![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Hey Carbon, man ir vēl viens jautājums. Varat ieteikt P35C, un es ievietojis manu plāni nākotnei setup uz citiem forumiem, kas lūdz padomu, un man patika P35C brīdī, jo tā sniedza atbalstu DDR2 un DDR3. Tomēr, es saņēmu atbildi par izvēli, mātesplates, norādot, ka "tas ir bezjēdzīgi, lai iegūtu DDR3 mātesplatē tieši tagad, jo P35C tiks ierobežots līdz Penryn procesoriem un trieciens. Viņš teica DDR3 nebūs nekad nevar būt nepieciešams vai pamatots jauninājums . Un viņš arī dzirdējis, ka sistēma stutters ja izmanto AHCI, un ka tas nav jākoriģē RAM spriegumu pareizi. " Vai jums ir atbilde uz šo? Persona, kas ievietojis šo arī ieteica regulāras P35 apmēram $ 25 lētāk. Pateicība. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, tas ir patiešām novērst tos trūkumus, lai jūs nekad nezināt, bet jūsu avots ir pie viņa šūpuļzirgs. First off, neuztraucoties par jauno Nehalem un, no otras puses noraidīta iebrauc DDR3 ir liekulīgs, DDR3 dosies veidā, pirms Nehalem dara. Otrkārt, vispārējās Nehalems netiks noteikti ilgāk par vienu gadu, un tas ir Provizoriskie dati. Ir daži kas iziet Q4 2.008 bet tie varētu būt ārkārtīgi liels beigās tāpat Yorkfield quad serdeņi. Ņemt vērā to, ka viņi lieto visu dažādi socket, un tur tiešām nav iemesla dēļ Jums vajadzētu uztraukties, ja vēlies iegādāties datoru nākamgad vai ko. ![]() Es nevaru komentēt par citiem jautājumiem, bet gan P35-C ir cieta kā klints, salīdzinot ar X sērijas mikroshēmās un es noraidīt to kā FUD kā kuģa iegūst lielisku vērtējumu no lietotājiem un aparatūras vietās līdzīgi. Tikai problēmas ar to ir zināma DOAs.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rahter intersting lasīt, i have learnts dažas labas lietas, thank you very much!
| |||
| |||
| Paldies par ieskaitu, ka līdz pat Carbon. Vai jūs varat apskatīt Šajā EP35C? Un man pateikt, kādas atšķirības ir starp šo un P35C tāpēc es zinu, ko nopirkt? EP35C ir tikai 2 vērtējumus viens norādot, ka viņi bija uzlabot BIOS, un citi saka newegg nosūtīti nepareizi MB 3 reizes. Ar P35C, man ir nepieciešams uzlabot BIOS izmantot 3gz Core 2 Wolfdale procesors jūs ieteiktu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'll stick to, ja jūs piekrītat to atjaunināt?
| |||
| |||
| Quote:
Lūk pāris (galvenokārt pozitīvi) reviews. http://www.hardwaresecrets.com/article/476 http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1 Man patika Sekojošais citāts: Quote:
Quote:
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neaizmirstot flash hdd ir, tiklīdz tie kļūst vairāk mainstream? hd / Bluray optisko's, tiklīdz tie kļūst vairāk mainstream? (vai drīzāk kurš formāts uzvar ... klepus .... Bluray ....)
|
| |||
| |||
| Jau minēts cietā valstīm un Blu-Ray ir ļoti subjektīvs, diez vai būtu lietderīgi, lai 99% lietotāju.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| brilliant pavedienu mate labi darīts. |
![]() |
|
| Bookmarks |