mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Rekomenduojama Kompiuterių dalys vadovas

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 29, 2008, 05:35
Donorų grupės

Default Rekomenduojama Kompiuterių dalys vadovas

Citata:
Originally Posted by Carbon View Post
Dėl atveju, I'd definitely go su Antec 900. Tai vienas iš populiariausių Gamer atvejais apie priežastis, dėl: It's good. Tai lengva dirbti, turi puikią aušinimo ir daug EXPANDABILITY.
Teisingai! Kiekvienas turi vieną Przeceniony mums Bell

Mano sistema: = /

Procesorius (-iai):
AMD 64x2 6000 +
Pagrindinė plokštė:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM atmintis:
CORSAIR XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Aušinimas:
ZALMAN CNPS9700NT
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit / 20MB Kabelinė
Monitorius (-ai):
19 "HannsG
Operacinė sistema (-os):
XP Pro 32Bit
Old Sausis 29, 2008, 07:49
Narys

Ei Carbon, turiu dar vieną klausimą. Galite rekomenduoti P35C, ir aš Posted mano planus ateityje įdiegimo į kitus forumus, prašyti patarimo, ir man patiko P35C tuo momentu, nes ji suteikė paramą už DDR2 ir DDR3. Tačiau aš apie pasirinkimą atsakymas plokštė teigiama, kad "tai nenaudinga gauti DDR3 plokštę dabar, nes P35C bus ribojamas Penryn procesorių ir smūgį. Jis sakė DDR3 won't ever būti būtina arba pateisinamas atnaujinimas . Ir jis taip pat išgirdo, kad sistema stutters jei naudojate AHCI ir kad ji nėra tinkamai pritaikyti RAM įtampa.

Ar turite atsakymą į šį? Asmuo, kuris paskelbė, tai taip pat siūlė reguliarias P35 už maždaug $ 25 pigiau.

Ačiū.
Old Sausis 29, 2008, 08:03
Donorų grupės

Na, tai tikrai stabdymo skirtumas, kad jūs niekada nežinote, bet jūsų šaltinis yra ne jo Rocker. Pirmiausia, nerimą apie naują Nehalem ir, kita vertus, atmesti įvežamų DDR3 yra veidmainiai, DDR3 bus Hit kelią iki Nehalem nėra. Antra, integruoti Nehalems nebus iš daugiau nei vieneriems metams, ir tai Preliminariais skaičiavimais. Yra keletas išeina Q4 2008 m., tačiau jie gali būti labai high end kaip Yorkfield Quad-Core. Atsižvelgti į tai, kad jie naudoja visai skirtingas lizdas, ir ten tikrai nėra priežasties reikėtų jaudintis, jei norite pirkti kompiuterį ateinančius metus ar kažką.

Aš negaliu komentuoti apie kitas problemas, bet P35-C yra kieta kaip akmuo, palyginti su X serijos mikroschemas ir norėčiau atmesti jį kaip fud kaip lenta gauna puikų vertinimų iš vartotojų ir įrangos vietų mažinimas. Tik klausimus, tai yra kai Doas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Sausis 29, 2008, 08:52
Donorų grupės

rahter intersting skaityti, aš learnts keletą gerų dalykų, thank you very much!

Mano sistema: Blaster

Procesorius (-iai):
Intel Q6600 2.40GHz, 1066MHz, 8MB cache
Pagrindinė plokštė:
RAM atmintis:
2048MB 800MHz Dual Channel DDR2 SDRAM
Graphics Card (-ai):
128MB ATI ® Radeon ™ HD Pro 2.400
Garso plokštė:
Sound Blaster X-Fi Xtreme Music
Kietasis diskas (-ai):
500GB (7200rpm) Serial ATA Hard Drive
Optical Drive (s):
16x DVD + / - RW Drive
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Wired
Monitorius (-ai):
Dviguba Dell 17 "
Operacinė sistema (-os):
"Windows Vista"
Old Sausis 29, 2008, 13:20
Narys

Ačiū kliringo kad iki anglies. Ar galėtumėte pažvelgti tai EP35C?

Ir pasakykite man, ką skirtumus tarp šios ir P35C todėl žinau, kuri pirkti? EP35C tik turi 2 atsiliepimus, teigiantis, kad jie buvo atnaujinti BIOS ir kiti sako Newegg išsiuntė klaidingą MB 3 kartus. Su P35C, aš reikia atnaujinti BIOS naudojimas 3gz Core 2 Wolfdale procesorius galite rekomenduoti?
Old Sausis 29, 2008, 13:22
Administrator Grupė

I'll Stick, jei sutinkate jį atnaujinti?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Sausis 29, 2008, 15:02
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Airescape View Post
Ačiū kliringo kad iki anglies. Ar galėtumėte pažvelgti tai EP35C?

Ir pasakykite man, ką skirtumus tarp šios ir P35C todėl žinau, kuri pirkti? EP35C tik turi 2 atsiliepimus, teigiantis, kad jie buvo atnaujinti BIOS ir kiti sako Newegg išsiuntė klaidingą MB 3 kartus. Su P35C, aš reikia atnaujinti BIOS naudojimas 3gz Core 2 Wolfdale procesorius galite rekomenduoti?
EP35C palaikomas didesnės spartos DDR3 moduliai. O ir kai kurių papildomų USB. That's about it. I'd go for it, paprasčiausiai todėl, kad atrodo tikrai nedidelis skirtumas Chipset ir tt Jūs tikriausiai neturite daug problemų po P35C, bet tai tikrai jūsų kvietimą. Jums nereikia atnaujinti BIOS, turėtų dirbti @ akcijų baudą.

Štai pora (dažniausiai teigiamas) peržiūras.

http://www.hardwaresecrets.com/article/476
http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1

Man patinka šie citata:

Citata:
Su GA-P35C-DS3R galėtume pasiekti antra geriausia iš visų overclocking Socket 775 Portatiles Przejrzeliśmy iki šiol be groti su bet išgalvotas koregavimai. Turėdama daugiau laiko ir kantrybės jums tikriausiai pasiekti dar daugiau įsijungimas kaip mes padarėme.

GIGABYTE GA-P35C-DS3R yra, mūsų nuomone, nepriekaištinga produkto vidutiniam vartotojui, kad nori, aukštos klasės produktas, kurio pagrindinės kainą. Go for it.
---
Citata:
I'll Stick, jei sutinkate jį atnaujinti?
Jūs turite įveikti! Aš tik PM jūs arba post here atnaujinimai ir mod gali susijungti em in I guess. Mažai tikėtina, kad bus daug ir truputį, bent jau kol DDR3 nužengia Princo ar mes GeForce 9xxx.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Sausis 31, 2008, 02:15
Donorų grupės

Nepamirštant Flash HDD's, nes jie labiau integruoti?

HD / Blu-Ray grotuvai optinis's, nes jie labiau integruoti? (ar greičiau kuris formatas laimėjo ... kosulio .... Bluray ....)

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Sausis 31, 2008, 18:35
Donorų grupės

Jau minėta kietojo narių ir Blu-Ray tikrai subjektyvus, kažin ar būtų naudinga, 99% vartotojų.
Old Vasaris 2, 2008, 18:10
Narys

puikus thread Well done mate.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Rekomenduojama Kompiuterių dalys Vadovas # 5 - Skaityti Prieš skelbdami pranešimą Carbon General Hardware Chat 32 Vakar 21:14
Rekomenduojama Kompiuterių dalys Vadovas # 4 - Skaityti Prieš skelbdami pranešimą Carbon General Hardware Chat 18 18 rugsėjis 2009 23:28
Rekomenduojama Kompiuterių dalys vadovas 3 - Skaityti Prieš skelbdami pranešimą Carbon General Hardware Chat 10 Gegužė 24, 2009 05:51
Rekomenduojama Kompiuterių dalys Guide 2: ATI gerbūvis Įvairių stotis Carbon General Hardware Chat 17 10 vasaris 2009 22:27
Kompiuterių Statybų Gidas? ComputerGuy General Hardware Chat 6 5 rugsėjis 2007 18:16
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.