rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Zalecana Computer Parts Guide

Reply

Narzędzia wątku
Old 4 lutego 2008, 21:42
Grupa dawcy

Hello friends!

Chciałbym ogłosić, podobnie jak moja ulubiona pokładzie kiedykolwiek. Jest to 200 dolarów, ale również warto. Posiada 4 PCI-E x16, DDR3, wspiera 45nm, 6 gniazd SATA.

Spróbuj nie bzdurzyć ponieważ może to krótkie obecnie port USB.

Jeśli mod mógłby łącze tekstu "dobra DDR3 płyta" do powyższego linku byłoby appreciated.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 5 lutego 2008, 00:13
Grupa dawcy

* * drools anyway

Chciałbym miał pieniądze do tego, gdy byłem szykując się kupić moim komputerze ... Bardzo chciałbym DDR3 wsparcie ...

nie za to, gdy byłem budynku. mój obecny tylko chipset P35 umożliwia DDR2 800 i 1066 pamięci ...:(

oh well .. to odpływu do mnie nad kolejnym rewolucja w technologii komputerowych i guess. Do tego czasu, I'll get a job and save mnóstwo pieniędzy:)

My System: Ezechiela

Procesor (y):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Płyta główna:
MSI P-35 Neo Combo chipsetem
Pamięć RAM:
2 koncerty G. Skill DDR2 800MHz
Karta graficzna (y):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Karta dźwiękowa:
Creative 7.1 soundcard
Hard Drive (s):
160 kabriolet SATA dysk Western Digital
Optical Drive (s):
ASUS CD-ROM 16x DVD-RW combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster przypadku Antec Earthwatts 500W
Chłodzenie:
3x stanie 120 fanów, 1 zasobów procesora wentylator
Sieć / Internet:
Brighthouse Kabel 1MB / s
Monitor (y):
22 calowy panoramiczny Samsung
Operating System (-y):
Windows XP Pro SP2
Old 6 lutego 2008, 00:49
Grupa dawcy

Well, I hate wymieniając płyty głównej, ale przynajmniej nie jak to nowe gniazda lub czegoś tak wszystko co ma być wymiana jest RAM i to.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 6 lutego 2008, 11:01
Grupa dawcy

ale nie aż DDR3 jest tańsze i bardziej mainstream. to naprawdę tylko małe błogosławieństwo mam widząc jak kupiłem płytę główną, która nie została całkowicie przyszłości dowodu. Przynajmniej ja jeszcze chwilę, zanim zacznie dominować DDR3 pamięci standardów. i wygląda na to, że wkrótce będę znalezieniem pracy, tak w każdym razie z całą pewnością będę miał pieniądze i trzeba kupować miły DDR3 płyty głównej i przyzwoity zestaw RAM karty później anyhow.

Mam większe ryby usmażyć though. moim głównym problemem jest obecnie modernizacji mojej grafiki chip. tak I've gotta pull 250 dolców na mój tyłek pierwsze.
Old 6 lutego 2008, 18:15
Członek grupy

Każdy detalista polecić kupić składniki?
Old 6 lutego 2008, 20:06
Grupa dawcy

Wielu ludzi na tych forach i inne powiedzieć, że najbardziej do USA newegg.com lub tigerdirect.com. Nie wiem crap w zakresie oparte w Wielkiej Brytanii, lub innych części Europy. lub taki, który dostarcza do Kanady lub czegoś podobnego, że. ale jeśli chodzi o USA, uznawana jest, te dwa są góry witryn do zakupu pojedynczych elementów.

you've got być ostrożni, kiedy i w jaki sposób można zamówić though. ponieważ nie wszystkie rodzaje technicznych i takie jest życie, które mogą poczekać dłużej, niż się spodziewano się pakietów. na przykład, nie newegg UPS nie dostarcza w weekendy. i święta są rozszerzone na dzień przed i dzień po zwykle. UPS i czasami ludzie mają inne obiekty, aby zatrzymać wysiąść na pierwszym więc musisz poczekać jeszcze dłużej. sortowane i 3 razy z newegg, a tylko jeden z nich przybyła na dzień i oczekiwaniami. Powodzenia na remis i guess. I od tego, co słyszeliśmy od setek innych osób, newegg został bardzo dobrze o ich realizacji polityki though.

pomimo moich doświadczeniach z dostaw i wciąż myślą newegg jako początek linii witrynie.

that's just my polecamy. Jestem pewien, że istnieją setki innych witrynach i nie słyszał, że są tak renomowanych.
Old 6 lutego 2008, 21:26
Grupa dawcy

2,99 dolarów do przetwarzania tego samego dnia, choć większość czasu NewEgg'll get it anyway samego dnia. I'd powiedzieć, że nie można pokonać.
Old 7 lutego 2008, 11:42
Członek grupy

Gdyby się Dabs, Overclockers i Novatech, dobre ceny, ale przeczytać wiele negatywnych opinii na temat wszystkich trzech, każdy ma jakieś poglądy na to?
Old 7 lutego 2008, 16:40
Grupa dawcy

Słyszałem o Overclockers, ale jestem pewien niektórych ludzi w Wielkiej Brytanii mogą wskazywać na lepsze. Nigdy nie słyszał o dwóch pozostałych. Myślę, że Alex wysłana listy lub ma co najmniej jeden z najlepszych sprzedawców UK.
Old 10 lutego 2008, 19:10
Członek grupy

Sprawdzanie te linki, ceny na Newegg są droższe wtedy wymienionych, można aktualizacji.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.