![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Körülbelül négy nap, négy oldalak OpenOffice -, hogy végre van! Megjegyzés: Én használ dollár, nem font. Felére csökkentése my dollár összegekben kell adnia egy hasonló összeget font, de előfordulhat, hogy a különbség miatt az infláció, így ellenőrizni kell a helyszínen vagy a helyi kiskereskedelmi árak semmiben mondom itt. Lehet, hogy különböző, az Egyesült Királyságban, de a legtöbb esetben ezek a tendenciák lesz általános. Egy másik megjegyzés: Ez egy gamer-orientált útmutatót. Bár a költségvetés szakasz, hogy több felé, mint a költségvetésben a játékosok, akik csak szeretnék szörfözhetsz a Intertubes and play Texas Hold'em. Mint ilyen, akkor egy olcsóbb módja beállítás, csak általában jó ötlet, hogy közép-magas részei most, és én gondoltam, hogy itt van. A 45nms jön ki, valamint a DDR3 és a G92 is jól kezdődik az új generációs hardver. CPU Legjobban: Az E8-sorozat, vagy "Wolfdale" (ez a név is más, mint az asztali processzorok T-sorozat, de nem akarjuk ezeket). Tudod megvásárolták őket most! They're 45nm, ami azt jelenti, hűvösebb, gyorsabb és könnyebb overclock. E8400 a legjobb ajánlatot az adott pillanatban. Quad-maghoz ajánlott a nem játékosok, mert közben is overclocked és a 45nm közül több mint ezer dollárt és egy extra maghoz nem használják jól, vagy egyáltalán a legtöbb játékot. Emberek, akik futni tetemeltakarítási programok, mint a 3dsmax kaphatsz hasznosságát meg egy quad-core, however. A kitűnő választás most a E8400 - Ha egy új PC-hez, ez a chip a vásárlásra. De én vagyok a költségvetés!: Az E6850 is jó, de az ára még mindig viszonylag magas, és néha drágább, mint a CPU-E8. Ugrás a E6450. Extrém budgeters lehet menni a Pentium D, de ha lehetséges, egy Core 2 Duo. De van tonnányi készpénzt!: Ugrás a 45nm Core 2 Extreme QX9650, mint a Yorkfield és nevetnek, ha teljesen elpusztítani CPUMark. Kell várni?: Nem, mert a várakozó történt. Az új 45nms most itt van, akkor disznó vad! RAM: Legjobban: A jó öreg DDR-800. DDR 1066 a béna és nem lesz hasznos, ha te vagy a overclocking FSB egy nevetséges mértékben. Győződjön meg róla, hogy nem az "Érték" RAM, gyártják a jó társaság, és dual-channel (80%-a RAM található jó memória, csak vigyázz a SuperPowerMemorySpeedClockPC's VALUEMAX 4000 anyag). De csak most kirabolták!: DDR 800 annyira olcsó most, nincs igazi oka arra utalnak, hogy valami kisebb. De csak kirabolták valaki!: Ha a készpénzt, akkor a DDR3. Győződjön meg róla, hogy az alaplap támogatja, ugyanakkor. Meg kell egy stabil sebesség növekedést DDR2. Tom's Hardware is szerelmes az OCZ PC3-10666 Platinum Edition, és sok pénzt, így kell Hallgassa meg őket. Természetesen, ez $ 300 per 2GB, de ez nem volt túl rossz RAM néhány évvel ezelőtt, amikor ez nem volt olcsó, mint a koszt, hogy most, és ez minden bizonnyal megéri a pénzét. Ha van. Kell várni?: Esetleg. DDR3 között van élvonalbeli és vérzés-szélén van, és nem valószínű, hogy utolérjék a másik pár hónapos. A legjobb megoldás az, hogy egy alaplap, hogy egyaránt támogatja a DDR2 és DDR3 cserébe valamivel alacsonyabb támogatott DDR3 sebességgel. Azt ki fogja terjeszteni ezen a Motherboard részben. Merevlemez Legjobban: Bármi, de tényleg. Merevlemez árak futott be a terepet az elmúlt nyolc év múlva. Egy könnyen válasszon ki egy terabájtos tárolás alatt $ 250, az összeg nagy tároló is van a szerver elején, az ezredforduló. Minden, ami kell, azt mondta ez: Pick megbízható márka, és a cache jobb - szinte minden merevlemezek vannak 7200RPM, ami az ajánlott sebességet. A legtöbben úgy érzik, Western Digital egyike a legmegbízhatóbb márka, vegyes véleményét Seagate, a Hitachi, az IBM, a Maxtor és a Samsung az alján, de ez nagyrészt helyzetből. A legjobb fogadás a vásárlás több mint egy merevlemezt, amely minimálisra csökkenti problémák, ha az egyik megy halott - az őket egy RAID beállítás lehetővé teszi, hogy "tükör" a lemezre. Míg a meghajtók, töltse ki a gyorsabb, a kapacitás olyan olcsó, hogy az soha nem fogja futtatni a probléma. A globális recesszió: Merevlemezek annyira olcsó, nincs igazi "költségvetés" változat. Kap egy kisebb meghajtót, ha szüksége van, hogy valóban menteni. Mindegy, csak öt millió dollárt tett a tőzsdén!: Hajrá 10000 RPM merevlemezeket. A leggyakoribb a Western Digital's Raptor sorozat. Sebesség, a fordulatszám, a sebesség. Ha akarod, hogy fektessenek be a szilárd állapotban, de nem igazán éri meg ezen a ponton. Határozottan legalább két merevlemezeket. Kell várni?: Merevlemez kapacitás tűnik megrekedt. Félvezető megoldások túlságosan drágák, és ott a közeljövőben. Alaplap Legjobban: Bármi alapuló P35 chipset egy jó pick. A közép-gép, EVGA és az ASUS jó márka: az előbbi a Step Up program, ez utóbbi az alacsony hibaszázalék és jó capacitors. Győződjön meg arról, hogy vegye, hogy valami támogatja az FSB 1333, ez lehetővé teszi, hogy használja a 45nm Wolfdale chipek tárgyalt. Ne tavaszán az SLI - a legtöbb tábla nem engedi futtatja két kártyát azok tervezett aránya x16. Ehelyett próbálj egy fórumon, PCI Express 2.0 támogatás. Egyes lapok támogathatják a DDR3, valamint a DDR2, ami lehet, hogy jó ötlet, ha van egy csomó DDR2 fekvő körül. Kerüljük az X38 chipset -, hogy a BIOS támogatja a szegény és a viszonylag meleg. Fresh Prince of Bel-Air: Ha a költségvetést, próbáld ki a 650i. Uncle Phil's Mansion: Rengeteg készpénz azt jelenti, hogy megvásárolja a viszonylag drága DDR3 fel. Határozottan tavasszal egy jó DDR3 alaplap. Ha akarod, nézd meg SLI lapok - Győződjön meg arról, hogy mindkét résidők is fut x16 módban. Get 4GB és egy 64-bites operációs rendszer a legjobb teljesítményt. Kell várni?: A DDR3 Alaplapok valóban elég tisztességes pillanatában, így nem. Videó kártya Legjobban: nVidia a 8800GT és az ATI 3850 versenyeznek most a legjobb kártya a piacon. Mindkét vállalat nagyrészt elhagyatott egyéb kártyák, látható, mint a 8600GT, GTS, (régi) 8800GTS, 8800GTX, és még az Ultra is relegated a homályból, hogy még az olcsóbb és hatékonyabb G92. A 256 MB 3850 sokkal olcsóbbak, mint a BT, de a VRAM teszi sokkal több a különbség az ATI kínál. A 512MB verzió ezért javasolt, ami azt a többé-kevésbé még esélyeket a 8800GT. Mindkét kártyák meglepően gyors. ATI, hogy tudomásom szerint nem a "step-up" program, mint a gyártók, mint például EVGA azonban így is relegated a dobás a régi 3850 a szemétbe vagy eladási azt eBay miután az új dolog jön grafika mentén. Ezért szívességet a GT: a kilométeróra változhat. Brother, Can You Spare a Dime?: Ha nem kapok egy 8800GT (vagy 3850), lehet, hogy egyre kevésbé bang for your buck. Próbálja ki a kemény, mint akkor a költségvetést, hogy az egyik szobában. Ha nem tudja, a GDDR3 8600GT lehet tisztességes üzlet körülbelül 100 dollárt. Most add nekem Money (That's What I Want!): SLIing két 8800GTs fog vissza körülbelül $ 475, de ez lesz a legmagasabb-end megoldás, hogy reálisan (két ultras vagy GTXs lenne egyszerű kidobott pénz.) Kell várni?: Esetleg, ha van egy csomó pénzt dobjon le. High-Enders lehet várni egy-két hónapban a 9800GX2. Ellenkező esetben nem éri meg. Tápegység Legjobban: Ez a tendencia a ingadozhat. Most, a legjobb ár pont úgy tűnik, hogy a 650-700W, az átlagos kiskereskedelmi ára $ 100 körül lebegett, hogy 120 $ a visszatérítés. Mit akarsz keresni itt egy jó gyártó (OCZ, Antec, Coolermaster, Corsair, PC Power és a hűtés), jó pályán, és semmi több, mint 500 W-os, és így tovább. Több mint 600 ajánlott adni magadnak egy kis lélegzetvételnyi új cucc vagy SLI. Ön is azt szeretné, hogy az ereje, a sínek, de ez meglehetősen könnyen egyszerűen olvasat ügyfél véleménye. Szeretem az 700W OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI. Ugyanakkor vettem egy kondenzátor, és felrobbant. Talán a szerencse. Egy dolog, hogy a kereslet az én nemrég vásárolt PSUs a "moduláris kábeleket" - ez lényegében azt jelenti, hogy csatlakoztassa a kábeleket, akkor ahelyett, hogy elhagyják a hasznavehetetlen is ráznak, mint retardált, légáramlást blokkoló kígyókat. Munkavállalás gyorsétterem: Bárki, aki méltó, hogy a só majd mondani, hogy skimping a PSUs nem jó ötlet. Ha kétség merül fel, az kap egy 500W egy jó társaság, vagy várjon addig, amíg a készpénzt kap egy jó egy. Munkavállalás a Bush-adminisztráció: Go 800W vagy nagyobb. Szükséged lesz rá, ha mész az SLI. Győződjön meg róla, hogy van két PCI-E csatlakozót! Kell várni?: Lehetséges, de nem úgy, ahogy gondolod. Tápegységek általában árasztotta az árengedmények. Mint egy bizonyos PSU? Én garantálom, hogy két hét múlva látni fog egy e-mailen keresztül a kötött ki. Más részein és a záró gondolatai Igen, így a DVD-meghajtók, monitorok, Heatsinks ügyeket, és hangkártya. És itt van, miért:
Itt egy javasolt építeni (mínusz a fent) ajánlásai alapján a jelen útmutató: Az árak után e-mailen keresztül az árengedmények. Processzor: Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz ($ 225) MOTHERBOARD: GIGABYTE GA-P35C-DS3R LGA 775 ($ 160) RAM: Corsair XMS2 2GB DDR2 800 (PC2 6400) ($ 34) Merevlemez: Western Digital Caviar SE WD5000AAJS ($ 100) Tápegység: Cooler Master Real Power Pro RS-750-ACAA-A1 750W ($ 70) Videokártya: EVGA 512-P3-N802-AR GeForce 8800GT Superclocked 512MB ($ 270) VÉGÖSSZEG: $ 860
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Great post!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nagyon szép, im lesz ezzel mostantól.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fresh Prince of Bel Air hangosan nevet ![]() Nem rossz felülvizsgálatára van, bár azt hiszem, a monitor szakasz lenne jó, tanácsadás, amely grafikus kártya kell a képernyőn, amely a felbontás, valamint a nerdy-bontás, amit kontraszt arány, illetve a válaszadási időt és az összes kapcsolaton típusok , valamint a HD shizzle.
|
| |||
| |||
| Nem tudom, mivel sokat figyeli, ahogy én szeretném, hogy - minden, amit tudok, hogy elkerüljék a magas válaszadási idő, hogy ne ghosting. Vettem én LCD csak mert jó értékelés. Meg kellett volna kiterjeszteni a VRAM -> állásfoglalást is egy kicsit, de hát igen.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| A 8800GT, miért azt sugallják, hogy az Super CLOCKED verziót? 30-40 dollár olcsóbb, akkor csak a rendszeres egy helyes? Van-e, hogy sokkal jobb? Szintén nem javasoljuk, akkor minden esetben / tápegység kombók? Hány watt működtetéséhez szükséges ez a beállítás? 500 Vajon elegendő? Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Azt javasolta, hogy a változat, mert kevesebb, mint 20 $ a "normál" verzió, amikor ellenőrizték, és azért is, mert imádom EVGA a step-up programot (szemben az összes többi "régi kártya dobja a szemetet" program). 500W elég lesz, de én nem szeretem a vágás, hogy leáll. Általában menni 600W. Egy esetben, amiben feltétlenül megy a Antec 900. Ez az egyik legnépszerűbb gamer esetek mintegy okból: ez jó. Ez könnyű munka, kitűnő hűtést, és rengeteg bővíthetőség.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Err, csak talált egy kis typo. Quad-magok nem ajánlott a játékosok, csak azoknak, akik futni alkalmazások is használhatják az extra papírhüvelyek. Sajnálom:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Edited for you.
|
| |||
| |||
| Értékelem. Van-e bármilyen módon ez lehet stickied? Én állandóan hivatkozva, hogy az emberek, és egy-két ember megkérdezte, hogy miért nem. Én utálom azt, hogy elveszett a tömeg új szálat.