kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Ajánlott számítógép alkatrészek útmutató

Reply

Téma eszközök
Old Január 29, 2008, 05:35
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Carbon View Post
Egy esetben, amiben feltétlenül megy a Antec 900. Ez az egyik legnépszerűbb gamer esetek mintegy okból: ez jó. Ez könnyű munka, kitűnő hűtést, és rengeteg bővíthetőség.
Helyes! Bárki szüksége a cut-ára adja meg a harang

My System: = /

Processzor (ok):
AMD 64x2 6000 +
Alaplap:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memória:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optikai meghajtó (k):
CDRW + DVD-RW [kétrétegű]
Case / tápegység:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hűtés:
Zalman CNPS9700NT
Hálózat / Internet:
Két Gigabit / 20MB Cable
Monitor (ok):
19 "HannsG
Operációs rendszer (ek):
XP Pro 32bit
Old Január 29 2008, 07:49
Csoport tagja

Carbon Hé, van még egy kérdés. Azt javasoljuk a P35C, én hirdették én tervezi a jövőben az egyéb beállítási fórumokat, kérnek tanácsot, és úgy tetszett a P35C abban, mert támogatták a DDR2 és a DDR3. Azonban van egy válasz a választék az alaplap, hogy "ez értelmetlen, hogy a DDR3 alaplap most, mert a P35C korlátozott lesz a Penryn processzorokat, és ütés. DDR3 Azt mondta, nem fog soha a szükséges vagy indokolt upgrade . És azt is hallottam, hogy a rendszer stutters használata esetén AHCI, és nem módosíthatja RAM feszültségértéket megfelelően. "

Van-e válasz erre? Az a személy, aki a kiküldött ez is javasolta, hogy a rendszeres P35 mintegy 25 $ olcsóbbak.

Köszönöm.
Old Január 29, 2008, 08:03
Donor Group

Nos, ez igazán pótintézkedés, így nem tudom, de a forrás ki van kapcsolva a rocker. Először is aggasztó az új Nehalem másrészt elutasítja a belépést a DDR3 képmutató, DDR3 fogja hit előtt, így Nehalem teszi. Másodszor, a mainstream Nehalems nem lesz meg a több mint egy év, és ez a az előzetes becslések. Vannak kijönni Q4 2008, de valószínűleg nagyon magas, mint a négymagos Yorkfield papírhüvelyek. Vegyük figyelembe azt a tényt, hogy ezek használatára egy egész más aljzat, és ott már tényleg semmi sem indokolja, akkor aggódj, ha nem kíván vásárolni a következő évben a számítógép, vagy valami ilyesmi.

Nem kommentálják a másik kérdés, de a P35-C szilárd, mint a szikla, hogy az X-sorozat chipsetek és azt utasítsa el azt, hogy FUD fórumon gets kiváló minősítések a felhasználó és a hardver oldalak egyaránt. Az egyetlen kérdés az, hogy néhány DOAs.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Január 29, 2008, 08:52
23
Donor Group

rahter Intersting olvasni, nekem van learnts néhány jó dolog, nagyon köszönöm!

My System: A Blaster

Processzor (ok):
Intel Q6600 2.40GHz, 1066MHz, 8MB cache
Alaplap:
RAM memória:
2048MB 800MHz Dual Channel DDR2 SDRAM
Grafikus kártya (k):
128MB ATI ® Radeon ™ HD 2400 Pro
Hangkártya:
Sound Blaster X-Fi Xtreme Music
Merevlemez (ek):
500GB (7200rpm) Serial ATA Hard Drive
Optikai meghajtó (k):
16x DVD + / - RW meghajtó
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Vezetékes
Monitor (ok):
Dual Dell 17 "
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista
Old Január 29, 2008, 13:20
Csoport tagja

Kösz, hogy az elszámolási szén. Can you look at EP35C ez?

És mondd, mi a különbség a között, és P35C úgy tudom, hogy vásároljon? A EP35C csak 2 kritika, az egyik kijelenti, hogy a BIOS frissítése, és a másik mondás newegg küldött rossz MB 3 alkalommal. A P35C lesz szükségem, hogy a BIOS-frissítést, hogy a 3gz Core 2 Wolfdale processzor you recommend?
Old Január 29, 2008, 13:22
Administrator Group

Én maradok, ha vállalják, hogy frissíti?

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Január 29 2008, 15:02
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Airescape View Post
Kösz, hogy az elszámolási szén. Can you look at EP35C ez?

És mondd, mi a különbség a között, és P35C úgy tudom, hogy vásároljon? A EP35C csak 2 kritika, az egyik kijelenti, hogy a BIOS frissítése, és a másik mondás newegg küldött rossz MB 3 alkalommal. A P35C lesz szükségem, hogy a BIOS-frissítést, hogy a 3gz Core 2 Wolfdale processzor you recommend?
EP35C támogatja a magasabb sebességű DDR3 modulok. Ja, és néhány extra USB portok. That's about it. Én megyek el, egyszerűen azért, mert úgy néz ki, mint egy nagyon kis különbség a chipset és így valószínűleg nem lesz túl sok probléma P35C, de tényleg a hívást. Nem kell frissíteni a BIOS-ban kell munkát @ stock finom.

Itt van néhány (főleg pozitív) véleménye.

http://www.hardwaresecrets.com/article/476
http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1

Én kedvére az alábbi idézet:

Idézet:
A GA-P35C-DS3R sikerült elérni a második legjobb overclocking minden Socket 775 alaplapok is felülvizsgálta az eddig nem játszott semmilyen extra kiigazításokat. A több idő és türelem lesz elérni a még magasabb overclocking, mint mi.

Gigabyte GA-P35C-DS3R van, a mi véleményünk, a hibátlan termék az átlagos felhasználó azt akarja, hogy a high-end terméket egy általános ár. Go for it.
---
Idézet:
Én maradok, ha vállalják, hogy frissíti?
Van egy üzlet! Csak te vagy postán PM Itt frissítések és a mod is egyesíti õket azt hiszem. Nem valószínű, hogy sok egy kicsit, legalábbis addig, amíg DDR3 érkezik meg herceg, vagy mi a GeForce 9xxx.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Január 31, 2008, 02:15
Donor Group

Nem feledve flash hdd van, mivel egyre inkább a mainstream?

HD / BluRay optikai van, mivel egyre inkább a mainstream? (vagy inkább melyik formátum nyer ... köhögés .... BluRay ....)

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Január 31, 2008, 18:35
Donor Group

A már említett szilárd államokat és Blu-Ray tényleg szubjektív, nem valószínű, hogy hasznos lehet a 99%-a felhasználók számára.
Old Február 2, 2008, 18:10
Csoport tagja

ragyogó szál mate jó.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.