мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Препоручљиви Цомпутер Партс Водич

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. Мар 2008, 01:51
Донаторска Група

Око четири дана, око четири странице у ОпенОффице - то напокон учињено!

Напомена: Ја сам помоћу долара, не фунти. Располућивање мој долар збиром би вам требало дати сличан износ у фунте, али постоји мај бити разлика због инфлације тако да би требао проверити свој локални трговац или сите-а на цене било што кажем овде. Он мај бити другачији у Великој Британији, али већина тих трендова ће бити универзална.

Још једна напомена: Ово је играч оријентисани водич. Док сам буџет секција, која је више оријентисана према буџету играчима него људи који само желе сурфати Интертубес и играти Тексас Холд'ем. Као такав, можете добити јефтинији начин постављања, само тендира бити добра идеја да се средином крајњег дела високих сад и ја да одражавају овде. Са 45нмс излазили, као и ДДР3 ис Г92, ми смо јасно почињу нову генерацију хардвер.

ЦПУ

Најбољи посао: Тхе Е8 серија, или "Уолфдале" (ово име се односи и на друге десктоп процесора попут Т серије, али ви не желите да се оне). Можете купи сада их! Они 45нм, што значи хладњак, брже и једноставније оверцлоцк. Е8400 је најбољи посао у овом тренутку.

Куад-језгра су препоручени за не-играче, јер док се они могу оверцлоцкед Па, 45нм оне су више од хиљаду долара комад и екстра језгра се не користе или врло добро на свим у већини игара. Људи који су програми покренути приказивање попут 3дсмакс мај добити корисност од Куад-цоре, ипак.

Одличан избор управо сада је Е8400 - Ако се граде нови ПЦ, то је цхип купити.
Али ја сам на буџет!: Тхе Е6850 је добра, али његова цена је још увек релативно висока и повремено скупље него Е8 ЦПУ. Иди на Е6450. Екстремни будгетерс мај желите ићи на Пентиум Д, али ако је могуће добити Цоре 2 Дуо.
Али сам добио тона готовину!: Иди на 45нм Цоре 2 Екстреме ККС9650 попут Ыоркфиелд и смијати као што апсолутно уништава ЦПУМарк.
Требам ли чекати?: Не, јер у чекању је учинио. Тхе неу 45нмс сте овде, идите дивља свиња!

РАМ:

Најбољи посао: Добри стари ДДР 800. ДДР 1066 Хром и неће бити од користи, осим ако сте Вашу Оверцлоцкинг ФСБ на степен смешан. Уверите се да је не "Валуе" РАМ-а, израђен је добро друштво, а дуал-цханнел (80% од количине РАМ-а за наћи ћете и меморија је добра, само опрез ван за СуперПоуерМеморыСпеедЦлоцкПЦ'с стуфф ВАЛУЕМАКС 4000).
Али ЈА праведан је добио муггед!: ДДР 800 је тако јефтини управо сада, нема разлога да реал предлажемо нешто нижи.
Али ЈА праведан муггед неко!: Ако имате новца, да иде на ДДР3. Проверите да ли подржава матична плоча, но. Требало би да имају солидну брзину повећања над ДДР2. Том'с Хардуаре је у љубави са ОЦЗ'с ПЦ3-10666 Платинум Едитион, а они имају пуно новаца тако да бисмо требали да слушати их. Наравно, то је $ 300 по 2ГБ, али то није био превише лош за РАМ-а пре неколико година, када то није јефтини прљавштине као што је и сада, а то је свакако вриједно је новца. Ако сте га.
Требам ли чекати?: Можда. ДДР3 је негде између врхунски и крварење из десни ивица сада, те је вероватно да ухватити на још неколико месеци. Најбоље решење је да би добили матичну плочу која подржава и ДДР2 и ДДР3 у замену за нешто нижа подржава ДДР3 брзинама. Ја ће се проширити на овој матичној плочи у одељку.

Тврди диск

Најбољи посао: Било што, стварно. Хард диск цене су ишла у земљу током последњих осам година или на тај начин. Једна може лако подићи једном терабыте простора за под $ 250, износ од чак за складиштење великих сервера на почетку тхе Миллениум.

Све што треба да буде је рекао ово: мотика поуздан бранд, и више је боље цацхе - скоро све су 7200рпм хард дискова, што је препоручена брзина. Већина људи осећа Уестерн Дигитал је један од нај поузданих марки, замијешена мишљења о СЕАГАТЕ, са Хитацхи, ИБМ, Макстор, Самсунг и на дну, али то је углавном ситуатионал.

Своје најбоље кладити се за куповину више од једног хард диск како бисте умањили проблеми ако се иде мртвих - постављање их у РАИД сетуп ће Вам омогућити да "огледало је" дискове. Док је ваш дискове ће испунити брже, капацитет је тако јефтин да већина никад неће налетети проблем.
Глобална рецесије: Хард дискови су тако јефтини, не постоји прави "буџет" верзију. Узмите мањи возити ако треба да то стварно сте.
Ништа зато, само је пет милиона долара на берза!: Иди на 10.000 РПМ хард дискове. Најчешћи је Уестерн Дигитал Раптор'с серије. Брзина, брзина, брзина. Ви мај оскудица за улагати у чврстом стању, али то није стварно исплати у овом тренутку. Дефинитивно добити барем два тврд Погони.
Требам ли чекати?: Тврди диск капацитета Чини се да је одуговлачење. Чврстог стања решења су претерано скупим и остаће тамо блиској будућности.

Матична плоча

Најбољи посао: Све се заснива на П35 цхипсет је добар мотика. За средњетонца машина, ЕВГА и Асус су добри марки: бивссе Степ Уп за њихов програм, потоња за њихову ниску учесталост квара и добре кондензатора. Постарајте се да изаберете нешто што подржава ФСБ од 1333, ова ће вам омогућити да користите 45нм Уолфдале чиповима објашњено горе.

Не пролеће за сли - већина заједнице неће Вас да покреће две картице у њихову намјеравану стопе кс16. Уместо тога, покушајте узимајући пансион са ПЦИ Експресс 2,0 подршку. Неке заједнице може подржавати ДДР3 и ДДР2, што мај бити добра идеја, ако имате пуно ДДР2 лагање около. Избегавајте Кс38 цхипсет - то је сиромашан БИОС подржава и релативно је вруће.
Фресх Принце оф Бел-Аир: Ако сте на буџет, покушајте 650и.
Унцле Пхил'с Мансион: Много новца значи да можете купити релативно скупље ДДР3 уп. Дефинитивно пролеће за добар ДДР3 матична плоча. Ви мај оскудица за одјавити сли заједнице - побрините се да су оба слот може да ради у кс16 моду. Гет 4ГБ и 64-битни ОС за најбољу изведбу.
Требам ли чекати?: Тхе ДДР3 Матичне плоче су заправо прилично пристојан у тренутку, па нема.

Видео Цард

Најбољи посао: НВИДИА'с 8800ГТ и АТИ 3850 такмиче се одмах као најбоља картица на тржишту. Обе компаније имају углавном напуштен њихове друге картице, видљиво као 8600ГТ, ГТС, (стари) 8800ГТС, 8800ГТКС, па чак и ултра су релегатед то неразговјетност у лице јефтинији и ефикаснији Г92.

Тхе 256МБ 3850 је много јефтиније него ГТ, али ВРАМ учиниће много више од разлика на АТИ'с нуде. Тхе 512МБ верзију је стога препоручљиво, стави то на више-или-мање чак и игралиште са 8800ГТ. Обе картице су запањујуће брзо. АТИ, на моје знање, нема "-Степ Уп" програм попут произвођача попут ЕВГА су, међутим, тако да мај бити релегатед то бацајући своју стару 3850 у отпаду или продаје на еБаы једном новом ствар у графици долази дуж. То је разлог зашто сам се фаворизује ГТ: ваше километража мај варира.
Бротхер, Цан Ыоу Спар једном јефтином?: Ако не добијете 8800ГТ (или 3850), ви мај бити добијање много мање уложених средстава. Покушајте као тврд као можете у Ваш буџет како би направили места за један. Ако не можете, у ГДДР3 8600ГТ мај бити пристојан посао за око 100 $.
Сада дајте ми новац (То што желим!): СЛИинг два 8800ГТс поставиће ће вам вратити око 475 $, али то ће бити највиши-енд решење које је реално (два Ултрас или ГТКСс би бити једноставан расипање новца).
Требам ли чекати?: Можда, ако имате пуно новаца за повалити. Хигх-ендерс мај желите сачекати пар месеци за 9800ГКС2. Иначе, не исплати.

Напајање

Најбољи посао: Овај склон да варира. Управо сада, најбоље цене тачке чини се да је на 650-700У, са просечном малопродајна цена лебдећи око 100 $ до 120 $ са поврате. Шта желите да тражите овде је добар произвођач (ОЦЗ, Антец, Цоолермастер, гусарски брод, Поуер ПЦ и хладјење), добар неморалан, и ништа више од 500У или тако. Преко 600 се препоручује дајте себи мало простора за дисање нове ствари или сли. Те исто тако узети у обзир снагу из шина, али то би требало да буде прилично једноставан, једноставно читајући рецензије купаца. Свиђа ми се 700У ОЦЗ ГамеКССтреам ОЦЗ700ГКСССЛИ. Међутим, ја купио један и кондензатор експлодирала. Вероватно случајност.

Једна ствар коју сам захтјев из моје недавне Набавке ПСУс је "модуларни каблирање" - то заправо значи да можете прикључити каблове вам треба, пре него остављајући бескорисних оне око клемпав као ретардиране, проток ваздуха блокирање змије.
Рад у фаст фоод: Свако вриједан њихове соли рећи ће вам да на шкртарење ПСУс није добра идеја. Ако сте у недоумица, добили 500У са добром друштву или сачекајте док имате готовину да би добили добар један.
Рад у грму управе: Иди 800У или више. Потребно је да га ако си идући у сли. Проверите да ли имате два ПЦИ-Е конектора!
Требам ли чекати?: Можда, али не на начин на који ви мислите. Поуер супплиес тенденцијелно бити поплавним са поврате. Као и одређене псу? Гарантује вам две недеље касније видећете маил-у Рабат на себи.

Остали делови и завршни мишљење

Да, ја сам изласку из ДВД дискова, монитора, хеатсинкс, предметима и звучне картице. А ево зашто:
  • ДВД дискови су релативно јефтини, све раде на сличан начин, а ту је мало говорити о другим проверите имате ли довољно ИДЕ / САТА слот!
  • Монитори су врло субјективни, иако сам као Ханнс-Г ЈУ199Д (јефтини, сјајна, 19 ", 5мс одзива).
  • Као за хеатсинкс, постоји само пар марки вриједан куповина и нисам као искусан са њима.
  • Предмети се субјективно као добро. Гет нешто лепо, АТКС, и уз добру проток ваздуха. Свиђа ми се Антец 900.
  • Једини препоручује звучна картица је нешто од Кс-Фи линијом из креативног - иначе, ти си најбољи са онбоард која тендира да се прилично добро (или бар довољно добар).
Овде је препоручио изградњу (минус горе) на основу препоруке у овом приручнику: Све цене су по маил-у поврате.

Матичне плоче: Гигабајт ГА-П35Ц-ДС3Р ЛГА 775 ($ 160)

РАМ: Гусар КСМС2 2ГБ ДДР2 800 (ПЦ2 6400) ($ 34)

Хард диск: Уестерн Дигитал УД5000ААЈС кавијар СЕ ($ 100)

Напајање: Бувара МАСТЕР Реал Поуер Про РС-750-АЦАА-А1 750У ($ 70)

ВИДЕО ЦАРД: ЕВГА 512-П3-Н802-АР ГеФорце 8800ГТ Суперцлоцкед 512МБ ($ 270)

ГРАНД ТОТАЛ: 860 $
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Тосхиба 900 +620 У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 23. Мар 2008, 02:02
Донаторска Група

Изврстан пост!
Љубав је титлес.лол
Реп +

Мы Сыстем: Крллл

Процесор (и):
Интел К9550@4.33Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П
РАМ меморија:
4кс2ГБ ОЦЗ Платинум ПЦ8500
Графичка картица (е):
Гаинуард 4870Кс2 (840 Цоре Мем 940)
Соунд Цард:
Онбоард хда
Тврди диск (и):
Неколико лол 1650ГБ укупно
Оптички погон (е):
1ксДВД Пхилипс ДВД +-РУ
Цасе / псу:
Антец 1200/Енермакс Инфинити 720У
Хлађење:
Туник Тоуер 120
Нетуорк / Интернет:
Двоструки Гигабит Етхернет
Монитор (е):
Ацер 22 "уидесцреен
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате кс64
Old 23. Мар 2008, 09:27
Донаторска Група

Веры нице, им идући да буде користи од ове сада.

Репед и боокмаркед * Хот * нипплес
Хвала.

Мы Сыстем: Лиам'с катарка ..?

Процесор (и):
Е8200 45нм Цоре 2 Дуо ОЦ@4.8гхз Стабилан
Матичне плоче:
ГА-П31-ДС3Л 1066мхз 45нм ФСБ 1333
РАМ меморија:
4гиг 1400мхз Дуал ДДР3 канал
Графичка картица (е):
8800 ГТС 320мб
Соунд Цард:
Он-пансион
Тврди диск (и):
250ГБ Стандард
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
850уатт сли спремни, НЗКСТ Кстреме РЕД ЛЕД
Хлађење:
Асус Скуаре Ево
Нетуорк / Интернет:
20мб Виргин медије (Виргин ФТЛ)
Монитор (е):
22 "ХД Широки екран. 17" Провиеу
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Про СП2
Old 23 јан 2008, 10:08
Донаторска Група

Фресх Принце оф Бел Аир

лол

Није лоше прегледати постоји, иако мислим да један монитор поглавље ће бити добро, саветовање на којем графичком картицом отићи са којима се темељи на резолуције екрана, уз нерды квар-цонтраст ратиос што су, или одзива или све врсте повезивања , заједно са ХД схиззле.

Мы Сыстем: = /

Процесор (и):
АМД 64кс2 6000 +
Матичне плоче:
Асус М2Н32 сли Делуксе УИФИ
РАМ меморија:
Гусар КСМС2 ДДР800 ЦЛ4 2048МБ
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТС 320МБ ОЦ2
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
2кс36гб РАИД0 / 200ГБ / 500ГБ
Оптички погон (е):
ЦДРУ + ДВД-РУ [дуал лаыер]
Цасе / псу:
ЦМ Стацкер832 / Силверстоне ДА750
Хлађење:
Залман ЦНПС9700НТ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит / кабловски 20мб
Монитор (е):
19 "ХаннсГ
Оперативни систем (е):
КСП Про 32бит
Old 23. Мар 2008, 17:17
Донаторска Група

Не знам колико о монитори као Хтео бих - све знам се избегли високи одзив пута како би се избегло гхостинг. Ја купио мојој ЛЦДс само зато што су имали добар рејтинг.

И треба имати на проширеном ВРАМ -> резолуције ствар мало, али добро ох.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 26. Мар 2008, 17:13
Мембер Гроуп

Са 8800ГТ, што сугеришу добијање Супер Цлоцкед верзија? За 30-40 долара јефтинији можете доћи редовним један исправан? Да ли је то пуно боље?

Такође, можете предложити сваком случају / напајање комби? Колико вати је дужан покренути тај сетуп? 500 Ће бити довољна?

Хвала.
Old 26. Мар 2008, 20:01
Донаторска Група

Ја препоручио да се верзије како је то било мање од 20 $ од "редовне" нашто ЈА провјерити приказ, и зато те волим ЕВГА'с корак-уп програм (за разлику од свих осталих "бацати старе картице у смеће" програм).

500У ће бити довољан, али ми се не свиђа то што сечење затворити. Ја обицно иде за 600У. У случају, ја бих свакако отићи са Антец 900. То је један од најпопуларнијих Гамер случајевима за око разлога: то је добро. То је једноставан за рад у, има одличне расхладне и пуно експандабилиты.
Old 28. Мар 2008, 23:20
Донаторска Група

Бити у заблуди, само наћи мало о словослагач. Куад-језгра се не препоручује за играче, само за оне који покрећу програми које могу користити додатни језгра.

Нажалост о томе:)
Old 28. Мар 2008, 23:56
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Царбон View Post
Бити у заблуди, само наћи мало о словослагач. Куад-језгра се не препоручује за играче, само за оне који покрећу програми које могу користити додатни језгра.

Нажалост о томе:)
Уређује за Вас.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 29. Мар 2008, 05:23
Донаторска Група

Поштовати то. Има ли било који начин овај могао бити стицкиед? Ја сам стално говорећи народу да га и пар људи су ме питали зашто није. Хтео мрзим да се изгубити у маси нове теме.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц