rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Zalecana Computer Parts Guide

Reply

Narzędzia wątku
Old 29 stycznia 2008, 05:35
Grupa dawcy

Default Zalecana Computer Parts Guide

Cytat:
Originally Posted by Carbon View Post
W przypadku, I'd definitely go z Antec 900. Jest jednym z najbardziej popularnych gier na około przypadkach powód: it's good. Łatwo do pracy w, posiada doskonałe chłodzenie, i mnóstwo możliwości rozbudowy.
Poprawny! Ktoś potrzebny do cięcia cen nam dzwonowa

My System: = /

Procesor (y):
AMD 64x2 6000 +
Płyta główna:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Pamięć RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Karta graficzna (y):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200 GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [dwuwarstwowych]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chłodzenie:
Zalman CNPS9700NT
Sieć / Internet:
dual Gigabit / 20MB Kabel
Monitor (y):
19 "HannsG
Operating System (-y):
XP Pro 32bit
Old 29 stycznia 2008, 07:49
Członek grupy

Hej węgla, mam jeszcze jedno pytanie. Możesz polecić P35C, i napisałem moje plany na przyszłość konfiguracji na innych forach, z prośbą o poradę, a ja się spodobała P35C w tym punkcie, ponieważ wsparcie dla pamięci DDR2 i DDR3. Jednak mam odpowiedzi dotyczące wyboru płyty głównej, stwierdzając, że "jest bezcelowe, aby uzyskać DDR3 płyta już teraz, ponieważ P35C będzie ograniczona do procesorów Penryn i uderzenie. Mówił DDR3 nie zawsze jest konieczne lub uzasadnione aktualizacji . On także usłyszał, że jeśli używasz systemu stutters i AHCI że nie dostosować odpowiednio napięcia pamięci RAM. "

Czy ma pan odpowiedź na to? Osoba wysłana ten sugeruje również regularne P35 za około 25 dolarów tańszy.

Dzięki.
Old 29 stycznia 2008, 08:03
Grupa dawcy

Well, it's really stop-gap tak nigdy nie wiesz, ale źródło jest pomylony. Po pierwsze, martwiąc się o nowe Nehalem, az drugiej strony oddalającym wprowadzanych DDR3 jest zakłamany, DDR3 trafi przed Nehalem nie sposób. Po drugie, główny Nehalems nie będzie się dłużej niż jeden rok, i że jest wstępne szacunki. Istnieją pewne coming out Q4 2008, ale mogą one być bardzo wysokiej klasy, jak Yorkfield Quad rdzenie. Weź pod uwagę fakt, że używają oni całą różne gniazda, i nie ma powodu należy się martwić, chyba że chcesz kupić komputer lub coś w przyszłym roku.

Nie mogę komentować innych zagadnień, ale P35-C jest solidny jak skała w porównaniu do X serii chipsetów i chciałbym oddalenie go jako FUD jak pokład dostaje znakomite oceny od użytkowników sprzętu i podobne witryny. Jedyne problemy z nim pewne DOAs.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 29 stycznia 2008, 08:52
Grupa dawcy

rahter interesujące w lekturze, mam learnts kilka dobrych rzeczy, thank you very much!

My System: Blaster

Procesor (y):
Intel Q6600 2.40GHz, 1066MHz, 8MB cache
Płyta główna:
Pamięć RAM:
2048MB 800MHz Dual Channel DDR2 SDRAM
Karta graficzna (y):
128MB ATI ® Radeon ™ HD 2400 Pro
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster X-Fi Xtreme Music
Hard Drive (s):
500GB (7200rpm) Serial ATA Hard Drive
Optical Drive (s):
16x DVD + / - RW
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Przewodowe
Monitor (y):
Podwójny Dell 17 "
Operating System (-y):
Windows Vista
Old 29 stycznia 2008, 13:20
Członek grupy

Dziękujemy za clearingowych, że nawet węgla. Czy można spojrzeć na EP35C tego?

A powiedz mi jakie są różnice między tym a P35C więc mam wiedzieć, który kupić? W EP35C tylko 2 recenzji, jeden stwierdzając, że do aktualizacji BIOS, i inne powiedzenie newegg wysłała złego MB 3 razy. Z P35C, będzie trzeba uaktualnić BIOS do wykorzystania 3gz procesor Core 2 wolfdale Pan polecić?
Old 29 stycznia 2008, 13:22
Administrator Group

I'll stick to jeśli zgadzają się na jego aktualizacji?

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29 stycznia 2008, 15:02
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by Airescape View Post
Dziękujemy za clearingowych, że nawet węgla. Czy można spojrzeć na EP35C tego?

A powiedz mi jakie są różnice między tym a P35C więc mam wiedzieć, który kupić? W EP35C tylko 2 recenzji, jeden stwierdzając, że do aktualizacji BIOS, i inne powiedzenie newegg wysłała złego MB 3 razy. Z P35C, będzie trzeba uaktualnić BIOS do wykorzystania 3gz procesor Core 2 wolfdale Pan polecić?
EP35C posiada wsparcie dla wyższych prędkości moduły DDR3. No i kilka dodatkowych portów USB. That's about it. I'd go za to, po prostu dlatego, że wygląda naprawdę mała różnica w chipsecie i tak prawdopodobnie nie będą miały wiele problemów poza P35C, ale naprawdę połączenie. Nie trzeba będzie uaktualnić BIOS, powinny działać @ stanie grzywny.

Oto kilka (głównie pozytywnych) opinii.

http://www.hardwaresecrets.com/article/476
http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1

I'm sympatię następujący cytat:

Cytat:
Z GA-P35C-DS3R moglibyśmy osiągnąć drugi najlepszy ze wszystkich overclockingu płyt głównych Socket 775 Sprawdzając na bieżąco z gry bez żadnych korekt fancy. Mając więcej czasu i cierpliwości będzie prawdopodobnie osiągnąć nawet wyższy niż overclockingu zrobiliśmy.

Gigabyte GA-P35C-DS3R jest, naszym zdaniem, a flawless produktu dla przeciętnego użytkownika, który chce wysokiej klasy produkt z głównego nurtu ceny. Go for it.
---
Cytat:
I'll stick to jeśli zgadzają się na jego aktualizacji?
Masz ofertę! Poproszę tylko PM Ciebie lub pocztą tutaj aktualizacje i mod można scalić em w I guess. Nie może być za dużo trochę, przynajmniej do czasu DDR3 sprowadza się w księcia lub mamy GeForce 9xxx.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 31 stycznia 2008, 02:15
Grupa dawcy

Nie zapominając o flash hdd tak staną się one bardziej głównego nurtu?

hd / bluray optyczne tak staną się one bardziej mainstream? (czy raczej co format wygrywa ... kaszel .... bluray ....)

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 31 stycznia 2008, 18:35
Grupa dawcy

Już wspomniano, stanowi solidną i Blu-Ray naprawdę subiektywne, mało prawdopodobne, aby mogły być użyteczne dla 99% użytkowników.
Old 2 lutego 2008, 18:10
Członek grupy

brilliant wątku oficer dobrze.
Reply

Register

Zakładki