![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
|
| |||
| |||
| Carbon Hej, mám ešte jednu otázku. Vám odporučiť P35C, a já posta moje plány pre budúce inštalácie na iných fórach, so žiadosťou o radu, a páčilo sa P35C v tomto bode, pretože je poskytovaná podpora pre DDR2 a DDR3. Avšak, som dostal odpoveď ohľadom výberu dosky uvádza, že "je to zbytočné, aby ste získali DDR3 doske hneď teraz, pretože P35C bude obmedzený na Penryn procesory a vyhodit. Povedal DDR3 nebude vôbec potrebný a odôvodniteľné upgrade . A on to tiež počul, že systém, ak používate stutters AHCI a že neupravuje RAM napätie správne. " Máte na to? Osobu, ktorá zaslala toto tiež navrhol pravidelné P35 za cca 25 dolárov lacnejšie. Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, je to naozaj stop-medzera tak nikdy neviete, ale váš zdroj je mimo jeho rocker. Po prvé, obavy z nových nehal a na druhej strane odmietnutie vstupu do DDR3 je pokrytecké, DDR3 zasiahne spôsobom pred nehal robí. Po druhé, väčšinové Nehalems nebude pre viac ako jeden rok, a to je predbežné odhady. Tu sú niektoré z nasledujúcich Q4 2008, ale je pravdepodobné, že budú veľmi vysokej úrovni, ako je Yorkfield Quad-jadra. Vziať do úvahy skutočnosť, že používajú celú rôzne zásuvky a tam to naozaj nie je dôvod ste mali strach, ak si chcete kúpiť počítač budúceho roka, alebo tak niečo. ![]() Nemôžem sa vyjadriť k iným otázkam, ale P35-C je tuhá ako skala v porovnaní s X series chipsets a já bych ju zamietol ako FUD ako doska dostane výborné hodnotenie od používateľov a hardware lokalít podobné. Jedinej otázky sa je niektorí DOAs.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rahter zaujímavé čítanie, mám learnts pár dobrých vecí, ďakujeme!
| |||
| |||
| Vďaka za zúčtovanie, že sa Carbon. Môže sa pozeráte na tento EP35C? A povedzte mi, aké sú rozdiely medzi týmto a P35C takže viem, ktorý si kúpiť? V EP35C iba 2 recenze, jeden uvádza, že sa museli aktualizovať BIOS a iné hovorí newegg zaslala zlé MB 3 krát. S P35C, budem musieť aktualizovať BIOS použiť 3gz procesor Core 2 Wolfdale vám odporučiť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budem držať, ak súhlasíte, že aktualizácia je?
| |||
| |||
| Citácia:
Tu je niekoľko (prevažne pozitívny) recenzia. http://www.hardwaresecrets.com/article/476 http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1 Mám záľubu nasledujúci citát: Citácia:
Citácia:
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nezabudnete flash hdd to, ako sa stávajú hlavný prúd? hd / BluRay optické to, ako sa stávajú hlavný prúd? (alebo skôr podľa toho, formát vyhrá ... kašeľ .... BluRay ....)
|
| |||
| |||
| Už spomínané pevné-štáty a Blu-Ray je naozaj subjektívne, nepravdepodobné, že by bolo užitočné pre 99% užívateľov.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| brilantné vlákno mate well done. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Odporúčaná Computer Časti sprievodca # 5 - Prečítajte si pred odoslaním | Carbon | Všeobecné Hardware Chat | 37 | Dnes 09:17 |
| Odporúčané počítačové diely Sprievodca # 4 - Prečítajte si pred odoslaním | Carbon | Všeobecné Hardware Chat | 18 | 18.září 2009 23:28 |
| Odporúčané počítačové diely príručka 3 - Prečítajte si pred odoslaním | Carbon | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 24. máj 2009 05:51 |
| Odporúčané počítačové diely Guide 2: ATI Odpočinek Ocenenie Stanice | Carbon | Všeobecné Hardware Chat | 17 | 10. február 2009 22:27 |
| Počítačové Kompiluje príručka? | ComputerGuy | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 5. septembra 2007 18:16 |
| Thread Tools | |
| |