![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας φίλοι! Θα ήθελα μόνο να ανακοινώσει τα αγαπημένα μου σκάφους ποτέ. Είναι $ 200 αλλά και αξίζει τον κόπο. Θα έχει 4 PCI-E x16 slots, DDR3, υποστηρίζει 45nm, 6 SATA slots. Παρακαλώ δοκιμάστε να μην σαλιαρίζω Όπως και να έχει μια σύντομη θύρα USB. Εάν ένα mod θα μπορούσε να συνδεθεί το κείμενο "καλή DDR3 μητρική πλακέτα" με το παραπάνω σύνδεσμο, θα ήταν ευπρόσδεκτη.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| * * drools ούτως ή άλλως
Μακάρι να είχα τα χρήματα γι 'αυτό όταν ήμουν ετοιμάζεται να αγοράσει τον υπολογιστή μου ... θα ήθελα πολύ ddr3 στήριξη ... παρέλειψε να λογοδοτήσουν γι 'αυτό όταν ήμουν κτιρίου. σημερινή μου σ. 35 chipset επιτρέπει μόνο για DDR2 800 και 1066 μνήμη ...:( μα καλά .. αυτό το ρεύμα θα μου πάνω μέχρι την επόμενη επανάσταση στην τεχνολογία των ηλεκτρονικών υπολογιστών υποθέτω. μέχρι τότε, θα το κάνω μια δουλειά και να αποθηκεύσετε ένα τόνο χρήματα:) Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ
|
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, μισώ την εναλλαγή μητρική πλακέτα πολύ, αλλά τουλάχιστον δεν είναι όπως υπάρχει μια νέα πρίζα ή κάτι που έχετε, ώστε όλα να έχουν αντικαταστήσει είναι η μνήμη RAM και αυτό.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| αλλά δεν είναι μέχρι ddr3 φθηνότερες και πιο mainstream. αυτό είναι πραγματικά το μόνο μικρές ευλογία που έχω δει ως Αγόρασα μητρική πλακέτα ότι αυτή δεν ήταν απολύτως απόδειξη μέλλον. τουλάχιστον έχω ακόμη λίγο πριν ddr3 αρχίζει να κυριαρχεί η μνήμη πρότυπα. και φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα έχουμε και θα είναι ούτως ή άλλως δουλειά έτσι κατά πάσα πιθανότητα Θα πάρω τα χρήματα που χρειάζομαι για να αγοράσουν ένα ωραίο ddr3 μητρική πλακέτα και ένα αξιοπρεπές σύνολο ram κάρτες αργότερα ούτως ή άλλως. Έχω μεγαλύτερο ψάρι να γόνου όμως. Κύριο μέλημά μου αυτή τη στιγμή είναι η αναβάθμιση μου τσιπ γραφικών. Πρέπει να έχω, ώστε να τραβάτε 250 δολάρια από τα πρώτα μου αλήτης. |
|
| |||
| |||
| Όποιος συστήσετε ένα λιανοπωλητή να αγοράζει συστατικά από? |
|
| |||
| |||
| πολλοί άνθρωποι σε αυτά τα όργανα και τα άλλα θα σας πω ότι το καλύτερο για τις ΗΠΑ είναι newegg.com ή tigerdirect.com. Δεν ξέρω χάλια από πλευράς εκείνων που βασίζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, ή σε άλλες περιοχές της Ευρώπης. , ή ια που παραδίδει στον Καναδά ή κάτι τέτοιο. αλλά όσον αφορά τις ΗΠΑ, θεωρείται, αυτά τα δύο είναι οι χώροι για την αγορά και μόνο μέρη. έχετε να είναι προσεκτικοί με το πότε και πώς προκειμένου όμως. επειδή υπάρχουν όλα τα είδη και οι τεχνικές που μπορεί να σας αναγκάζουν να περιμένει περισσότερο από το αναμενόμενο για να σας πακέτα. για παράδειγμα, δεν newegg UPS δεν παραδίδει τα Σαββατοκύριακα. διακοπές και επεκτείνονται μέχρι την ημέρα πριν και μετά την ημέρα συνήθως. και μερικές φορές οι άνθρωποι έχουν την UPS άλλα μέρη για να σταματήσει από την πρώτη, έτσι ώστε να πρέπει να περιμένουν ακόμη περισσότερο. i παραγγείλει 3 φορές από το newegg, και μόνο μία από αυτές έφτασε την επόμενη ημέρα i αναμενόμενο. τύχη του επιστήσω υποθέτω. από ό, τι έχω ακούσει από εκατοντάδες άλλοι άνθρωποι, newegg έχει πολύ καλή παράδοση σχετικά με τις πολιτικές τους, όμως. παρά τις εμπειρίες μου με τις παραδόσεις, εξακολουθώ να προβάλετε newegg ως αρχή της γραμμής της ιστοσελίδας. ότι το μόνο μου. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν εκατοντάδες άλλες ιστοσελίδες που δεν έχω ακούσει ότι είναι εξίσου αξιόπιστους. |
|
| |||
| |||
| $ 2,99 για την ίδια ημέρα, την επεξεργασία, αν και τις περισσότερες φορές NewEgg'll να την ίδια ημέρα, έτσι κι αλλιώς. Είχα πει ότι δεν μπορεί να νικήσει.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Αν δείτε Dabs, Overclockers και Novatech, κάποιες καλές τιμές, αλλά έχω διαβάσει πολλά αρνητικά σχόλια σχετικά με τα τρία, έχεις κανέναν τυχόν απόψεις σχετικά με αυτό; |
|
| |||
| |||
| Έχω ακούσει για Overclockers, αλλά είμαι βέβαιος ότι ορισμένες από τις βρετανικές σημείο οι άνθρωποι μπορούν να σας για την καλύτερη. Ποτέ μην ακούσει για τις άλλες δύο. Νομίζω Alex δημοσιεύτηκε μια λίστα ή τουλάχιστον να έχει μία από τις καλύτερες βρετανικές επιχειρήσεις λιανικής.
|
| |||
| |||
| Ο έλεγχος αυτών των δεσμών, οι τιμές στις Newegg είναι πιο ακριβά, τότε, ίσως θελήσετε να ενημερώσετε αυτό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Συνιστάται Μέρη Υπολογιστών Οδηγός # 5 - Διαβάστε πριν από τη δημοσίευση | Carbon | Γενική Συζήτηση Hardware | 39 | Σήμερα 13:44 |
| Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό # 4 - Διαβάστε Πριν απόσπαση | Carbon | Γενική Συζήτηση Hardware | 18 | 18 Σεπτέμβρη 2009 23:28 |
| Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό 3 - Διαβάστε Πριν απόσπαση | Carbon | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 24η Μαΐου 2009 05:51 |
| Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό 2: ATI ανάπαυσή Appreciation Σταθμού | Carbon | Γενική Συζήτηση Hardware | 17 | 10 Φεβ 2009 22:27 |
| Κατασκευάστηκε Υπολογιστών Οδηγό; | ComputerGuy | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 5η Σεπτεμβρίου 2007 18:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |