![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Око четири дана, око четири странице у ОпенОффице - то напокон учињено! Напомена: Ја сам помоћу долара, не фунти. Располућивање мој долар збиром би вам требало дати сличан износ у фунте, али постоји мај бити разлика због инфлације тако да би требао проверити свој локални трговац или сите-а на цене било што кажем овде. Он мај бити другачији у Великој Британији, али већина тих трендова ће бити универзална. Још једна напомена: Ово је играч оријентисани водич. Док сам буџет секција, која је више оријентисана према буџету играчима него људи који само желе сурфати Интертубес и играти Тексас Холд'ем. Као такав, можете добити јефтинији начин постављања, само тендира бити добра идеја да се средином крајњег дела високих сад и ја да одражавају овде. Са 45нмс излазили, као и ДДР3 ис Г92, ми смо јасно почињу нову генерацију хардвер. ЦПУ Најбољи посао: Тхе Е8 серија, или "Уолфдале" (ово име се односи и на друге десктоп процесора попут Т серије, али ви не желите да се оне). Можете купи сада их! Они 45нм, што значи хладњак, брже и једноставније оверцлоцк. Е8400 је најбољи посао у овом тренутку. Куад-језгра су препоручени за не-играче, јер док се они могу оверцлоцкед Па, 45нм оне су више од хиљаду долара комад и екстра језгра се не користе или врло добро на свим у већини игара. Људи који су програми покренути приказивање попут 3дсмакс мај добити корисност од Куад-цоре, ипак. Одличан избор управо сада је Е8400 - Ако се граде нови ПЦ, то је цхип купити. Али ја сам на буџет!: Тхе Е6850 је добра, али његова цена је још увек релативно висока и повремено скупље него Е8 ЦПУ. Иди на Е6450. Екстремни будгетерс мај желите ићи на Пентиум Д, али ако је могуће добити Цоре 2 Дуо. Али сам добио тона готовину!: Иди на 45нм Цоре 2 Екстреме ККС9650 попут Ыоркфиелд и смијати као што апсолутно уништава ЦПУМарк. Требам ли чекати?: Не, јер у чекању је учинио. Тхе неу 45нмс сте овде, идите дивља свиња! РАМ: Најбољи посао: Добри стари ДДР 800. ДДР 1066 Хром и неће бити од користи, осим ако сте Вашу Оверцлоцкинг ФСБ на степен смешан. Уверите се да је не "Валуе" РАМ-а, израђен је добро друштво, а дуал-цханнел (80% од количине РАМ-а за наћи ћете и меморија је добра, само опрез ван за СуперПоуерМеморыСпеедЦлоцкПЦ'с стуфф ВАЛУЕМАКС 4000). Али ЈА праведан је добио муггед!: ДДР 800 је тако јефтини управо сада, нема разлога да реал предлажемо нешто нижи. Али ЈА праведан муггед неко!: Ако имате новца, да иде на ДДР3. Проверите да ли подржава матична плоча, но. Требало би да имају солидну брзину повећања над ДДР2. Том'с Хардуаре је у љубави са ОЦЗ'с ПЦ3-10666 Платинум Едитион, а они имају пуно новаца тако да бисмо требали да слушати их. Наравно, то је $ 300 по 2ГБ, али то није био превише лош за РАМ-а пре неколико година, када то није јефтини прљавштине као што је и сада, а то је свакако вриједно је новца. Ако сте га. Требам ли чекати?: Можда. ДДР3 је негде између врхунски и крварење из десни ивица сада, те је вероватно да ухватити на још неколико месеци. Најбоље решење је да би добили матичну плочу која подржава и ДДР2 и ДДР3 у замену за нешто нижа подржава ДДР3 брзинама. Ја ће се проширити на овој матичној плочи у одељку. Тврди диск Најбољи посао: Било што, стварно. Хард диск цене су ишла у земљу током последњих осам година или на тај начин. Једна може лако подићи једном терабыте простора за под $ 250, износ од чак за складиштење великих сервера на почетку тхе Миллениум. Све што треба да буде је рекао ово: мотика поуздан бранд, и више је боље цацхе - скоро све су 7200рпм хард дискова, што је препоручена брзина. Већина људи осећа Уестерн Дигитал је један од нај поузданих марки, замијешена мишљења о СЕАГАТЕ, са Хитацхи, ИБМ, Макстор, Самсунг и на дну, али то је углавном ситуатионал. Своје најбоље кладити се за куповину више од једног хард диск како бисте умањили проблеми ако се иде мртвих - постављање их у РАИД сетуп ће Вам омогућити да "огледало је" дискове. Док је ваш дискове ће испунити брже, капацитет је тако јефтин да већина никад неће налетети проблем. Глобална рецесије: Хард дискови су тако јефтини, не постоји прави "буџет" верзију. Узмите мањи возити ако треба да то стварно сте. Ништа зато, само је пет милиона долара на берза!: Иди на 10.000 РПМ хард дискове. Најчешћи је Уестерн Дигитал Раптор'с серије. Брзина, брзина, брзина. Ви мај оскудица за улагати у чврстом стању, али то није стварно исплати у овом тренутку. Дефинитивно добити барем два тврд Погони. Требам ли чекати?: Тврди диск капацитета Чини се да је одуговлачење. Чврстог стања решења су претерано скупим и остаће тамо блиској будућности. Матична плоча Најбољи посао: Све се заснива на П35 цхипсет је добар мотика. За средњетонца машина, ЕВГА и Асус су добри марки: бивссе Степ Уп за њихов програм, потоња за њихову ниску учесталост квара и добре кондензатора. Постарајте се да изаберете нешто што подржава ФСБ од 1333, ова ће вам омогућити да користите 45нм Уолфдале чиповима објашњено горе. Не пролеће за сли - већина заједнице неће Вас да покреће две картице у њихову намјеравану стопе кс16. Уместо тога, покушајте узимајући пансион са ПЦИ Експресс 2,0 подршку. Неке заједнице може подржавати ДДР3 и ДДР2, што мај бити добра идеја, ако имате пуно ДДР2 лагање около. Избегавајте Кс38 цхипсет - то је сиромашан БИОС подржава и релативно је вруће. Фресх Принце оф Бел-Аир: Ако сте на буџет, покушајте 650и. Унцле Пхил'с Мансион: Много новца значи да можете купити релативно скупље ДДР3 уп. Дефинитивно пролеће за добар ДДР3 матична плоча. Ви мај оскудица за одјавити сли заједнице - побрините се да су оба слот може да ради у кс16 моду. Гет 4ГБ и 64-битни ОС за најбољу изведбу. Требам ли чекати?: Тхе ДДР3 Матичне плоче су заправо прилично пристојан у тренутку, па нема. Видео Цард Најбољи посао: НВИДИА'с 8800ГТ и АТИ 3850 такмиче се одмах као најбоља картица на тржишту. Обе компаније имају углавном напуштен њихове друге картице, видљиво као 8600ГТ, ГТС, (стари) 8800ГТС, 8800ГТКС, па чак и ултра су релегатед то неразговјетност у лице јефтинији и ефикаснији Г92. Тхе 256МБ 3850 је много јефтиније него ГТ, али ВРАМ учиниће много више од разлика на АТИ'с нуде. Тхе 512МБ верзију је стога препоручљиво, стави то на више-или-мање чак и игралиште са 8800ГТ. Обе картице су запањујуће брзо. АТИ, на моје знање, нема "-Степ Уп" програм попут произвођача попут ЕВГА су, међутим, тако да мај бити релегатед то бацајући своју стару 3850 у отпаду или продаје на еБаы једном новом ствар у графици долази дуж. То је разлог зашто сам се фаворизује ГТ: ваше километража мај варира. Бротхер, Цан Ыоу Спар једном јефтином?: Ако не добијете 8800ГТ (или 3850), ви мај бити добијање много мање уложених средстава. Покушајте као тврд као можете у Ваш буџет како би направили места за један. Ако не можете, у ГДДР3 8600ГТ мај бити пристојан посао за око 100 $. Сада дајте ми новац (То што желим!): СЛИинг два 8800ГТс поставиће ће вам вратити око 475 $, али то ће бити највиши-енд решење које је реално (два Ултрас или ГТКСс би бити једноставан расипање новца). Требам ли чекати?: Можда, ако имате пуно новаца за повалити. Хигх-ендерс мај желите сачекати пар месеци за 9800ГКС2. Иначе, не исплати. Напајање Најбољи посао: Овај склон да варира. Управо сада, најбоље цене тачке чини се да је на 650-700У, са просечном малопродајна цена лебдећи око 100 $ до 120 $ са поврате. Шта желите да тражите овде је добар произвођач (ОЦЗ, Антец, Цоолермастер, гусарски брод, Поуер ПЦ и хладјење), добар неморалан, и ништа више од 500У или тако. Преко 600 се препоручује дајте себи мало простора за дисање нове ствари или сли. Те исто тако узети у обзир снагу из шина, али то би требало да буде прилично једноставан, једноставно читајући рецензије купаца. Свиђа ми се 700У ОЦЗ ГамеКССтреам ОЦЗ700ГКСССЛИ. Међутим, ја купио један и кондензатор експлодирала. Вероватно случајност. Једна ствар коју сам захтјев из моје недавне Набавке ПСУс је "модуларни каблирање" - то заправо значи да можете прикључити каблове вам треба, пре него остављајући бескорисних оне око клемпав као ретардиране, проток ваздуха блокирање змије. Рад у фаст фоод: Свако вриједан њихове соли рећи ће вам да на шкртарење ПСУс није добра идеја. Ако сте у недоумица, добили 500У са добром друштву или сачекајте док имате готовину да би добили добар један. Рад у грму управе: Иди 800У или више. Потребно је да га ако си идући у сли. Проверите да ли имате два ПЦИ-Е конектора! Требам ли чекати?: Можда, али не на начин на који ви мислите. Поуер супплиес тенденцијелно бити поплавним са поврате. Као и одређене псу? Гарантује вам две недеље касније видећете маил-у Рабат на себи. Остали делови и завршни мишљење Да, ја сам изласку из ДВД дискова, монитора, хеатсинкс, предметима и звучне картице. А ево зашто:
Овде је препоручио изградњу (минус горе) на основу препоруке у овом приручнику: Све цене су по маил-у поврате. Процесор: Интел Цоре 2 Дуо Е8400 Уолфдале 3.0ГХз ($ 225) Матичне плоче: Гигабајт ГА-П35Ц-ДС3Р ЛГА 775 ($ 160) РАМ: Гусар КСМС2 2ГБ ДДР2 800 (ПЦ2 6400) ($ 34) Хард диск: Уестерн Дигитал УД5000ААЈС кавијар СЕ ($ 100) Напајање: Бувара МАСТЕР Реал Поуер Про РС-750-АЦАА-А1 750У ($ 70) ВИДЕО ЦАРД: ЕВГА 512-П3-Н802-АР ГеФорце 8800ГТ Суперцлоцкед 512МБ ($ 270) ГРАНД ТОТАЛ: 860 $
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изврстан пост!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Веры нице, им идући да буде користи од ове сада.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фресх Принце оф Бел Аир лол ![]() Није лоше прегледати постоји, иако мислим да један монитор поглавље ће бити добро, саветовање на којем графичком картицом отићи са којима се темељи на резолуције екрана, уз нерды квар-цонтраст ратиос што су, или одзива или све врсте повезивања , заједно са ХД схиззле.
|
| |||
| |||
| Не знам колико о монитори као Хтео бих - све знам се избегли високи одзив пута како би се избегло гхостинг. Ја купио мојој ЛЦДс само зато што су имали добар рејтинг. И треба имати на проширеном ВРАМ -> резолуције ствар мало, али добро ох.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Са 8800ГТ, што сугеришу добијање Супер Цлоцкед верзија? За 30-40 долара јефтинији можете доћи редовним један исправан? Да ли је то пуно боље? Такође, можете предложити сваком случају / напајање комби? Колико вати је дужан покренути тај сетуп? 500 Ће бити довољна? Хвала. |
|
| |||
| |||
| Ја препоручио да се верзије како је то било мање од 20 $ од "редовне" нашто ЈА провјерити приказ, и зато те волим ЕВГА'с корак-уп програм (за разлику од свих осталих "бацати старе картице у смеће" програм). 500У ће бити довољан, али ми се не свиђа то што сечење затворити. Ја обицно иде за 600У. У случају, ја бих свакако отићи са Антец 900. То је један од најпопуларнијих Гамер случајевима за око разлога: то је добро. То је једноставан за рад у, има одличне расхладне и пуно експандабилиты.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Бити у заблуди, само наћи мало о словослагач. Куад-језгра се не препоручује за играче, само за оне који покрећу програми које могу користити додатни језгра. Нажалост о томе:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уређује за Вас.
|
| |||
| |||
| Поштовати то. Има ли било који начин овај могао бити стицкиед? Ја сам стално говорећи народу да га и пар људи су ме питали зашто није. Хтео мрзим да се изгубити у маси нове теме.