![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
|
| |||
| |||
| Хеј Царбон, имам још једно питање. Те препоручују П35Ц и ја објављено моје планове за будућност сетуп на другим форумима, молба за савет, а ја се свидела П35Ц у том тренутку јер је пружио подршку за ДДР2 и ДДР3. Међутим, добио сам одговор о избору матичне плоче рекао да "је бесмислено да се добије ДДР3 матична плоча управо сада, јер је П35Ц ће бити ограничена на Пенрын процесора и фенирање. Он је рекао ДДР3 неће увек бити потребан или оправдан упграде . Он је такође чуо да је систем стуттерс ако користите АХЦИ и да не подесите РАМ напон исправно. " Имате ли одговор на ово? Особа која је поставила ова такође предложио редовне П35 за око $ 25 јефтиније. Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па, то је стварно стоп-ГАП, тако да никад не знаш, али ваш извор своје љуљање. Фирст офф, бринући се о новој Нехалем и на друге стране отпустајуци улазним ДДР3 је лицемјерно, ДДР3 ће погодити пут пред Нехалем ради. Друго, маинстреам Нехалемс неће бити за више од другу годину, а то је прелиминарне процене. Постоје неки излазили К4 2008, али они су вероватно да ће бити изузетно високе крају као Ыоркфиелд Куад-језгра. Узмите у обзир чињеницу да они користе целу различитих утичница, а ту стварно нема разлога бринете, осим ако желите да купите рачунар идуће године или нешто. ![]() Ја не могу коментарисати на друге проблеме али П35-Ц је круто као камење у односу на Кс сериес цхипсетс и ја би га одбацити као ФУД као да заједница добије одличан рејтинг од корисника и хардверским сајтовима налик. Једини је проблема са неким ДОАс.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| рахтер интерстинг прочитати, имам леарнтс пар добрих ствари, пуно хвала!
| |||
| |||
| Хвала за крчење да се угљен. Могу ли погледати ЕП35Ц ово? И реци ми што су разлике између П35Ц тако да и ја знам шта купити? Тхе ЕП35Ц само има 2 рецензије, једном се наводи да су за надоградњу БИОС, а други говоре неуегг шаље криву МБ 3 пута. Са П35Ц ћу требати надоградити БИОС на коришћење 3гз цоре 2 процесора уолфдале ли ми препоручити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И'лл стицк то, ако се слажете да упдате ит?
| |||
| |||
| Куоте:
Ево неколико (углавном позитивне) рецензије. хттп://ууу.хардуаресецретс.цом/артицле/476 хттп://тецхгаге.цом/артицле/гигабыте_га-п35ц-дс3р/1 И'м свиђање следеће Куоте: Куоте:
Куоте:
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не заборављајући фласх ХДД-а јер они постају маинстреам? ХД / блураы оптички, јер је постало маинстреам? (односно у зависности од тога који облик осваја ... кашаљ .... блураы ....)
|
| |||
| |||
| Већ је поменуто солид-држава и Блу-раы је стварно субјективна, вероватно неће бити корисно за 99% корисника.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| генијалан тхреад другарица добро учинио. |