![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý den, přátelé! Já bych jen rád oznámil svůj oblíbený palubě věky. Je to 200 dolarů, ale i za to. Má 4 PCI-E x16 sloty, DDR3, podporuje 45nm, 6 SATA slotů. Zkuste prosím ne slintat jak by se mohlo v krátké USB port. Pokud mod mohla propojit text "dobré DDR3 desce" na výše uvedený odkaz by ocenili.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| * drools beztak *
Přál bych si, abych měl peníze na toto, když jsem chystal koupit počítač ... Moc rád DDR3 podporu ... nepodařilo účet za to, když jsem byla budova. moje současné p35 čipset umožňuje pouze pro DDR2 800 a 1066 paměti ...:( oh .. tak to bude příliv mě do příští revoluce ve výpočetní technice i hádat. Do té doby budu mít práci a ušetřit tuny peněz:) Můj systém: Ezechiel
|
|
| |||
| |||
| No, já nenávidím swapování na desce taky, ale alespoň to není, jako by to nový socket, nebo něco, takže vše máte nahradit je RAM a to.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| ale ne až do DDR3 je levnější a více zohledňovat. to je opravdu jen malá dobrořečení jsem viděl, jak jsem koupil desku, která nebyla zcela budoucnosti důkaz. alespoň jsem ještě chvíli, než začne dominovat DDR3 paměti norem. a to vypadá tak, že velmi brzy uvidíme se získání práce v každém případě, aby se se vší pravděpodobností budu mít peníze Potřebuji koupit pěkný DDR3 deska a slušný set RAM karet později staly. Musím mít na práci důležitější věci ačkoli. mým hlavním problémem v okamžiku, kdy je zkvalitnění mé grafické čipu. tak jsem si musím vytáhnout 250 dolarů z mých vandráka první. |
|
| |||
| |||
| Nikomu doporučit maloobchodníkovi koupit komponenty z? |
|
| |||
| |||
| Hodně lidí na těchto fórech a ostatní vám řeknou, že nejlepší pro USA je newegg.com nebo tigerdirect.com. Nevím svinstvo, pokud jde o ty, založená ve Velké Británii, nebo jiných částí Evropy. nebo ten, který dodává do Kanady nebo něco takovýho. ale pokud jde o USA, je považována za ty dva jsou top lokalit pro nákup jednotlivé části. máte být opatrní v tom, kdy a jak jste Aby ne. protože existují nejrůznější technické a takové, které mohou platnost jste čekat déle, než se očekávalo, aby si balíčky. Například ani newegg UPS dodává ani o víkendech. a prázdniny jsou rozšířeny o den dříve a den poté, co obvykle. a někdy UPS lidé na jiných místech zastavit v první, takže si musím počkat ještě déle. Objednal jsem 3 krát z newegg, a pouze jeden z nich přijeli na den, kdy jsem očekával. sázka do loterie myslím. z toho, co jsem slyšel od stovky dalších lidí, newegg byla velmi dobrá o jejich doručení když politik. navzdory mé zkušenosti s dodávkami, i nadále cílem newegg jako začátek řádku stránky. to je jen moje doporučení. Jsem si jist, tam jsou stovky jiných místech jsem ještě nikdy neslyšel o které se stejně jako seriózní. |
|
| |||
| |||
| $ 2,99 za stejný den zpracování, i když většinu času NewEgg'll dostat stejný den jako tak. Já bych řekl, že nelze porazit.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Kdyby si otisky prstů, Overclockers a Novatech, některé dobré ceny, ale mají číst hodně negativní recenze na všechny tři, někdo má jakékoli názory na to? |
|
| |||
| |||
| Slyšel jsem o Overclockers, ale jsem si jistý některé britské lidé mohou místo vás k lepšímu. Nikdy jsem o další dvě. Myslím, že Alex posta seznam nebo alespoň s jedním z nejlepších UK prodejců.
|
| |||
| |||
| Kontrola těchto vztahů, o cenách, ve Newegg jsou dražší pak uvedena, můžete aktualizaci. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Doporučená Computer Části průvodce # 5 - Přečtěte si před odesláním | Carbon | Obecné Hardware Chat | 33 | Včera 10:31 |
| Doporučené počítačové díly Průvodce # 4 - Přečtěte si před odesláním | Carbon | Obecné Hardware Chat | 18 | 18.září 2009 23:28 |
| Doporučené počítačové díly příručka 3 - Přečtěte si před odesláním | Carbon | Obecné Hardware Chat | 10 | 24. květen 2009 05:51 |
| Doporučené počítačové díly Guide 2: ATI Odpočinek Ocenění Stanice | Carbon | Obecné Hardware Chat | 17 | 10. únor 2009 22:27 |
| Počítačové Kompiluje příručka? | ComputerGuy | Obecné Hardware Chat | 6 | 5. září 2007 18:16 |
| Thread Nástroje | |
| |