![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dört gün, OpenOffice yaklaşık dört sayfa - sonunda bitti! Not: Dolar kullanıyorum değil pound. Benim dolar toplam Halving, ancak kilo benzer bir miktar vermelidir bir fark enflasyon nedeniyle bu nedenle burada söylemek yerel site veya herhangi bir şey üzerinde perakendeci's fiyatları kontrol etmelisiniz olabilir. It is in the UK farklı olabilir, ama bu eğilimlerin en evrensel olacaktır. Başka bir not: Bu bir oyun odaklı kılavuzdur. Ben, daha fazla olan sadece sörf için Intertubes istiyorum ve Texas Hold'em oynamak insanlardan daha bütçe oyun yönelik bir bütçe bölümü var. Bu nedenle, size ucuz kurulum bir şekilde alabilirsiniz, sadece orta-yüksek son parçalar hemen almak ve yansıtmak iyi bir fikir eğilimi burada. 45nms yanı sıra DDR3 çıkan ve G92 ile, net bir donanım yeni nesil başlıyor. CPU En iyi anlaşma: Bu E8 serisi, veya "Wolfdale" (bu ismi de T serisi gibi diğer masaüstü işlemcileri için geçerlidir, fakat istemiyorum bu). Burada Şimdi bunları satın! Onlar da, hızlı soğutma, araç ve overclock daha kolay 45nm duyuyoruz. E8400 şu anda en iyi anlaşma. Dört çekirdekli olmayan önerilir-oyun, çünkü süre çok iyi overclocked olabilir, bu 45nm olan bin dolar bir parça ve ilave çekirdek üzerinde çok iyi veya hiç en oyunda kullanılmaz. Kim 3dsmax gibi dört bir yararı elde Mayıs çekirdekli programları görüntüleştirme çalıştırmak İnsanlar, ancak. Mükemmel seçme hakkı şimdi ise E8400 - Eğer yeni bir bilgisayar bina, bu satın almak için fiş olduğunu. Ama bir bütçe çıkıyorum! Bu E6850, ancak fiyat hala nispeten yüksek ve zaman zaman daha E8 CPU'ları pahalı iyidir. Bir E6450 için gidin. Extreme budgeters Pentium D gitmek, ama bir Core 2 Duo almak mümkün olabilir. Ama nakit tonlarca var! Olarak kesinlikle CPUMark yok bir 45nm Core 2 Extreme Yorkfield olan QX9650 ve gülmek gibi gidin. Ben beklerken mi?: Hayır, çünkü bekleyen yapılır. Yeni 45nms burada bulunmaktadır yabani domuz git! RAM: En iyi anlaşma: İyi eski DDR 800. Eğer bir gülünç derecede için FSB overclock ettiğiniz DDR 1066 ve yararlı olmayacaktır topal olduğunu. O Değer "RAM, iyi bir şirket tarafından üretilmektedir değildir", ve çift emin-sadece SuperPowerMemorySpeedClockPC's VALUEMAX 4000 şeyler dikkat) size iyi bellek bulabileceğiniz RAM (% 80, kanal olun. Ama ben sadece mugged var!: DDR 800 kadar ucuz şimdi, burada daha düşük bir şey önermek için gerçek nedenidir. Ama sadece birini mugged!: Eğer, DDR3 gitmek nakit var. Emin olun anakart, ancak destekler. Bu DDR2 bir katı hızını artırmak olmalıdır. Tom's Hardware OCZ's PC3 aşık olduğunu-10666 Platinum Edition ve bunu biz para var onları dinlemek. Tabii ki, bu 300 $ 2GB başı, ama bu çok kötü bir RAM için birkaç yıl önce, bu sudan ucuz gibi şimdi değil değildi ve kesinlikle karşılığı değer. Eğer var. Ben beklerken mi?: Belki. DDR3 cutting-edge ve kanama ileri şu anda arasında, ve başka bir kaç ay yakalamak mümkün değildir. En iyi çözüm bu biraz daha düşük hızlarda DDR3 desteklenen karşılığında hem DDR2 ve DDR3 destekleyen bir anakart elde etmektir. Ben bu konuya Anakart bölümünde genişletilir. Sabit Disk En iyi anlaşma: Her şey, gerçekten. Sabit sürücü fiyatları yere son sekiz yıl kadar fazla koştu var. Bir kolayca altında 250 $, depolama hatta bin yılın başında bir sunucu için büyük bir tutar için depolama bir terabayt alabilirsiniz. Daha iyi Tüm gereken söylenebilir bu: ve daha fazla önbellek güvenilir bir marka almak ise - neredeyse tüm sabit diskler 7200RPM olan önerilen hız vardır. Çoğu kişi Western Digital en güvenilir marka, Seagate hakkında karışık görüşler, Hitachi, IBM, Maxtor ile ve altındaki Samsung hissediyorum, ama bu büyük ölçüde durum olduğunu. Yapabileceğiniz en iyi şey bir sabit sürücü varsa ölü gider sorunları en aza indirmek için - RAID kurulum size "" diskler ayna izin onlara ayarı fazla satın almak içindir. Diğer yandan da sürücüler hızlı doldurarak olacak, kapasite böylece en bir sorun girmek asla ucuz. Global durgunluk: Sabit diskler çok ucuz olduğunu, hiçbir gerçek "bütçe" sürümüdür. Eğer gerçekten kaydetmeniz gerekir daha küçük bir sürücü alın. Boşver, sadece hisse senedi piyasasında beş milyon dolar kazandım! 10.000 RPM sabit sürücüler için gidin. En sık Western Digital Raptor's dizisidir. Hız, hız, hızı. Sen katı hal yatırım, ama isteyebilirsiniz bu gerçekten buna değer bu noktada. Kesinlikle en az iki sabit sürücü almak. Ben beklerken mi?: Sabit disk kapasiteleri durdurmakla gibi görünmektedir. Katı devlet çözümleri aşırı pahalı ve yakın gelecek için devam edecektir. Anakart En iyi anlaşma: Olan P35 yongaseti dayalı Her şey iyi bir seçim olduğunu. Onların düşük başarısızlık oranı ve iyi kapasitörler için ikinci bir orta makine için, EVGA ve ASUS iyi markaları: program kadar onların Adım eski bulunmaktadır. Bir FSB 1333 ve destekleyen bir şeyler almaya dikkat edin, bu size 45nm Wolfdale fiş yukarıdaki kullanmanızı sağlayacak. Değil bahar SLI için musun - En Komiteleri size x16 kendi içi fiyatlara iki kart çalıştırmak izin vermez. Bunun yerine, PCI Express 2.0 desteği ile tahta elde deneyin. Bazı mesaj panoları Eğer etrafta varolanları DDR2 bir sürü var gibi DDR2, bu iyi bir fikir olabilir DDR3 destekleyebilir. Olan X38 yonga seti kaçının - ve nispeten sıcak kötü BIOS desteği vardır. Fresh Prince of Bel Air: Eğer bir bütçe üzerinde olduğunuz deneyin 650i. Uncle Phil's Mansion: Nakit Lots of kadar görece pahalı DDR3 almak anlamına gelir. Iyi bir DDR3 anakart için Kesinlikle bahar. Sen SLI Komiteleri kontrol etmek - Her iki slot x16 modunda çalıştırabilirsiniz emin olmak isteyebilirsiniz. Ve 64-En iyi performans için biraz OS 4GB alın. Ben beklerken mi?: The DDR3 anakartlar gerçekten güzel şu anda, o nedenle iyi bulunmaktadır. Video Kartı En iyi anlaşma: nVidia's 8800GT ve ATI 3850 şu anda piyasadaki en iyi kart olarak yarışıyoruz. Her iki şirket, büyük bir gizlilik ve daha verimli ucuz G92 açısından küme edilmiştir diğer kartları, bu 8600GT, GTS, (eski) 8800GTS, 8800GTX, hatta Ultra olarak görünür terk var. Bu 256MB 3850 GT çok daha, ama ucuz olduğu VRAM kadar ATI'nin sunan bir fark daha yapacaktır. Bu 512MB sürümü bu nedenle, bir daha-veya-daha az bile oynamaya alan üzerinde 8800GT ile koyarak önerilir. Her iki kart bulunmaktadır inanılmaz hızlı. ATI, benim bildiğim kadarı ile, bir "Adım yok-üreticileri gibi" programı kadar EVGA gibi Ancak, bu nedenle, Çöp kutusundaki eski 3850 atma veya eBay grafik, yeni bir şey gelir satış için küme olabilir boyunca. Bu nedenle ben GT iyilik var: Kilometre değişebilir. Kardeşim, bir Dime Yedek miyim?: Eğer, bu paranın karşılığını daha az gürültü neden olabilir bir 8800GT (veya 3850) almak demektir. Olarak sabit olarak yapabilirsiniz bütçenizi deneyin bir yer açmak için. Eğer, GDDR3 8600GT yaklaşık $ 100 için bir anlaşma olabilir değildir. Şimdi bana para verin (That's What I Want!): SLIing iki 8800GTs $ 475 hakkında geri ayarlamak, ancak bu (iki Ultras gerçekçi veya GTXs en yüksek uç çözüm karşılığı basit bir atık) olacak olacak. Ben beklerken mi?: Muhtemelen, eğer para yere atmak çok şey var. Yüksek enders için 9800GX2 için birkaç ay beklemek isteyebilirsiniz. Aksi takdirde, bu para etmez. Güç Kaynağı En iyi anlaşma: Bu dalgalanma eğilimi. Şu anda, en iyi fiyat noktası 650 olmak üzere-700w, ortalama perakende fiyatı yaklaşık $ 100 $ 120 iadeleri ile hovering ile görünüyor. Sen burada aramak istiyorsanız iyi bir üreticisidir (OCZ, antec, Coolermaster, korsan, PC Güç ve Soğutma), iyi raylar ve üzerinde hiçbir şey 500W falan. 600 üzerinde kendiniz yeni şeyler veya SLI için biraz nefes alan için tavsiye edilir. Ayrıca, raylar gücünü göz önüne almak istiyorum, ama bu oldukça basit müşteri değerlendirmeleri okuyarak kolay olacaktır. Ben gibi 700w OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI. Ancak, bir kapasitör bir satın patladı. Muhtemelen bir şans. Bir şey, ben PSUs benim yeni satın almaların ise "modüler kablolama dışında talep - Bu temelde size ihtiyacınız kabloların ziyade Gereksiz olanları geri zekalı gibi, hava akışını engelleyen yılan etrafında dangling bırakarak daha bağlayın anlamına gelir. Çalışma Fast food: Kendi tuz değer Herkes bu PSUs üzerinde skimping iyi bir fikir olmadığını belirtir. Şüpheniz olduğunda, iyi bir şirket bir 500W almak veya beklemek kadar iyi bir almak için para var. Çalışma Bush yönetimindeki: Git 800W ya da daha yüksek. Eğer SLI gidiyoruz Bunu gerekir. Emin olun size iki PCI-E konektörler! Ben beklerken mi?: Muhtemelen, sence gibi ama değil. Güç kaynakları iadeleri ile inundated olabilir. Belirli bir PSU gibi mi? Ben iki hafta sonra bir posta göreceksiniz-iadesi olarak üzerinde garanti. Diğer parçaları ve son düşünceler Evet, ve ses kartları DVD sürücüleri, ekranlar, heatsinks vakaların dışında bırakarak yaşıyorum. Ve burada yüzden:
Burada bir yapı önerilen posta (eksi yukarıdaki) tabanlı bu kılavuzda tavsiyeleri üzerine: Tüm fiyatlar sonra-iadesi bulunmaktadır. İşlemci: Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz ($ 225) Anakart: GIGABYTE GA-P35C-DS3R LGA 775 ($ 160) RAM: Korsan XMS2 2GB DDR2 800 (PC2 6400) ($ 34) Sabit Disk: Western Digital Caviar SE WD5000AAJS ($ 100) GÜÇ KAYNAĞI: COOLER MASTER Gerçek Güç Pro RS-750-ACAA-A1 750W ($ 70) VİDEO KARTI: EVGA 512-P3-N802-AR GeForce 8800GT 512MB Superclocked ($ 270) GRAND TOPLAM: 860 $
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Büyük yazı!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çok güzel, bu kullanarak için bundan sonra devam IM.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fresh Prince of Bel Air ve çok komik ![]() Kötü bir inceleme var, ama bir monitör bölümünde iyi olacağını düşünüyorum, hangi grafik kartı ile ekran çözünürlüğü dayalı gitmek danışmanlık birlikte kontrast oranları veya tepki süresi veya tüm bağlantı türlerini ne olduğunu ve Nerdy-dökümü ile , HD shizzle birlikte.
|
| |||
| |||
| Ben istiyorum ben kadar monitörler hakkında bilmiyorum - Tüm hayalet önlemek için yüksek yanıt süreleri önlemek olduğunu biliyorum. Ben LCD'ler sadece iyi derecelendirme vardı aldım. Ben VRAM genişletilmiş olması gerekir -> çözünürlük şey biraz daha, ama Oh iyi.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Bu 8800GT ile neden Super Clocked sürümü elde önerebilirim? 30-40 dolar sadece normal bir doğru elde edebilirsiniz ucuz için mi? Mi bu kadar iyi? Ayrıca, / güç kaynağı Kombinasyonları Her durumda önerebilirsiniz? Kaç watt bu kurulumu çalıştırmak için gereken nedir? Would 500 yeterli mi? Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Çünkü EVGA's yükseltici programı seviyorum ben "normal" sürüm zaman kontrol, ve de (tüm diğerlerine ' "çöp" programı) eski kart atmak aksine bu versiyonu olarak da en az 20 $ önerilir. 500W yeterli olacaktır ama yakın bir kesim sevmiyorum. Ben genellikle 600W çıkmak. Bir durumda, ben kesinlikle antec 900 devam ediyorum. Bu çevresindeki en popüler oyun durumlarda bir nedenle bu kadar: Bu iyi. Bu çalışmaya, kolay, mükemmel soğutma ve genişleme çok.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Hata, sadece bir yazım hatası biraz buldum. Dört çekirdekli değil oyun için de bu ekstra çekirdek yararlanmak için uygulamaları çalıştırmak için tavsiye edilir. Bunun için üzgünüm:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sizin için düzenlenmiştir.
|
| |||
| |||
| Minnettarım. Herhangi bir şekilde bu stickied olabilir mi? Ben sürekli bu insanlar tavsiye ediyorum bir kaç kişi bana neden öyle değil istediler. Için Yeni bir kitle kayıp için nefret ediyorum.