по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Препоръчителни компютърни части гид

Reply

Нишка Инструменти
Old 29-ти януари 2008 година, 05:35
Номер на групата

Default Препоръчителни компютърни части гид

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
За случая, бих Определено отидете с ANTEC 900. Това е едно от най-популярните Gamer случаи около има причина: Може да е добър. Той е лесен за работа, има отлично охлаждане, както и много разширяване.
Правилно! Всеки има нужда за намаляване на цените ни дават звънец

Моята система: = /

Процесор (и):
AMD 64x2 6000 +
Дънната платка:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM памет:
Корсар XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графична карта (и):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптично устройство (а):
CDRW + DVD-RW [двоен слой]
Дело / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охлаждане:
Zalman CNPS9700NT
Мрежа / Интернет:
двойна Gigabit / 20mb Кабел
Монитор (и):
19 "HannsG
Операционна система (и):
XP Pro 32Bit
Old 29 януари 2008, 07:49
Член Група

Ей Carbon, имам още един въпрос. Вие се препоръча P35C, и аз афиш плановете си за бъдещето настройката на други форуми, питам за съвет, и аз харесаха P35C в този момент, тъй като предоставя помощ за DDR2 и DDR3. Въпреки това, имам отговор за избор на дънната платка се посочва, че "това е безсмислено да се получи DDR3 дънната точно сега, защото P35C ще бъдат ограничени до Penryn процесори и удар. Каза DDR3 няма да си бъде необходимо или оправдано ъпгрейд . И той също е чул, че системата stutters Ако използвате AHCI и че тя не коригира RAM напрежения правилно. "

Имате ли отговор на това? Лицето, което е публикувано това предложи на редовното P35 за около $ 25-евтини.

Благодарности.
Old 29-ти януари 2008 година, 08:03
Номер на групата

Е, това е наистина спрете-различията, така че никога не знаеш, но вашата източника му балансьор. Първо, тревожни за новата Nehalem, а от друга страна, отхвърлящо влизащи DDR3 е лицемерен, DDR3 ще удари начин преди Nehalem прави. Второ, преобладаваща Nehalems няма да бъдат изложени в продължение на повече от друга година, и това е предварителни разчети. Има някои излиза 4-то тримесечие 2008, но те вероятно ще бъдат изключително високи крайни като Yorkfield четворни-ядра. Вземете под внимание факта, че те използват различни цялото гнездо, и там наистина няма причина да се тревожи, ако не желаете да закупите компютърна следващата година или нещо такова.

Не мога да коментирам по други въпроси, но P35-C е твърдо като камък в сравнение с X серия чипсети и аз ще го отхвърли като FUD като този съвет получава отлични оценки от страна на потребители и хардуер сайтовете приличат. Единствените проблеми с него е около DOAs.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 29-ти януари 2008 година, 08:52
Номер на групата

rahter intersting да чета, аз имам learnts няколко хубави неща, благодаря ви много!

Моята система: В Blaster

Процесор (и):
Intel Q6600 2.40GHz, 1066MHz, 8MB кеш
Дънната платка:
RAM памет:
2048MB 800MHz Dual Channel DDR2 SDRAM
Графична карта (и):
128MB ATI ® Radeon ™ HD 2400 Pro
Звукова карта:
Звук Blaster X-Fi Xtreme Музика
Hard Drive (и):
500GB (7200rpm) Сериен АТА Hard Drive
Оптично устройство (а):
16x DVD + / - RW Drive
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Wired
Монитор (и):
Dual Dell 17 "
Операционна система (и):
Windows Vista
Old 29-ти януари 2008 година, 13:20
Член Група

Благодаря за клиринг, които се Carbon. Може ли да погледна EP35C това?

И кажи ми какво са разликите между тази и P35C така знам, за да купя? В EP35C само 2 прегледи, едно, че те трябваше да ъпгрейд на BIOS, а другият казва newegg изпрати грешен MB 3 пъти. С P35C, ще ми е нужна, за надграждане на BIOS да се използва 3gz Core 2 wolfdale процесор ли да препоръчате?
Old 29-ти януари 2008 година, 13:22
Администратор Група

Аз ще си го, ако сте съгласни да го актуализирате?

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29 януари 2008, 15:02
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Airescape View Post
Благодаря за клиринг, които се Carbon. Може ли да погледна EP35C това?

И кажи ми какво са разликите между тази и P35C така знам, за да купя? В EP35C само 2 прегледи, едно, че те трябваше да ъпгрейд на BIOS, а другият казва newegg изпрати грешен MB 3 пъти. С P35C, ще ми е нужна, за надграждане на BIOS да се използва 3gz Core 2 wolfdale процесор ли да препоръчате?
EP35C е подкрепа за по-високи скорости DDR3 модули. А и някои допълнителни USB портове. Това е за него. Бих го, просто защото тя изглежда много малка разлика в чипсет и така най-вероятно няма да има много проблеми извън P35C, но това е наистина вашето обаждане. Вие няма да имате нужда да ъпгрейд на BIOS, трябва да работят @ фондова глоба.

Ето няколко (главно положителни) прегледите.

http://www.hardwaresecrets.com/article/476
http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1

Аз съм хареса следния цитат:

Цитат:
С GA-P35C-DS3R бихме могли да се постигнат най-добри втори overclocking от всички сокет 775 дънни платки ще преразгледа към днешна дата, без да си играеш с всяко въображаемо корекции. С повече време и търпение, вероятно ще се постигне още по-високи, отколкото overclocking направихме.

Гигабайт GA-P35C-DS3R е, в нашето становище, безупречен продукт за средния потребител, който иска висок клас продукт с основните цена. Давай.
---
Цитат:
Аз ще си го, ако сте съгласни да го актуализирате?
Имаш сделка! Аз ще взема само PM вас или публикувате тук актуализации и моден може да ги обедините в предполагам. Не е възможно да бъдат много за малко, поне докато DDR3 слиза в принц или ще получите GeForce 9xxx.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 31ви януари 2008, 02:15
Номер на групата

Не забравяш светкавицата на HDD, тъй като те стават все по-основните?

HD / bluray на оптични, тъй като те стават все по-основните? (или по-скоро като формат победи ... кашлица .... bluray ....)

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 31ви януари 2008, 18:35
Номер на групата

Вече споменатите твърд-членки и Blu-Рей е наистина субективни, малко вероятно да бъдат полезни за 99% от потребителите.
Old 2-ри февруари 2008 год., 18:10
Член Група

брилянтен темата пич браво.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Препоръчителни компютърни части Пътеводител # 5 - на форума Carbon Общи Хардуер Чат 33 26-ти ноември 2009 година 10:31
Препоръчителни компютърни части гид # 4 - Прочети, преди да публикувате Carbon Общи Хардуер Чат 18 18-ти септември, 2009 23:28
Препоръчителни компютърни части гид 3 - Прочети, преди да публикувате Carbon Общи Хардуер Чат 10 24 май 2009 г. 05:51
Препоръчителни компютърни части гид 2: ATI рехабилитация поскъпването Станция Carbon Общи Хардуер Чат 17 10 Feb 2009 22:27
Компютърна Build водач? ComputerGuy Общи Хардуер Чат 6 5-та Sep 2007 18:16
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc