![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עוד על ארבעה ימים, על ארבעה עמודים ב OpenOffice - הוא עשה סוף סוף! הערה: אני משתמש דולר, לא פאונד. הסיכומים שלי Halving דולר לתת לך סכום דומה פאונד, אך עשוי להיות ההבדל בשל אינפלציה, כך שאתה צריך לבדוק את האתר המקומי או למשווק של מחירים על כל דבר שאני אומר כאן. זה עלול להיות שונים בבריטניה, אך רובן של מגמות אלו יהיה אוניברסלי. הערה נוספת: זהו gamer מוכווני Guide. אמנם יש לי סעיף תקציב, זה יותר אוריינטציה לקראת תקציב Gamers מאשר אנשים שרוצים לגלוש Intertubes לשחק טקסס Hold'Em. לפיכך, אתה יכול להשיג זול יותר דרך תוכנית ההתקנה, זה פשוט נוטה להיות רעיון טוב להגיע באמצע גבוה סוף חלקים עכשיו ואני לשקף את זה כאן. עם 45nms יוצא, וכן DDR3 ועם G92, אנו בבירור החל דור חדש של חומרה. CPU העסקה הטובה ביותר: סדרה של E8, או "Wolfdale" (שם זה חל גם על שולחן העבודה מעבדים אחרים כמו T בסדרה, אבל אתה לא רוצה אותם). אתה יכול לקנות אותם עכשיו! הם 45nm, כלומר מגניב, מהיר, וכן קל יותר overclock. E8400 הוא העסקה הטובה ביותר בשלב זה. Quad-ליבות הם מומלצים שאינם Gamers, כי בזמן שהם יכולים להיות overclocked ובכן, אלה הם 45nm מעל אלף דולר פיסת ליבות ו נוסף על ידי שימוש לא טוב מאוד או בכלל ברוב המשחקים. אנשים שאוהבים להפעיל תוכניות כמו 3dsmax טיוח עשוי לקבל את השימושיות של-מרובע ליבות, עם זאת. בחירה מעולה של עכשיו הוא E8400 - אם אתה בניית מחשב חדש, זה כדי לקנות את הצ 'יפ. אבל אני שמח על תקציב!: ה E6850 הוא טוב, אבל המחיר עדיין גבוה, יחסית ולעיתים יקר יותר מאשר E8 CPUs. עבור ל E6450. אקסטרים budgeters מאי רוצה ללכת עבור פנטיום D, אלא אם ניתן לקבל Core 2 Duo. אבל אני כבר יש טונות של מזומנים!: עבור עבור 45nm Core 2 Extreme Yorkfield כמו QX9650 ו לצחוק תוך כדי להשמיד לחלוטין CPUMark. האם עליי לחכות?: לא, בגלל ההמתנה תסתיים. 45nms החדש נמצא כאן, עבור חזיר הבר! זיכרון RAM: העסקה הטובה ביותר: טוב הישן DDR 800. DDR 1066 הוא צולע ולא להועיל, אלא אם כן אתה overclocking את FSB על תואר מגוחך. ודא זה לא "ערך" ראם, מיוצר על ידי חברה טובה, והיא כפולה ערוצים (80% של זיכרון RAM תמצא זיכרון טוב, רק תיזהר SuperPowerMemorySpeedClockPC של דברים VALUEMAX 4000). אבל אני רק צריך mugged!: 800 DDR כל כך זולים נכון לעכשיו, אין כל סיבה אמיתית מציעים משהו נמוך יותר. אבל אני רק mugged מישהו!: אם יש לך את הכסף, לכו על DDR3. ודא כי לוח האם תומך בה, בכל אופן. זה צריך להיות מוצק להגביר מהירות יותר מ DDR2. Tom's Hardware הוא מאוהב של OCZ PC3-10666 Platinum Edition, והם כל כך הרבה כסף שאנחנו צריכים להקשיב להם. כמובן, זה $ 300 לכל 2GB, אבל זה גם לא היה רע RAM לפני מספר שנים, כאשר לא היה בזלזול כאילו זה עתה, וזה בהחלט שווה את הכסף. אם יש לך את זה. האם עליי לחכות?: אולי. DDR3 הוא איפשהו בין גזירה-קצה לקצה ו-דימום עכשיו, וכן לא סביר לתפוס עוד כמה חודשים. הפתרון הטוב ביותר הוא להשיג את לוח האם תומך בשני DDR2 ו DDR3 תמורת נמוכות מעט נתמך DDR3 במהירויות. אני מוכן להרחיב על זה את לוח האם חלק. Hard Drive העסקה הטובה ביותר: כל דבר, באמת. כונן קשיח יש התנגש מחירי הקרקע במשך שמונה השנים האחרונות בערך. ניתן בקלות לקבל terabyte אחסון מתחת ל 250 $, סכום גדול של אחסון שרת אפילו בתחילת את Millennium. כל זה צריך להיות כך הוא אמר: בחירת מותג אמין, ועוד המטמון הוא טוב יותר - כמעט כל כוננים קשיחים הם 7200RPM, אשר המליצה על מהירות. רוב האנשים חשים Western Digital היא אחד המותגים הכי אמינה, דעות מעורבות לגבי Seagate, עם Hitachi, IBM, Maxtor, Samsung ו בתחתית, אבל זו היא, במידה רבה, מצבית. הפתרון הטוב ביותר הוא לקנות אחד או יותר של הכונן הקשיח כדי למזער בעיות אם אחד עובר מת - הגדרת אותם ב RAID Setup יאפשר לך "המראה" הדיסקים. בעוד את הכוננים ימלא את מהירות, יכולת כל כך זול שרוב לעולם לא להתקל בבעיה. גלובל המיתון: כוננים קשיחים הם כל כך זולים, אין אמיתי "תקציב" גירסה. קבל קטן הכונן אם באמת צריך לשמור. לא משנה, אני פשוט נעשה חמישה מיליון דולר על שוק המניות!: לכו על כוננים קשיחים 10,000 RPM. הנפוצים ביותר הוא של Western Digital Raptor בסדרה. מהירות, מהירות, מהירות. ייתכן שתרצה להשקיע סולידי המדינה, אבל זה לא באמת שווה את זה בשלב זה. בהחלט לקבל לפחות שני כוננים קשיחים. האם עליי לחכות?: כונן קשיח הקיבולות נראה הזדקרות. מצב מוצק פתרונות הם overly יקר ו תישאר שם בעתיד הקרוב. לוח האם העסקה הטובה ביותר: הכל מבוסס על שבבים P35 היא בחירה טובה. לקבלת midrange המכונה, EVGA ו ASUS הם טובים המותגים: לשעבר להגביר את התכנית האחרונה שלהם נמוך כשל הדולר וטוב capacitors. הקפד לקחת משהו תומך FSB של 1333, זה יאפשר לך להשתמש 45nm Wolfdale נשבר שנדונו לעיל. אל המעיין של SLI - רוב הלוחות לא יאפשר לך להריץ שני כרטיסים שלהם נועדו שיעורי x16. במקום זאת, נסה להגיע מועצת PCI Express 2.0 עם תמיכה. כמה לוחות יכול לתמוך DDR3 וגם DDR2, וזה יכול להיות רעיון טוב אם יש לך הרבה DDR2 משקר מסביב. הימנע שבבים X38 - יש לו תמיכה ב-BIOS עני יחסית חם. הנסיך המדליק של Bel-Air: אם אתה על תקציב, נסה את 650i. הדוד של פיל ארמון: הרבה מזומנים אומר שאתה יכול לקנות את ה DDR3 יקר יחסית. באביב בהחלט טובה DDR3 עבור לוח האם. אולי כדאי לבדוק SLI לוחות - לוודא כי הן מכונות מזל יכול לרוץ x16 מצב. קבל 4GB ו 64 סיביות של מערכת ההפעלה עבור הביצועים הטובים ביותר. האם עליי לחכות?: את DDR3 motherboards למעשה די מכובד נכון לעכשיו, אין כל כך. כרטיס הווידאו העסקה הטובה ביותר: nvidia 8800GT של ATI ו 3850 הן מתחרות כמו עכשיו על הכרטיס הכי טוב בשוק. שתי חברות אחרות, במידה רבה, נטשה את הקלפים, כפי הנראה לעין את 8600GT, GTS (הישן) 8800GTS, 8800GTX, ואפילו את אולטרה כבר relegated כדי ערפול על הפנים של זול יותר ויותר יעיל G92. 256MB של 3850 היא הרבה יותר זול מאשר GT, אבל VRAM תעשה הרבה יותר על הבדל של ATI להציע. גרסת ה 512MB לכן מומלץ, לשים את זה יותר או פחות אפילו מגרש ספורט עם 8800GT. שני הקלפים הם amazingly מהר. ATI, הידע שלי, אין "הסלמה" תוכנית כמו יצרנים כגון EVGA יש, עם זאת, לכן ייתכן relegated כדי לזרוק את הישנים בשנת 3850 את האשפה או למכור אותו ב eBay לאחר החדש גרפיקה דבר מגיע לצד. זה למה אני בעד את GT: המילים שלך עשוי להשתנות. אחי, אתה יכול א Spare דים?: אם אינך מקבל את 8800GT (או 3850), ייתכן שאתה מקבל הרבה פחות לחבוט שלך באק. נסה כפי קשה כפי שאתה יכול בתקציב שלך כדי לפנות מקום אחד. אם אתה לא יכול, את GDDR3 8600GT עשויה להיות הגון העסקה עבור סביב 100 $. עכשיו תן לי כסף (זה מה שאני רוצה!): SLIing שני 8800GTs יהיה לקבוע לך בחזרה 475 $ בערך, אבל זה יהיה ביותר סוף פתרון זה מציאותי (שני Ultras או GTXs יהיה פשוט בזבוז של כסף). האם עליי לחכות?: ואולי, אם יש לך הרבה כסף כדי להפיל. אנדרס גבוהה מומלץ לחכות כמה חודשים עבור 9800GX2. אחרת, לא שווה את זה. החשמל העסקה הטובה ביותר: זה נוטה לעלות ולרדת. נכון לעכשיו, המחיר הטוב ביותר הצבע נראה ב 650-700W, עם מחיר ממוצע קמעונאית חיגה סביב 100 $ עד 120 $ עם rebates. מה אתה רוצה לחפש כאן הוא טוב ליצרן (OCZ, ANTEC, Coolermaster, Corsair, מחשב החשמל והקירור), Rails טוב, וכל דבר מעל 500W בערך. יותר מ 600 מומלץ לתת לעצמך קצת מרחב נשימה של דברים חדשים או SLI. גם אתה רוצה להביא בחשבון את עוצמתה של Rails, אבל זה צריך להיות די קל, פשוט על ידי קריאת ביקורות לקוחות. אני אוהב את 700W OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI. עם זאת, קניתי אחד עם קבל התפוצץ. כנראה מזל. דבר אחד שאני הדרישה שלי מחוץ האחרונות רכישות של PSUs הוא "מודולרי הכבלים" - זה בעצם אומר שאתה יכול לתקוע תקע את הכבלים שאתה צריך, ולא עוזבים את אלה חסרי תועלת dangling מסביב כמו מפגר, airflow חסימת נחשים. עובד בחברת מזון מהיר: כל אחד שווה את מלח אגיד לך את זה skimping ב PSUs היא לא רעיון טוב. במקרה של ספק, לקבל 500W של חברה טובה, או לחכות עד שיהיו לך את הכסף כדי לקבל אחד טוב. עובד בחברת בוש: עבור 800W ומעלה. אתה תצטרך את זה אם אתה הולך SLI. ודא שיש לך שני PCI-E connectors! האם עליי לחכות?: אולי, אבל לא את הדרך בה אתה חושב. ספקי כוח נוטים להיות inundated עם rebates. כמו PSU מסוימים? אני מבטיח לך שבועיים לאחר מכן תוכל לראות את הדואר ב-הנחה על זה. חלקים אחרים והאחרון מחשבות כן, אני עוזב את ה-DVD כוננים, צגים, heatsinks, תיקים, וכן כרטיסי קול. והנה הסיבה:
הנה מומלץ לבנות (מינוס לעיל) מבוסס על המלצות במדריך זה: כל המחירים הם אחרי הדואר ב-rebates. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz ($ 225) לוח האם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R LGA 775 ($ 160) זיכרון RAM: CORSAIR XMS2 2GB DDR2 800 (PC2 6400) ($ 34) Hard Drive: Western Digital קוויאר SE WD5000AAJS ($ 100) Power Supply: Cooler Master Real Power Pro RS-750-ACAA-A1 750W ($ 70) כרטיס המסך: EVGA 512-P3-N802-AR GeForce 8800GT Superclocked 512MB ($ 270) Grand סה"כ: $ 860
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פירסום נהדר!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מאוד נחמד, IM יהיה שימוש מעתה והלאה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הנסיך המדליק של Bel Air לצחוק בקול רם ![]() לא בודקים שם רע, אבל אני חושב צג סעיף א יהיה טוב, וייעץ שבו כרטיס המסך ללכת עם מסך אשר מבוסס על פתרון הבעיה, יחד עם nerdy-בפירוט מה הם בניגוד ratios, או זמן תגובה או כל סוגי קישוריות , יחד עם HD shizzle.
|
| |||
| |||
| אני לא יודע הרבה על מנטרת כפי שאני רוצה - כל מה שאני יודע זה למנוע גבוה זמני תגובה להימנע ghosting. קניתי את LCDs רק בגלל שהם היו טובים דירוגים. אני צריך מורחבת על VRAM -> הפתרון הזה קצת יותר, אבל הו, טוב.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| עם 8800GT, למה אתה מציע לקבל את הגירסה Clocked סופר? עבור 30-40 דולר זול יותר אתה יכול לקבל רק את אחד רגיל נכון? האם זה כל כך הרבה יותר טוב? כמו כן, אתה יכול להציע בכל מקרה / החשמל combos? כמה וואט הוא נדרש להפעיל את תוכנית ההתקנה? האם יהיו מספיק 500? תודה. |
|
| |||
| |||
| אני המליצו גירסת כפי שהיה פחות מ $ 20 מ "רגיל" כאשר בדקתי גירסה, וגם כי אני אוהבת EVGA הסלמה של התוכנית (להבדיל מכל האחרים ' "לזרוק את הכרטיס הישן של זבל" התוכנית). 500W יהיה מספיק אבל אני לא אוהב את זה כי גזירה סגור. בדרך כלל אני הולך על 600W. לקבלת מקרה, אני בהחלט רוצה ללכת עם ANTEC 900. זה אחד המקרים הכי פופולרי gamer סביב מסיבה: זה טוב. קל לעבוד, יש קירור מעולה, והרבה expandability.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| לשגות, פשוט למצוא קצת של טעות דפוס. Quad-ליבות לא מומלץ עבור Gamers, רק למי שיכול להריץ יישומים לנצל את תוספת ליבות. מצטער על זה:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נערך בשבילך.
|
| |||
| |||
| מעריך את זה. האם יש דרך stickied זה יכול להיות? אני מתכוון כל הזמן אנשים אותו כמה אנשים שאלו אותי למה הוא לא. הייתי שונא את זה כדי לקבל לאיבוד המוניים של פתילים חדשים.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מומלץ חלקי מחשב מדריך # 5 - קרא לפני פרסום | פחמן | כללי חומרה צ 'אט | 33 | היום 10:31 |
| מומלץ חלקי מחשב מדריך # 4 - לקרוא לפני הפרסום | פחמן | כללי חומרה צ 'אט | 18 | 18 ספטמבר 2009 23:28 |
| מומלץ חלקי מחשב מדריך 3 - לקרוא לפני הפרסום | פחמן | כללי חומרה צ 'אט | 10 | 24 מאי 2009 05:51 |
| חלקי מחשב מומלץ מדריך 2: ATI הבראה הערכה תחנה | פחמן | כללי חומרה צ 'אט | 17 | -10 פברואר 2009 22:27 |
| בניית מחשב מדריך? | ComputerGuy | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 5 ספטמבר 2007 18:16 |
| שרשרת כלים | |
| |