mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Recomandat Computer Parts Ghid

Reply

Thread Tools
Old 23 ianuarie 2008, 01:51
Grupul de donator

Default Recomandat Computer Parts Ghid

Despre patru zile, în jur de patru pagini în OpenOffice - este făcut în sfârşit!

Notă: Sunt utilizarea de dolari, nu lire. Înjumătăţirea meu dolar Totale ar trebui să-ţi dea o sumă similară în lire sterline, dar poate exista o diferenţă datorită inflaţiei aşa că trebuie să vă verificaţi site-ul sau distribuitorul local al preţurilor de pe aici sa spun nimic. Acesta poate fi diferit în Marea Britanie, dar cele mai multe dintre aceste tendinţe vor fi universal.

Un alt Notă: Aceasta este o gamer-orientate spre ghid. Deşi am o secţiune de buget, care este mai orientată spre bugetul joc decât cei care doresc doar de a naviga pe Intertubes şi juca Texas Hold'em. Ca atare, în care puteţi să-un mod mai ieftin de configurare, este doar tinde să fie o idee bună de a ajunge la jumătatea anului de înaltă sfârşitul părţi chiar acum şi am să reflecte faptul că aici. Cu 45nms ies afară, precum şi DDR3 şi cu G92, suntem în mod clar a începe o nouă generaţie de hardware.

CPU

Cea mai buna afacere: E8 de serie, sau "Wolfdale" (acest nume se aplică, de asemenea alte procesoare desktop, cum ar fi seria T, dar nu doriţi ca aceste). Puteţi cumpara-le acum! Sunt 45nm, ceea ce înseamnă mai răcoare, mai repede, şi mai uşor de overclock. E8400 este cea mai bună afacere în acest moment.

Quad-miezuri sunt recomandate pentru non-joc, în timp ce, pentru că acestea pot fi overclocked de bine, de 45nm sunt cei peste o mie de dolari şi o bucată extra miezuri nu sunt folosite foarte bine la toate sau în cele mai multe jocuri. Oamenii care rula programe de redare ca 3dsmax utilitatea mai lua dintr-un quad-core, cu toate acestea.

De alegere excelentă, chiar acum este E8400 - Dacă sunteţi construirea unui nou PC-ul, acesta este chip de a cumpăra.
Dar eu sunt pe un buget!: În E6850 este un lucru bun, dar preţul este încă relativ ridicată şi, ocazional, mai scumpe decât în E8 procesoare. Du-te pentru un E6450. Extreme budgeters mai vreau sa merg pentru un Pentium D, dar, dacă este posibil, a lua un Core 2 Duo.
Dar eu am tone de bani!: Du-te pentru o 45nm Core 2 Extreme Yorkfield ca QX9650 şi râd ca tine absolut distruge CPUMark.
Ar trebui să mă aştept?: Nu, pentru că de asteptare este de facut. Noul 45nms sunt aici, du-te porc sălbatic!

RAM:

Cea mai buna afacere: Bună vechi DDR 800. DDR 1066 este neconvingător şi nu va fi util, dacă nu sunteţi FSB overclocking-vă la un nivel ridicol. Asiguraţi-vă că nu este "valoare" RAM, fabricate de o bună companie, şi este dual-channel (80% din RAM veţi găsi este memorie bună, trebuie doar să fiţi atenţi pentru SuperPowerMemorySpeedClockPC de chestii VALUEMAX 4000).
Dar, tocmai m-am jefuit!: DDR 800 este atat de ieftin, chiar acum, nu exista nici un motiv real pentru a sugera ceva mai mici.
Dar am jefuit pe cineva!: Dacă aveţi bani, du-te pentru DDR3. Asiguraţi-vă că placa de bază suportă, cu toate acestea. Aceasta ar trebui să aibă o creştere solidă viteza peste DDR2. Tom's Hardware este îndrăgostit de OCZ's PC3-10666 Platinum Edition, şi au o mulţime de bani, aşa că ar trebui să Asculta-i. Desigur, este 300 dolari pe 2GB, dar acest lucru nu a fost prea rău pentru RAM în urmă cu câţiva ani, când nu a fost murdărie ieftine ca este acum, si este cu siguranta merita banii. Dacă aveţi o.
Ar trebui să mă aştept?: Poate. DDR3 este undeva intre de vârf şi de ultimă-oră, chiar acum, şi este puţin probabil să-l prind pe de altă câteva luni. Cea mai bună soluţie este de a obtine o placa de bază care suportă ambele DDR2 şi DDR3 în schimbul uşor suportate DDR3 viteze mai mici. I se va extinde pe placa de bază în această secţiune.

Hard-disk

Cea mai buna afacere: Nimic, de fapt. Hard-disk preţurile au alergat în teren în ultimii opt ani sau cam asa ceva. Unul poate ridica un teraoctet de depozitare de sub 250 dolari, o sumă de stocare de mare chiar si pentru un server de la începutul mileniului.

Tot ce trebuie spus este: Alegeţi un brand de încredere, şi mai multe cache-ul este mai bine - aproape toate hard disk-uri sunt 7200rpm, care este recomandat de viteză. Majoritatea oamenilor se simt Western Digital este una dintre cele mai fiabile branduri, amestecat opinii despre Seagate, cu Hitachi, IBM, Maxtor, Samsung şi în partea de jos, dar acest lucru este în mare măsură, a situaţiei.

Cel mai bun pariu este de a achiziţiona mai mult de un hard-disk, pentru a minimiza probleme în cazul în care unul este mort - setarea la un raid setup vă va permite să "oglinda" de discuri. În timp ce vă conduce va umple mai repede, capacitate este atat de ieftin ca cele mai multe nu va rula intr-o problema.
Global recesiune: Hard disk-uri sunt atât de ieftine, nu există o adevărată "buget" versiune. Ia un mic disc în cazul în care aveţi nevoie pentru a salva adevărat.
Nu conteaza, am făcut cinci milioane de dolari pe bursa!: Du-te de 10.000 RPM hard disk-uri. Cea mai comună este Western Digital Raptor de serie. Viteza, viteza, viteza. Este posibil să doriţi să investească în stare solidă, dar nu este adevărat merită în acest moment. Categoric obţine cel puţin două unităţi de hard disk.
Ar trebui să mă aştept?: Hard-disk capacităţilor trage de par a fi. Solid-state soluţii sunt mult prea costisitoare şi va rămâne acolo pentru viitorul apropiat.

Plăci de bază

Cea mai buna afacere: Ceva bazat pe chipset-ul P35 este un bun murături. Pentru o maşină de gama medie, EVGA si ASUS sunt bune branduri: fostul lor Pasul Sus program, pentru acest ultim lor scăzut rata de eşec şi de bune condensatori. Asiguraţi-vă că alegeţi ceva care suportă un FSB de 1333, acest lucru vă va permite să utilizeze 45nm Wolfdale chipsuri discutat de mai sus.

Nu primăvară pentru SLI - cele mai multe panouri nu va lasa sa ruleze două carduri de la care au fost destinate ratele de x16. În schimb, încercaţi să obţineţi un bord cu PCI Express 2.0 support. Unele panouri pot sprijini DDR3, precum şi DDR2, care poate fi o idee bună, dacă tu ai o mulţime de DDR2 situată în jurul. Evitaţi pe chipset-ul X38 - le-a BIOS-ul de sprijin şi săraci este relativ cald.
Fresh Prince of Bel-Air: Dacă sunteţi pe un buget, încercaţi 650i.
Unchiul Phil's Mansion: O grămadă de bani, înseamnă că puteţi cumpăra relativ costisitoare DDR3 sus. Categoric primăvară DDR3 bun pentru o placa de bază. Este posibil să doriţi să verificaţi SLI panouri - asiguraţi-vă că ambele sloturi se pot executa în modul x16. Ia 4GB şi un sistem de operare pe 64 de biţi pentru cea mai bună performanţă.
Ar trebui să mă aştept?: De DDR3 Placi de baza sunt de fapt destul de decente în momentul de faţă, astfel încât nu.

Video card

Cea mai buna afacere: nVidia 8800GT de la ATI şi 3850 sunt concurente acum ca fiind cel mai bun card de pe piaţă. Ambele companii au abandonat în mare măsură de alte carduri, vizibil ca 8600GT, GTS, (vechi) 8800GTS, 8800GTX, şi chiar au fost Ultra relegated la umbră, în faţa unei mai ieftin şi mai eficient G92.

256MB de 3850 este cu mult mai ieftin decât GT, dar de VRAM va face mult mai mult de o diferenta de la ATI, oferind. 512MB versiune de aceea, se recomandă, punand-o pe una mai mult sau mai puţin, chiar de egalitate cu 8800GT. Ambele carduri sunt surprinzator de repede. ATI, la cunoştinţele mele, nu are un "Step-Up" program ca producatori, cum ar fi EVGA au, cu toate acestea, astfel încât să poate fi relegated pentru a aruncat pe vechiul 3850 în coşul de gunoi sau de vânzare pe eBay o dată la noi lucru vine în grafic de-a lungul. Acesta este motivul pentru care am favoare GT: kilometraj dvs. pot varia.
Frate, poti sa Scuteste-un ban?: Dacă nu sunteţi obţinerea unei 8800GT (sau 3850), s-ar putea să fi obtinerea mult mai puţin bune rezultate pentru cât investiţi. Încercaţi cât de tare poţi în bugetul dvs. pentru a face loc pentru una. Dacă nu se poate, de GDDR3 8600GT decentă poate fi o afacere de circa 100 dolari.
Acum dă-mi bani (Asta e ceea ce vreau!): SLIing două 8800GTs va seta te-ai intors aproximativ 475 dolari, dar acesta va fi cel mai mare până la sfârşitul soluţie că este realist (două Ultras sau GTXs ar fi o simplă pierdere de bani).
Ar trebui să mă aştept?: Eventual, dacă aveţi o grămadă de bani pentru a arunca în jos. High-Enders ar putea dori să aştepte câteva luni pentru a 9800GX2. Altfel, nu merită.

Power Supply

Cea mai buna afacere: Aceasta tinde să fluctueze. Chiar acum, cel mai bun preţ punct pare a fi de la 650-700W, cu preţul mediu de vânzare cu amănuntul hovering circa 100 dolari la 120 dolari, cu reduceri. Ce doriţi să-l căutaţi aici este un bun producător (OCZ, Antec, Coolermaster, pirat, PC-ul de putere şi de răcire), bun şine, şi nimic peste 500W sau cam asa ceva. Peste 600, se recomandă să vă dau un mic spaţiu de respiraţie lucruri noi sau SLI. Ai dori, de asemenea, să ia în considerare forţa de şine, dar acest lucru ar trebui să fie destul de uşor, pur şi simplu de lectură client revizuiri. Îmi place 700W OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI. Cu toate acestea, am cumpărat-o şi a unui condensator explodat. Probabil un gălbează.

Un lucru care le-am cere să-mi mai dau recente achiziţiile de PSUs este "modulare cablarea" - aceasta înseamnă a putea plug în cabluri de care aveţi nevoie, mai degrabă decât a părăsi inutil bălăbăneală cele de jur imprejur ca retardat, airflow blocarea şerpi.
De muncă în fast-food: Oricine lor în valoare de sare va spune că skimping pe PSUs nu este o idee bună. Când nu sunteţi sigur, a lua un 500W de la o bună companie sau să aşteptaţi până când nu au bani pentru a obţine unul bun.
De muncă în administraţia Bush: Du-te 800W sau mai mare. Veţi avea nevoie de el, dacă sunteţi de gând să SLI. Asiguraţi-vă că aveţi două PCI-E conectori!
Ar trebui să mă aştept?: Posibil, dar nu în modul în care crezi. Power Supplies tind să fie inundated cu rabaturi. Ca o anumită PSU? Iti garantez ca două săptămâni mai târziu, veţi vedea un e-mail-in rabat pe ea.

Alte piese şi gândurile final

Da, eu sunt ies afară DVD drive, monitoare, heatsinks, cazuri, şi plăcile de sunet. Şi iată de ce:
  • DVD drive-sunt destul de ieftine, toate de lucru în mod similar, şi nu e puţin să vorbesc despre altele decât asiguraţi-vă că aveţi destul IDE / SATA sloturi!
  • Monitoare sunt foarte subiectiv, dar îmi place de Hanns-G JW199D (ieftine, stralucitor, 19 ", 5ms timp de răspuns).
  • În ceea ce priveşte heatsinks, există doar o pereche de mărci în valoare de cumpărare şi nu sunt ca experienta cu ei.
  • Cauzele sunt subiective, de asemenea. Ia ceva frumos, ATX, şi cu bun airflow. Îmi place Antec 900.
  • Singura recomandat placă de sunet este ceva de la X-Fi de la Creative - altfel, esti cel mai bun de pe bord, cu care tinde să fie destul de bine (sau, cel puţin, destul de bun).
Aici este un recomandat construi (minus de mai sus), pe baza recomandărilor din acest ghid: Toate preturile sunt după-mail în rabaturi.

Plăci de bază: GIGABYTE GA-P35C-DS3R LGA 775 ($ 160)

RAM: Pirat XMS2 2GB DDR2 800 (PC2 6400) ($ 34)

Hard-disk: Western Digital caviar SE WD5000AAJS ($ 100)

Alimentare: Cooler Real Power Pro MASTER RS-750-ACAA-A1 750W ($ 70)

Placă video: EVGA 512-P3-N802-AR GeForce 8800GT Superclocked 512MB ($ 270)

TOTAL: 860 dolari
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 23 ianuarie 2008, 02:02
Grupul de donator

Great post!
Dragoste de titles.lol
Rep +

Sistemul meu: Krlll

Procesor (e):
Intel Q9550@4.33Ghz
Plăci de bază:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Memorie RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Placă grafică (e):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Placă de sunet:
Aflate la bord, HDA
Hard Drive (e):
Câteva lol 1650GB total
Optical Drive (e):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Cauza / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Răcire:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Sistem de operare (e):
Vista x64 Ultimate
Old 23 ianuarie 2008, 09:27
Grupul de donator

Foarte frumos, IM va fi utilizaţi acest de-acum înainte.

Reped şi marcată * Hot sfarcurile *
Mulţumesc.

Sistemul meu: Liam's velatură ..?

Procesor (e):
E8200 45nm Core 2 Duo OC@4.8ghz Stabil
Plăci de bază:
GA-P31-DS3L 1066mhz 45nm FSB 1333
Memorie RAM:
4gig 1400mhz Dual channel DDR3
Placă grafică (e):
8800 GTS 320mb
Placă de sunet:
Baza de date on-board
Hard Drive (e):
250GB Standard
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
850watt SLI gata, NZXT Xtreme RED LED
Răcire:
Asus Piata Evo
Network / Internet:
20mb Virgin Media (Virgin FTL)
Monitor (e):
22 "HD Widescreen. 17" Proview
Sistem de operare (e):
Windows XP Pro SP2
Old 23 ianuarie 2008, 10:08
Grupul de donator

Prinţul din Bel Air

hohot de râs

Nu este un rău revizuire acolo, desi cred ca un monitor secţiune ar fi bine, de consultanţă pe care placă grafică ce să mergi cu ecran bazat pe rezoluţie, împreună cu nerdy-defalcare rate de contrast de ce sunt, sau timpul de răspuns sau toate tipurile de conectivitate , împreună cu shizzle HD.

Sistemul meu: = /

Procesor (e):
AMD 64x2 6000 +
Plăci de bază:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Memorie RAM:
Pirat XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Placă grafică (e):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (e):
CDRW + DVD-RW [dublu strat]
Cauza / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Răcire:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
dual Gigabit / 20mb cablu
Monitor (e):
19 "HannsG
Sistem de operare (e):
XP Pro 32bit
Old 23 ianuarie 2008, 17:17
Grupul de donator

Nu ştiu cât mai multe despre monitoarele ca Aş dori să - Tot ce ştiu e evita mari timpul de reacţie, pentru a evita ghosting. I-am cumpărat-mi LCDs doar pentru că au bun rating.

Ar fi trebuit sa extins pe VRAM -> rezoluţie lucru un pic mai mult, dar oh bine.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 26 ianuarie 2008, 17:13
Grupul de stat

Cu 8800GT, de ce sugerează obtinerea Super Clocked versiune? Pentru 30-40 de dolari mai ieftin, puteţi obţine doar în mod regulat o corect? Este atât de mult mai bine?

De asemenea, poate vă sugerează orice caz / alimentare combos? Cât de multe Watts este necesar pentru a rula acest setup? 500 ar fi suficient?

Mulţumesc.
Old 26 ianuarie 2008, 20:01
Grupul de donator

Am recomandat ca aceasta versiune a fost mai puţin de 20 dolari de la "regulate" versiune, atunci când am verificat, şi, de asemenea, pentru că îmi place EVGA's pas-up program (spre deosebire de toate celelalte "" arunca în vechea carte de gunoi "program).

500W va fi suficient, dar nu îmi place faptul că este aproape de tăiere. Eu merg de obicei, de 600W. Pentru un caz, mi-ar merge cu siguranta cu Antec 900. Este unul din cele mai populare gamer cazuri în jurul unui motiv: e bine. Este uşor să lucreze în, are excelente de răcire, şi o mulţime de expandability.
Old 28 ianuarie 2008, 23:20
Grupul de donator

Err, doar un pic de găsit unei greşeli. Quad-miezuri nu sunt recomandate pentru joc, doar pentru cei care rula aplicaţii care pot utiliza extra miezuri.

Imi pare rau pentru asta:)
Old 28 ianuarie 2008, 23:56
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Carbon View Post
Err, doar un pic de găsit unei greşeli. Quad-miezuri nu sunt recomandate pentru joc, doar pentru cei care rula aplicaţii care pot utiliza extra miezuri.

Imi pare rau pentru asta:)
Editat pentru tine.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 29 ianuarie 2008, 05:23
Grupul de donator

Apreciez asta. Există vreun fel acest lucru ar putea fi stickied? Sunt oameni constant referire la acesta şi un cuplu de oameni m-au întrebat de ce nu este. Aş urasc pentru ca acesta să te pierzi în masă a unor noi fire.
Reply

Register

Marcaje