![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
|
| |||
| |||
| Carbon Hé, van még egy kérdés. Azt javasoljuk a P35C, én hirdették én tervezi a jövőben az egyéb beállítási fórumokat, kérnek tanácsot, és úgy tetszett a P35C abban, mert támogatták a DDR2 és a DDR3. Azonban van egy válasz a választék az alaplap, hogy "ez értelmetlen, hogy a DDR3 alaplap most, mert a P35C korlátozott lesz a Penryn processzorokat, és ütés. DDR3 Azt mondta, nem fog soha a szükséges vagy indokolt upgrade . És azt is hallottam, hogy a rendszer stutters használata esetén AHCI, és nem módosíthatja RAM feszültségértéket megfelelően. " Van-e válasz erre? Az a személy, aki a kiküldött ez is javasolta, hogy a rendszeres P35 mintegy 25 $ olcsóbbak. Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, ez igazán pótintézkedés, így nem tudom, de a forrás ki van kapcsolva a rocker. Először is aggasztó az új Nehalem másrészt elutasítja a belépést a DDR3 képmutató, DDR3 fogja hit előtt, így Nehalem teszi. Másodszor, a mainstream Nehalems nem lesz meg a több mint egy év, és ez a az előzetes becslések. Vannak kijönni Q4 2008, de valószínűleg nagyon magas, mint a négymagos Yorkfield papírhüvelyek. Vegyük figyelembe azt a tényt, hogy ezek használatára egy egész más aljzat, és ott már tényleg semmi sem indokolja, akkor aggódj, ha nem kíván vásárolni a következő évben a számítógép, vagy valami ilyesmi. ![]() Nem kommentálják a másik kérdés, de a P35-C szilárd, mint a szikla, hogy az X-sorozat chipsetek és azt utasítsa el azt, hogy FUD fórumon gets kiváló minősítések a felhasználó és a hardver oldalak egyaránt. Az egyetlen kérdés az, hogy néhány DOAs.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rahter Intersting olvasni, nekem van learnts néhány jó dolog, nagyon köszönöm!
| |||
| |||
| Kösz, hogy az elszámolási szén. Can you look at EP35C ez? És mondd, mi a különbség a között, és P35C úgy tudom, hogy vásároljon? A EP35C csak 2 kritika, az egyik kijelenti, hogy a BIOS frissítése, és a másik mondás newegg küldött rossz MB 3 alkalommal. A P35C lesz szükségem, hogy a BIOS-frissítést, hogy a 3gz Core 2 Wolfdale processzor you recommend? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én maradok, ha vállalják, hogy frissíti?
| |||
| |||
| Idézet:
Itt van néhány (főleg pozitív) véleménye. http://www.hardwaresecrets.com/article/476 http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1 Én kedvére az alábbi idézet: Idézet:
Idézet:
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem feledve flash hdd van, mivel egyre inkább a mainstream? HD / BluRay optikai van, mivel egyre inkább a mainstream? (vagy inkább melyik formátum nyer ... köhögés .... BluRay ....)
|
| |||
| |||
| A már említett szilárd államokat és Blu-Ray tényleg szubjektív, nem valószínű, hogy hasznos lehet a 99%-a felhasználók számára.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| ragyogó szál mate jó. |