![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
|
| |||
| |||
| Ei Carbon, turiu dar vieną klausimą. Galite rekomenduoti P35C, ir aš Posted mano planus ateityje įdiegimo į kitus forumus, prašyti patarimo, ir man patiko P35C tuo momentu, nes ji suteikė paramą už DDR2 ir DDR3. Tačiau aš apie pasirinkimą atsakymas plokštė teigiama, kad "tai nenaudinga gauti DDR3 plokštę dabar, nes P35C bus ribojamas Penryn procesorių ir smūgį. Jis sakė DDR3 won't ever būti būtina arba pateisinamas atnaujinimas . Ir jis taip pat išgirdo, kad sistema stutters jei naudojate AHCI ir kad ji nėra tinkamai pritaikyti RAM įtampa. Ar turite atsakymą į šį? Asmuo, kuris paskelbė, tai taip pat siūlė reguliarias P35 už maždaug $ 25 pigiau. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, tai tikrai stabdymo skirtumas, kad jūs niekada nežinote, bet jūsų šaltinis yra ne jo Rocker. Pirmiausia, nerimą apie naują Nehalem ir, kita vertus, atmesti įvežamų DDR3 yra veidmainiai, DDR3 bus Hit kelią iki Nehalem nėra. Antra, integruoti Nehalems nebus iš daugiau nei vieneriems metams, ir tai Preliminariais skaičiavimais. Yra keletas išeina Q4 2008 m., tačiau jie gali būti labai high end kaip Yorkfield Quad-Core. Atsižvelgti į tai, kad jie naudoja visai skirtingas lizdas, ir ten tikrai nėra priežasties reikėtų jaudintis, jei norite pirkti kompiuterį ateinančius metus ar kažką. ![]() Aš negaliu komentuoti apie kitas problemas, bet P35-C yra kieta kaip akmuo, palyginti su X serijos mikroschemas ir norėčiau atmesti jį kaip fud kaip lenta gauna puikų vertinimų iš vartotojų ir įrangos vietų mažinimas. Tik klausimus, tai yra kai Doas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rahter intersting skaityti, aš learnts keletą gerų dalykų, thank you very much!
| |||
| |||
| Ačiū kliringo kad iki anglies. Ar galėtumėte pažvelgti tai EP35C? Ir pasakykite man, ką skirtumus tarp šios ir P35C todėl žinau, kuri pirkti? EP35C tik turi 2 atsiliepimus, teigiantis, kad jie buvo atnaujinti BIOS ir kiti sako Newegg išsiuntė klaidingą MB 3 kartus. Su P35C, aš reikia atnaujinti BIOS naudojimas 3gz Core 2 Wolfdale procesorius galite rekomenduoti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'll Stick, jei sutinkate jį atnaujinti?
| |||
| |||
| Citata:
Štai pora (dažniausiai teigiamas) peržiūras. http://www.hardwaresecrets.com/article/476 http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1 Man patinka šie citata: Citata:
Citata:
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nepamirštant Flash HDD's, nes jie labiau integruoti? HD / Blu-Ray grotuvai optinis's, nes jie labiau integruoti? (ar greičiau kuris formatas laimėjo ... kosulio .... Bluray ....)
|
| |||
| |||
| Jau minėta kietojo narių ir Blu-Ray tikrai subjektyvus, kažin ar būtų naudinga, 99% vartotojų.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| puikus thread Well done mate. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Rekomenduojama Kompiuterių dalys Vadovas # 5 - Skaityti Prieš skelbdami pranešimą | Carbon | General Hardware Chat | 32 | Vakar 21:14 |
| Rekomenduojama Kompiuterių dalys Vadovas # 4 - Skaityti Prieš skelbdami pranešimą | Carbon | General Hardware Chat | 18 | 18 rugsėjis 2009 23:28 |
| Rekomenduojama Kompiuterių dalys vadovas 3 - Skaityti Prieš skelbdami pranešimą | Carbon | General Hardware Chat | 10 | Gegužė 24, 2009 05:51 |
| Rekomenduojama Kompiuterių dalys Guide 2: ATI gerbūvis Įvairių stotis | Carbon | General Hardware Chat | 17 | 10 vasaris 2009 22:27 |
| Kompiuterių Statybų Gidas? | ComputerGuy | General Hardware Chat | 6 | 5 rugsėjis 2007 18:16 |
| Temos įrankiai | |
| |