![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poštovani prijatelji! Ja bih baš kao i objaviti sve svoje omiljene ploče. To je 200 $, ali dobro isplati. On ima 4 PCI-E x16 utora, DDR3, podržava 45nm, 6 SATA utora. Pokušajte da se ne balaviti kao što svibanj kratke jedan USB port. Ako mod mogao povezati s tekstom "dobre DDR3 matična ploča" na gornju vezu da bi bilo poštovati.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| * drools svejedno *
JA priželjkivanje JA je novac za to kad sam bio uzimajući gotovs to kupiti moj PC ... ja bih LJUBAV ddr3 podršku ... nije račun za to kad sam bio zgrade. moje trenutne p35 chipset samo omogućava DDR2 800 i 1066 memorija ...:( Oh dobro .. to će me preko plima do sljedećeg revolucija u računalnoj tehnologiji Valjda. do tada, ja ću dobiti posao i spremanje tonu novaca:) My System: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Well, I hate trampljenje out matična ploča previše, ali barem to nije kao što je tu je novi socket ili nešto tako sve što biste morati zamijeniti je RAM-a.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| ali ne dok ddr3 je jeftiniji i više mainstream. to je stvarno jedino imam mali blagoslov viđenje kao što sam kupio matičnu ploču koja nije bila u potpunosti budućnosti dokaz. barem ja još malo prije nego što počne dominirati ddr3 memorije standardima. i izgleda da ću uskoro biti dobivanje posla tako nekako u svim vjerojatnost da ću imati novaca trebam kupiti lijep ddr3 matične ploče i pristojan set ram kartica kasnije na svakojako. Imam veće ribe pržiti na ipak. moja glavna briga u ovom trenutku je moje nadogradnju grafike čip. pa sam dobivši pull 250 krupna sačma iz moje tumaralo prvi. |
|
| |||
| |||
| Svatko preporučiti trgovac kupiti od komponenti? |
|
| |||
| |||
| puno ljudi na ovim forumima i drugi će vam reći da je najbolji za SAD je newegg.com ili tigerdirect.com. ne znam sranje u smislu onih sa sjedištem u Velikoj Britaniji, ili druge dijelove Europe. ili onaj koji isporučuje u Kanadu ili nešto slično. ali što se tiče SAD je uzeti u obzir, ta dva su na vrhu web stranice za kupnju jednog dijela. You've got to biti oprezni kada i kako s vama reda ipak. jer postoje sve vrste tehnikalije i takvih koji mogu vam snagu da čeka dulje od očekivanog, kako Vaše pakete. Na primjer, ni newegg ni UPS dostavlja vikendom. i praznici su proširena na dan prije i dan poslije obično. i ponekad je UPS ljudi na drugim mjestima u svratiti na prvi tako da ćete morati čekati još duže. 3 puta sam naručio od newegg, a samo jedan od njih stigao je na sam dan očekuje. sreća je izvući i pogodak. od onog, što sam čuo od stotine drugih ljudi, newegg je jako dobra o njihovim politikama dostava ipak. usprkos mom iskustvu s isporukama, JA vidjeti newegg kao vrhu liniju mjestu. to je samo moja preporuka. Siguran sam da postoje stotine drugih lokaliteta nisam čuo da su jednako tako ugledna. |
|
| |||
| |||
| $ 2.99 za obradu istog dana, iako su većinu vremena NewEgg'll ga dobijete isti dan anyway. Bih se reći da se ne može tući.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Je imala pogled na Dabs, Overclockers i Novatech, dobre cijene, ali imaju puno čitati negativne recenzije o sva tri, bilo tko je dobio bilo koji pogleda na ovo? |
|
| |||
| |||
| Ja sam čuo za Overclockers, ali siguran sam da neki ljudi mogu UK pokažite da se bolje. Nikad čuo za druga dva. Mislim Alex posted liste ili barem ima jedan od najboljih UK trgovaca.
|
| |||
| |||
| Provjera one linkovi, cijene na Newegg su skuplje onda ste na popisu, vi svibanj želite da ažurirate. |