![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
|
| |||
| |||
| Hey Karbon, bir soru daha var. Bu P35C tavsiye ve ben, tavsiye isteyen diğer forumları bir gelecek kurulum için planlarım yayınlanmıştır, çünkü DDR2 ve DDR3 desteği sağlanan bu noktada P35C sevdim. Çünkü P35C olan Penryn işlemciler ve darbe ile sınırlı olacaktır Ancak, anakart "bu şu anda DDR3 anakart almak anlamsız's belirten ve seçimi ile ilgili bir cevap var. O DDR3 kadar gerekli bir veya haklı yükseltme olmayacağını söyledi . Ve ayrıca, sistem stutters Eğer AHCI kullanarak ve doğru şekilde RAM voltajlara ayarlamak değildir's duydum. " Bu bir tepki var mı? Bu da yaklaşık 25 $ ucuz için normal P35 önerilen gönderilen kişi. Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, gerçekten durdurmak's-gap böylece asla bilemezsiniz, ancak kaynak kapalı onun dengesiz olduğunu. İlk olarak, yeni Nehalem ve diğer el girerken DDR3 işten çıkarma hakkında endişe, DDR3 isabet edecek iki yüzlü bir şekilde önce Nehalem yapar. İkinci olarak, genel Nehalems fazla bir yıl için olmayacak ve bu da ön tahminleri. Bazı S4 2008 çıkıyor ama bunlar Yorkfield dört gibi son derece yüksek olduğu son çekirdek muhtemeldir. Dikkate de onlar ve tüm farklı soket kullanmak sürece önümüzdeki yıl ya da bir bilgisayar satın almak istiyorum orada gerçekten endişe olmaları için bir neden olarak, al. ![]() Ben P35-C kaya gibi sağlam diğer sorunları ancak X serisi chipset göre ve bu kurul kullanıcı ve donanım sitelerinde hem gelen mükemmel derecelendirme alır gibi FUD bu görevden de yorum yapamayız. Ile tek sorunları bazı DOAs olduğunu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rahter okumak için intersting, birkaç iyi şey, thank you very much learnts var!
| |||
| |||
| Temizlenmesi için teşekkürler bu kadar Karbon. Size bakabilir miyim Bu EP35C? Ve farklar ve P35C kadar olan satın alma bilgileri arasında ne olduğunu söyle bana? Bu EP35C sadece 2 incelemeleri has bir belirten bu BIOS yükseltmek zorunda kaldı, ve diğer newegg yanlış MB gönderilen söyleyerek 3 kere. Bu P35C ile ben BIOS yükseltmesi için öneririz 3gz çekirdek 2 wolfdale işlemci kullanmak gerekir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer güncelleme kabul ben sopa edeceksiniz?
| |||
| |||
| Alıntı:
Burada bir çift (çoğunlukla) değerlendirmeleri olumlu's. http://www.hardwaresecrets.com/article/476 http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1 Ben aşağıdaki alıntı ilgisi var: Alıntı:
Alıntı:
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olarak daha genel olmak HDD flaş's unutuyorsun? HD / bluray optik olarak daha genel olmak? (ya da değil hangisi biçim kazanır ... öksürük .... bluray ....)
|
| |||
| |||
| Zaten katı-devletlerin ve Blu-Ray gerçekten çok öznel, kullanıcıların% 99 tanıtılmasıdır olasılığı söz.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| parlak iplik dostum iyi. |