menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Odporúčané počítačové Časti sprievodca

Reply

Thread Tools
Old 29 január 2008, 05:35
Darcu Skupina

Default Odporúčané počítačové Časti sprievodca

Citácia:
Pôvodne Poslal Carbon View Post
Pre prípad, já bych určite ísť s Antec 900. Je to jedna z najpopulárnejší hráč prípadoch asi dôvod: je to dobrý. Je to ľahké pracovať vo vynikajúce chladenie a spoustu rozšíriteľnosť.
Správne! Nikoho potrebovať pre rezané-cena nám zvonček

Môj systém: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Základná doska:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Pamäť RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt
Grafické karty (s):
BFG 8800GTS 320mb OC2
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optická mechanika (s):
CDRW + DVD-RW [dvojvrstvový]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chladenie:
Žalman CNPS9700NT
Sieť / Internet:
duálnou gigabitovou / 20MB Satelit
Monitor (s):
19 "HannsG
Operačný systém (y):
XP Pro 32Bit
Old 29. januára 2008, 07:49
Člen Skupina

Carbon Hej, mám ešte jednu otázku. Vám odporučiť P35C, a já posta moje plány pre budúce inštalácie na iných fórach, so žiadosťou o radu, a páčilo sa P35C v tomto bode, pretože je poskytovaná podpora pre DDR2 a DDR3. Avšak, som dostal odpoveď ohľadom výberu dosky uvádza, že "je to zbytočné, aby ste získali DDR3 doske hneď teraz, pretože P35C bude obmedzený na Penryn procesory a vyhodit. Povedal DDR3 nebude vôbec potrebný a odôvodniteľné upgrade . A on to tiež počul, že systém, ak používate stutters AHCI a že neupravuje RAM napätie správne. "

Máte na to? Osobu, ktorá zaslala toto tiež navrhol pravidelné P35 za cca 25 dolárov lacnejšie.

Vďaka.
Old 29 január 2008, 08:03
Darcu Skupina

No, je to naozaj stop-medzera tak nikdy neviete, ale váš zdroj je mimo jeho rocker. Po prvé, obavy z nových nehal a na druhej strane odmietnutie vstupu do DDR3 je pokrytecké, DDR3 zasiahne spôsobom pred nehal robí. Po druhé, väčšinové Nehalems nebude pre viac ako jeden rok, a to je predbežné odhady. Tu sú niektoré z nasledujúcich Q4 2008, ale je pravdepodobné, že budú veľmi vysokej úrovni, ako je Yorkfield Quad-jadra. Vziať do úvahy skutočnosť, že používajú celú rôzne zásuvky a tam to naozaj nie je dôvod ste mali strach, ak si chcete kúpiť počítač budúceho roka, alebo tak niečo.

Nemôžem sa vyjadriť k iným otázkam, ale P35-C je tuhá ako skala v porovnaní s X series chipsets a já bych ju zamietol ako FUD ako doska dostane výborné hodnotenie od používateľov a hardware lokalít podobné. Jedinej otázky sa je niektorí DOAs.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 29 január 2008, 08:52
Darcu Skupina

rahter zaujímavé čítanie, mám learnts pár dobrých vecí, ďakujeme!

Môj systém: Blaster

Processor (s):
Intel Q6600 2.40GHz, 1066MHz, 8MB cache
Základná doska:
Pamäť RAM:
2.048megabajt 800MHz Dual Channel DDR2 SDRAM
Grafické karty (s):
128megabajt ATI ® Radeon ™ HD 2400 Pro
Zvuková karta:
Sound Blaster X-Fi Xtreme Hudba
Pevný disk (y):
500 GB (7200rpm) Serial ATA pevný disk
Optická mechanika (s):
16x DVD + / - RW Drive
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Drátové
Monitor (s):
Duálny Dell 17 "
Operačný systém (y):
Windows Vista
Old 29 január 2008, 13:20
Člen Skupina

Vďaka za zúčtovanie, že sa Carbon. Môže sa pozeráte na tento EP35C?

A povedzte mi, aké sú rozdiely medzi týmto a P35C takže viem, ktorý si kúpiť? V EP35C iba 2 recenze, jeden uvádza, že sa museli aktualizovať BIOS a iné hovorí newegg zaslala zlé MB 3 krát. S P35C, budem musieť aktualizovať BIOS použiť 3gz procesor Core 2 Wolfdale vám odporučiť?
Old 29 január 2008, 13:22
Administrátor Skupina

Budem držať, ak súhlasíte, že aktualizácia je?

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29. januára 2008, 15:02
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Airescape View Post
Vďaka za zúčtovanie, že sa Carbon. Môže sa pozeráte na tento EP35C?

A povedzte mi, aké sú rozdiely medzi týmto a P35C takže viem, ktorý si kúpiť? V EP35C iba 2 recenze, jeden uvádza, že sa museli aktualizovať BIOS a iné hovorí newegg zaslala zlé MB 3 krát. S P35C, budem musieť aktualizovať BIOS použiť 3gz procesor Core 2 Wolfdale vám odporučiť?
EP35C má podporu pre vyššie rýchlosti-DDR3 moduly. Oh, a niektoré ďalšie USB porty. To je o tom. Já bych na to ísť, jednoducho preto, že to vyzerá naozaj malý rozdiel v čipsete, a tak vám asi nebude mať veľa problémov mimo P35C, ale je to naozaj váš hovor. Nebudete musieť aktualizovať BIOS, by mal fungovať @ populácie v pohodě.

Tu je niekoľko (prevažne pozitívny) recenzia.

http://www.hardwaresecrets.com/article/476
http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1

Mám záľubu nasledujúci citát:

Citácia:
S GA-P35C-DS3R by sme mohli dosiahnuť druhé najlepšie přetaktování zo všetkých socket 775 motherboardy sme preskúmaná do dnešného dňa bez akejkoľvek hranie s vymysleným úpravy. S viac času a trpezlivosti budete pravdepodobne dosiahnuť ešte vyšší přetaktování ako my.

Gigabyte GA-P35C-DS3R je, podľa nášho názoru, a bezchybný produkt pre priemerného používateľa, ktorý chce high-endový produkt s bežnou cenou. Choďte na to.
---
Citácia:
Budem držať, ak súhlasíte, že aktualizácia je?
Máš riešiť! Uvidíme len PM vy alebo poštou tu aktualizácií a mod môžu zlúčiť je v myslím. Nie je pravdepodobné, že budú ďaleko za trochu, aspoň do doby, než DDR3 príde v princa alebo sa dostaneme na GeForce 9xxx.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 31 január 2008, 02:15
Darcu Skupina

Nezabudnete flash hdd to, ako sa stávajú hlavný prúd?

hd / BluRay optické to, ako sa stávajú hlavný prúd? (alebo skôr podľa toho, formát vyhrá ... kašeľ .... BluRay ....)

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 31 január 2008, 18:35
Darcu Skupina

Už spomínané pevné-štáty a Blu-Ray je naozaj subjektívne, nepravdepodobné, že by bolo užitočné pre 99% užívateľov.
Old 2 februára 2008, 18:10
Člen Skupina

brilantné vlákno mate well done.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Odporúčaná Computer Časti sprievodca # 5 - Prečítajte si pred odoslaním Carbon Všeobecné Hardware Chat 37 Dnes 09:17
Odporúčané počítačové diely Sprievodca # 4 - Prečítajte si pred odoslaním Carbon Všeobecné Hardware Chat 18 18.září 2009 23:28
Odporúčané počítačové diely príručka 3 - Prečítajte si pred odoslaním Carbon Všeobecné Hardware Chat 10 24. máj 2009 05:51
Odporúčané počítačové diely Guide 2: ATI Odpočinek Ocenenie Stanice Carbon Všeobecné Hardware Chat 17 10. február 2009 22:27
Počítačové Kompiluje príručka? ComputerGuy Všeobecné Hardware Chat 6 5. septembra 2007 18:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.