![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hello friends!
Csak azt közli, hogy a kedvenc fórumon valaha. A 200 $ is, de megéri. A 4 PCI-E x16 slots, DDR3, támogatja 45nm, 6 SATA résidőket. Kérjük, ne próbálja meg nyáladzik is a short egy USB port. Ha egy mod is kapcsolatot a "jó DDR3 alaplap, hogy a fenti összefüggés lenne méltányol.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
* * drools anyway
Bárcsak én is ezt a pénzt, amikor már-már készen áll a vásárlásra a PC ... én szívesen DDR3 támogatást ... nem teszik meg, amikor az épületben. jelenlegi p35 chipset csak lehetővé teszi a DDR2 800 memóriát ...:( és 1066 hát igen .. ez nekem dagály át, míg a következő forradalom számítástechnika azt hiszem. Addig én lesz a munka és a menteni egy csomó pénzt:) My System: Ezékiel
|
|
|
|||
|
|||
|
Nos, utálom swapping out alaplap is, de legalább nem az van, mint egy új foglalat, vagy valami olyan, amit volna, hogy a RAM és azt.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
|
|
|
|||
|
|||
|
DDR3-ig, de nem olcsóbb és még a mainstream. Ez tényleg csak kis áldás van látva, mint én vettem egy alaplapot, hogy nem volt teljesen a jövőben. legalább még egy kis idő, mielőtt elkezdi uralni DDR3 memóriát előírásoknak. és úgy látom, nagyon hamar leszek kapok munkát mindenesetre így minden valószínűség szerint majd a pénzzel kell vásárolnia a nice DDR3 alaplap és a tisztességes meg ram kártyák később egyébként is.
Van nagyobb hal halivadék is. A fő aggodalmat a pillanatban a korszerűsítés my grafikus chip. így már 250 dolcsit kell húzni az én ingyenélő először. |
|
|
|||
|
|||
|
Bárki, ajánlom a kiskereskedő vásárolni a komponenseket?
|
|
|
|||
|
|||
|
sokan ezen fórumok és mások fogják mondani, hogy a legjobb az USA newegg.com vagy tigerdirect.com. Nem tudom, crap az is székhelye az Egyesült Királyságban, illetve Európa más részein. vagy az egyik, hogy az, hogy Kanada, vagy ilyesmi. De amennyire az amerikai tekinthető, ezek közül kettő a felső területek egységes felvásárlási ajánlatában.
van, hogy vigyázz, hogy mikor és hogyan megrendeli is. mert vannak mindenféle technikai és olyan, hogy nem lép hatályba, hogy a vártnál hosszabb ideig várni, hogy a csomagokat. Például nem newegg sem UPS szállítja a hétvégén. és ünnepnapokon is kiterjesztik a nap előtt és utáni napon általában. és néha a UPS emberek többi helyen megáll le az első igen, várjon még hosszabb. Rendeltem 3 alkalommal a newegg, és csak az egyik érkezett a napon várható. A szerencse a sorsoláson azt hiszem. attól, amit hallottam a több száz más ember, newegg már nagyon jó azok szállítási politikák is. ellenére tapasztalataim a szállítások még newegg céljából a felső sorban oldalon. Ez csak az én ajánlást. Biztos vagyok benne, hogy van több száz más oldalak még nem hallottam, hogy éppen olyan jó. |
|
|
|||
|
|||
|
$ 2,99 az aznapi feldolgozása, bár az idő nagy részében NewEgg'll kap ez ugyanazon a napon volt. Azt mondanám, hogy nem lehet megverni.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ha egy pillantást Dabs, Overclockers és Novatech néhány jó árakon, de még sokat olvas negatív véleménye minden három, akárki van a véleményét ez?
|
|
|
|||
|
|||
|
Hallottam Overclockers, de biztos vagyok benne, hogy az Egyesült Királyság néhány ember tud, hogy jobb. Soha nem hallottam a másik kettő. Azt hiszem, Alex küldött egy listát, vagy legalább az egyik legjobb brit kiskereskedők.
|
|
|
|||
|
|||
|
Checking azok a kapcsolatok, az árakról, Newegg drágábbak akkor a listán, akkor a frissítést.
|