manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Preporučeni Computer Parts Vodič

Reply

Thread Tools
Old 29 siječanj 2008, 05:35
Donatorska Grupa

Default Preporučeni Computer Parts Vodič

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
U slučaju, ja bih svakako otići s Antec 900. To je jedan od najpopularnijih Gamer slučajevima za oko razloga: to je dobro. To je jednostavan za rad u, ima odlične rashladne i puno expandability.
Ispravan! Bilo tko je potrebno jedno kao uklopna cijena nam zvono

My System: = /

Procesor (i):
AMD 64x2 6000 +
Matične ploče:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memorija:
Gusar XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafička kartica (e):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optički pogon (e):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hlađenje:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
dual Gigabit / kabelski 20mb
Monitor (e):
19 "HannsG
Operacijski sustav (e):
XP Pro 32Bit
Old 29 sij 2008, 07:49
Member Group

Hej Carbon, imam još jedno pitanje. Te preporučuju P35C i ja objavljeno moje planove za budućnost setup na drugim forumima, molba za savjet, a ja se svidjela P35C u tom trenutku jer je pružio podršku za DDR2 i DDR3. Međutim, dobio sam odgovor o izboru matične ploče rekao da "je besmisleno da se dobije DDR3 matična ploča upravo sada, jer je P35C će biti ograničena na Penryn procesora i feniranje. On je rekao DDR3 neće uvijek biti potreban ili opravdan upgrade . On je također čuo da je sustav stutters ako koristite AHCI i da ne podesite RAM naponi ispravno. "

Imate li odgovor na ovo? Osoba koja je postavila ova također predložio redovne P35 za oko 25 $ jeftinije.

Hvala.
Old 29 siječanj 2008, 08:03
Donatorska Grupa

Pa, to je stvarno stop-gap, tako da nikad ne znaš, ali vaš izvor svoje ljuljanje. First off, brinući se o novoj Nehalem i na druge strane otpustajuci ulaznim DDR3 je licemjerno, DDR3 će pogoditi put pred Nehalem radi. Drugo, mainstream Nehalems neće biti za više od drugu godinu, a to je preliminarne procjene. Postoje neki izlazili Q4 2008, ali oni su vjerojatno da će biti izuzetno visoke kraju kao Yorkfield quad-jezgre. Uzmite u obzir činjenicu da oni koriste cijelu različitih utičnica, a tu stvarno nema razloga trebate brinuti, osim ako želite kupiti računalo iduće godine ili nešto.

Ja ne mogu komentirati na druge probleme ali P35-C je kruto kao kamenje u odnosu na X series chipsets i ja bi ga odbaciti kao FUD kao da zajednica dobije odličan rejting od korisnika i hardverskim sučeljima nalik. Jedini je problema s nekim DOAs.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 29 siječanj 2008, 08:52
Donatorska Grupa

rahter intersting pročitati, imam learnts par dobrih stvari, puno hvala!

My System: The Blaster

Procesor (i):
Intel Q6600 2.40GHz, 1066MHz, 8MB cache
Matične ploče:
RAM memorija:
2048MB 800MHz Dual Channel DDR2 SDRAM
Grafička kartica (e):
128MB ATI ® Radeon ™ HD 2400 Pro
Sound Card:
Sound Blaster X-Fi Xtreme Music
Tvrdi disk (i):
500GB (7200rpm) Serial ATA Hard Drive
Optički pogon (e):
16x DVD + / - RW Drive
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Žičani
Monitor (e):
Dual Dell 17 "
Operacijski sustav (e):
Windows Vista
Old 29 siječanj 2008, 13:20
Member Group

Hvala za krčenje da se ugljični. Mogu li pogledati EP35C ovo?

I reci mi što su razlike između P35C tako da i ja znam što kupiti? The EP35C samo ima 2 recenzije, jednom se navodi da su za nadogradnju BIOS, a drugi govore newegg šalje krivu MB 3 puta. Sa P35C ću trebati nadograditi BIOS na korištenje 3gz core 2 procesora wolfdale li mi preporučiti?
Old 29 siječanj 2008, 13:22
Administrator Group

I'll stick to, ako se slažete da update it?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29 sij 2008, 15:02
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Airescape View Post
Hvala za krčenje da se ugljični. Mogu li pogledati EP35C ovo?

I reci mi što su razlike između P35C tako da i ja znam što kupiti? The EP35C samo ima 2 recenzije, jednom se navodi da su za nadogradnju BIOS, a drugi govore newegg šalje krivu MB 3 puta. Sa P35C ću trebati nadograditi BIOS na korištenje 3gz core 2 procesora wolfdale li mi preporučiti?
EP35C je podrška za više-speed DDR3 modula. Oh i neki dodatni USB luka. To je zbog toga. Dajte idite za nju, jednostavno zato što izgleda kao jako mala razlika u chipset i tako vjerojatno nećete imati puno problema izvan P35C, ali je zaista vaš poziv. Nećete trebati nadograditi BIOS, trebao bi raditi @ zaliha u redu.

Evo nekoliko (uglavnom pozitivne) recenzije.

http://www.hardwaresecrets.com/article/476
http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1

I'm sviđanje sljedeće Quote:

Quote:
Kod GA-P35C-DS3R bismo postigli drugi najbolji overclocking iz svih socket 775 matičnim pločama Pregledali smo do sada bez igranja sa svim fancy prilagodbe. S više vremena i strpljenja koju će vjerojatno postići čak i viši overclocking nego što smo učinili.

Gigabajt GA-P35C-DS3R je, po našem mišljenju, a bez greške proizvod za prosječnog korisnika koji želi high-end proizvod s mainstream cijenu. Idi za to.
---
Quote:
I'll stick to, ako se slažete da update it?
Imaš posao! Ja ću samo PM ili ti post ovdje ažuriranja i mod može udruživati u em Valjda. Nije vjerojatno da će biti mnogo za malo, barem dok DDR3 silazi u princa ili ćemo dobiti GeForce 9xxx.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 31 siječanj 2008, 02:15
Donatorska Grupa

Ne zaboravljajući flash hdd-a jer oni postaju mainstream?

hd / bluray optički, jer je postalo mainstream? (odnosno ovisno o tome koji oblik osvaja ... kašalj .... bluray ....)

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 31 siječanj 2008, 18:35
Donatorska Grupa

Već je spomenuto solid-država i Blu-ray je stvarno subjektivna, vjerojatno neće biti korisno za 99% korisnika.
Old 2. veljača 2008, 18:10
Member Group

genijalan thread drugarica dobro učinio.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Preporučeni Computer Parts Vodič # 5 - Pročitajte prije objavljivanja Carbon General Hardware Chat 33 26 studeni 2009 10:31
Preporučeni Computer Parts Vodič # 4 - Procitaj Prije Postanja Carbon General Hardware Chat 18 18 rujan 2009 23:28
Preporučeni Computer Parts Vodič 3 - Procitaj Prije Postanja Carbon General Hardware Chat 10 24. svibanj 2009 05:51
Preporučeni Computer Parts Guide 2: ATI oporavak aprecijacija kolodvor Carbon General Hardware Chat 17 10. veljača 2009 22:27
Computer Build Guide? ComputerGuy General Hardware Chat 6 5. Sep 2007 18:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.