![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O štyri dni, asi štyri stránky v OpenOffice - je to konečne hotovo! Poznámka: som pomocou dolárov, ne kilo. Zníženie môj dolár súčty by vám podobnú sumu v librách, ale môže byť rozdiel v dôsledku inflácie, takže by ste mali skontrolovať lokality alebo predajcu ceny o niečo řeknu tu. To môže byť iná v Spojenom kráľovstve, ale väčšina z týchto trendov je univerzálna. Ďalším poznámku: To je hráč-orientovaný sprievodca. I keď majú rozpočet oddielu, ktorý sa viac orientuje na rozpočet hráčmi, ako ľudia, ktorí chcú surfovať na Intertubes a hrať Texas Hold'em. Ako také, môžete si stiahnuť aj lacnejší spôsob, ako nastaviť, to jednoducho majú tendenciu byť dobrý nápad, aby si v polovici-high-end časti práve teraz a já bola zohľadnená skutočnosť, že tu. S 45nms vychádzajú, rovnako ako s DDR3 a G92 sme jasne začína novú generáciu hardvéru. Procesory Najlepšie riešenie: V E8 série, alebo "Wolfdale" (tento názov sa vzťahuje aj na iné desktopové procesory, ako je T série, ale nechcete, aby tie). Môžete kúpiť teraz! They're 45nm, čo znamená, chladnejšie, rýchlejšie a jednoduchšie přetaktování. E8400 je najlepšie riešenie v čase. Quad-jadra sa odporúča pre non-hráči, pretože aj keď môže byť overclocked dobre, 45nm tie sú cez tisíc dolárov za kus a navyše jadier nie sú používané veľmi dobre alebo vôbec vo väčšine hier. Ľudia, ktorí používajú programy ako vykresľovanie 3dsmax môže dostať užitočnosti z Quad-core, však. Vynikajúca voľba práve teraz je E8400 - Ak ste vytváranie nových PC, čo je čip kúpiť. Ale já jsem o rozpočte!: Na E6850 je dobrá, ale jej cena je stále pomerne vysoká a občas drahšie ako E8 CPU. Prejsť na E6450. Extrémne budgeters chcieť ísť pre Pentium D, ale ak je to možné dostať Core 2 Duo. Ale já mám veľa hotovosti!: Prejsť na 45nm Core 2 Extreme Yorkfield ako QX9650 a smiech, ako vás úplne zničí CPUMark. Mám čakať?: Ne, pretože sa čaká, je hotovo. Nové 45nms sú tu, bežte prase divoké! RAM: Najlepšie riešenie: Staré dobré DDR 800. DDR 1066 sa lame a nebude užitočná, ak si nie ste přetaktování FSB na vaše směšné titul. Uistite sa, že to nie je "Hodnota" RAM, ktoré boli vyrobené v dobrej spoločnosti a je dvojaký-kanálový (80% z RAM nájdete je dobré pamäti, len pozor na to SuperPowerMemorySpeedClockPC veci VALUEMAX 4000). Ale som mugged!: DDR 800 je tak lacný hned, neexistuje žiaden reálny dôvod navrhnúť niečo nižšia. Ale já prostě mugged niekto!: Ak máte peniaze, ísť na DDR3. Uistite sa, že vaša základná doska podporuje, však. Mal by mať solídne rýchlosť nárastu DDR2. Tom je hardvér je v láske sa to OCZ PC3-10666 Platinum Edition, a oni majú veľa peňazí, tak by sme mali načúvať im. Samozrejme, je to 300 dolárov za 2GB, ale to nebolo príliš zlé pre RAM pred niekoľkými rokmi, keď nebol skoro zadarmo, ako je teraz, a je to určite stojí peniaze. Ak budete mať. Mám čakať?: Možno. DDR3 je niekde medzi rezanie-hrana a krvácanie-hrana práve teraz, a je pravdepodobné, že by kapírovat pre iný pár mesiacov. Najlepším riešením je získať základná doska, ktorá podporuje aj DDR2 a DDR3 výmenou za o niečo nižšia podporovaných DDR3 rýchlostiach. I rozšíria na tejto základnej dosky oddielu. Pevný disk Najlepšie riešenie: Nič, naozaj. Pevný disk ceny běžel v krajine za posledných osem rokov. Dá sa ľahko pozbierať terabajt skladovanie pod $ 250, čo je suma, skladovanie veľkých aj pre server na začiatku milénia. Všetko, čo je potrebné povedať toto: vybrať spoľahlivú značku, a viac pamäte je lepší - takmer všetky pevné disky sú 7200RPM, čo je odporúčaná rýchlosť. Väčšina ľudí má pocit, Western Digital je jednou z najspoľahlivejších značiek, zmiešané názory Seagate, s Hitachi, IBM, Maxtor, Samsung a na dne, ale to je z veľkej časti prístupovú. Najlepšie bude, keď sa ku kúpe viac ako jeden pevný disk, aby minimalizoval problémy, ak jeden je mŕtvy - nastavenie je v RAIDu nastavenia vám umožnia "zrkadlo" diskov. Kým vaše disky budú napĺňať rýchlejšie, kapacita je tak lacný, že najviac sa nikdy dostať do problému. Globálnej recesie: Pevné disky sú tak lacné, neexistuje skutočná "rozpočet" verziu. Získajte menšie disk, ak potrebujete naozaj zachrániť. Nevadí, práve som sa päť miliónov dolárov na burze!: Prejsť na 10.000 ot / min pevných diskov. Najbežnejší je Western Digital Raptor v sérii. Rýchlosť, rýchlosť, rýchlosť. Môžete chcieť, aby investovali v pevnom stave, ale nie je to naozaj stojí za to na tomto mieste. Určite si aspoň dva pevné disky. Mám čakať?: Pevný disk kapacity sa zdajú byť viaznutia. Pevné-stav riešenia sú príliš drahá a zostane tam v blízkej budúcnosti. Základné dosky Najlepšie riešenie: Čokoľvek založený na čipsete P35 je dobrý výber. Pre středotónové stroj, EVGA a ASUS sú dobré značky: bývalý ich Step Up programu, druhá pre svoju nízku poruchovosť a dobré kondenzátory. Uistite sa, že vybrať niečo, čo podporuje FSB na 1333, to vám umožní používať čipy 45nm Wolfdale je uvedené vyššie. Nepoužívajte pružiny pre SLI - väčšina dosiek nebude vám bežia dve karty v ich určené sadzby x16. Namiesto toho skúste zohnať dosky s podporou PCI Express 2.0. Niektoré dosky môže podporovať DDR3 aj DDR2, ktoré môže byť dobrý nápad, ak máte veľa DDR2 ležiace okolo. Vyhnite sa na čipsete X38 - má zlú BIOS podporuje a je relatívne teplá. Čerstvý princ Bel-Air: Ak ste o rozpočte, skúste 650i. Strýček Phil sa Mansion: Hodně peňažné prostriedky možno kúpiť pomerne drahé DDR3 hore. Rozhodne na jar a dobrú DDR3 doske. Možno budete chcieť vyskúšať SLI dosky - uistite sa, že oba sloty možno spustiť v x16 režimu. Získajte 4GB a 64-bit OS na najlepší výkon. Mám čakať?: DDR3 na základné dosky sú vlastne docela slušný vo chvíli, tak ne. Grafická karta Najlepšie riešenie: nVidia 8800GT a to ATI 3850 konkurujú hned ako najlepšie karty na trh. Obe spoločnosti si do značnej miery opustené svojich ostatných kariet, viditeľné ako 8600GT, GTS, (starý) 8800GTS, 8800GTX, a dokonca aj Ultra boli odsunutí na nejasnosti v tvár lacnejšie a efektívnejšie G92. V 256megabajt 3850, je oveľa lacnejšie ako v GT, ale VRAM bude oveľa viac a na rozdiel ATI ponúka. Na 512mb verziu sa preto odporúča, uvedenie na viac-alebo-menej aj ihrisko s 8800GT. Obidve karty sú prekvapivo rýchlo. ATI, aby sa moje vedomosti, nemá "Step-Up" program, ako sú výrobcovia, ako EVGA sa však, takže môžu byť odsunutí na hádzanie vaše staré 3850 do koša alebo predaji na eBay raz novú vec v grafike prichádza pozdĺž. To je dôvod, prečo som o milosť GT: Your mileage may vary. Bratia, môžeš Náhradné desetník?: Ak si nie ste získanie 8800GT (alebo 3850), môže ísť oveľa menej zaplatenú zábava. Skúste tak ťažké, ako sa môžete do svojho rozpočtu, aby sa urobilo miesto pre jedného. Nemôžete-li sa GDDR3 8600GT môže byť slušný obchod pre zhruba 100 dolárov. Daj mi peniaze (to je to, čo chcem!): SLIing dva 8800GTS bude vám späť okolo $ 475, ale bude to najvyššia-end riešenia, ktoré je reálne (dva Ultras alebo GTXs by byť jednoduchý plytvanie peniazmi). Mám čakať?: Prípadne, ak máte veľa peňazí na shodit. High-Enders chcieť počkať pár mesiacov na 9800GX2. Inak to nemá cenu. Napájanie Najlepšie riešenie: To má tendenciu kolísať. Práve teraz je najvýhodnejšie ceny bod sa zdá byť na 650-700w, pričom priemerná maloobchodná cena vznášajú okolo $ 100 až $ 120 s rabaty. Čo sa chcete pozrieť na tú je dobrý výrobca (OCZ, Antec, Coolermaster, Corsair, PC Power a chladenia), dobré koľajniciach, a niečo cez 500W, alebo tak. Cez 600 sa odporúča, aby si malý priestor pre nové veci, alebo SLI. Chcete tiež zvážiť silu na koľajniciach, ale to by malo byť relatívne jednoduché jednoducho čítanie zákazníkov recenzia. Páči sa mi 700w OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI. Napriek tomu som kúpil jednu a kondenzátora explodoval. Asi náhoda. Jedna vec, ktorú som dopyt z mojich posledných nákupov PSUs je "modulárna kabeláž" - to v podstate znamená, že môžete pripojiť káble, ktoré potrebujete, a nie opustenie zbytočné neistote okolo nich, ako retardovaný, blokace prúdenie hady. Práca v rýchlom občerstvení: Každý, kto stojí za ich soli vám povedia, že skimping na PSUs nie je dobrý nápad. Ak ste na pochybách, dostanete 500W z dobrej spoločnosti, alebo počkať, až budete mať peniaze získať dobrý. Práca v Bushovej administratíve: Prejsť 800W alebo vyššej. Budete potrebovať, ak ste sa do SLI. Uistite sa, že máte dva PCI-E konektory! Mám čakať?: Možno, ale nie v spôsobe, ako si myslíte. Napájacie zdroje majú tendenciu byť zaplavil s rabatov. Ako určité PSU? Já vám zaručiť, o dva týždne neskôr uvidíte mail-in zľavy na ňu. Ostatné diely a záverečnej myšlienky Áno, som bez DVD mechaniky, monitory, chladiče, puzdrá a zvukové karty. A tu je dôvod, prečo:
Tu sa odporúča stavať (po odrátaní vyššie) na základe odporúčania v tejto príručke: Všetky ceny sú po-mail v rabatov. Procesor: Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz ($ 225) Základná doska: GIGABYTE GA-P35C-DS3R LGA 775 ($ 160) RAM: Corsair XMS2 2GB DDR2 800 (PC2 6400) ($ 34) Pevný disk: Western Digital Kaviár SE WD5000AAJS ($ 100) Napájanie: COOLER MASTER Real Power Pro RS-750-ACAA-A1 750W ($ 70) Grafická karta: EVGA 512-P3-N802-AR GeForce 8800GT Superclocked 512mb ($ 270) SPOLU: 860 dolárov
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Veľká post!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Veľmi pekné, im bude pomocou tohto odteraz.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čerstvý princ Bel Air válet sa ![]() Nie je zlý recenzi tu, ale myslím, že monitor časti by bolo dobré, poradenstvo, na ktoré grafická karta ísť, s ktorými obrazovky založené na rozlíšenie, spolu s hlúpy-rozpis, čo kontrastné pomery sú, alebo doba odozvy alebo všetky typy pripojenia spolu s HD shizzle.
|
| |||
| |||
| Neviem, ako ďaleko asi sleduje, jak bych to - všetko čo viem, je vyhnúť sa vysokým krát, aby sa zabránilo ghosting. Koupil jsem moje LCD len preto, že mal dobré hodnotenie. Mal som rozšíril o VRAM -> uznesenie vec trochu viac, ale oh dobre.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| S 8800GT, prečo navrhujeme získanie Super stopovanie verzia? Za 30-40 dolárov lacnejšie, môžete len získať pravidelný jedna pravda? Je to oveľa lepšie, že? Tiež si môžete navrhnúť každom prípade / napájanie kombinácie? Koľko wattov je požadovaná na spustenie tejto inštalácie? 500 by byť dostačujúce? Vďaka. |
|
| |||
| |||
| I odporučil verziu ako tomu bolo menej ako 20 dolárov na "normálnu" verziu, kedy som, a tiež preto, že milujem EVGA to step-up program (na rozdiel od všetkých ostatných ' "hádzať starú kartu v popelnici" program). 500W bude stačit, ale nepáči sa mi to, že rozrábke blízko. Väčšinou pôjde 600W. Pre prípad, já bych určite ísť s Antec 900. Je to jedna z najpopulárnejší hráč prípadoch asi dôvod: je to dobrý. Je to ľahké pracovať vo vynikajúce chladenie a spoustu rozšíriteľnosť.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Err, práve našiel trochu překlep. Quad-jadra sa neodporúča pre hráčov, len pre tých, ktorí používajú aplikácie, ktoré možno využiť extra jadier. Omlouvám se, že:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Upravený pre vás.
|
| |||
| |||
| Vážim si to. Existuje nejaký spôsob, ako by to mohlo byť stickied? Som neustále odvoláva ľudí a pár ľudí sa ma, prečo tomu tak nie je. Já bych nenávidět za to stratiť v množstve nových vlákien.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Odporúčaná Computer Časti sprievodca # 5 - Prečítajte si pred odoslaním | Carbon | Všeobecné Hardware Chat | 33 | 26.novembra 2009 10:31 |
| Odporúčané počítačové diely Sprievodca # 4 - Prečítajte si pred odoslaním | Carbon | Všeobecné Hardware Chat | 18 | 18.září 2009 23:28 |
| Odporúčané počítačové diely príručka 3 - Prečítajte si pred odoslaním | Carbon | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 24. máj 2009 05:51 |
| Odporúčané počítačové diely Guide 2: ATI Odpočinek Ocenenie Stanice | Carbon | Všeobecné Hardware Chat | 17 | 10. február 2009 22:27 |
| Počítačové Kompiluje príručka? | ComputerGuy | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 5. septembra 2007 18:16 |
| Thread Tools | |
| |