![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
|
| |||
| |||
| Carbon היי, יש לי עוד שאלה אחת. אתה ממליץ על P35C, ואני פורסמו התוכניות שלי בעתיד על תוכנית ההתקנה של פורומים אחרים, לבקש עצות, ואני אוהבת את P35C בשלב זה, שכן הוא סיפק תמיכה DDR2 ו DDR3. עם זאת, יש לי תגובה על הבחירה של לוח האם נאמר כי "זה חסר טעם לקבל DDR3 לוח האם עכשיו, כי P35C יוגבל על מעבדי Penryn ו מכה. DDR3 הוא אמר לא פעם להיות נחוץ או מוצדק שדרוג . והוא גם שמעו כי המערכת stutters אם באמצעות AHCI וכי היא אינה להתאים RAM voltages כראוי. " האם יש לך תשובה זו? מי זה פורסם גם הציע הרגילה סביב P35 עבור $ 25 זול יותר. תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, זה באמת להפסיק-הפער כך שאתה לא יודע, אבל המקור שלך הוא מטורף. דבר ראשון, לדאוג החדש Nehalem ו מאידך dismissing את כניסתם DDR3 הוא hypocritical, DDR3 יהיה פגע בדרך Nehalem לפני כן. שנית, את הזרם המרכזי Nehalems לא יהיה בחוץ יותר אחר שנה, ואת זה את הערכות ראשוניות. ישנן כמה יוצא ש 4 2008, אך הם צפויים להיות גבוהה במיוחד סוף כמו-Yorkfield מרובע ליבות. קח בחשבון את העובדה שהם משתמשים שונים על כל שקע, ושם באמת לא כדאי לך סיבה לדאגה, אלא אם כן אתה רוצה לקנות מחשב בשנה הבאה או משהו. ![]() אני לא יכולים להגיב על בעיות אחרות אבל P35-C הוא מוצק כמו אבן בהשוואה ל-X סדרה chipsets והייתי לפטר אותו כמו FUD מכיוון שאותה יקבל Board מעולה דירוגים ממשתמשים והחומרה אתרים כאחד. רק בעיות עם זה קצת DOAs.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rahter intersting לקרוא, יש לי learnts כמה דברים טובים, תודה רבה לך!
| |||
| |||
| תודה על ניקוי זה Carbon. האם אתה יכול להסתכל על זה EP35C? ותגיד לי מה ההבדלים בין P35C ו כי אז אני יודע איזה לקנות? את EP35C רק 2 ביקורות, אחד כי הם היו צריכים לשדרג את ה-BIOS, והשני אומר newegg שלחו את טועה MB 3 פעמים. עם P35C, האם אני צריך לשדרג את ה-BIOS כדי להשתמש 3gz מעבד Core 2 wolfdale אתה ממליץ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני אקח את זה מקל אם אתה מסכים לעדכן אותה?
| |||
| |||
| ציטוט:
הנה כמה (בעיקר חיובית) ביקורות. http://www.hardwaresecrets.com/article/476 http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1 אני חבה את הציטוט הבא: ציטוט:
ציטוט:
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא שוכח HDD של Flash כפי שהן הופכות יותר הזרם המרכזי? HD / bluray אופטי של כפי שהן הופכות יותר הזרם המרכזי? (או ליתר דיוק בכל פורמט זוכה ... להשתעל .... bluray ....)
|
| |||
| |||
| כבר הזכיר מוצק מדינות ו-Blu-ray של ממש סובייקטיבי, שלא להיות שימושי עבור 99% של משתמשים.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| מבריק פתיל זוג יפה מאוד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מומלץ חלקי מחשב מדריך # 5 - קרא לפני פרסום | פחמן | כללי חומרה צ 'אט | 39 | אתמול 13:44 |
| מומלץ חלקי מחשב מדריך # 4 - לקרוא לפני הפרסום | פחמן | כללי חומרה צ 'אט | 18 | 18 ספטמבר 2009 23:28 |
| מומלץ חלקי מחשב מדריך 3 - לקרוא לפני הפרסום | פחמן | כללי חומרה צ 'אט | 10 | 24 מאי 2009 05:51 |
| חלקי מחשב מומלץ מדריך 2: ATI הבראה הערכה תחנה | פחמן | כללי חומרה צ 'אט | 17 | -10 פברואר 2009 22:27 |
| בניית מחשב מדריך? | ComputerGuy | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 5 ספטמבר 2007 18:16 |
| שרשרת כלים | |
| |