![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buna ziua prieteni! Aş vrea să anunţe meu preferat bord vreodată. Este de 200 dolari, dar bine meritat. Aceasta dispune de 4 PCI-E x16 slots, DDR3, susţine 45nm, 6 sloturi SATA. Vă rugăm să încercaţi să nu se drool ca s-ar putea scurt un port USB. În cazul în care un mod ar putea link-ul de tip text "bune DDR3 Plăci de bază" la linkul de mai sus ar fi de apreciat.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| * * drools oricum
Aş fi vrut să am bani pentru asta, atunci când eram gata să-mi cumpăr PC ... Mi-ar placea DDR3 suport ... nu a reuşit să cont de-o atunci când a fost clădirii. P35 chipset-ul meu actual permite doar pentru DDR2 800 şi 1066 de memorie ...:( oh .. bine acest lucru va fi purtat de maree peste mine până la următoarea revoluţie în tehnologia cred. Până atunci, voi obţine un loc de muncă şi a salva o grămadă de bani:) Sistemul meu: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Ei bine, urăsc schimbarea de placa de bază, dar de asemenea, cel puţin nu e ca acolo este un soclu nou sau aşa ceva, tot ce-ar trebui să înlocuiască este de RAM şi ea.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| , dar nu până la DDR3 este mai ieftin şi mai mainstream. asta e foarte mici de numai binecuvântarea i-au văzut ca am cumparat o placa de bază, care nu a fost în întregime o dovadă pe viitor. cel puţin mai am puţin timp înainte de a începe DDR3 domina de memorie standarde. şi se pare că foarte curând voi fi obţine un loc de muncă, oricum acest lucru în toate probabilităţile Voi avea eu nevoie de bani pentru a cumpara un frumos DDR3 Plăci de bază şi un set decent de RAM de pe carduri de mai târziu, oricum. Am mai mari de peşte pentru a prăji totusi. principala mea preocupare în acest moment este de modernizare mea grafică chip. asa ca am sa-am trage 250 de dolari din prima mea vagabond. |
|
| |||
| |||
| Oricine se recomanda un detailistului sa cumpere de la componente? |
|
| |||
| |||
| o multime de oameni de pe aceste forumuri şi altele vor să vă spun că pe cel mai bun pentru SUA este newegg.com sau tigerdirect.com. Nu stiu de crap din punct de vedere al celor cu sediul în Marea Britanie, sau alte părţi ale Europei. sau una care oferă în Canada, sau ceva de genul asta. dar în ceea ce priveşte SUA, este considerată, cei doi sunt de top site-uri de cumpărare unică părţi. pe care le-aţi luat pentru a fi atent cu tine, atunci când şi cum, pentru totusi. pentru că există tot felul de tehnică şi de o astfel de forţă, care pot să vă aşteptaţi mai mult de aşteptat să-ţi iei pachete. de exemplu, nici unul, nici newegg UPS oferă în week-enduri. şi sărbătorile sunt extinse la o zi înainte şi de la o zi după obicei. şi, uneori, de UPS de oameni au alte locuri, pentru a opri jos la prima deci va trebui să aştepte chiar şi mai mult. Am comandat de 3 ori de la newegg, şi doar unul dintre ei a ajuns la ziua în care am aşteptat. noroc de a atrage cred. de la ceea ce am auzit de la sute de alte persoane, newegg a fost foarte bună despre livrarea lor politici, totuşi. în ciuda experienţelor mele cu livrări, i încă vedere newegg ca o linie de sus a site-ului. asta e doar mea recomandare. Sunt sigur ca sunt sute de alte site-uri nu am auzit de asta sunt la fel de reputaţie. |
|
| |||
| |||
| $ 2.99 pentru aceeaşi zi, de prelucrare, desi de cele mai multe ori NewEgg'll-o aceeaşi zi, oricum. Aş spune că nu poate fi batut.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| A avut o privire la Dabs, Overclockers şi Novatech, unele preturi bune, dar au citit o multime de comentarii negative cu privire la toate trei, cineva are orice puncte de vedere cu privire la acest lucru? |
|
| |||
| |||
| Am auzit de Overclockers, dar sunt sigur că unii oameni din Marea Britanie poate punctul de a te mai bine. N-am auzit de la alte două. Cred că Alex postat-o listă sau a cel puţin una din cele mai bune din Regatul Unit comercianţi cu amănuntul.
|
| |||
| |||
| Verificarea aceste link-uri, preţurile la Newegg sunt mai scumpe, atunci enumerate, poate doriţi să-şi actualizeze asta. |