![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
|
| |||
| |||
| Carbon Hej, mám ještě jednu otázku. Vám doporučit P35C, a já posta moje plány pro budoucí instalace na jiných fórech, s žádostí o radu, a líbilo se P35C v tomto bodě, protože je poskytována podpora pro DDR2 a DDR3. Nicméně, jsem dostal odpověď ohledně výběru desky uvádí, že "je to zbytečné, abyste získali DDR3 desce hned teď, protože P35C bude omezen na Penryn procesory a vyhodit. Řekl DDR3 nebude vůbec nutný a ospravedlnitelný upgrade . A on to také slyšel, že systém, pokud používáte stutters AHCI a že neupravuje RAM napětí správně. " Máte na to? Osobu, která zaslala toto také navrhl pravidelné P35 za cca 25 dolarů levnější. Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, je to opravdu stop-mezera tak nikdy nevíte, ale váš zdroj je mimo jeho rocker. Za prvé, obav z nových Nehalem a na druhé straně zamítnutí vstupu do DDR3 je pokrytecké, DDR3 zasáhne způsobem před Nehalem dělá. Za druhé, většinové Nehalems nebude pro více než jeden rok, a to je předběžné odhady. Zde jsou některé z příštích Q4 2008, ale je pravděpodobné, že budou velmi vysoké úrovni, jako je Yorkfield Quad-jádra. Vzít v úvahu skutečnost, že používají celou různé zásuvky a tam to opravdu není důvod jste měl strach, pokud si chcete koupit počítač příštího roku, nebo tak něco. ![]() Nemohu se vyjádřit k jiným otázkám, ale P35-C je tuhá jako skála ve srovnání s X series chipsets a já bych ji zamítl jako FUD jak prkno dostane výborné hodnocení od uživatelů a hardware lokalit obdobné. Jediné otázky se je někteří DOAs.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rahter zajímavé čtení, mám learnts pár dobrých věcí, děkujeme!
| |||
| |||
| Díky za zúčtování, že se Carbon. Může se díváte na tento EP35C? A řekněte mi, jaké jsou rozdíly mezi tímto a P35C takže vím, který si koupit? V EP35C pouze 2 recenze, jeden uvádí, že se museli aktualizovat BIOS a jiné říká newegg zaslala špatné MB 3 krát. S P35C, budu muset aktualizovat BIOS použít 3gz procesor Core 2 wolfdale vám doporučit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budu držet, pokud souhlasíte, že aktualizace je?
| |||
| |||
| Citace:
Zde je několik (převážně pozitivní) recenze. http://www.hardwaresecrets.com/article/476 http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1 Mám zálibu následující citát: Citace:
Citace:
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neopomenout flash hdd to, jak se stávají hlavní proud? hd / bluray optické to, jak se stávají hlavní proud? (nebo spíše podle toho, formát vyhraje ... kašel .... bluray ....)
|
| |||
| |||
| Již zmíněné pevné-státy a Blu-Ray je opravdu subjektivní, nepravděpodobné, že by bylo užitečné pro 99% uživatelů.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| brilantní vlákno mate well done. |