μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Φλεβάρη 2008, 21:42
Ομάδα Δωρητών

Default Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό

Γεια σας φίλοι!

Θα ήθελα μόνο να ανακοινώσει τα αγαπημένα μου σκάφους ποτέ. Είναι $ 200 αλλά και αξίζει τον κόπο. Θα έχει 4 PCI-E x16 slots, DDR3, υποστηρίζει 45nm, 6 SATA slots.

Παρακαλώ δοκιμάστε να μην σαλιαρίζω Όπως και να έχει μια σύντομη θύρα USB.

Εάν ένα mod θα μπορούσε να συνδεθεί το κείμενο "καλή DDR3 μητρική πλακέτα" με το παραπάνω σύνδεσμο, θα ήταν ευπρόσδεκτη.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 5 Φεβρουαρίου 2008, 00:13
Ομάδα Δωρητών

* * drools ούτως ή άλλως

Μακάρι να είχα τα χρήματα γι 'αυτό όταν ήμουν ετοιμάζεται να αγοράσει τον υπολογιστή μου ... θα ήθελα πολύ ddr3 στήριξη ...

παρέλειψε να λογοδοτήσουν γι 'αυτό όταν ήμουν κτιρίου. σημερινή μου σ. 35 chipset επιτρέπει μόνο για DDR2 800 και 1066 μνήμη ...:(

μα καλά .. αυτό το ρεύμα θα μου πάνω μέχρι την επόμενη επανάσταση στην τεχνολογία των ηλεκτρονικών υπολογιστών υποθέτω. μέχρι τότε, θα το κάνω μια δουλειά και να αποθηκεύσετε ένα τόνο χρήματα:)

Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Motherboard:
MSI P-35 Νέο chipset Combo
Μνήμες:
2 συναυλίες G. Skill DDR2 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Κάρτα Ήχου:
7,1 κάρτας ήχου Creative
Hard Drive (s):
160 GIG Western Digital SATA δίσκο
Optical Drive (s):
ASUS 16X DVD-RW combo cd drive
Υπόθεση / PSU:
CoolerMaster περίπτωση, Antec Earthwatts 500W
Ψύξη:
3x stock 120 χιλιοστών ανεμιστήρες, 1 stock ανεμιστήρα CPU
Network / Internet:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (ες):
Samsung widescreen 22 ιντσών
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 00:49
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν, μισώ την εναλλαγή μητρική πλακέτα πολύ, αλλά τουλάχιστον δεν είναι όπως υπάρχει μια νέα πρίζα ή κάτι που έχετε, ώστε όλα να έχουν αντικαταστήσει είναι η μνήμη RAM και αυτό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 11:01
Ομάδα Δωρητών

αλλά δεν είναι μέχρι ddr3 φθηνότερες και πιο mainstream. αυτό είναι πραγματικά το μόνο μικρές ευλογία που έχω δει ως Αγόρασα μητρική πλακέτα ότι αυτή δεν ήταν απολύτως απόδειξη μέλλον. τουλάχιστον έχω ακόμη λίγο πριν ddr3 αρχίζει να κυριαρχεί η μνήμη πρότυπα. και φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα έχουμε και θα είναι ούτως ή άλλως δουλειά έτσι κατά πάσα πιθανότητα Θα πάρω τα χρήματα που χρειάζομαι για να αγοράσουν ένα ωραίο ddr3 μητρική πλακέτα και ένα αξιοπρεπές σύνολο ram κάρτες αργότερα ούτως ή άλλως.

Έχω μεγαλύτερο ψάρι να γόνου όμως. Κύριο μέλημά μου αυτή τη στιγμή είναι η αναβάθμιση μου τσιπ γραφικών. Πρέπει να έχω, ώστε να τραβάτε 250 δολάρια από τα πρώτα μου αλήτης.
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 18:15
Μέλος Ομάδα

Όποιος συστήσετε ένα λιανοπωλητή να αγοράζει συστατικά από?
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 20:06
Ομάδα Δωρητών

πολλοί άνθρωποι σε αυτά τα όργανα και τα άλλα θα σας πω ότι το καλύτερο για τις ΗΠΑ είναι newegg.com ή tigerdirect.com. Δεν ξέρω χάλια από πλευράς εκείνων που βασίζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, ή σε άλλες περιοχές της Ευρώπης. , ή ια που παραδίδει στον Καναδά ή κάτι τέτοιο. αλλά όσον αφορά τις ΗΠΑ, θεωρείται, αυτά τα δύο είναι οι χώροι για την αγορά και μόνο μέρη.

έχετε να είναι προσεκτικοί με το πότε και πώς προκειμένου όμως. επειδή υπάρχουν όλα τα είδη και οι τεχνικές που μπορεί να σας αναγκάζουν να περιμένει περισσότερο από το αναμενόμενο για να σας πακέτα. για παράδειγμα, δεν newegg UPS δεν παραδίδει τα Σαββατοκύριακα. διακοπές και επεκτείνονται μέχρι την ημέρα πριν και μετά την ημέρα συνήθως. και μερικές φορές οι άνθρωποι έχουν την UPS άλλα μέρη για να σταματήσει από την πρώτη, έτσι ώστε να πρέπει να περιμένουν ακόμη περισσότερο. i παραγγείλει 3 φορές από το newegg, και μόνο μία από αυτές έφτασε την επόμενη ημέρα i αναμενόμενο. τύχη του επιστήσω υποθέτω. από ό, τι έχω ακούσει από εκατοντάδες άλλοι άνθρωποι, newegg έχει πολύ καλή παράδοση σχετικά με τις πολιτικές τους, όμως.

παρά τις εμπειρίες μου με τις παραδόσεις, εξακολουθώ να προβάλετε newegg ως αρχή της γραμμής της ιστοσελίδας.

ότι το μόνο μου. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν εκατοντάδες άλλες ιστοσελίδες που δεν έχω ακούσει ότι είναι εξίσου αξιόπιστους.
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 21:26
Ομάδα Δωρητών

$ 2,99 για την ίδια ημέρα, την επεξεργασία, αν και τις περισσότερες φορές NewEgg'll να την ίδια ημέρα, έτσι κι αλλιώς. Είχα πει ότι δεν μπορεί να νικήσει.
Old 7 Φεβρουαρίου 2008, 11:42
Μέλος Ομάδα

Αν δείτε Dabs, Overclockers και Novatech, κάποιες καλές τιμές, αλλά έχω διαβάσει πολλά αρνητικά σχόλια σχετικά με τα τρία, έχεις κανέναν τυχόν απόψεις σχετικά με αυτό;
Old 7 Φεβρουαρίου 2008, 16:40
Ομάδα Δωρητών

Έχω ακούσει για Overclockers, αλλά είμαι βέβαιος ότι ορισμένες από τις βρετανικές σημείο οι άνθρωποι μπορούν να σας για την καλύτερη. Ποτέ μην ακούσει για τις άλλες δύο. Νομίζω Alex δημοσιεύτηκε μια λίστα ή τουλάχιστον να έχει μία από τις καλύτερες βρετανικές επιχειρήσεις λιανικής.
Old 10 Φεβρουαρίου, 2008, 19:10
Μέλος Ομάδα

Ο έλεγχος αυτών των δεσμών, οι τιμές στις Newegg είναι πιο ακριβά, τότε, ίσως θελήσετε να ενημερώσετε αυτό.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Συνιστάται Μέρη Υπολογιστών Οδηγός # 5 - Διαβάστε πριν από τη δημοσίευση Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 39 Σήμερα 13:44
Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό # 4 - Διαβάστε Πριν απόσπαση Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 18 18 Σεπτέμβρη 2009 23:28
Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό 3 - Διαβάστε Πριν απόσπαση Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 10 24η Μαΐου 2009 05:51
Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό 2: ATI ανάπαυσή Appreciation Σταθμού Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 17 10 Φεβ 2009 22:27
Κατασκευάστηκε Υπολογιστών Οδηγό; ComputerGuy Γενική Συζήτηση Hardware 6 5η Σεπτεμβρίου 2007 18:16
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.