![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello friends! Chciałbym ogłosić, podobnie jak moja ulubiona pokładzie kiedykolwiek. Jest to 200 dolarów, ale również warto. Posiada 4 PCI-E x16, DDR3, wspiera 45nm, 6 gniazd SATA. Spróbuj nie bzdurzyć ponieważ może to krótkie obecnie port USB. Jeśli mod mógłby łącze tekstu "dobra DDR3 płyta" do powyższego linku byłoby appreciated.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| * * drools anyway
Chciałbym miał pieniądze do tego, gdy byłem szykując się kupić moim komputerze ... Bardzo chciałbym DDR3 wsparcie ... nie za to, gdy byłem budynku. mój obecny tylko chipset P35 umożliwia DDR2 800 i 1066 pamięci ...:( oh well .. to odpływu do mnie nad kolejnym rewolucja w technologii komputerowych i guess. Do tego czasu, I'll get a job and save mnóstwo pieniędzy:) My System: Ezechiela
|
|
| |||
| |||
| Well, I hate wymieniając płyty głównej, ale przynajmniej nie jak to nowe gniazda lub czegoś tak wszystko co ma być wymiana jest RAM i to.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| ale nie aż DDR3 jest tańsze i bardziej mainstream. to naprawdę tylko małe błogosławieństwo mam widząc jak kupiłem płytę główną, która nie została całkowicie przyszłości dowodu. Przynajmniej ja jeszcze chwilę, zanim zacznie dominować DDR3 pamięci standardów. i wygląda na to, że wkrótce będę znalezieniem pracy, tak w każdym razie z całą pewnością będę miał pieniądze i trzeba kupować miły DDR3 płyty głównej i przyzwoity zestaw RAM karty później anyhow. Mam większe ryby usmażyć though. moim głównym problemem jest obecnie modernizacji mojej grafiki chip. tak I've gotta pull 250 dolców na mój tyłek pierwsze. |
|
| |||
| |||
| Każdy detalista polecić kupić składniki? |
|
| |||
| |||
| Wielu ludzi na tych forach i inne powiedzieć, że najbardziej do USA newegg.com lub tigerdirect.com. Nie wiem crap w zakresie oparte w Wielkiej Brytanii, lub innych części Europy. lub taki, który dostarcza do Kanady lub czegoś podobnego, że. ale jeśli chodzi o USA, uznawana jest, te dwa są góry witryn do zakupu pojedynczych elementów. you've got być ostrożni, kiedy i w jaki sposób można zamówić though. ponieważ nie wszystkie rodzaje technicznych i takie jest życie, które mogą poczekać dłużej, niż się spodziewano się pakietów. na przykład, nie newegg UPS nie dostarcza w weekendy. i święta są rozszerzone na dzień przed i dzień po zwykle. UPS i czasami ludzie mają inne obiekty, aby zatrzymać wysiąść na pierwszym więc musisz poczekać jeszcze dłużej. sortowane i 3 razy z newegg, a tylko jeden z nich przybyła na dzień i oczekiwaniami. Powodzenia na remis i guess. I od tego, co słyszeliśmy od setek innych osób, newegg został bardzo dobrze o ich realizacji polityki though. pomimo moich doświadczeniach z dostaw i wciąż myślą newegg jako początek linii witrynie. that's just my polecamy. Jestem pewien, że istnieją setki innych witrynach i nie słyszał, że są tak renomowanych. |
|
| |||
| |||
| 2,99 dolarów do przetwarzania tego samego dnia, choć większość czasu NewEgg'll get it anyway samego dnia. I'd powiedzieć, że nie można pokonać.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Gdyby się Dabs, Overclockers i Novatech, dobre ceny, ale przeczytać wiele negatywnych opinii na temat wszystkich trzech, każdy ma jakieś poglądy na to? |
|
| |||
| |||
| Słyszałem o Overclockers, ale jestem pewien niektórych ludzi w Wielkiej Brytanii mogą wskazywać na lepsze. Nigdy nie słyszał o dwóch pozostałych. Myślę, że Alex wysłana listy lub ma co najmniej jeden z najlepszych sprzedawców UK.
|
| |||
| |||
| Sprawdzanie te linki, ceny na Newegg są droższe wtedy wymienionych, można aktualizacji. |