![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| Ει άνθρακα, έχω μία ερώτηση. Μπορείτε συστήσει την P35C, και δημοσιεύτηκε σχέδιά μου για τη μελλοντική εγκατάσταση σε άλλα φόρα, που ζητά την παροχή συμβουλών, και μου άρεσε η P35C σε αυτό το σημείο, διότι παρείχε υποστήριξη για DDR2 και DDR3. Ωστόσο, έχω μια απάντηση σχετικά με την επιλογή της μητρικής αναφέρει ότι "είναι ανώφελο να πάρετε μια DDR3 μητρική πλακέτα τώρα, διότι η P35C θα πρέπει να περιορίζεται στο Penryn επεξεργαστές και πλήγμα. Είπε DDR3 δεν θα είναι ποτέ απαραίτητο ή δικαιολογημένο αναβάθμιση . Και επίσης ακουστεί ότι το σύστημα stutters αν χρησιμοποιείτε AHCI και ότι δεν προσαρμόσει RAM τάσης σωστά. " Έχετε μια απάντηση σε αυτό; Το πρόσωπο που δημοσιεύτηκε αυτό, επίσης, πρότεινε την τακτική σ. 35 για περίπου 25 δολάρια φθηνότερη. Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν, είναι πραγματικά σταματήσει-χάσμα, ώστε ποτέ δεν ξέρεις, αλλά σας πηγή είναι εκτός του rocker. Πρώτη εκτός, ανησυχούμε για το νέο Nehalem και από την άλλη πλευρά απορρίπτοντας την είσοδο DDR3 είναι υποκριτικό, DDR3 θα χτυπήσει πριν από Nehalem κάνει. Δεύτερον, η ενσωμάτωση Nehalems δεν θα είναι για περισσότερο από έναν ακόμη χρόνο, και αυτή είναι η προκαταρκτικές εκτιμήσεις. Υπάρχουν ορισμένοι που προέρχονται από Q4 2008, αλλά είναι πιθανό ότι θα είναι εξαιρετικά υψηλά τέλη, όπως το Yorkfield quad-πυρήνες. Να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι χρησιμοποιούν ένα ολόκληρο διαφορετική πρίζα, και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος, θα πρέπει να ανησυχείς, αν δεν θέλουν να αγοράσουν έναν υπολογιστή το επόμενο έτος, ή κάτι τέτοιο. ![]() Δεν μπορώ να σχολιάσω τα άλλα θέματα, αλλά η σ. 35-C είναι στερεό, όπως ένα βράχο σε σύγκριση με την σειρά X πλινθιοσύνολα και θα την απορρίψει ως FUD ότι το συμβούλιο παίρνει άριστη βαθμολογία από τους χρήστες όσο και το υλικό χώρων. Το μόνο με τα θέματα είναι μερικά DOAs.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rahter intersting να διαβάσει, έχω learnts μερικά καλά πράγματα, σας ευχαριστώ πολύ!
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την εκκαθάριση που μέχρι άνθρακα. Μπορεί να δει κανείς EP35C αυτό; Και να μου πείτε ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ αυτής και P35C ξέρω που να αγοράσω; Η EP35C μόνο έχει 2 σχόλια, μία δηλώνουν ότι για την αναβάθμιση του BIOS, και το άλλο λέει newegg έδωσε λάθος MB 3 φορές. Με την P35C, θα πρέπει να αναβαθμίσετε το BIOS για να χρησιμοποιήσετε το 3gz επεξεργαστή Core 2 wolfdale προτείνετε; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα επιμείνουμε ότι αν συμφωνείτε, να ενημερωθεί η;
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αυτό είναι ένα ζευγάρι (κυρίως θετικές) σχόλια. http://www.hardwaresecrets.com/article/476 http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1 Μου αρέσει η παρακάτω φράση: Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν ξεχνάμε το φλας hdd καθώς γίνονται πιο mainstream; hd / bluray οπτική της, καθώς θα είναι πιο mainstream; (ή μάλλον το ποιο format κερδίζει ... βήχας ....) bluray ....
|
| |||
| |||
| Ήδη αναφέρθηκε στερεών-μέλη και οι δίσκοι Blu-Ray πραγματικά υποκειμενική, απίθανο να είναι χρήσιμη για το 99% των χρηστών.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| λαμπρό νήμα mate εύγε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Συνιστάται Μέρη Υπολογιστών Οδηγός # 5 - Διαβάστε πριν από τη δημοσίευση | Carbon | Γενική Συζήτηση Hardware | 39 | Χθες 13:44 |
| Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό # 4 - Διαβάστε Πριν απόσπαση | Carbon | Γενική Συζήτηση Hardware | 18 | 18 Σεπτέμβρη 2009 23:28 |
| Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό 3 - Διαβάστε Πριν απόσπαση | Carbon | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 24η Μαΐου 2009 05:51 |
| Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό 2: ATI ανάπαυσή Appreciation Σταθμού | Carbon | Γενική Συζήτηση Hardware | 17 | 10 Φεβ 2009 22:27 |
| Κατασκευάστηκε Υπολογιστών Οδηγό; | ComputerGuy | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 5η Σεπτεμβρίου 2007 18:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |