![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
|
| |||
| |||
| Hej węgla, mam jeszcze jedno pytanie. Możesz polecić P35C, i napisałem moje plany na przyszłość konfiguracji na innych forach, z prośbą o poradę, a ja się spodobała P35C w tym punkcie, ponieważ wsparcie dla pamięci DDR2 i DDR3. Jednak mam odpowiedzi dotyczące wyboru płyty głównej, stwierdzając, że "jest bezcelowe, aby uzyskać DDR3 płyta już teraz, ponieważ P35C będzie ograniczona do procesorów Penryn i uderzenie. Mówił DDR3 nie zawsze jest konieczne lub uzasadnione aktualizacji . On także usłyszał, że jeśli używasz systemu stutters i AHCI że nie dostosować odpowiednio napięcia pamięci RAM. " Czy ma pan odpowiedź na to? Osoba wysłana ten sugeruje również regularne P35 za około 25 dolarów tańszy. Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well, it's really stop-gap tak nigdy nie wiesz, ale źródło jest pomylony. Po pierwsze, martwiąc się o nowe Nehalem, az drugiej strony oddalającym wprowadzanych DDR3 jest zakłamany, DDR3 trafi przed Nehalem nie sposób. Po drugie, główny Nehalems nie będzie się dłużej niż jeden rok, i że jest wstępne szacunki. Istnieją pewne coming out Q4 2008, ale mogą one być bardzo wysokiej klasy, jak Yorkfield Quad rdzenie. Weź pod uwagę fakt, że używają oni całą różne gniazda, i nie ma powodu należy się martwić, chyba że chcesz kupić komputer lub coś w przyszłym roku. ![]() Nie mogę komentować innych zagadnień, ale P35-C jest solidny jak skała w porównaniu do X serii chipsetów i chciałbym oddalenie go jako FUD jak pokład dostaje znakomite oceny od użytkowników sprzętu i podobne witryny. Jedyne problemy z nim pewne DOAs.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rahter interesujące w lekturze, mam learnts kilka dobrych rzeczy, thank you very much!
| |||
| |||
| Dziękujemy za clearingowych, że nawet węgla. Czy można spojrzeć na EP35C tego? A powiedz mi jakie są różnice między tym a P35C więc mam wiedzieć, który kupić? W EP35C tylko 2 recenzji, jeden stwierdzając, że do aktualizacji BIOS, i inne powiedzenie newegg wysłała złego MB 3 razy. Z P35C, będzie trzeba uaktualnić BIOS do wykorzystania 3gz procesor Core 2 wolfdale Pan polecić? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'll stick to jeśli zgadzają się na jego aktualizacji?
| |||
| |||
| Cytat:
Oto kilka (głównie pozytywnych) opinii. http://www.hardwaresecrets.com/article/476 http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1 I'm sympatię następujący cytat: Cytat:
Cytat:
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie zapominając o flash hdd tak staną się one bardziej głównego nurtu? hd / bluray optyczne tak staną się one bardziej mainstream? (czy raczej co format wygrywa ... kaszel .... bluray ....)
|
| |||
| |||
| Już wspomniano, stanowi solidną i Blu-Ray naprawdę subiektywne, mało prawdopodobne, aby mogły być użyteczne dla 99% użytkowników.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| brilliant wątku oficer dobrze. |
![]() |
|
| Zakładki |