mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Iesakam Datoru sastāvdaļas Guide

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 29, 2008, 05:35
Donors Group

Default Iesakam Datoru sastāvdaļas Guide

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
Lai gadījumā, es gribētu noteikti iet ar 900 Antec. Tas ir viens no populārākajiem gamer gadījumu aptuveni par iemeslu dēļ: tas ir labi. Tas ir viegli strādāt, ir lielisks dzesēšanas un daudz expandability.
Pareizi! Kāds vajadzīgs viens nocenots dot mums bell

Mana sistēma: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Motherboard:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Graphics Card (s):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [Dual Layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Dzesēšana:
ZALMAN CNPS9700NT
Tīkla / Internets:
divējāda gigabit / 20MB Cable
Monitor (s):
19 "HannsG
Operating System (s):
XP Pro 32Bit
Old Janvāris 29, 2008, 07:49
Loceklis

Hey Carbon, man ir vēl viens jautājums. Varat ieteikt P35C, un es ievietojis manu plāni nākotnei setup uz citiem forumiem, kas lūdz padomu, un man patika P35C brīdī, jo tā sniedza atbalstu DDR2 un DDR3. Tomēr, es saņēmu atbildi par izvēli, mātesplates, norādot, ka "tas ir bezjēdzīgi, lai iegūtu DDR3 mātesplatē tieši tagad, jo P35C tiks ierobežots līdz Penryn procesoriem un trieciens. Viņš teica DDR3 nebūs nekad nevar būt nepieciešams vai pamatots jauninājums . Un viņš arī dzirdējis, ka sistēma stutters ja izmanto AHCI, un ka tas nav jākoriģē RAM spriegumu pareizi. "

Vai jums ir atbilde uz šo? Persona, kas ievietojis šo arī ieteica regulāras P35 apmēram $ 25 lētāk.

Pateicība.
Old Janvāris 29, 2008, 08:03
Donors Group

Nu, tas ir patiešām novērst tos trūkumus, lai jūs nekad nezināt, bet jūsu avots ir pie viņa šūpuļzirgs. First off, neuztraucoties par jauno Nehalem un, no otras puses noraidīta iebrauc DDR3 ir liekulīgs, DDR3 dosies veidā, pirms Nehalem dara. Otrkārt, vispārējās Nehalems netiks noteikti ilgāk par vienu gadu, un tas ir Provizoriskie dati. Ir daži kas iziet Q4 2.008 bet tie varētu būt ārkārtīgi liels beigās tāpat Yorkfield quad serdeņi. Ņemt vērā to, ka viņi lieto visu dažādi socket, un tur tiešām nav iemesla dēļ Jums vajadzētu uztraukties, ja vēlies iegādāties datoru nākamgad vai ko.

Es nevaru komentēt par citiem jautājumiem, bet gan P35-C ir cieta kā klints, salīdzinot ar X sērijas mikroshēmās un es noraidīt to kā FUD kā kuģa iegūst lielisku vērtējumu no lietotājiem un aparatūras vietās līdzīgi. Tikai problēmas ar to ir zināma DOAs.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Janvāris 29, 2008, 08:52
Donors Group

rahter intersting lasīt, i have learnts dažas labas lietas, thank you very much!

Mana sistēma: Blaster

Processor (s):
Intel Q6600 2.40GHz, 1066MHz, 8MB cache
Motherboard:
RAM Operatīvā atmiņa:
2048MB 800MHz Dual Channel DDR2 SDRAM
Graphics Card (s):
128MB ATI ® Radeon ™ HD 2400 Pro
Sound Card:
Sound Blaster X-Fi Xtreme Music
Hard Drive (s):
500GB (7200rpm) Serial ATA Hard Drive
Optical Drive (s):
16x DVD + / - RW Drive
Case / PSU:
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Wired
Monitor (s):
Dual Dell 17 "
Operating System (s):
Windows Vista
Old Janvāris 29, 2008, 13:20
Loceklis

Paldies par ieskaitu, ka līdz pat Carbon. Vai jūs varat apskatīt Šajā EP35C?

Un man pateikt, kādas atšķirības ir starp šo un P35C tāpēc es zinu, ko nopirkt? EP35C ir tikai 2 vērtējumus viens norādot, ka viņi bija uzlabot BIOS, un citi saka newegg nosūtīti nepareizi MB 3 reizes. Ar P35C, man ir nepieciešams uzlabot BIOS izmantot 3gz Core 2 Wolfdale procesors jūs ieteiktu?
Old Janvāris 29, 2008, 13:22
Administrator Group

I'll stick to, ja jūs piekrītat to atjaunināt?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Janvāris 29, 2008, 15:02
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Airescape View Post
Paldies par ieskaitu, ka līdz pat Carbon. Vai jūs varat apskatīt Šajā EP35C?

Un man pateikt, kādas atšķirības ir starp šo un P35C tāpēc es zinu, ko nopirkt? EP35C ir tikai 2 vērtējumus viens norādot, ka viņi bija uzlabot BIOS, un citi saka newegg nosūtīti nepareizi MB 3 reizes. Ar P35C, man ir nepieciešams uzlabot BIOS izmantot 3gz Core 2 Wolfdale procesors jūs ieteiktu?
EP35C ir atbalstīta augstākās-speed DDR3 moduļus. Ak, un daži papildu USB ports. That's about it. I'd go to tikai tāpēc, ka tas izskatās ļoti maza atšķirība chipset un tāpēc jums, iespējams, nebūs daudzas problēmas pārsniedz P35C, bet tas tiešām jūsu zvanu. Jums nav nepieciešams uzlabot BIOS, jāstrādā @ akciju naudas sodu.

Lūk pāris (galvenokārt pozitīvi) reviews.

http://www.hardwaresecrets.com/article/476
http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1

Man patika Sekojošais citāts:

Quote:
Ar GA-P35C-DS3R mēs varētu sasniegt otrs labākais overclocking visu socket 775 motherboards mums pārskatīt līdz šim nav spēlē ar kādu brīvi izvēlētu korekcijām. Vairāk laika un pacietības jūs, iespējams panākt vēl lielāku overclocking, nekā mēs.

GIGABYTE GA-P35C-DS3R is, mūsuprāt, nevainojamu produktu vidusmēra lietotājam, kas vēlas augstas klases produkts ar vispārējā cenu. Aiziet par to.
---
Quote:
I'll stick to, ja jūs piekrītat to atjaunināt?
Jums ir daudz! Es tikko PM Jūs vai pastu šeit atjauninājumus un mod var apvienot em I guess. Nevarētu būt daudz mazliet, vismaz līdz DDR3 nāk noteikti princis vai mēs GeForce 9xxx.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Janvāris 31, 2008, 02:15
Donors Group

Neaizmirstot flash hdd ir, tiklīdz tie kļūst vairāk mainstream?

hd / Bluray optisko's, tiklīdz tie kļūst vairāk mainstream? (vai drīzāk kurš formāts uzvar ... klepus .... Bluray ....)

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Janvāris 31, 2008, 18:35
Donors Group

Jau minēts cietā valstīm un Blu-Ray ir ļoti subjektīvs, diez vai būtu lietderīgi, lai 99% lietotāju.
Old Februāris 2, 2008, 18:10
Loceklis

brilliant pavedienu mate labi darīts.
Reply

Register

Bookmarks