetés" változat. Kap egy kisebb meghajtót, ha szüksége van, hogy valóban menteni.
Mindegy, csak öt millió dollárt tett a tőzsdén!: Hajrá 10000 RPM merevlemezeket. A leggyakoribb a Western Digital's Raptor sorozat. Sebesség, a fordulatszám, a sebesség. Ha akarod, hogy fektessenek be a szilárd állapotban, de nem igazán éri meg ezen a ponton. Határozottan legalább két merevlemezeket.
Kell várni?: Merevlemez kapacitás tűnik megrekedt. Félvezető megoldások túlságosan drágák, és ott a közeljövőben.

Alaplap

Legjobban: Bármi alapuló P35 chipset egy jó pick. A közép-gép, EVGA és az ASUS jó márka: az előbbi a Step Up program, ez utóbbi az alacsony hibaszázalék és jó capacitors. Győződjön meg arról, hogy vegye, hogy valami támogatja az FSB 1333, ez lehetővé teszi, hogy használja a 45nm Wolfdale chipek tárgyalt.

Ne tavaszán az SLI - a legtöbb tábla nem engedi futtatja két kártyát azok tervezett aránya x16. Ehelyett próbálj egy fórumon, PCI Express 2.0 támogatás. Egyes lapok támogathatják a DDR3, valamint a DDR2, ami lehet, hogy jó ötlet, ha van egy csomó DDR2 fekvő körül. Kerüljük az X38 chipset -, hogy a BIOS támogatja a szegény és a viszonylag meleg.
Fresh Prince of Bel-Air: Ha a költségvetést, próbáld ki a 650i.
Uncle Phil's Mansion: Rengeteg készpénz azt jelenti, hogy megvásárolja a viszonylag drága DDR3 fel. Határozottan tavasszal egy jó DDR3 alaplap. Ha akarod, nézd meg SLI lapok - Győződjön meg arról, hogy mindkét résidők is fut x16 módban. Get 4GB és egy 64-bites operációs rendszer a legjobb teljesítményt.
Kell várni?: A DDR3 Alaplapok valóban elég tisztességes pillanatában, így nem.

Videó kártya

Legjobban: nVidia a 8800GT és az ATI 3850 versenyeznek most a legjobb kártya a piacon. Mindkét vállalat nagyrészt elhagyatott egyéb kártyák, látható, mint a 8600GT, GTS, (régi) 8800GTS, 8800GTX, és még az Ultra is relegated a homályból, hogy még az olcsóbb és hatékonyabb G92.

A 256 MB 3850 sokkal olcsóbbak, mint a BT, de a VRAM teszi sokkal több a különbség az ATI kínál. A 512MB verzió ezért javasolt, ami azt a többé-kevésbé még esélyeket a 8800GT. Mindkét kártyák meglepően gyors. ATI, hogy tudomásom szerint nem a "step-up" program, mint a gyártók, mint például EVGA azonban így is relegated a dobás a régi 3850 a szemétbe vagy eladási azt eBay miután az új dolog jön grafika mentén. Ezért szívességet a GT: a kilométeróra változhat.
Brother, Can You Spare a Dime?: Ha nem kapok egy 8800GT (vagy 3850), lehet, hogy egyre kevésbé bang for your buck. Próbálja ki a kemény, mint akkor a költségvetést, hogy az egyik szobában. Ha nem tudja, a GDDR3 8600GT lehet tisztességes üzlet körülbelül 100 dollárt.
Most add nekem Money (That's What I Want!): SLIing két 8800GTs fog vissza körülbelül $ 475, de ez lesz a legmagasabb-end megoldás, hogy reálisan (két ultras vagy GTXs lenne egyszerű kidobott pénz.)
Kell várni?: Esetleg, ha van egy csomó pénzt dobjon le. High-Enders lehet várni egy-két hónapban a 9800GX2. Ellenkező esetben nem éri meg.

Tápegység

Legjobban: Ez a tendencia a ingadozhat. Most, a legjobb ár pont úgy tűnik, hogy a 650-700W, az átlagos kiskereskedelmi ára $ 100 körül lebegett, hogy 120 $ a visszatérítés. Mit akarsz keresni itt egy jó gyártó (OCZ, Antec, Coolermaster, Corsair, PC Power és a hűtés), jó pályán, és semmi több, mint 500 W-os, és így tovább. Több mint 600 ajánlott adni magadnak egy kis lélegzetvételnyi új cucc vagy SLI. Ön is azt szeretné, hogy az ereje, a sínek, de ez meglehetősen könnyen egyszerűen olvasat ügyfél véleménye. Szeretem az 700W OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI. Ugyanakkor vettem egy kondenzátor, és felrobbant. Talán a szerencse.

Egy dolog, hogy a kereslet az én nemrég vásárolt PSUs a "moduláris kábeleket" - ez lényegében azt jelenti, hogy csatlakoztassa a kábeleket, akkor ahelyett, hogy elhagyják a hasznavehetetlen is ráznak, mint retardált, légáramlást blokkoló kígyókat.
Munkavállalás gyorsétterem: Bárki, aki méltó, hogy a só majd mondani, hogy skimping a PSUs nem jó ötlet. Ha kétség merül fel, az kap egy 500W egy jó társaság, vagy várjon addig, amíg a készpénzt kap egy jó egy.
Munkavállalás a Bush-adminisztráció: Go 800W vagy nagyobb. Szükséged lesz rá, ha mész az SLI. Győződjön meg róla, hogy van két PCI-E csatlakozót!
Kell várni?: Lehetséges, de nem úgy, ahogy gondolod. Tápegységek általában árasztotta az árengedmények. Mint egy bizonyos PSU? Én garantálom, hogy két hét múlva látni fog egy e-mailen keresztül a kötött ki.

Más részein és a záró gondolatai

Igen, így a DVD-meghajtók, monitorok, Heatsinks ügyeket, és hangkártya. És itt van, miért:
  • DVD-meghajtó helyett olcsó, hasonlóan minden munkát, és a kis beszélni nem győződjön meg róla, hogy van elég IDE / SATA résidők!
  • Monitorok nagyon szubjektív, ha tetszik a Hanns-G JW199D (olcsó, fényes, 19 ", 5ms reakció idő szerint).
  • Ami Heatsinks, csak egy-két márka értékű vételi és én nem tapasztalt velük.
  • Az ügyek szubjektív is. Kap valami szép, ATX, és a jó levegő. Szeretem az Antec 900.
  • Az egyetlen ajánlott hangkártyád van valami az X-Fi vonal Kreatív - egyébként, te legjobban ki a fedélzeten, amely általában elég jó (vagy legalábbis elég jó.)
Itt egy javasolt építeni (mínusz a fent) ajánlásai alapján a jelen útmutató: Az árak után e-mailen keresztül az árengedmények.

MOTHERBOARD: GIGABYTE GA-P35C-DS3R LGA 775 ($ 160)

RAM: Corsair XMS2 2GB DDR2 800 (PC2 6400) ($ 34)

Merevlemez: Western Digital Caviar SE WD5000AAJS ($ 100)

Tápegység: Cooler Master Real Power Pro RS-750-ACAA-A1 750W ($ 70)

Videokártya: EVGA 512-P3-N802-AR GeForce 8800GT Superclocked 512MB ($ 270)

VÉGÖSSZEG: $ 860
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Január 23, 2008, 02:02
Donor Group

Great post!
Szerelem a titles.lol
Rep +

My System: Krlll

Processzor (ok):
Intel Q9550@4.33Ghz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM memória:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafikus kártya (k):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Hangkártya:
Fedélzeti HDA
Merevlemez (ek):
Néhány lol 1650GB összesen
Optikai meghajtó (k):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / tápegység:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hűtés:
Tuniq Tower 120
Hálózat / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ok):
Acer 22 "széles
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate X64
Old Január 23, 2008, 09:27
Donor Group

Nagyon szép, im lesz ezzel mostantól.

Reped és könyvjelzővel * Hot nipples *
Köszönöm.

My System: Liam's fúrótoronyhoz ..?

Processzor (ok):
E8200 45nm Core 2 Duo OC@4.8ghz Stabil
Alaplap:
GA-P31-DS3L 1066MHz 45nm FSB 1333
RAM memória:
4gig 1400mhz Dual channel DDR3
Grafikus kártya (k):
8800 GTS 320mb
Hangkártya:
Fedélzeti
Merevlemez (ek):
250GB Standard
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
850watt SLI kész, NZXT Xtreme vörös LED
Hűtés:
Asus Square Evo
Hálózat / Internet:
20MB Virgin Media (Virgin FTL)
Monitor (ok):
22 "HD Widescreen. 17" Proview
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Pro Sp2
Old Január 23 2008, 10:08
Donor Group

Fresh Prince of Bel Air

hangosan nevet

Nem rossz felülvizsgálatára van, bár azt hiszem, a monitor szakasz lenne jó, tanácsadás, amely grafikus kártya kell a képernyőn, amely a felbontás, valamint a nerdy-bontás, amit kontraszt arány, illetve a válaszadási időt és az összes kapcsolaton típusok , valamint a HD shizzle.

My System: = /

Processzor (ok):
AMD 64x2 6000 +
Alaplap:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memória:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optikai meghajtó (k):
CDRW + DVD-RW [kétrétegű]
Case / tápegység:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hűtés:
Zalman CNPS9700NT
Hálózat / Internet:
Két Gigabit / 20MB Cable
Monitor (ok):
19 "HannsG
Operációs rendszer (ek):
XP Pro 32bit
Old Január 23, 2008, 17:17
Donor Group

Nem tudom, mivel sokat figyeli, ahogy én szeretném, hogy - minden, amit tudok, hogy elkerüljék a magas válaszadási idő, hogy ne ghosting. Vettem én LCD csak mert jó értékelés.

Meg kellett volna kiterjeszteni a VRAM -> állásfoglalást is egy kicsit, de hát igen.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Január 26, 2008, 17:13
Csoport tagja

A 8800GT, miért azt sugallják, hogy az Super CLOCKED verziót? 30-40 dollár olcsóbb, akkor csak a rendszeres egy helyes? Van-e, hogy sokkal jobb?

Szintén nem javasoljuk, akkor minden esetben / tápegység kombók? Hány watt működtetéséhez szükséges ez a beállítás? 500 Vajon elegendő?

Köszönöm.
Old Január 26, 2008, 20:01
Donor Group

Azt javasolta, hogy a változat, mert kevesebb, mint 20 $ a "normál" verzió, amikor ellenőrizték, és azért is, mert imádom EVGA a step-up programot (szemben az összes többi "régi kártya dobja a szemetet" program).

500W elég lesz, de én nem szeretem a vágás, hogy leáll. Általában menni 600W. Egy esetben, amiben feltétlenül megy a Antec 900. Ez az egyik legnépszerűbb gamer esetek mintegy okból: ez jó. Ez könnyű munka, kitűnő hűtést, és rengeteg bővíthetőség.
Old Január 28, 2008, 23:20
Donor Group

Err, csak talált egy kis typo. Quad-magok nem ajánlott a játékosok, csak azoknak, akik futni alkalmazások is használhatják az extra papírhüvelyek.

Sajnálom:)
Old Január 28, 2008, 23:56
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Carbon View Post
Err, csak talált egy kis typo. Quad-magok nem ajánlott a játékosok, csak azoknak, akik futni alkalmazások is használhatják az extra papírhüvelyek.

Sajnálom:)
Edited for you.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Január 29, 2008, 05:23
Donor Group

Értékelem. Van-e bármilyen módon ez lehet stickied? Én állandóan hivatkozva, hogy az emberek, és egy-két ember megkérdezte, hogy miért nem. Én utálom azt, hogy elveszett a tömeg új szálat.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.