![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
|
| |||
| |||
| Hei de carbon, mai am o întrebare. Aţi recomanda P35C, şi am postat-mi planuri pentru un viitor de configurare de pe alte forumuri, pentru a cere sfaturi, si mi-a placut de P35C la acest punct, deoarece oferă un ajutor pentru DDR2 şi DDR3. Cu toate acestea, am primit un răspuns cu privire la alegerea de placa de bază, declarând că "este inutilă pentru a obţine o DDR3 Plăci de bază, chiar acum, pentru că P35C va fi limitată la procesoare Penryn şi sufla. Mi-a spus DDR3 nu va mai fi o condiţie necesară şi justificată sau upgrade . Şi el a auzit, de asemenea, că sistemul stutters, dacă folosiţi AHCI şi că aceasta nu a regla RAM tensiuni în mod corespunzător. " Aveţi un răspuns la acest lucru? Persoana care a postat acest sugerat, de asemenea, în mod regulat P35 pentru circa 25 dolari mai ieftin. Mulţumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine, e adevărat stop-gap deci nu se ştie niciodată, dar vă este sursa lui de pe rocker. Pentru început, să vă faceţi griji cu privire la noi Nehalem şi pe de altă parte, intrarea demiterea DDR3 este ipocrit, DDR3 va lovit mod înainte de Nehalem nu. În al doilea rând, mainstream Nehalems nu va fi pus pe mai mult de un alt an, şi că este estimări preliminare. Există unele care ies T4 2008, dar acestea sunt susceptibile de a fi extrem de mare ca la sfârşitul Yorkfield quad-miezuri. Ia în considerare faptul că ele utilizează un întreg socket diferite, şi nu există de fapt nici un motiv, ar trebui să vă faceţi griji, cu excepţia cazului în care doriţi să cumpăraţi un calculator sau ceva de genul asta, anul viitor. ![]() Nu pot face comentarii asupra altor probleme, dar P35-C este solid ca o stanca, comparativ cu seria de chipset-uri şi X Mi-ar respinge-o ca FUD ca bord care devine excelent rating de la utilizatorii site-urilor şi hardware-ul la fel. Singurele probleme cu unele este DOAs.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rahter interesante de citit, am learnts câteva lucruri bune, vă mulţumesc foarte mult!
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru că până compensare a carbonului. Pot sa te uiti la acest EP35C? Şi spune-mi ce diferenţe sunt între care şi P35C asa ca stiu ce sa cumperi? De EP35C numai are 2 comentarii, o menţionând că acestea au avut de a actualiza BIOS-ul, şi celelalte spune newegg trimis greşit MB de 3 ori. Cu P35C, voi avea nevoie pentru a actualiza BIOS-ul pentru a utiliza 3gz procesor Core 2 wolfdale puteţi recomanda? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Voi scoate-l, dacă sunteţi de acord cu aceasta actualizare?
| |||
| |||
| Citat:
Iată o pereche (în principal pozitiv) revizuiri. http://www.hardwaresecrets.com/article/476 http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1 Sunt placă următorul citat: Citat:
Citat:
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu uita ca e flash hdd au devenit mai mainstream? hd / bluray optice de măsură ce vor deveni mai mainstream? (sau mai degrabă de care format victorii ... tuse .... bluray ....)
|
| |||
| |||
| Menţionat deja solid-state si Blu-ray foarte subiectiv, probabil pentru a fi utile pentru 99% din utilizatori.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| genial şirul colega de bine facut. |