![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Hej Carbon, imam još jedno pitanje. Te preporučuju P35C i ja objavljeno moje planove za budućnost setup na drugim forumima, molba za savjet, a ja se svidjela P35C u tom trenutku jer je pružio podršku za DDR2 i DDR3. Međutim, dobio sam odgovor o izboru matične ploče rekao da "je besmisleno da se dobije DDR3 matična ploča upravo sada, jer je P35C će biti ograničena na Penryn procesora i feniranje. On je rekao DDR3 neće uvijek biti potreban ili opravdan upgrade . On je također čuo da je sustav stutters ako koristite AHCI i da ne podesite RAM naponi ispravno. " Imate li odgovor na ovo? Osoba koja je postavila ova također predložio redovne P35 za oko 25 $ jeftinije. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa, to je stvarno stop-gap, tako da nikad ne znaš, ali vaš izvor svoje ljuljanje. First off, brinući se o novoj Nehalem i na druge strane otpustajuci ulaznim DDR3 je licemjerno, DDR3 će pogoditi put pred Nehalem radi. Drugo, mainstream Nehalems neće biti za više od drugu godinu, a to je preliminarne procjene. Postoje neki izlazili Q4 2008, ali oni su vjerojatno da će biti izuzetno visoke kraju kao Yorkfield quad-jezgre. Uzmite u obzir činjenicu da oni koriste cijelu različitih utičnica, a tu stvarno nema razloga trebate brinuti, osim ako želite kupiti računalo iduće godine ili nešto. ![]() Ja ne mogu komentirati na druge probleme ali P35-C je kruto kao kamenje u odnosu na X series chipsets i ja bi ga odbaciti kao FUD kao da zajednica dobije odličan rejting od korisnika i hardverskim sučeljima nalik. Jedini je problema s nekim DOAs.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rahter intersting pročitati, imam learnts par dobrih stvari, puno hvala!
| |||
| |||
| Hvala za krčenje da se ugljični. Mogu li pogledati EP35C ovo? I reci mi što su razlike između P35C tako da i ja znam što kupiti? The EP35C samo ima 2 recenzije, jednom se navodi da su za nadogradnju BIOS, a drugi govore newegg šalje krivu MB 3 puta. Sa P35C ću trebati nadograditi BIOS na korištenje 3gz core 2 procesora wolfdale li mi preporučiti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'll stick to, ako se slažete da update it?
| |||
| |||
| Quote:
Evo nekoliko (uglavnom pozitivne) recenzije. http://www.hardwaresecrets.com/article/476 http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1 I'm sviđanje sljedeće Quote: Quote:
Quote:
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne zaboravljajući flash hdd-a jer oni postaju mainstream? hd / bluray optički, jer je postalo mainstream? (odnosno ovisno o tome koji oblik osvaja ... kašalj .... bluray ....)
|
| |||
| |||
| Već je spomenuto solid-država i Blu-ray je stvarno subjektivna, vjerojatno neće biti korisno za 99% korisnika.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| genijalan thread drugarica dobro učinio. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Preporučeni Computer Parts Vodič # 5 - Pročitajte prije objavljivanja | Carbon | General Hardware Chat | 33 | 26 studeni 2009 10:31 |
| Preporučeni Computer Parts Vodič # 4 - Procitaj Prije Postanja | Carbon | General Hardware Chat | 18 | 18 rujan 2009 23:28 |
| Preporučeni Computer Parts Vodič 3 - Procitaj Prije Postanja | Carbon | General Hardware Chat | 10 | 24. svibanj 2009 05:51 |
| Preporučeni Computer Parts Guide 2: ATI oporavak aprecijacija kolodvor | Carbon | General Hardware Chat | 17 | 10. veljača 2009 22:27 |
| Computer Build Guide? | ComputerGuy | General Hardware Chat | 6 | 5. Sep 2007 18:16 |
| Thread Tools | |
| |