менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Рекомендуємо комп'ютерних частин Інструкції

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 січня 2008, 01:51
Донор групи

Через чотири дні, близько чотирьох сторінок в OpenOffice - це, нарешті, зробили!

Примітка: Я використовую доларів, не фунтів. Скорочення вдвічі мої підсумкові долара має дати вам таку ж суму у фунтах, але може бути різниця через інфляції, тому ви повинні перевірити ваш локальний сайт або цін продавця на те, що я кажу тут. Це може бути різним у Великобританії, але більшість з цих тенденцій буде носити універсальний характер.

Ще одне зауваження: Це геймерская керівництва. Хоча в мене є розділ бюджету, який більше орієнтований бюджет геймерів, ніж люди, які просто хочуть подорожувати і грати Intertubes Texas Hold'em. Таким чином, ви можете отримати набагато дешевше установка, вона просто прагне бути гарною ідеєю, щоб отримати середині-кінці високого частин прямо зараз, і я міркую, що тут. З 45nms виходили, а також DDR3 і з G92, ми, очевидно, починаючи нове покоління апаратних засобів.

Процесор

Краща операція: E8 Series, або "Wolfdale" (це назва відноситься також до інших, як процесори для настільних ПК серії Т, але ви не хочете, щоб ці). Ви можете Купити їх зараз! Вони 45nm, що означає, кулер, швидше і легше для розгону. E8400 це найкраще справу на даний момент.

Чотирьохядерний процесор сердечники рекомендується для не-геймерів, оскільки, хоча вони можуть бути розігнаний добре, 45nm з них більше тисячі доларів за шматок і додаткові ядра не використовуються дуже добре або взагалі в більшості ігор. Люди, які запуску програм, як надання 3DSMax може отримати корисність з Quad-Core, однако.

Відмінна правильний вибір на даний час є E8400 - Якщо ви будуєте новий комп'ютер, це чіп купити.
Але я на бюджет!: E6850 це добре, але його ціна залишається відносно високою, а іноді й дорожче, ніж E8 процесорів. Перейти на E6450. Екстремальний budgeters можете піти на Pentium D, але, якщо можливо отримати Core 2 Duo.
Але я отримав тонни готівкових!: Перейти на 45 нм Core 2 Extreme Yorkfield як QX9650 і сміятися, як ви повністю знищити CPUMark.
Чи повинен я чекати?: Ні, тому що це зроблено очікування. Нові 45nms тут, перейдіть дикі свині!

ОЗУ:

Краща операція: Добрі старі DDR 800. DDR 1066 кульгає і не буде корисно, якщо ви розгону ваших ФСБ смішні ступеня. Переконайтеся, що він не "Значення" пам'яті, виготовлені на хорошу компанію, і двоканальний (80% від RAM, буде для вас хороша пам'ять, просто стежте за VALUEMAX SuperPowerMemorySpeedClockPC's Stuff 4000).
Але я тільки що пограбували!: DDR 800 це так дешево зараз, немає ніяких реальних причин, щоб запропонувати все менше.
Але я просто пограбувати кого-небудь!: Якщо у вас є готівкові гроші, йти за DDR3. Переконайтеся, що ваша материнська плата підтримує це, однак. Вона повинна мати тверде над збільшенням швидкості DDR2. Обладнання Том любить's OCZ PC3-10666 Platinum Edition, і вони мають багато грошей, тому ми повинні слухайте їх. Звичайно, це $ 300 за 2 Гб, хоча це було не так уже й погано для ОЗУ кілька років тому, коли вона не дешеві, як зараз, і це, безумовно, коштує грошей. Якщо у вас є.
Чи повинен я чекати?: Може бути. DDR3 десь між передовими і переднім краєм прямо зараз, і навряд чи зрозуміють один протягом декількох місяців. Найкращим рішенням є установка материнської плати, яка підтримує і DDR2 і DDR3 в обмін на трохи нижче DDR3 підтримують швидкості. Я розширити про це в розділі материнських плат.

Жорсткий диск

Краща операція: Все, на самом деле. Ціни жорстких дисків мають побіг в землі протягом останніх восьми років. Можна легко підібрати терабайт для зберігання під $ 250, обсяг сховища великою навіть для сервера на початку нового тисячоліття.

Все, що потрібно було сказати так: вибрати надійного бренду, а більше кеш, тим краще - майже всі жорсткі диски 7200RPM, яка є рекомендованої швидкості. Більшість людей вважають, Western Digital є одним із найнадійніших марок, різні думки про Seagate, з Hitachi, IBM, Maxtor, Samsung і на дні, але це в основному ситуативними.

Найкраще придбати більше одного жорсткого диска, щоб мінімізувати проблеми, якщо йде мертві - їх створення в конфігурації RAID дозволить вам "Дзеркало" диски. Хоча ваші диски будуть заповнити швидше, потенціал настільки дешево, що більшість ніколи не зіштовхнетеся з проблемою.
Глобальна рецесія: Жорсткі диски коштують так дешево, немає реальних "версія бюджету". Отримати меншого диска, якщо вам дійсно необхідно зберегти.
Нічого, я тільки що зробив п'ять мільйонів доларів на фондовому ринку!: Перейти на 10000 RPM жорстких дисків. Найбільш поширеною є серія Raptor Western Digital,. Швидкість, швидкість, швидкість. Ви можете інвестувати у твердому стані, але це не реально коштує в цій точці. Визначено отримати принаймні два жорсткі диски.
Чи повинен я чекати?: Можливостями жорсткого диска, здається, тягне час. Твердотільні рішеннями є занадто дорогими і будуть залишатися там в найближчому майбутньому.

Материнські плати

Краща операція: Все, на основі чіпсета P35 є гарний вибір. Для машин середнього, EVGA і Asus хороші бренди: колишній їх Step Up програми, остання їх низький відсоток відмов і хороші конденсатори. Переконайтеся в тому, щоб підібрати те, що підтримує FSB 1333, це дозволить вам використовувати 45-нм чіпів Wolfdale говорилося вище.

Чи не навесні для SLI - найбільш плати не дозволить вам працювати по дві карти на їх Курси призначені x16. Замість цього спробуйте отримати плату з PCI Express 2.0. Деякі плати підтримує DDR3, а також як DDR2, яка може бути гарною ідеєю, якщо у вас є багато DDR2 валяється. Уникайте чіпсета X38 - вона слабка підтримка BIOS і відносно жарке.
Свіжий принц Bel-Air: Якщо ви на бюджеті, спробуйте 650i.
Дядько Філ Особняк: Багато готівкових грошей, означає, що можна купити відносно дорогі DDR3 вгору. Визначено навесні для гарного DDR3 плати. Ви можете перевірити SLI плати - переконайтеся, що обидва слоти може працювати в режимі x16. Отримати 4 Гб і 64-розрядних ОС для кращої продуктивності.
Чи повинен я чекати?: DDR3 материнських плат насправді досить пристойний на даний момент, так що немає.

Відеокарти

Краща операція: 8800GT від NVIDIA і ATI 3850 борються зараз як краще карт на ринку. Обидві компанії в значній мірі відмовилися від своїх інших карт, видимий як 8600GT, GTS, (старий) 8800GTS, 8800GTX, і навіть Ultra були зведені до неясності в умовах більш дешевої і ефективної G92.

256MB 3850 набагато дешевше, ніж GT, але відеопам'яті буде робити набагато більше різниці на надання ATI. 512MB версію зв'язку з цим рекомендується, поставивши його на більш-менш рівні умови з 8800GT. Обидві карти дивно швидко. ATI, наскільки мені відомо, не мають "Step-Up" програма, як виробників, таких як EVGA, проте, тому ви можете бути віднесені до кидати старі 3850 у сміття або продавали на eBay раз нові речі в графічній приходить уздовж. Ось чому я за GT: Ваша оцінка може змінитися.
Brother, Can You Spare A Dime?: Якщо ви не отримуєте 8800GT (або 3850), ви можете отримувати набагато менше віддачу. Спробуй так складно, як ви можете у ваш бюджет, щоб звільнити місце для однієї. Якщо ви не можете, GDDR3 8600GT може бути гідним справу близько $ 100.
Тепер дайте мені грошей (That's What I Want!): SLIing двох 8800GTS встановить вам близько $ 475, але це буде найвищий комплексне рішення, яке реалістично (дві Ultras або GTXs буде простою витратою грошей).
Чи повинен я чекати?: Можливо, якщо у вас є багато грошей, щоб кинути. Високі твердолобих можете почекати пару місяців на 9800GX2. В іншому випадку, не варто.

Харчування

Краща операція: Це призводить до коливань. Зараз, за найкращою ціною точці, як видається, на 650-700W, а середня роздрібна ціна коливається в районі $ 100 до $ 120 зі знижкою. Що ви хочете шукати тут хорошого виробника (OCZ, Antec, CoolerMaster, Corsair, PC Power та охолодження), гарні рейки, і нічого більше 500W або близько того. Більше 600 Рекомендується, щоб дати собі трохи простору для маневру, для нової речі або SLI. Ви також можете розглянути чинності з рейок, але це повинно бути досить легко просто читаючи відгуки клієнтів. Мені подобається 700W OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI. Однак, я купив одну і конденсатор вибухнув. Ймовірно, завдяки щасливому випадку.

Одна річ, яку я вимагаю від моїх останніх закупівель БП є "модульна кабельна" - це означає, можна підключити кабель вам потрібно, а не залишаючи даремні бовталися навколо, як відсталі, повітря блокують змій.
Працюючи в фаст-фуд: Будь-яке варто їх сіллю скаже вам, що економія на БП не є хорошою ідеєю. Якщо є сумніви, отримати 500W з хорошою компанією або почекати, поки у вас є готівку, щоб отримати хороший.
Працюючи в адміністрації Буша: Відразу 800W або вище. Вам це потрібно, якщо ви збираєтеся SLI. Переконайтеся, що у вас є два PCI-E роз'єму!
Чи повинен я чекати?: Можливо, але не так, як ви думаєте. Блоки живлення, як правило, засинають знижок. Як певний блок живлення? Я гарантую вам через два тижні ви побачите майже на знижку на ньому.

Інші частини і заключної думки

Так, я їду з DVD дисків, моніторів, радіатори, шафи, і звукові карти. І ось чому:
  • DVD диски досить дешево, всі працюють так само, і є трохи поговорити про інших, ніж переконатися, що у вас достатньо IDE / SATA слоти!
  • Монітори дуже суб'єктивним, хоча я, як Hanns-G JW199D (дешевих, яскраво, 19 ", часом відгуку 5 мс).
  • Що стосується радіаторів, є лише кілька брендів варто купувати, і я не як досвід роботи з ними.
  • Справа суб'єктивне також. Отримати щось красиво, ATX, і при хорошому потоці повітря. Мені подобається Antec 900.
  • Рекомендується тільки звукової карти щось з X-Fi від Creative лінія - в іншому випадку, ви найкращі Off з бортовим які, як правило, дуже гарні (або принаймні досить добре).
Ось рекомендував побудувати (мінус вище) на основі рекомендацій, що містяться в цьому посібнику: Всі ціни вказані після майже в знижки.

Процесор: Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz ($ 225)

Материнська плата: GIGABYTE GA-P35C-DS3R LGA 775 ($ 160)

Оперативна пам'ять: Corsair XMS2 2GB DDR2 800 (PC2 6400) ($ 34)

HARD DRIVE: Western Digital Caviar SE WD5000AAJS ($ 100)

ХАРЧУВАННЯ: Cooler Master Real Power Pro RS-750-ACAA-A1 750W ($ 70)

VIDEO CARD: EVGA 512-P3-N802-AR GeForce 8800GT Superclocked 512MB ($ 270)

РАЗОМ: $ 860
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 620 Вт Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 23 січня 2008, 02:02
Донор групи

Великий піст!
Любов titles.lol
Rep +

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Old 23 січня 2008, 09:27
Донор групи

Дуже приємно, І. збираюся використовувати це й надалі.

Reped і закладкою * Гарячі соски *
Спасибо.

Моя система: Ріг Лайама ..?

Процесор (и):
E8200 45nm Core 2 Duo OC@4.8ghz Стабільні
Материнська плата:
GA-P31-DS3L 1066MHz 45nm FSB 1333
ОЗУ:
4gig 1400 МГц Dual DDR3 канал
Графічна карта (и):
8800 GTS 320MB
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
250GB Стандартний
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
850watt SLI Ready, NZXT Xtreme ЧЕРВОНИЙ світлодіод
Охолодження:
Asus Square EVO
Мережі / Інтернет:
20MB Virgin Media (Віргінські FTL)
Монітор (и):
22 "HD Widescreen. 17" Proview
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 23 січня 2008, 10:08
Донор групи

Свіжий Принц Bel Air

ха-ха-ха

Не поганий огляд там, хоча я вважаю, що розділ, що описує монітор б добре, консультації, на яких відеокарта піти з якою екран на основі резолюції, поряд з Nerdy пробою, що коефіцієнт контрастності є або відповідь чи всі типи підключення , поряд з Shizzle HD.

Моя система: = /

Процесор (и):
AMD 64X2 6000 +
Материнська плата:
Asus M2N32 SLI Deluxe WiFi
ОЗУ:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графічна карта (и):
BFG 8800GTS 320MB ОС2
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптичний привід (и):
CDRW + DVD-RW [Dual Layer]
Діло / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охолодження:
Залман CNPS9700NT
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit / 20MB Кабельні
Монітор (и):
19 "HannsG
Операційна система (и):
XP Pro 32Bit
Old 23 січня 2008, 17:17
Донор групи

Я не знаю, як багато про спостерігачів, як хотілося б - все, що я знаю, уникнути високих часом відгуку, щоб уникнути ореолів. Я купив РК тільки тому, що вони були гарні оцінки.

Я б розширив VRAM -> резолюція речі трохи більше, але ой добре.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 26 січня 2008, 17:13
Член групи

З 8800GT, чому ви пропонуєте Отримання Super тактова частота версії? На 30-40 доларів дешевше, ви можете просто отримати регулярну правильно? Правда ли, що набагато краще?

Крім того, ви можете запропонувати будь-який випадок / комбо харчування? Скільки ват, необхідні для запуску цієї установки? Буде 500 буде достатньо?

Спасибо.
Old 26 січня 2008, 20:01
Донор групи

Я рекомендував цю версію, як це було менше, ніж $ 20 від "версія звичайної", коли я перевірив, а також тому, що я люблю крок EVGA's діяльність програми (на відміну від всіх інших "" викинути стару карту на смітнику "програми).

500W буде достатньо, але мені не подобається, що різко близько. Я зазвичай йдуть на 600W. У випадку, я виразно йти з Antec 900. Це одна із самих популярних у всьому Gamer випадків з таких причин: це добре. Легко працювати, має відмінне охолодження, і безліч розширень.
Old 28 січня 2008, 23:20
Донор групи

Err, просто знайшов трохи помилка. Чотирьохядерний ядер не рекомендуються для геймерів, тільки для тих, хто запуску додатків, які можуть використовувати додаткові ядра.

Вибач, що:)
Old 28 січня 2008, 23:56
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
Err, просто знайшов трохи помилка. Чотирьохядерний ядер не рекомендуються для геймерів, тільки для тих, хто запуску додатків, які можуть використовувати додаткові ядра.

Вибач, що:)
Ред для вас.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 29 січня 2008, 05:23
Донор групи

Цінуйте це. Чи є які-небудь чином це може бути stickied? Мені постійно посилаючись люди до нього і кілька людей питали мене, чому це не так. Я б дуже не хотілося, щоб він загубився в масі нових потоків.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.