![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
|
| |||
| |||
| Ей вуглецю, у мене ще одне питання. Ви рекомендуєте P35C, і я розмістив мої плани щодо майбутньої установки на інших форумах, просять поради, і мені сподобалося P35C в цей момент, оскільки вона забезпечує підтримку пам'яті DDR2 і DDR3. Тим не менше, я отримав відповідь з приводу вибору материнської плати заявивши, що "це безглузде, щоб отримати DDR3 плати прямо зараз, тому P35C буде обмежено процесорах Penryn і удар. Він сказав DDR3 ніколи не буде необхідним або виправданим оновлення . І він також чув, що система заїкається при використанні AHCI і що вона не налаштувати напруга пам'яті правильно. " У вас є відповідь на це? Написав чоловік, який це також запропонував регулярно P35 приблизно за $ 25 дешевше. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, це дійсно тимчасова так що ви ніколи не знаєте, але ваш джерело зняв гойдалку. Перш за все, турбуючись про нові Nehalem, а з іншого боку звільнення Введення DDR3 є лицемірною, DDR3 вдарить способом до Nehalem робить. По-друге, основний Nehalems не буде протягом більш ніж ще на один рік, і це попередній кошторис. Є деякі виходили Q4 2008 року, але вони можуть бути надзвичайно високої мети, як чотирьохядерний Yorkfield ядер. Візьміть до уваги той факт, що вони використовують різні цілі сокета, і є насправді Ви і не повинні турбуватися, якщо ви хочете купити комп'ютер в наступному році, чи щось. ![]() Я не можу коментувати інформацію з інших питань, але P35-C є твердою, як камінь, в порівнянні з чіпсетами серії Х, і я би відхилити його як ФУД, як Рада отримує відмінну оцінку від користувачів і апаратні сайти однаково. Тільки питання з ним якийсь ДОАС.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rahter цікавими для читання, я learnts кілька хороших речей, велике спасибі!
| |||
| |||
| Дякуємо за очищення, що до Carbon. Чи можете ви дивитися на EP35C це? І скажіть мені, що відмінності між цим і P35C тому я знаю, що купити? EP35C тільки 2 відгуків, один заявивши, що вони для оновлення BIOS, і інші говорили Newegg послав невірний MB 3 рази. З P35C, чи буду я, потрібно оновити BIOS, щоб використовувати 3gz Core 2 процесори Wolfdale ви рекомендуєте? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я буду дотримуватися його, якщо ви згодні з його відновити?
| |||
| |||
| Цитата:
Ось пара (в основному позитивні) відгуки. http://www.hardwaresecrets.com/article/476 http://techgage.com/article/gigabyte_ga-p35c-ds3r/1 Я в душі наступну цитату: Цитата:
Цитата:
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не забуваючи Flash HDD, як вони стають більш мейнстріму? HD / BluRay оптичного як вони стають більш мейнстріму? (або, скоріше, залежно від того формату перемоги ... кашель .... BluRay ....)
|
| |||
| |||
| Вже згадувалося твердо-держав і Blu-ray дійсно суб'єктивні, навряд чи буде корисна для 99% користувачів.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Мате блискучі потоку добре зроблено. |