![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Apie keturias dienas, apie keturis puslapius OpenOffice "- tai galiausiai padaryti! Pastaba: I'm using dolerių, o ne svarų. Mano perpus sumažinti dolerio sumos turėtų suteikti jums tokią pat sumą svarais, tačiau gali būti skirtumo dėl infliacijos, todėl reikia patikrinti savo svetainės arba vietos mažmeninės prekybos kainas apie ką aš čia pasakyti. Jis gali būti skirtingas, Jungtinėje Karalystėje, tačiau dauguma šių tendencijų rezultatas bus universalus. Dar viena pastaba: Šis žaidėjus orientuotas vadovas. Nors turiu biudžeto skyrių, tai labiau orientuota į biudžetą žaidėjai nei žmonės, kurie tiesiog nori naršyti Intertubes ir žaisti Texas Hold'em. Taigi, galite gauti taip, pigesni setup, tai tiesiog paprastai yra gera idėja gauti mid-high end dalių dabar ir man rodo, kad čia. Su 45nms išeina, taip pat DDR3 ir G92, mes aiškiai prasideda naujos kartos įranga. CPU Best deal: E8 serija, arba "Wolfdale" (šis pavadinimas taip pat taikomas kitiems desktop procesorius pvz T serijos, bet nenorite, kad tas). Galite juos pirkti dabar! They're 45 nanometrų, o tai reiškia, šaldytuvas, greičiau ir paprasčiau overclock. E8400 yra geriausia spręsti šiuo metu. Quad-ritiniai yra rekomenduojama ne žaidėjai, nes nors jie gali būti Overclocked pat, 45 nanometrų jų yra per tūkstantį dolerių gabalas ir papildomų branduolių nėra naudojami labai gerai, ar ne visi daugelis žaidimų. Žmonės, kurie tampa paleisti programas kaip 3dsmax gali gauti naudos iš Quad-Core, tačiau. Puikus pasirinkimas dabar yra E8400 - Jeigu yra pastato naują kompiuterį, tai mikroschema pirkti. Bet aš dėl biudžeto!: E6850 yra gera, tačiau jos kaina vis dar yra santykinai didelis, o kartais ir brangesnis nei E8 CPU. Peršokti į E6450. Extreme budgeters gali norėti eiti Pentium D, bet jei įmanoma gauti Core 2 Duo. But I've got tons of cash!: Peršokti į 45 nanometrų Core 2 Extreme QX9650 Yorkfield, kaip ir juoktis, kaip jūs visiškai sunaikinti CPUMark. Reikia laukti?: Ne, nes laukimas yra padaryta. Naujas 45nms čia, eikite šernas Wild! RAM: Best deal: Senas geras DDR 800. DDR 1.066 chromo ir nebus naudinga, jeigu jūs įsijungimas jūsų FSB iki absurdiško lygio. Įsitikinkite, kad tai ne "Reikšmė", RAM, gamina gera kompanija, ir dual-channel (80% RAM rasite tai gera atmintis, tiesiog atkreipti dėmesį SuperPowerMemorySpeedClockPC's VALUEMAX 4.000 stuff). But I just got apiplėšta!: DDR 800 taip pigiai dabar, nėra jokio realaus pagrindo manyti, ką mažesnė. Bet aš tik apiplėšta nors!: Jei turite pinigų, eikite į DDR3. Įsitikinkite, kad jūsų pagrindinė plokštė palaiko, tačiau. Ji turėtų turėti tvirtas greitį daugiau nei DDR2. Tom's Hardware yra meilė,'s OCZ PC3-10666 Platinum Edition ", ir jie turi daug pinigų, todėl turime išklausyti. Žinoma, tai už 2GB 300 $, tačiau tai nebuvo labai blogai RAM prieš keletą metų, kai jis buvo ne Juokingai pigus kaip dabar yra, ir ji tikrai verta pinigus. Jei turite jį. Reikia laukti?: Galbūt. DDR3 tai kažkur tarp pažangiausius ir kraujavimas ištisai dabar, ir mažai tikėtina, kad sugauti ant kito kelis mėnesius. Geriausias sprendimas siekiant gauti pagrindinę plokštę, kuri palaiko ir DDR2 ir DDR3 mainais už šiek tiek mažesnę palaikoma DDR3 greičiu. Aš plėsti šią plokštę skyrių. Hard Drive Best deal: Nieko, tikrai. Kietasis diskas kainos įvažiavo į žemę per pastaruosius aštuonerius metus arba tiek. Galima lengvai paimti iš saugojimo terabaitą pagal $ 250, saugojimo didelis net ne tūkstantmečio pradžioje serverio suma. Visa tai turi būti pasakyta, yra toks: pasirinkti patikimą gamintoją, ir talpyklos geriau - beveik visi kietieji diskai yra 7200rpm, kuris yra rekomenduojamas greitis. Dauguma žmonių mano, Western Digital yra viena iš labiausiai patikimų ženklų, sumaišyti nuomones apie "Seagate", su "Hitachi", IBM, Maxtor ir Samsung apačioje, tačiau tai iš esmės situacijos. Geriausia pirkti daugiau nei vieną kietąjį diską, siekiant sumažinti problemas, jeigu vienas eina Dead - jų įsteigimu ir RAID setup leis "Veidrodis" diskus. Nors diskuose bus pripildyti greičiau, pajėgumas yra labai pigūs, kad dauguma niekada paleisti į problemą. Pasaulinis ekonomikos nuosmukio: Standieji diskai yra labai pigūs, nėra realaus "biudžeto" versija. Gauti mažesnių vairuoti, jei jums reikia tikrai sutaupyti. Never mind, aš ką tik atliko penkis milijonus dolerių akcijų rinkoje!: Grįžti 10000 rpm kietuosius diskus. Dažniausiai yra Western Digital Raptor "serijos. Greitis, greitis, greitis. Jums gali tekti investuoti į kietojo kūno, tačiau ji nėra verta jį šiuo klausimu. Tikrai gauti bent du kietus diskus. Reikia laukti?: Kietasis diskas pajėgumus atrodo, kad nepakito. Kietojo sprendimai yra pernelyg brangus ir liks ten artimiausiu metu. Motherboard Best deal: Nieko grindžiamas P35 chipsetu yra geras pasirinkimas. Dėl vidutinio lygio aparatas, EVGA ir Asus yra geros markės: jų Step Up programa buvęs, pastarosios dėl savo mažos nesėkmės norma ir gerą kondensatorių. Įsitikinkite, kad paimti ką nors, kad palaiko ir 1.333 FSB, tai leis jums naudoti 45 nanometrų Wolfdale lustai aptartas pirmiau. Ar ne pavasaris už SLI - plokštės labiausiai neleis paleisti dvi korteles į jų paskirtį normos x16. Vietoj to, pabandykite gauti plokštė su PCI Express 2.0 support. Kai kurie diskusijų forumai gali palaikyti DDR3, taip pat DDR2, kurie gali būti gera idėja, jei turite DDR2 aikštelė, esantys aplink. Venkite X38 chipset - tai blogai BIOS paramos ir gana karšta. Fresh Prince of Bel-Air: Jei jūs esate ant biudžeto, pabandykite 650i. Uncle Phil's Mansion: Daug pinigų tai galite nusipirkti gana brangus DDR3 up. Tikrai pavasaris už gerą DDR3 plokštę. Jei norite, galite patikrinti VDI lentos - įsitikinkite, kad tiek laiko tarpsniai gali paleisti x16 režimu. Gauti 4GB ir 64 bitų OS geriausių rezultatų. Reikia laukti?: DDR3 motherboards yra tikrai gana geras, kad šiuo metu taip nėra. Vaizdo plokštė Best deal: nVidia 8800GT ir ATI 3.850 konkuruoja dabar kaip geriausia kortelės rinka. Abi bendrovės buvo iš esmės atsisakė kitos kortelės, matomas kaip 8600GT, PTP, (senas), 8800GTS, 8800GTX ir net Super buvo liks neaiškumų į pigiau ir efektyviau G92 veidą. 256MB 3.850 yra daug pigesnis nei GT, bet VRAM bus daug daugiau apie ATI siūlo skirtumas. 512MB versija, todėl rekomenduojama, padėkite jį ant daugiau ar mažiau vienodas net su 8800GT. Abi kortelės yra stebėtinai greitai. ATI, tai mano žiniomis, nėra "step-up" programa, kaip gamintojai, tokie kaip EVGA, deja, todėl jums gali būti liks senas 3.850 mesti į šiukšlių konteinerį arba ją parduoti eBay kartą naujas dalykas grafika ateina išilgai. Tai kodėl aš pirmenybę GT: Jūsų rida gali skirtis. Brother, Can You Spare Dime?: Jei jūs negaunate 8800GT (arba 3.850), jums gali būti gauti žymiai mažiau Bang už investuotus pinigus. Pabandykite taip sunku, kaip jūs galite į savo biudžetą, kad kambaryje vienam. Jei negalite, GDDR3, 8600GT gali būti tinkamas spręsti už maždaug 100 JAV dolerių. Dabar Give Me Money (That's What I Want!): SLIing dvi 8800GTS sukurs jums atgal apie 475 $, bet tai bus aukščiausios klasės tirpalo, kad yra realu (du Ultras ar GTXs būtų paprasta waste of money). Reikia laukti?: Galbūt, jei turite daug pinigų nugriauti. Aukštos Enders gali tekti palaukti keletą mėnesių 9800GX2. Priešingu atveju, ne verta. Maitinimo Best deal: Tai linkusi svyruoti. Right now, geriausia kaina punktas, atrodo, ne 650-700W, kurių vidutinė mažmeninė kaina svyruoti maždaug $ 100 iki $ 120 su nuolaida. Ką norite ieškoti čia yra geras gamintojas (OCZ, Antec, Coolermaster, Corsair, PC Power and Cooling), geras bėgiai, ir nieko daugiau 500W ar taip. Virš 600 rekomenduojama duoti sau šiek tiek kvėpuoti naujų elementų arba VDI. Jūs taip pat norite apsvarstyti bėgių jėga, tačiau tai turėtų būti gana paprasta, tiesiog skaitant klientų atsiliepimus. Mėgstu 700W OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI. Tačiau, aš nusipirkau vieną ir kondensatorius sprogo. Tikriausiai laimingas atsitiktinumas. Vienas dalykas, kad aš reikalauti iš savo paskutinių pirkimų PSUs yra "modulinė kabelių" - tai iš esmės reiškia, kad galima prijungti kabelius reikia, o ne palikti tuos nenaudingas kabančios aplink kaip atsilikusi, oro srauto blokavimo gyvatės. Darbas greitas maistas: Niekam vertas savo druskos jums pasakys, kad skimping dėl PSUs nėra gera idėja. Jei abejojate, gauti iš 500W gera kompanija, arba palaukti, kol turite pinigų gauti geras. Darbas Bušo administracija: Grįžti 800W ar daugiau. Jums reikia, jeigu Jūs ruošiatės į VDI. Įsitikinkite, kad turite du PCI-E jungtys! Reikia laukti?: Galbūt, bet ne taip, kaip manote. Maitinimo šaltiniai paprastai yra apsemta su nuolaidomis. Kaip tam PSU? Aš garantuoja Jums po dviejų savaičių jūs pamatysite paštu į nuolaidą dėl to. Kitos dalys ir galutinis mintys Yes, I'm leaving out DVD įrenginiai, monitoriai, radiatoriai, atvejais ir garso korteles. Ir štai kodėl:
Čia yra rekomenduojama statyti (neįskaitant pirmiau), remiantis šiame vadove rekomendacijos: Visos kainos yra nuo pašto ir nuolaidas. Procesorius: Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz ($ 225) Plokštė: GIGABYTE GA-P35C-DS3R LGA 775 ($ 160) RAM: CORSAIR XMS2 2GB DDR2 800 (PC2 6400) ($ 34) Hard Drive: Western Digital Caviar SE WD5000AAJS ($ 100) MAITINIMO ŠALTINIS: Cooler Master Real Power Pro RS-750-ACAA-A1 750W ($ 70) Vaizdo plokštė: EVGA 512-P3-N802-AR GeForce 8800GT Superclocked 512 ($ 270) BENDRA SUMA: $ 860
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Didžiosios paštu!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Very nice, jiems bus naudojant šią nuo šiol.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fresh Prince of Bel Air garsiai juoktis ![]() Neblogai peržiūrą ten, nors manau, kad stebėti skyriuje būtų gerai, konsultuoti dėl grafinės kortelės, eiti, su kuria ekranas remiantis rezoliuciją, kartu su Nerdy gedimo kas kontrasto santykis, arba atsako laikas arba visų rūšių Ry ¹ iai , kartu su HD shizzle.
|
| |||
| |||
| Nežinau, kiek maždaug stebi, kaip aš noriu - aš žinau, yra išvengti didelės atsako trukmė, kad būtų išvengta šešėlius. Nusipirkau mano LCD tik todėl, kad jie gerai įvertinimai. Norėčiau išsiplėtė dėl VRAM -> rezoliuciją dalykas šiek tiek daugiau, bet Oh well.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Su 8800GT, kodėl jūs siūlote Getting Super Clocked versija? 30-40 JAV dolerių pigiau, jūs galite paprasčiausiai gauti nuolatinį vienas teisingas? Ar tai, kad daug geriau? Be to, galite pasiūlyti bet kuriuo atveju / maitinimo combo? Kiek vatų reikalaujama paleisti šią įrangą? Ar 500 pakaktų? Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Aš rekomendavo šią versiją, nes buvo mažesnis už 20 $ iš "reguliaraus" versija, kai tikrinama, taip pat todėl, kad myliu EVGA's step-up programą (kitaip nei visos kitos "išmesti seną kortelę į šiukšlių" programa). 500W bus pakankamas, bet man nepatinka tai, kad pjovimo uždaryti. Aš paprastai eiti 600W. Dėl atveju, I'd definitely go su Antec 900. Tai vienas iš populiariausių Gamer atvejais apie priežastis, dėl: It's good. Tai lengva dirbti, turi puikią aušinimo ir daug EXPANDABILITY.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Klaidos, tiesiog rasiu typo bitų. Quad šerdys nerekomenduojama žaidėjai, tik tiems, kurie paleisti programų, kurios gali naudoti papildomų šerdys. Atsiprašome, kad:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Edited jums.
|
| |||
| |||
| Appreciate it. Ar yra koks nors būdas tai galėtų būti stickied? Aš nuolat prejudicinį žmonės jį ir pora žmonių manęs paklausė, kodėl ji yra ne. Aš nekenčiu už tai, kad pasiklysti naujas temas masė.