![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Par četrām dienām, par četrām lappusēm OpenOffice - tas ir beidzot gatavs! Piezīme: Es, izmantojot dolāru, nav mārciņas. Pusi samazināt manu dolāru kopsummā, Jums līdzīgu summu mārciņās, tomēr var būt atšķirība inflācijas dēļ tā jums vajadzētu pārbaudīt savu vietējo portālā vai mazumtirgotāja cenas kaut ko es saku šeit. Tas var būt atšķirīgi Apvienotajā Karalistē, bet lielākā daļa no šīs tendences, ir universālas. Vēl viena piezīme: Šis ir spēlētājs orientēta guide. Kaut gan man ir budžeta daļu, kas ir vairāk orientēta uz budžeta Gamers par cilvēkiem, kuri vienkārši vēlas, lai klejotu Intertubes un spēlē Texas Hold'em. Kā tādi, jūs varat saņemt veids lētāku setup, tā vienkārši mēdz būt laba ideja, lai iegūtu mid-high end daļas tieši tagad, un es atspoguļo, ka šeit. Ar 45nms iznāks, kā arī DDR3 un G92, mums ir skaidri sāk jaunās paaudzes aparatūru. CPU Labāko piedāvājumu: E8 sērijas vai "Wolfdale" (šis vārds attiecas arī uz citām programmām, pārstrādātājiem, piemēram, T sēriju, bet nevēlaties šajos). Jūs varat buy them now! Viņi 45nm, tas nozīmē, dzesētājs, ātrāk un vieglāk OVERCLOCK. E8400 ir vislabāk risināt pie brīdī. Quad-serdeņiem ieteicams ne-Gamers, jo kamēr viņi var overclocked labi, 45nm tiem ir vairāk nekā tūkstotis dolāru gabalā un papildu serdeņiem netiek izmantotas ļoti labi vai visos visvairāk spēles. Cilvēki, kas darbojas pārstrādes programmām kā 3dsmax var saņemt lietderību no quad-core, tomēr. Lieliska izvēle tieši tagad ir E8400 - Ja Jums ir ēka jaunu datoru, tas ir mikroshēmu iegādāties. Bet es esmu par budžetu!: E6850 ir labs, bet tā cena vēl joprojām ir salīdzinoši liels, un reizēm dārgāka nekā E8 CPU. Iet par E6450. Extreme budgeters varat iet Pentium D, bet, ja iespējams saņemt Core 2 Duo. Bet man t naudas!: Iet uz 45nm Core 2 Extreme, piemēram QX9650 un smieties Yorkfield, kā jūs pilnīgi iznīcināt CPUMark. Vai man jāgaida?: Nē, jo gaidīšana tiek darīts. Jauns 45nms are here, go bullēns savvaļā! RAM: Labāko piedāvājumu: Vecie, labie DDR 800. DDR 1.066 ir klibs un nebūs noderīgs, ja jūs overclocking Jūsu FSB līdz absurda pakāpei. Pārliecinieties, ka tas nav "Vērtība", RAM, ražo laba kompānija, un tas ir dual-channel (80% no RAM jūs atradīsiet ir laba atmiņa, vienkārši skatīties, kas paredzēti SuperPowerMemorySpeedClockPC's VALUEMAX 4.000 stuff). Bet es atkal mugged!: DDR 800 ir tik lēta tieši tagad, to nav īsta pamata domāt kaut ko mazāku. Bet es tikai mugged kāds!: Ja jums ir nauda, iet uz DDR3. Pārliecinieties, ka jūsu mātesplate to atbalsta, tomēr. Tai jābūt cietā ātruma pieaugumu DDR2. Tom's Hardware ir iemīlējies OCZ's PC3-10666 Platinum Edition, un viņiem ir daudz naudas, lai mēs būtu klausīties tos. Protams, tas ir par 2GB 300 $, bet tas nav pārāk slikti, lai RAM pirms dažiem gadiem, kad tas nav netīrumi lēts, kā tas ir tagad, un tas noteikti ir vērts naudu. Ja Jums tā ir. Vai man jāgaida?: Varbūt. DDR3 ir kaut kur starp vadošu un asiņošana malu tieši tagad, un ir maz ticams aizķert vēl dažus mēnešus. Labākais risinājums ir iegūt mātesplates, kas atbalsta gan DDR2 un DDR3 apmaiņā nedaudz zemāks atbalsta DDR3 ātrumu. Es paplašināt par to Motherboard sadaļā. Hard Drive Labāko piedāvājumu: Neko, tiešām. Cietais disks cenas uzbrauca zemes vairāk nekā pēdējo astoņu gadu laikā. Var viegli uzņemt terabaitu uzglabāšanas saskaņā ar $ 250, krātuves liela pat uz servera sākuma gadu tūkstotī. Viss, kas nepieciešams minētā ir šāds: izvēlēties uzticamu zīmolu, un Kešs ir labāk - gandrīz visi cietie diski ir 7200RPM, kas ir ieteicamā ātruma. Lielākā daļa cilvēku jūtas Western Digital ir viens no visticamākais zīmoliem, jauktie viedokļi par to, Seagate, ar Hitachi, IBM, Maxtor un Samsung pie dibena, bet tas ir lielā mērā situācijas. Jūsu labākais bet ir iegādāties vairāk nekā vienu cieto disku, lai mazinātu problēmas, ja viens pats miris - to izveidošanas in RAID setup ļaus jums "spogulis" diski. Kamēr jūsu diskus aizpildīs straujāk, jauda ir tik lēti, ka lielākā daļa nekad uzskriet problēmu. Globālo lejupslīdi Cietie diski ir tik lēta, nav reāla "budžeta" versija. Saņemt mazāku disku, ja jums ir patiešām saglabāt. Tas nekas, es tikko veikts piecus miljonus dolāru par akciju tirgus!: Iet uz 10.000 apgr. / min cietos diskus. Visbiežāk tiek Western Digital's Raptor sērijas. Ātrums, ātruma, ātruma. Jūs varat ieguldīt cietā stāvoklī, bet tas nav vērts par šo jautājumu. Noteikti iegūt vismaz divus cietos diskus. Vai man jāgaida?: Cietais disks jaudu, šķiet, ir apstājusies. Cietvielu risinājumi ir pārāk dārgas un paliks tur tuvākajā nākotnē. Motherboard Labāko piedāvājumu: Kaut kas, pamatojoties uz P35 chipseta ir labs izvēlēties. Par midrange mašīna, EVGA un ASUS ir labs Zīmoli: bijušais to Step Up programmu, tā par to zemo atteices intensitāti un labu kondensatoru. Pārliecinieties, vai izvēlēties kaut ko, kas atbalsta FSB 1333, tas ļauj izmantot 45nm Wolfdale mikroshēmu aplūkots iepriekš. Nav pavasarī SLI - vairums dēļu neļaus palaist divas kartes paredzēto likmes x16. Vietā mēģiniet iegūt plate ar PCI Express 2.0 support. Daži dēļi var atbalstīt DDR3, kā arī DDR2, kas var būt laba ideja, ja jums ir daudz DDR2 atrodas apkārt. Izvairieties X38 Chipset - tas ir slikti BIOS atbalstu un ir samērā karsts. Fresh Prince of Bel-Air: Ja jūs par budžetu, mēģiniet 650i. Uncle Phil's Mansion: Daudz naudas nozīmē, ka jūs varat iegādāties samērā dārgu DDR3 augšu. Noteikti pavasarī par labu DDR3 mātesplati. Jūs varat apskatīt SLI dēļi - pārliecinieties, ka abi nišas var darbināt ar x16 režīmā. Get 4GB un 64-bitu OS par labāko sniegumu. Vai man jāgaida?: DDR3 motherboards patiesībā ir diezgan pienācīgu uz brīdi, lai no. Video kartes Labāko piedāvājumu: NVIDIA 8800GT un ATI 3.850 konkurē tieši tagad kā labākās karti tirgū. Abi uzņēmumi ir lielākoties atteikušās no citām kartēm, kas redzama kā 8600GT, GTS (vecu) 8800GTS, 8800GTX un pat Ultra ir nekas vairāk kā tumsa, kas saskaras ar lētākas un efektīvākas G92. 256MB 3.850 ir krietni lētāks nekā GT, bet VRAM padarīs daudz vairāk atšķirību ATI's piedāvājumu. 512MB versija ir ieteicams, tādējādi to vairāk vai mazāk pat vienādas ar 8800GT. Abas kartes ir apbrīnojami ātri. ATI, cik man zināms, nav "Step-Up" programmu, piemēram, ražotāju, piemēram, EVGA ir, tomēr, lai jūs būtu nekas vairāk kā throwing savu veco 3.850 in trash vai pārdod to eBay, kad jaunā lieta, grafika nāk gar. Tas ir iemesls, kāpēc es favor GT: jūsu nobraukumu var atšķirties. Brother, Can You Spare Dime?: Ja jūs nesaņemat 8800GT (vai 3.850), Jums var iegūt daudz mazāk sprādziena jūsu buck. Izmēģināt cieto kā jūs varat ar savu budžetu, lai atbrīvotu vietu uz vienu. Ja nevarat, GDDR3 8600GT var pienācīgu darījumu aptuveni $ 100. Tagad Give Me Money (That's What I Want!): SLIing divas 8800GTs noteiks jūs atpakaļ par 475 $, bet tā būs visaugstākā gala risinājumu, kas ir reāli (divas ultras vai GTXs būtu vienkārša naudas izšķiešana). Vai man jāgaida?: Iespējams, ja jums ir daudz naudas, lai gāzt. High-Enders var vēlēties gaidīt pāris mēnešiem 9800GX2. Pretējā gadījumā nav vērts. Power Supply Labāko piedāvājumu: Šī tendence mainīties. Tieši tagad, vislabākā cena punktā, šķiet, ir pie 650-700W, ar vidējo mazumtirdzniecības cenu svārstības bija aptuveni $ 100 $ 120 ar atlaidēm. Ko jūs vēlaties meklēt šeit ir labs ražotājs (OCZ, Antec, Coolermaster, Corsair, PC Power and Cooling), labas sliedes, un viss, kas pārsniedz 500W vai arī tā. Vairāk nekā 600 ir ieteicams dot sev nedaudz atelpa jaunu stuff vai SLI. Jūs arī varat apsvērt spēku sliedes, taču tas būtu diezgan viegli, vienkārši nolasot klientu atsauksmes. Man patīk 700W OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI. Tomēr, es nopirka vienu un kondensators eksplodēja. Iespējams, astes spura. Viena lieta, ka es pieprasījums no manas nesenās iepirkumu PSUs ir "modular kabeļu" - tas būtībā nozīmē, ka varat iespraudiet kabeļi jums ir nepieciešams, nevis atstājot bezjēdzīgi tiem dangling apmēram tāpat palēnināta, gaisa plūsmas bloķēšana čūskas. Darbs fast food: Kāds ir vērts to sāls jums pateiks, ka skimping par PSUs nav laba ideja. Ja šaubāties, saņemt 500W no laba kompānija, vai gaidīt, kamēr jums ir nauda, lai iegūtu labs. Darbs Buša administrācija: Go 800W vai jaunāku. Jums būs nepieciešama, ja jūs dodas uz SLI. Pārliecinieties, ka jums ir divi PCI-E savienotāji! Vai man jāgaida?: Iespējams, bet ne tā, kā jūs domājat. Barošanas avoti parasti ir appludinātas ar atlaidēm. Tāpat kā dažām PSU? I garantija jums divas nedēļas vēlāk redzēsiet mail-in atlaide par to. Citas daļas un no gala domas Jā, es esmu neņemt DVD diskus, monitori, Pāraidīšanas elementi, lietas un skaņas kartes. Un, lūk, kāpēc:
Šeit ieteicams būvēt (bez iepriekš), pamatojoties uz šajā ceļvedī ieteikumi: Visas cenas ir pēc mail-in atlaides. Procesors: Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz ($ 225) MOTHERBOARD: GIGABYTE GA-P35C-DS3R LGA 775 ($ 160) RAM: CORSAIR XMS2 2GB DDR2 800 (PC2 6400) ($ 34) HARD DRIVE: Western Digital Caviar SE WD5000AAJS ($ 100) POWER SUPPLY: Cooler Master Real Power Pro RS-750-ACAA-A1 750W ($ 70) VIDEO KARTE: EVGA 512-P3-N802-AR GeForce 8800GT Superclocked 512MB ($ 270) PAVISAM KOPĀ: $ 860
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Great pastu!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Very nice, im būs izmantot šo jau tagad.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fresh Prince of Bel Air lols ![]() Nav slikti pārskats ", tomēr es domāju, kontrolēt daļa būtu labs, konsultējot par kuriem grafikas karti iet, ar kuru ekrāna, pamatojoties uz rezolūciju, kopā ar nerdy-sadalījums kādi kontrasta attiecība ir, vai reakcijas laiks vai visu savienojumu tipi kopā ar HD shizzle.
|
| |||
| |||
| Es nezinu, cik par monitoru, kā es gribētu - viss, ko es zinu ir novērst lielu atbildes reizes, lai izvairītos no dubultattēlu. Es nopirku manu LCD tikai tāpēc, ka tie bija labi reitingi. Es būtu jāpaplašina uz VRAM -> izšķirtspēja kaut nedaudz vairāk, bet oh well.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Ar 8800GT, kāpēc jūs ieteiktu iegūt Super Clocked versiju? Par 30-40 dolāru lētāks jūs varat saņemt regulāru viena pareiza? Ir tā, ka daudz labāk? Arī jūs varat ieteiktu kādu case / barošanas combos? Cik vati ir nepieciešams palaist setup? Vai 500 ir pietiekama? Pateicība. |
|
| |||
| |||
| Man ieteica variantu, jo tas bija mazāks par $ 20 no "parasts" versija, kad piereģistrējos, un arī tāpēc, ka es mīlu EVGA ir step-up programma (atšķirībā no visiem pārējiem uzņēmumiem "" mest veco karti atkritumu "programmā). 500W būs pietiekams, bet man nepatīk griešana to, ka tuvu. Es parasti iet par 600W. Lai gadījumā, es gribētu noteikti iet ar 900 Antec. Tas ir viens no populārākajiem gamer gadījumu aptuveni par iemeslu dēļ: tas ir labi. Tas ir viegli strādāt, ir lielisks dzesēšanas un daudz expandability.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Grēkot, tikai konstatēja, ka mazliet typo. Quad-serdes nav ieteicams Gamers tikai tiem, kas vada programmas, var izmantot papildu serdeņiem. Atvainojos par to:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Edited for you.
|
| |||
| |||
| Appreciate it. Vai ir kāds veids, kā tas varētu būt stickied? Es pastāvīgi atsaucoties cilvēki tam un pāris cilvēkiem ir man jautāja, kāpēc tā nav. I'd hate, lai tā pazust masa jaunu pavedieni.