по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Препоръчителни компютърни части гид

Reply

Нишка Инструменти
Old 4-ти Февруари 2008, 21:42
Номер на групата

Здравейте приятели!

Бих искал просто да обявя моята любима борда всякога. Тя е $ 200, но също си заслужава. Тя разполага с 4 PCI-E x16 слотове, DDR3, поддържа 45nm, 6 SATA слотове.

Моля опитайте се да не лигавене тъй като той може да се кратко един USB порт.

Ако моден може линк текста "добро DDR3 дънната платка" за посочените по-горе линк, че ще бъде оценена.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 5-ти февруари 2008, 00:13
Номер на групата

* drools Както *

Иска ми имаше пари за това, когато бях готова да се купят моя компютър ... Не бих LOVE DDR3 подкрепа ...

не успя да се вземат за нея, когато бях на сградата. текущата ми p35 чипсет само дава възможност за DDR2 800 и 1066 памет ...:(

О добре .. това ще ме прилив над До следващата революция в областта на компютърните технологии предполагам. до тогава, аз ще си намеря работа и запазване на тона на парите:)

Моята система: Езекиил

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Дънната платка:
MSI P-35 Нео Combo чипсет
RAM памет:
2 участия Г. умения DDR2 800mhz
Графична карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Звукова карта:
Creative 7,1 soundcard
Hard Drive (и):
160 гиг Western Digital SATA диск
Оптично устройство (а):
ASUS 16x DVD CD-RW комбо устройство
Дело / PSU:
CoolerMaster случай ANTEC Earthwatts 500 вата
Охлаждане:
3x склад 120 мм вентилатори, 1 състав CPU фен
Мрежа / Интернет:
Brighthouse Кабел 1MB / и
Монитор (и):
22 инчов широкоекранен Samsung
Операционна система (и):
Windows XP SP2 про
Old 6-ти февруари 2008 г, 00:49
Номер на групата

Ами, аз мразя смяна изложени дънната прекалено но поне това не е като там е нов сокет или нещо друго, така ли искате да замените е RAM и тя.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 6-ти февруари 2008 г, 11:01
Номер на групата

но не и докато DDR3 е по-евтино и по-тенденция. това е наистина само малка благословение Имам виждане като Купих си дънна платка, която не е изцяло занапред. най-малко и все още имаме малко време, преди да започне да доминират DDR3 памет стандарти. и тя изглежда съвсем скоро ще бъде да си намерят работа anyhow така по всяка вероятност ще има пари, които трябва да си купя един хубав DDR3 дънни платки и приличен набор от овен карти късно anyhow.

Имам по-голяма риба, макар и да изпържа. Основната ми загриженост в момента е модернизация ми графика чип. така че трябва да сте издърпайте 250 долара ми се от скитник на челно място.
Old 6-ти февруари 2008 г, 18:15
Член Група

Всеки търговец на дребно препоръчваме да купуват елементи от?
Old 6-ти февруари 2008 г, 20:06
Номер на групата

много хора в тези форуми и други ще ви кажа, че най-добрият такъв за САЩ е newegg.com или tigerdirect.com. Аз не знам боклук от гледна точка на тези, базирани в Обединеното кралство, или на други части на Европа. или този, който доставя за Канада или нещо такова. но що се отнася до САЩ се смята, тези двама са първите места за закупуване на единични части.

Вие сте трябва да бъдете внимателни с това кога и как, за все пак. защото там са всички видове технически и такива, които могат да сила да чакаме дълго от очакваното, за да Ви пакети. например, нито newegg нито UPS доставя през уикендите. и празниците са удължени до деня преди и в деня, след като обикновено. и понякога на UPS хората имат и други места, където можете да се спрете на първия, така че трябва да чакам още дълго. Поръчах 3 пъти от newegg и само един от тях дойде в деня, колкото очаквах. Успех на изготви предполагам. от това, което съм чувал от стотици други хора, newegg е било много добро за тяхната доставка политики все пак.

въпреки моите преживявания с доставките, аз пак да видите newegg като горната част на линията сайт.

това е просто моята препоръка. Сигурен съм, че има стотици други сайтове не съм чувал, че са също толкова уважавани.
Old 6-ти февруари 2008 г, 21:26
Номер на групата

$ 2,99 за един и същи ден обработка, въпреки че по-голямата част от времето NewEgg'll да го същия ден все пак. Бих казал, че не може да се победи.
Old 7-ми февруари, 2008, 11:42
Член Група

Ако погледнете Dabs, Overclockers и Novatech, някои добри цени, но прочетох много негативни отзиви за всичките три, всеки има всякакви мнения за това?
Old 7-ми февруари, 2008, 16:40
Номер на групата

Аз бях чувал за Overclockers, но съм сигурен, че някои от Великобритания хора могат да ви към по-добро. Никога не съм чувал за другите две. Мисля, че Алекс публикуван списък или най-малкото ще има един от най-добрите Великобритания дребно.
Old 10-ти февруари 2008 година, 19:10
Член Група

Проверка на тези връзки, цените в Newegg са по-скъпи тогава в списъка, може да искате да се актуализират това.
Reply

Register

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Препоръчителни компютърни части Пътеводител # 5 - на форума Carbon Общи Хардуер Чат 39 30 ноември 2009 13:44
Препоръчителни компютърни части гид # 4 - Прочети, преди да публикувате Carbon Общи Хардуер Чат 18 18-ти септември, 2009 23:28
Препоръчителни компютърни части гид 3 - Прочети, преди да публикувате Carbon Общи Хардуер Чат 10 24 май 2009 г. 05:51
Препоръчителни компютърни части гид 2: ATI рехабилитация поскъпването Станция Carbon Общи Хардуер Чат 17 10 Feb 2009 22:27
Компютърна Build водач? ComputerGuy Общи Хардуер Чат 6 5-та Sep 2007 18:16
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc