פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

מומלץ חלקי מחשב מדריך

Reply

שרשרת כלים
Old 4 פבואר 2008, 21:42
קבוצת תורמים

Default מומלץ חלקי מחשב מדריך

שלום חברים!

הייתי רק רוצה להכריז על My Favorite Board מתמיד. זה 200 $ אבל שווה את זה היטב. יש לו 4 PCI-E x16 משבצות, DDR3, תומך 45nm, 6 SATA משבצות.

אנא נסה שלא להזיל ריר כפי שהוא עשוי קצר מחוץ ליציאת USB.

אם המשרד יכול לקשר את הטקסט "טוב DDR3 לוח האם" של מעל הקישור יהיה מוערך.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 5 פבואר 2008, 00:13
קבוצת תורמים

בכל מקרה drools * *

הלוואי שהיה לי את הכסף בשביל זה כשהייתי מתכונן לקנות את המחשב ... הייתי LOVE ddr3 תומך ...

תקלה בחשבון זה כשהייתי הבניין. הנוכחית שלי p35 שבבים רק עבור DDR2 800 ו 1066 זיכרון ...:(

אה, טוב .. זה יהיה לי מעל לזרום עד המהפכה הבאה של המחשב אני מניח הטכנולוגיה. עד אז, אני יהיה להשיג עבודה ולשמור על טון של כסף:)

המערכת שלי: יחזקאל

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
לוח האם:
MSI P-35 ניאו Combo שבבים
זיכרון RAM:
2 gigs G. מיומנות DDR2 800mhz
כרטיס מסך (S):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
כרטיס קול:
Creative 7.1 soundcard
Hard Drive (s):
חלטורה 160 Western Digital כונן SATA
כונן אופטי (S):
ASUS 16x DVD-RW Combo כונן CD
Case / PSU:
CoolerMaster מקרה, ANTEC Earthwatts 500w
Cooling:
בפיקסלים 3x המניה 120mm אוהדים, מניה 1 מעריץ CPU
רשת / אינטרנט:
Brighthouse כבל 1MB / S
צג (S):
22 אינטש widescreen Samsung
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Pro SP2
Old 6 פבואר 2008, 00:49
קבוצת תורמים

ובכן, אני שונא את לוח האם להחליף מדי אבל לפחות זה לא כאילו יש חור חדש או משהו אז כל מה שאתה רוצה הוא צריך להחליף את זיכרון RAM וזה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
Old 6 פבואר 2008, 11:01
קבוצת תורמים

אבל לא עד ddr3 הוא זול יותר ויותר המרכזי. זה באמת רק את ברכתו קטנות יש לי כמו שאני רואה קנה לוח האם זה היה לגמרי לא הוכחה בעתיד. לפחות עדיין יש לי קצת זמן לפני ddr3 מתחילה לשלוט הזיכרון סטנדרטים. וזה נראה כאילו אני בקרוב מאוד יהיה לקבל עבודה בכלל בכל זאת הסבירות אזמין את הכסף אני צריך לקנות יפה ddr3 לוח האם הוא הגון בחר כרטיסי זיכרון RAM יותר מאוחר בכלל.

יש לי דגים גדולים יותר לטגן עד אליה. הדאגה העיקרית שלי ברגע משדרגת את הצ 'יפ הגרפי. אז אני כבר צריך למשוך 250 דולר מתוך קבצן הראשון שלי.
Old 6 פבואר 2008, 18:15
חבר קבוצת

כל אחד להמליץ על קמעונאי לקנות רכיבים מ?
Old 6 פבואר 2008, 20:06
קבוצת תורמים

הרבה אנשים בפורומים אלה ואחרים יגידו לך שזה אחד הטובים ביותר של ארה"ב היא newegg.com או tigerdirect.com. אני לא יודע חלאות מבחינת אלה המבוססים בבריטניה, או חלקים אחרים של אירופה. זה מספק או לקנדה או משהו כזה. אבל ככל ארה"ב נחשבת, את שני אלה הם אתרים הדף עבור קונה אחד החלקים.

יש לך להיות זהיר עם מתי וכיצד להזמין אותך אליה. בגלל שיש כל מיני technicalities וכך זה יכול להכריח אותך לחכות זמן רב יותר מהצפוי כדי לקבל את החבילות. לדוגמה, לא newegg ולא UPS מספקת בסופי שבוע. וחגים הם המורחבת של יום לפני יום אחרי בדרך כלל. ולפעמים את UPS אנשים במקומות אחרים כדי להפסיק את בהתחלה אז אתה צריך לחכות אף יותר. הזמנתי 3 פעמים מ newegg, ורק אחד מהם הגיע ביום ציפיתי. מזל של לצייר אני מניח. ממה אני כבר שמעו מתוך מאות אנשים אחרים, newegg הייתה טובה מאוד על משלוח למרות המדיניות.

למרות הניסיון שלי עם מועדי אספקה, אני עדיין לצפות newegg כמו השורה העליונה של האתר.

זה רק המלצה שלי. אני בטוח שיש מאות אתרים אחרים אני לא שמעתי על זה הם בדיוק כפי מכובד.
Old 6 פבואר 2008, 21:26
קבוצת תורמים

2.99 $ עבור עיבוד באותו יום, אם כי רוב הזמן NewEgg'll לקבל את זה באותו יום בכל מקרה. אני רוצה לומר כי לא ניתן לנצח.
Old 7 פבואר 2008, 11:42
חבר קבוצת

היה תסתכל Dabs, Overclockers ו Novatech, טובות מחירים אך עדיין לקרוא הרבה ביקורות שליליות לגבי כל השלושה, כל אחד יש דעות על כל זה?
Old 7 פבואר 2008, 16:40
קבוצת תורמים

אני כבר שמעתי Overclockers, אבל אני בטוח שחלק בבריטניה אנשים יכולים להצביע לך טוב יותר. בחיים לא שמעתי את האחרים. אני חושב אלכס פורסם רשימה או לפחות אחד יש את הטוב ביותר בבריטניה קמעונאים.
Old 10 פבואר 2008, 19:10
חבר קבוצת

בדיקת קישורים אלה, את המחירים ב Newegg יותר יקר אז אתה מופיע, ייתכן שתרצה לעדכן את זה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מומלץ חלקי מחשב מדריך # 5 - קרא לפני פרסום פחמן כללי חומרה צ 'אט 39 אתמול 13:44
מומלץ חלקי מחשב מדריך # 4 - לקרוא לפני הפרסום פחמן כללי חומרה צ 'אט 18 18 ספטמבר 2009 23:28
מומלץ חלקי מחשב מדריך 3 - לקרוא לפני הפרסום פחמן כללי חומרה צ 'אט 10 24 מאי 2009 05:51
חלקי מחשב מומלץ מדריך 2: ATI הבראה הערכה תחנה פחמן כללי חומרה צ 'אט 17 -10 פברואר 2009 22:27
בניית מחשב מדריך? ComputerGuy כללי חומרה צ 'אט 6 5 ספטמבר 2007 18:16
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.