![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
|
| |||
| |||
| Ей Carbon, имам още един въпрос. Вие се препоръча P35C, и аз афиш плановете си за бъдещето настройката на други форуми, питам за съвет, и аз харесаха P35C в този момент, тъй като предоставя помощ за DDR2 и DDR3. Въпреки това, имам отговор за избор на дънната платка се посочва, че "това е безсмислено да се получи DDR3 дънната точно сега, защото P35C ще бъдат ограничени до Penryn процесори и удар. Каза DDR3 няма да си бъде необходимо или оправдано ъпгрейд . И той също е чул, че системата stutters Ако използвате AHCI и че тя не коригира RAM напрежения правилно. " Имате ли отговор на това? Лицето, което е публикувано това предложи на редовното P35 за около $ 25-евтини. Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Е, това е наистина спрете-различията, така че никога не знаеш, но вашата източника му балансьор. Първо, тревожни за новата Nehalem, а от друга страна, отхвърлящо влизащи DDR3 е лицемерен, DDR3 ще удари начин преди Nehalem прави. Второ, преобладаваща Nehalems няма да бъдат изложени в продължение на повече от друга година, и това е предварителни разчети. Има някои излиза 4-то тримесечие 2008, но те вероятно ще бъдат изключително високи крайни като Yorkfield четворни-ядра. Вземете под внимание факта, че те използват различни цялото гнездо, и там наистина няма причина да се тревожи, ако не желаете да закупите компютърна следващата година или нещо такова. ![]() Не мога да коментирам по други въпроси, но P35-C е твърдо като камък в сравнение с X серия чипсети и аз ще го отхвърли като FUD като този съвет получава отлични оценки от страна на потребители и хардуер сайтовете приличат. Единствените проблеми с него е около DOAs.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rahter intersting да чета, аз имам learnts няколко хубави неща, благодаря ви много!
| |||
| |||
| Благодаря за клиринг, които се Carbon. Може ли да погледна EP35C това? И кажи ми какво са разликите между тази и P35C така знам, за да купя? В EP35C само 2 прегледи, едно, че те трябваше да ъпгрейд на BIOS, а другият казва newegg изпрати грешен MB 3 пъти. С P35C, ще ми е нужна, за надграждане на BIOS да се използва 3gz Core 2 wolfdale процесор ли да препоръчате? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз ще си го, ако сте съгласни да го актуализирате?
| |||
| |||
| Цитат:
Ето няколко (главно положителни) прегледите. http://www.hardwaresecrets.com/article/476 http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1 Аз съм хареса следния цитат: Цитат:
Цитат:
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не забравяш светкавицата на HDD, тъй като те стават все по-основните? HD / bluray на оптични, тъй като те стават все по-основните? (или по-скоро като формат победи ... кашлица .... bluray ....)
|
| |||
| |||
| Вече споменатите твърд-членки и Blu-Рей е наистина субективни, малко вероятно да бъдат полезни за 99% от потребителите.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| брилянтен темата пич браво. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Препоръчителни компютърни части Пътеводител # 5 - на форума | Carbon | Общи Хардуер Чат | 33 | 26-ти ноември 2009 година 10:31 |
| Препоръчителни компютърни части гид # 4 - Прочети, преди да публикувате | Carbon | Общи Хардуер Чат | 18 | 18-ти септември, 2009 23:28 |
| Препоръчителни компютърни части гид 3 - Прочети, преди да публикувате | Carbon | Общи Хардуер Чат | 10 | 24 май 2009 г. 05:51 |
| Препоръчителни компютърни части гид 2: ATI рехабилитация поскъпването Станция | Carbon | Общи Хардуер Чат | 17 | 10 Feb 2009 22:27 |
| Компютърна Build водач? | ComputerGuy | Общи Хардуер Чат | 6 | 5-та Sep 2007 18:16 |
| Нишка Инструменти | |
| |