![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki, draugai! Aš tik norėčiau paskelbti mano mėgstamiausia lenta amžius. Jis yra 200 $, bet ir verta. Jis turi 4 PCI-E x16, DDR3, remia 45 nanometrų, 6 SATA lizdus. Bandykite dar nėra drool kaip gali trumpa iš USB. Jei mod gali susieti tekstą "geros DDR3 Portatiles" į aukščiau esančią nuorodą, kad būtų įvertintas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| * drools anyway *
Norėčiau turėjo pinigų, už tai, kai aš ruošiuosi pirkti mano kompiuteryje ... norėčiau DDR3 parama ... nebuvo atsižvelgta į tai, kai man buvo pastate. Mano dabartinis P35 chipsetu tik leidžia DDR2 800 ir 1066 atminties ...:( Oh well .. tai banga mane kaip iki kito revoliuciją kompiuterinių technologijų I guess. Until then, I'll get darbą ir taupyti pinigus tonai:) Mano sistema: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Well, I hate Swapping iš plokščių, bet taip pat bent jau ne kaip apie naują lizdą ar kažkas, kad visi jūs turite pakeisti yra RAM ir jį.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| bet kol DDR3 yra pigesnis ir labiau integruoti. kad tikrai tik maža palaiminimas turiu omenyje, kad aš nusipirkau plokštę, kuri buvo ne visiškai ateityje įrodymas. bent aš dar šiek tiek laiko prieš DDR3 pradeda dominuoti atminties standartai. ir atrodo, labai greitai aš būsiu gauti darbą šiaip ar taip, tikriausiai man teks pinigus turiu pirkti Nice DDR3 plokštės ir padorus rinkinys RAM korteles vėliau nerūpestingai. Turiu daugiau žuvų mailius nors. mano pagrindinis rūpestis šiuo metu atnaujina savo grafikos luste. so I've gotta pull 250 Bucks iš mano bum pirma. |
|
| |||
| |||
| Anyone recommend mažmenininkas pirkti komponentus? |
|
| |||
| |||
| Daug žmonių šiuos forumus ir kiti pasakys, kad geriausia viena JAV newegg.com arba tigerdirect.com. Nežinau šūdas prasme regionų, remiantis į Didžiąją Britaniją ar kitose Europos dalyse. arba vienas, kad pristato į Kanadą ar kas nors panašaus. bet kiek JAV manoma, šie du yra Top Sites for buying vieną dalių. Jūs turite būti atsargūs, kada ir kaip jums būtų nors. nes ten yra visas technines ir toks, kad gali priversti jus laukti ilgiau nei tikėtasi gauti jūsų paketų rūšių. Pavyzdžiui, nei Newegg nei UPS pristato savaitgaliais. ir švenčių dienomis yra pratęstas iki dienos prieš ir diena po paprastai. UPS, o kartais ir žmonės turi kitų vietų apsistoti per pirmąjį, todėl jūs turite palaukti dar ilgiau. I užsakyta 3 kartus iš Newegg, ir tik vienas iš jų atvyko į dieną tikėjausi. Sėkmės ir parengti I guess. nuo to, ką aš girdėjau iš šimtų kitų žmonių, Newegg buvo labai gerai apie jų pristatymo politiką nors. nepaisant mano patirtis, susijusi su pristatymų, aš vis dar mano Newegg kaip linijos svetainės viršuje. tai tik mano rekomendacija. Aš tikiu, kad yra šimtai kitų svetainių Nesu girdėjęs to tiesiog kaip geros reputacijos. |
|
| |||
| |||
| Už tą pačią dieną 2,99 $, nors dauguma laiko NewEgg'll jį gauti tą pačią dieną, bet kokiu atveju. Norėčiau pasakyti, kad negalima mušti.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Jeigu ne pirštų atspaudai, Overclockers ir Novatech, geros kainos, atrodo, bet teko skaityti neigiamų Atsiliepimai apie visos trys partijos, Anyone got bet tai nuomonėmis? |
|
| |||
| |||
| Girdėjau apie Overclockers, bet aš tikiu, kad kai kurie JK žmonės gali jus nukreipti į geriau. Niekada girdėjote apie kitas dvi. Manau Aleksas Posted sąrašą ar bent jau vienas iš geriausių Jungtinės Karalystės mažmenininkai.
|
| |||
| |||
| Tikrinimas šių ryšių, tuo Newegg kainos brangiau tuomet jūs išvardytų, galite atnaujinti, kad. |