менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Рекомендуємо комп'ютерних частин Інструкції

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 січня 2008, 05:35
Донор групи

Default Рекомендуємо комп'ютерних частин Інструкції

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
У випадку, я виразно йти з Antec 900. Це одна із самих популярних у всьому Gamer випадків з таких причин: це добре. Легко працювати, має відмінне охолодження, і безліч розширень.
Правильно! Ніхто потрібна одна за зниження цін дає нам дзвони

Моя система: = /

Процесор (и):
AMD 64X2 6000 +
Материнська плата:
Asus M2N32 SLI Deluxe WiFi
ОЗУ:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графічна карта (и):
BFG 8800GTS 320MB ОС2
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптичний привід (и):
CDRW + DVD-RW [Dual Layer]
Діло / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охолодження:
Залман CNPS9700NT
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit / 20MB Кабельні
Монітор (и):
19 "HannsG
Операційна система (и):
XP Pro 32Bit
Old 29 січня 2008, 07:49
Член групи

Ей вуглецю, у мене ще одне питання. Ви рекомендуєте P35C, і я розмістив мої плани щодо майбутньої установки на інших форумах, просять поради, і мені сподобалося P35C в цей момент, оскільки вона забезпечує підтримку пам'яті DDR2 і DDR3. Тим не менше, я отримав відповідь з приводу вибору материнської плати заявивши, що "це безглузде, щоб отримати DDR3 плати прямо зараз, тому P35C буде обмежено процесорах Penryn і удар. Він сказав DDR3 ніколи не буде необхідним або виправданим оновлення . І він також чув, що система заїкається при використанні AHCI і що вона не налаштувати напруга пам'яті правильно. "

У вас є відповідь на це? Написав чоловік, який це також запропонував регулярно P35 приблизно за $ 25 дешевше.

Спасибо.
Old 29 січня 2008, 08:03
Донор групи

Ну, це дійсно тимчасова так що ви ніколи не знаєте, але ваш джерело зняв гойдалку. Перш за все, турбуючись про нові Nehalem, а з іншого боку звільнення Введення DDR3 є лицемірною, DDR3 вдарить способом до Nehalem робить. По-друге, основний Nehalems не буде протягом більш ніж ще на один рік, і це попередній кошторис. Є деякі виходили Q4 2008 року, але вони можуть бути надзвичайно високої мети, як чотирьохядерний Yorkfield ядер. Візьміть до уваги той факт, що вони використовують різні цілі сокета, і є насправді Ви і не повинні турбуватися, якщо ви хочете купити комп'ютер в наступному році, чи щось.

Я не можу коментувати інформацію з інших питань, але P35-C є твердою, як камінь, в порівнянні з чіпсетами серії Х, і я би відхилити його як ФУД, як Рада отримує відмінну оцінку від користувачів і апаратні сайти однаково. Тільки питання з ним якийсь ДОАС.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 29 січня 2008, 08:52
Донор групи

rahter цікавими для читання, я learnts кілька хороших речей, велике спасибі!

Моя система: Blaster

Процесор (и):
Intel Q6600 2.40GHz, 1066 МГц, кеш 8MB
Материнська плата:
ОЗУ:
2048MB 800MHz Dual Channel DDR2 SDRAM
Графічна карта (и):
128MB ATI ® Radeon ™ HD 2400 Pro
Звукова карта:
Sound Blaster X-Fi Xtreme Music
Жорсткий диск (и):
500GB (7200rpm) Жорсткий диск Serial ATA
Оптичний привід (и):
16x DVD + / - RW Drive
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Дротові
Монітор (и):
Dual Dell 17 "
Операційна система (и):
Windows Vista
Old 29 січня 2008, 13:20
Член групи

Дякуємо за очищення, що до Carbon. Чи можете ви дивитися на EP35C це?

І скажіть мені, що відмінності між цим і P35C тому я знаю, що купити? EP35C тільки 2 відгуків, один заявивши, що вони для оновлення BIOS, і інші говорили Newegg послав невірний MB 3 рази. З P35C, чи буду я, потрібно оновити BIOS, щоб використовувати 3gz Core 2 процесори Wolfdale ви рекомендуєте?
Old 29 січня 2008, 13:22
Адміністратор групи

Я буду дотримуватися його, якщо ви згодні з його відновити?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 29 січня 2008, 15:02
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Airescape View Post
Дякуємо за очищення, що до Carbon. Чи можете ви дивитися на EP35C це?

І скажіть мені, що відмінності між цим і P35C тому я знаю, що купити? EP35C тільки 2 відгуків, один заявивши, що вони для оновлення BIOS, і інші говорили Newegg послав невірний MB 3 рази. З P35C, чи буду я, потрібно оновити BIOS, щоб використовувати 3gz Core 2 процесори Wolfdale ви рекомендуєте?
EP35C має підтримку більш швидкісний DDR3 модулі. Та й кілька додаткових портів USB. Ось про це. Я б за це, просто тому, що він виглядає як дуже невелика різниця в чіпсет, і тому, ймовірно, не буде мати багато проблем, не обмежуючись P35C, але це дійсно ваш дзвінок. Вам не потрібно буде оновити BIOS, має працювати @ складі штрафу.

Ось пара (в основному позитивні) відгуки.

http://www.hardwaresecrets.com/article/476
http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1

Я в душі наступну цитату:

Цитата:
З GA-P35C-DS3R ми могли б досягти кращого розгону другий з усіх материнських платах Socket 775 ми розглянули на сьогоднішній день, не граючи з будь-якою фантазії корективи. Що більше часу і терпіння, ви, імовірно, досягти ще більш високого розгону, ніж ми.

Gigabyte GA-P35C-DS3R, на наш погляд, бездоганний продукт для середньостатистичного користувача, який хоче High-End продукт за розумною ціною. Перейти на це.
---
Цитата:
Я буду дотримуватися його, якщо ви згодні з його відновити?
У тебе є справа! Я просто PM Ви тут або після оновлення та моделювання може об'єднувати в EM я думаю. Навряд чи буде багато для небагато, принаймні до DDR3 спускається в князя, або ми отримаємо GeForce 9xxx.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 31 січня 2008, 02:15
Донор групи

Не забуваючи Flash HDD, як вони стають більш мейнстріму?

HD / BluRay оптичного як вони стають більш мейнстріму? (або, скоріше, залежно від того формату перемоги ... кашель .... BluRay ....)

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 31 січня 2008, 18:35
Донор групи

Вже згадувалося твердо-держав і Blu-ray дійсно суб'єктивні, навряд чи буде корисна для 99% користувачів.
Old 2 лютого 2008, 18:10
Член групи

Мате блискучі потоку добре зроблено.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.