μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29 Ιανουαρίου 2008, 05:35
Ομάδα Δωρητών

Default Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carbon View Post
Για την περίπτωση, θα ήθελα σίγουρα ταιριάζει με το Antec 900. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή gamer περιπτώσεις περίπου για ένα λόγο: είναι καλό. Είναι εύκολο να εργάζονται, έχει άριστη ψύξη, επεκτασιμότητα και πολλά.
Σωστό! Ο καθένας χρειάζεται ένα για την περικοπή της τιμής μας δώσει μια καμπάνα

Το σύστημά μου: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Motherboard:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Μνήμες:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [διπλής στρώσης]
Υπόθεση / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Ψύξη:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
διπλή Gigabit / 20Mb Cable
Monitor (ες):
19 "HannsG
Operating System (s):
XP Pro 32bit
Old 29 Ιαν 2008, 07:49
Μέλος Ομάδα

Ει άνθρακα, έχω μία ερώτηση. Μπορείτε συστήσει την P35C, και δημοσιεύτηκε σχέδιά μου για τη μελλοντική εγκατάσταση σε άλλα φόρα, που ζητά την παροχή συμβουλών, και μου άρεσε η P35C σε αυτό το σημείο, διότι παρείχε υποστήριξη για DDR2 και DDR3. Ωστόσο, έχω μια απάντηση σχετικά με την επιλογή της μητρικής αναφέρει ότι "είναι ανώφελο να πάρετε μια DDR3 μητρική πλακέτα τώρα, διότι η P35C θα πρέπει να περιορίζεται στο Penryn επεξεργαστές και πλήγμα. Είπε DDR3 δεν θα είναι ποτέ απαραίτητο ή δικαιολογημένο αναβάθμιση . Και επίσης ακουστεί ότι το σύστημα stutters αν χρησιμοποιείτε AHCI και ότι δεν προσαρμόσει RAM τάσης σωστά. "

Έχετε μια απάντηση σε αυτό; Το πρόσωπο που δημοσιεύτηκε αυτό, επίσης, πρότεινε την τακτική σ. 35 για περίπου 25 δολάρια φθηνότερη.

Ευχαριστώ.
Old 29 Ιανουαρίου 2008, 08:03
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν, είναι πραγματικά σταματήσει-χάσμα, ώστε ποτέ δεν ξέρεις, αλλά σας πηγή είναι εκτός του rocker. Πρώτη εκτός, ανησυχούμε για το νέο Nehalem και από την άλλη πλευρά απορρίπτοντας την είσοδο DDR3 είναι υποκριτικό, DDR3 θα χτυπήσει πριν από Nehalem κάνει. Δεύτερον, η ενσωμάτωση Nehalems δεν θα είναι για περισσότερο από έναν ακόμη χρόνο, και αυτή είναι η προκαταρκτικές εκτιμήσεις. Υπάρχουν ορισμένοι που προέρχονται από Q4 2008, αλλά είναι πιθανό ότι θα είναι εξαιρετικά υψηλά τέλη, όπως το Yorkfield quad-πυρήνες. Να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι χρησιμοποιούν ένα ολόκληρο διαφορετική πρίζα, και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος, θα πρέπει να ανησυχείς, αν δεν θέλουν να αγοράσουν έναν υπολογιστή το επόμενο έτος, ή κάτι τέτοιο.

Δεν μπορώ να σχολιάσω τα άλλα θέματα, αλλά η σ. 35-C είναι στερεό, όπως ένα βράχο σε σύγκριση με την σειρά X πλινθιοσύνολα και θα την απορρίψει ως FUD ότι το συμβούλιο παίρνει άριστη βαθμολογία από τους χρήστες όσο και το υλικό χώρων. Το μόνο με τα θέματα είναι μερικά DOAs.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 29 Ιανουαρίου 2008, 08:52
Ομάδα Δωρητών

rahter intersting να διαβάσει, έχω learnts μερικά καλά πράγματα, σας ευχαριστώ πολύ!

Το σύστημά μου: Το Blaster

Processor (s):
Intel Q6600 2.40GHz, 1066MHz, 8MB cache
Motherboard:
Μνήμες:
2048MB 800MHz Dual Channel DDR2 SDRAM
Κάρτα γραφικών (ες):
® 128MB ATI Radeon HD 2400 ™ Pro
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster X-Fi Xtreme Music
Hard Drive (s):
500GB (7200rpm) Serial ATA Hard Drive
Optical Drive (s):
16x DVD + / - RW Drive
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Ενσύρματο
Monitor (ες):
Διπλή Dell 17 "
Operating System (s):
Windows Vista
Old 29 Ιανουαρίου 2008, 13:20
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για την εκκαθάριση που μέχρι άνθρακα. Μπορεί να δει κανείς EP35C αυτό;

Και να μου πείτε ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ αυτής και P35C ξέρω που να αγοράσω; Η EP35C μόνο έχει 2 σχόλια, μία δηλώνουν ότι για την αναβάθμιση του BIOS, και το άλλο λέει newegg έδωσε λάθος MB 3 φορές. Με την P35C, θα πρέπει να αναβαθμίσετε το BIOS για να χρησιμοποιήσετε το 3gz επεξεργαστή Core 2 wolfdale προτείνετε;
Old 29 Ιανουαρίου 2008, 13:22
Διαχειριστής Ομάδα

Θα επιμείνουμε ότι αν συμφωνείτε, να ενημερωθεί η;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29 Ιαν 2008, 15:02
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Airescape View Post
Ευχαριστώ για την εκκαθάριση που μέχρι άνθρακα. Μπορεί να δει κανείς EP35C αυτό;

Και να μου πείτε ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ αυτής και P35C ξέρω που να αγοράσω; Η EP35C μόνο έχει 2 σχόλια, μία δηλώνουν ότι για την αναβάθμιση του BIOS, και το άλλο λέει newegg έδωσε λάθος MB 3 φορές. Με την P35C, θα πρέπει να αναβαθμίσετε το BIOS για να χρησιμοποιήσετε το 3gz επεξεργαστή Core 2 wolfdale προτείνετε;
EP35C έχει τη στήριξη της ανώτερης ταχύτητας DDR3 ενότητες. Ω και κάποια επιπλέον θύρες USB. Αυτό είναι γι 'αυτό. Είχα πάει για αυτό, απλά επειδή πραγματικά μοιάζει με μικρή διαφορά στο chipset και έτσι ίσως δεν θα έχουν πολλά προβλήματα, πέρα από την P35C, αλλά είναι πραγματικά η κλήση σας. Δε θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε το BIOS, θα πρέπει να εργαστεί @ stock προστίμου.

Αυτό είναι ένα ζευγάρι (κυρίως θετικές) σχόλια.

http://www.hardwaresecrets.com/article/476
http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1

Μου αρέσει η παρακάτω φράση:

Απόσπασμα:
Με GA-P35C-DS3R που θα μπορούσε να επιτύχει το δεύτερο καλύτερο από όλα overclocking socket 775 μητρικές πλακέτες θα αναθεωρηθεί μέχρι σήμερα, χωρίς να παίζουν με οποιοδήποτε fancy προσαρμογές. Με περισσότερο χρόνο και την υπομονή σας κατά πάσα πιθανότητα θα επιτευχθούν ακόμη υψηλότερο από ό, τι κάναμε overclocking.

Gigabyte GA-P35C-DS3R είναι, κατά τη γνώμη μας, μια άψογη προϊόν για το μέσο χρήστη που θέλει ένα high-end προϊόντα, με την ενσωμάτωση των τιμών. Πήγαινε για αυτό.
---
Απόσπασμα:
Θα επιμείνουμε ότι αν συμφωνείτε, να ενημερωθεί η;
Έχεις μια συμφωνία! Θα πάρω μόνο ΑΣ σας ή ενημερώσεις μετά εδώ και ένα mod να συγχωνεύσετε em σε φαντάζομαι. Δεν μπορεί να είναι για πολύ λίγο, τουλάχιστον μέχρι DDR3 έρχεται προβλέπεται στο πρίγκιπας ή θα έχουμε το GeForce 9xxx.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 31 Ιανουαρίου 2008, 02:15
Ομάδα Δωρητών

Δεν ξεχνάμε το φλας hdd καθώς γίνονται πιο mainstream;

hd / bluray οπτική της, καθώς θα είναι πιο mainstream; (ή μάλλον το ποιο format κερδίζει ... βήχας ....) bluray ....

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 31 Ιανουαρίου 2008, 18:35
Ομάδα Δωρητών

Ήδη αναφέρθηκε στερεών-μέλη και οι δίσκοι Blu-Ray πραγματικά υποκειμενική, απίθανο να είναι χρήσιμη για το 99% των χρηστών.
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 18:10
Μέλος Ομάδα

λαμπρό νήμα mate εύγε.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Συνιστάται Μέρη Υπολογιστών Οδηγός # 5 - Διαβάστε πριν από τη δημοσίευση Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 39 Χθες 13:44
Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό # 4 - Διαβάστε Πριν απόσπαση Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 18 18 Σεπτέμβρη 2009 23:28
Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό 3 - Διαβάστε Πριν απόσπαση Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 10 24η Μαΐου 2009 05:51
Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό 2: ATI ανάπαυσή Appreciation Σταθμού Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 17 10 Φεβ 2009 22:27
Κατασκευάστηκε Υπολογιστών Οδηγό; ComputerGuy Γενική Συζήτηση Hardware 6 5η Σεπτεμβρίου 2007 18:16
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.