az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Önerilen Bilgisayar Parçaları Kılavuzu

Reply

Konu Araçları
Old 29 Ocak 2008, 05:35
Bağış Grubu

Default Önerilen Bilgisayar Parçaları Kılavuzu

Alıntı:
Originally Posted by Karbon View Post
Bir durumda, ben kesinlikle antec 900 devam ediyorum. Bu çevresindeki en popüler oyun durumlarda bir nedenle bu kadar: Bu iyi. Bu çalışmaya, kolay, mükemmel soğutma ve genişleme çok.
Doğru! Bir kesim için herkes gereken bir fiyat bize bir şey vermek

Benim Sistemi: = /

İşlemci (ler):
AMD 64x2 6000 +
Anakart:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM hafıza:
Korsan XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optik Sürücü (ler):
CDRW + DVD-RW [çift katman]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Soğutma:
Zalman CNPS9700NT
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit / 20MB Kablo
Monitör (ler):
19 "HannsG
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro 32bit
Old 29 Ocak 2008, 07:49
Üye Grubu

Hey Karbon, bir soru daha var. Bu P35C tavsiye ve ben, tavsiye isteyen diğer forumları bir gelecek kurulum için planlarım yayınlanmıştır, çünkü DDR2 ve DDR3 desteği sağlanan bu noktada P35C sevdim. Çünkü P35C olan Penryn işlemciler ve darbe ile sınırlı olacaktır Ancak, anakart "bu şu anda DDR3 anakart almak anlamsız's belirten ve seçimi ile ilgili bir cevap var. O DDR3 kadar gerekli bir veya haklı yükseltme olmayacağını söyledi . Ve ayrıca, sistem stutters Eğer AHCI kullanarak ve doğru şekilde RAM voltajlara ayarlamak değildir's duydum. "

Bu bir tepki var mı? Bu da yaklaşık 25 $ ucuz için normal P35 önerilen gönderilen kişi.

Teşekkürler.
Old 29 Ocak 2008, 08:03
Bağış Grubu

Evet, gerçekten durdurmak's-gap böylece asla bilemezsiniz, ancak kaynak kapalı onun dengesiz olduğunu. İlk olarak, yeni Nehalem ve diğer el girerken DDR3 işten çıkarma hakkında endişe, DDR3 isabet edecek iki yüzlü bir şekilde önce Nehalem yapar. İkinci olarak, genel Nehalems fazla bir yıl için olmayacak ve bu da ön tahminleri. Bazı S4 2008 çıkıyor ama bunlar Yorkfield dört gibi son derece yüksek olduğu son çekirdek muhtemeldir. Dikkate de onlar ve tüm farklı soket kullanmak sürece önümüzdeki yıl ya da bir bilgisayar satın almak istiyorum orada gerçekten endişe olmaları için bir neden olarak, al.

Ben P35-C kaya gibi sağlam diğer sorunları ancak X serisi chipset göre ve bu kurul kullanıcı ve donanım sitelerinde hem gelen mükemmel derecelendirme alır gibi FUD bu görevden de yorum yapamayız. Ile tek sorunları bazı DOAs olduğunu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 29 Ocak 2008, 08:52
Bağış Grubu

rahter okumak için intersting, birkaç iyi şey, thank you very much learnts var!

Benim Sistemi: Blaster

İşlemci (ler):
Intel Q6600 2.40GHz, 1066MHz, 8MB önbellek
Anakart:
RAM hafıza:
2048MB 800MHz Çift Kanal DDR2 SDRAM
Grafik Kartı (ler):
128MB ATI ® Radeon ™ HD 2400 Pro
Ses Kartı:
Sound Blaster X-Fi Xtreme Müzik
Sabit Disk (ler):
500GB (7200rpm) Seri ATA Sabit Disk
Optik Sürücü (ler):
16x DVD + / - RW Sürücü
Case / PSU:
Soğutma:
Kablolu
Monitör (ler):
Çift Dell 17 "
İşletim Sistemi (ler):
Windows Vista
Old 29 Ocak 2008, 13:20
Üye Grubu

Temizlenmesi için teşekkürler bu kadar Karbon. Size bakabilir miyim Bu EP35C?

Ve farklar ve P35C kadar olan satın alma bilgileri arasında ne olduğunu söyle bana? Bu EP35C sadece 2 incelemeleri has bir belirten bu BIOS yükseltmek zorunda kaldı, ve diğer newegg yanlış MB gönderilen söyleyerek 3 kere. Bu P35C ile ben BIOS yükseltmesi için öneririz 3gz çekirdek 2 wolfdale işlemci kullanmak gerekir?
Old 29 Ocak 2008, 13:22
Yönetici Grubu

Eğer güncelleme kabul ben sopa edeceksiniz?

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29 Ocak 2008, 15:02
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Airescape View Post
Temizlenmesi için teşekkürler bu kadar Karbon. Size bakabilir miyim Bu EP35C?

Ve farklar ve P35C kadar olan satın alma bilgileri arasında ne olduğunu söyle bana? Bu EP35C sadece 2 incelemeleri has bir belirten bu BIOS yükseltmek zorunda kaldı, ve diğer newegg yanlış MB gönderilen söyleyerek 3 kere. Bu P35C ile ben BIOS yükseltmesi için öneririz 3gz çekirdek 2 wolfdale işlemci kullanmak gerekir?
EP35C yüksek hızlı DDR3 modüller için desteği vardır. Oh ve fazladan USB. That's about it. Ben gitmek istiyorum, çünkü bu yonga seti size muhtemelen P35C dışında birçok sorun olmaz gerçekten küçük farkı ve benzeri gibi görünüyor, ama gerçekten çağrısı. Siz BIOS yükseltme, borsa iyi @ çalışması gerekir gerekmez.

Burada bir çift (çoğunlukla) değerlendirmeleri olumlu's.

http://www.hardwaresecrets.com/article/476
http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1

Ben aşağıdaki alıntı ilgisi var:

Alıntı:
Ile GA-P35C-DS3R tüm prizinden biz bugüne kadar herhangi bir fantezi ayarlamaları oynarken olmadan inceledim 775 anakartlar en iyi overclock ikinci elde olabilir. Daha fazla zaman ve muhtemelen bir daha da yüksek overclock elde edecek sabır ile daha duyduk.

Gigabyte GA-P35C-DS3R olduğu için, kanımca, bir genel fiyat ile yüksek uç ürün istiyor ortalama kullanıcı için kusursuz bir ürün. Bunun için gidin.
---
Alıntı:
Eğer güncelleme kabul ben sopa edeceksiniz?
Bir anlaşma var! I'll Sadece PM veya buraya güncellemeler sonrası bir MOD Ben onları birleştirebilir miyim tahmin. Değil en az kadar DDR3 aşağı prens gelir veya almak biraz için fazla olma olasılığı olan GeForce 9xxx.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old 31 Ocak 2008, 02:15
Bağış Grubu

Olarak daha genel olmak HDD flaş's unutuyorsun?

HD / bluray optik olarak daha genel olmak? (ya da değil hangisi biçim kazanır ... öksürük .... bluray ....)

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 31 Ocak 2008, 18:35
Bağış Grubu

Zaten katı-devletlerin ve Blu-Ray gerçekten çok öznel, kullanıcıların% 99 tanıtılmasıdır olasılığı söz.
Old 2 Şubat 2008, 18:10
Üye Grubu

parlak iplik dostum iyi.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından