![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello friends! Es tikai gribu paziņot manu iecienītāko kuģa jebkad. Tas ir 200 $, bet arī tā vērts. Tas ir 4 PCI-E x16 slots, DDR3, atbalsta 45nm, 6 SATA slots. Lūdzu, mēģiniet nav drool jo tas var īsu out USB portu. Ja mod varētu saites teksts "labi DDR3 mātesplati" uz iepriekš saite būtu appreciated.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| * drools anyway *
Es vēlētos, bija naudu šim, kad man bija gatavojas iegādāties datoru ... Es mīlu DDR3 atbalstu ... nav vērā to, kad man bija ēkā. manu pašreizējo P35 chipset tikai ļauj DDR2 800 and 1.066 atmiņas ...:( Ak, labi .. tas plūdmaiņas mani pār līdz nākamā revolūcija datortehnoloģiju i guess. līdz tam laikam, es nopirkšu darbu un ietaupīt tonnu naudas:) Mana sistēma: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Nu, es naida pārnešana no mātesplates pārāk, bet vismaz tas nav kā tur ir jauna ligzda vai kaut ko tik visu jūs ir aizvieto, RAM un tā.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| bet ne līdz DDR3 ir lētāka un procesos. Tas ir tiešām tikai nelielas svētību man redzēt, kā es nopirku mātesplati, kas nebija pilnībā nākotnē. vismaz es vēl joprojām ir maz, bet pirms DDR3 sāk dominēt atmiņu standartiem. un izskatās, ka ļoti drīz es būšu kļūst darbs tik un tā, visticamāk, es ņemšu naudu man ir nepieciešams nopirkt jauku DDR3 mātesplate un pienācīgas noteikt operatīvās atmiņas karšu vēlāk jebkurā gadījumā. i ir lielāks zivju mazuļu though. mans galvenais bažas brīža modernizāciju mana grafikas mikroshēmu. tāpēc es esmu gotta pull 250 dolāriem no mana pakaļa pirmās. |
|
| |||
| |||
| Kāds ieteikt mazumtirgotājs nopirkt sastāvdaļas no? |
|
| |||
| |||
| Cilvēku daudz par šo forumu un citi pateiks jums, ka labākais viens ASV newegg.com vai tigerdirect.com. Es nezinu crap ziņā, kuru pamatā ir Lielbritānijā vai citās Eiropas daļās. vai viens, kas nodrošina uz Kanādu vai kaut kā tā. Bet cik ASV tiek uzskatīts, šie divi ir Top Sites iepirkšanas atsevišķas daļas. jums ir jābūt uzmanīgiem ar to, kad un kā jūs, lai gan. jo ir visi tehniskie un tādas, kas var piespiest jūs jāgaida ilgāk nekā paredzēts, lai saņemtu savu iepakojuma veidu. Piemēram, ne newegg ne UPS sniedz brīvdienās. un svētku dienās ir jāpaplašina, lai dienu pirms un dienu pēc tam parasti. un dažreiz UPS cilvēkiem ir citas vietas, lai pārtrauktu pacelšanos vispirms, lai jums būtu jāgaida ilgāk. i piespriež 3 reizes no newegg, un tikai viens no tiem ieradās dienā es gaidīju. luck un izdarīt i guess. no tā, ko esmu dzirdējis no simtiem citu cilvēku, newegg ir ļoti labs par to piegādes politiku, though. neskatoties uz manu pieredzi ar piegādēm, es joprojām uzskata, newegg, kā aug līniju vietā. tas ir tikai mans ieteikums. Es esmu pārliecināts, ka ir simtiem citu vietņu Es neesmu dzirdējis, ka ir tikpat cienījamu. |
|
| |||
| |||
| Par tajā pašā dienā pārstrādei 2,99 $, taču lielākā daļa laika NewEgg'll get it pašā dienā anyway. Es teiktu, ka nevar pārspēt.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Bija apskatīt Minimālais kopējais biezums, Overclockers un Novatech dažas labas cenas, bet izlasīju daudz negatīvu pārskatu par visām trim, anyone got jebkādiem šo viedokli? |
|
| |||
| |||
| Esmu dzirdējis par Overclockers, bet es esmu pārliecināts, ka daži no Apvienotās Karalistes cilvēki var norādīt Jums labāk. Nekad nav dzirdējuši par pārējās divas. Es domāju, ka Alex posted sarakstu vai vismaz ir viens no labākajiem Lielbritānijas mazumtirgotājiem.
|
| |||
| |||
| Pārbaudīt šo saikni, ir Newegg cenas ir dārgākas, tad jums sarakstā, varat atjaunināt to. |