![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý deň, priatelia! Ja by som len rád oznámil svoj obľúbený palube veky. Je to 200 dolárov, ale aj za to. Má 4 PCI-E x16 sloty, DDR3, podporuje 45nm, 6 SATA slotov. Skúste prosím ne slintat ako by sa mohlo v krátkom USB port. Ak mod mohla prepojiť text "dobré DDR3 doske" na vyššie uvedený odkaz by ocenili.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| * Drools beztak *
Prial by som si, aby som mal peniaze na toto, keď som chystal kúpiť počítač ... Moc rád DDR3 podporu ... nepodarilo účet za to, keď som bola budova. moje súčasné p35 čipset umožňuje iba pre DDR2 800 a 1066 pamäte ...:( oh .. tak to bude prílev mě do nasledujúcej revolúcia vo výpočtovej technike i hádat. Do tej doby budem mať prácu a ušetriť tony peňazí:) Môj systém: Ezechiel
|
|
| |||
| |||
| No, já nenávidím swapování na doske taky, ale aspoň to nie je, ako by to nový socket, alebo niečo, takže všetko máte nahradiť je RAM a to.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| ale nie až do DDR3 je lacnejšie a viac zohľadňovať. to je naozaj len malá dobrořečení som videl, ako som kúpil dosku, ktorá nebola úplne budúcnosti dôkaz. aspoň som ešte chvíľu, než začne dominovať DDR3 pamäte noriem. a to vyzerá tak, že veľmi skoro uvidíme sa získanie práce v každom prípade, aby sa so všetkou pravdepodobnosťou budem mať peniaze Potrebujem kúpiť pekný DDR3 doska a slušný set RAM kariet neskôr stali. Musím mať na práci dôležitejšie veci hoci. mojím hlavným problémom v čase, keď je skvalitnenie mojej grafickej čipu. tak jsem si musím vytiahnuť 250 dolárov z mojich vandráka prvý. |
|
| |||
| |||
| Nikomu odporučiť maloobchodníkovi kúpiť komponenty z? |
|
| |||
| |||
| Veľa ľudí na týchto fórach a ostatné vám povedia, že najlepšie pre USA je newegg.com alebo tigerdirect.com. Neviem svinstvo, pokiaľ ide o tie, založená vo Veľkej Británii, alebo iných častí Európy. alebo ten, ktorý dodáva do Kanady nebo něco takovýho. ale pokiaľ ide o USA, je považovaná za tie dva sú top lokalít pre nákup jednotlivé časti. máte byť opatrní v tom, kedy a ako ste Aby ne. pretože existujú rôzne technické a také, ktoré môžu účinnosť ste čakať dlhšie, než sa očakávalo, aby si balíčky. Napríklad ani newegg UPS dodáva ani cez víkendy. a prázdniny sú rozšírené o deň skôr a deň potom, čo obvykle. a niekedy UPS ľudia na iných miestach zastaviť v prvej, takže si musím počkať ešte dlhšie. Objednal som 3 krát z newegg, a iba jeden z nich prišli na deň, keď som očakával. stávka do lotérie myslím. z toho, čo som počul od stovky ďalších ľudí, newegg bola veľmi dobrá o ich doručenie keď politík. napriek mojej skúsenosti s dodávkami, aj naďalej cieľom newegg ako začiatok riadku stránky. to je len moje odporúčania. Som si istý, tam sú stovky iných miestach som ešte nikdy nepočul o ktoré sa rovnako ako seriózne. |
|
| |||
| |||
| $ 2,99 za ten istý deň spracovanie, i keď väčšinu času NewEgg'll dostať rovnaký deň ako tak. Já bych řekl, že sa nedá poraziť.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Keby si odtlačky prstov, Overclockers a Novato, niektoré dobré ceny, ale majú čítať veľa negatívne recenze na všetky tri, niekto má akékoľvek názory na to? |
|
| |||
| |||
| Počul som o Overclockers, ale som si istý niektoré britské ľudia môžu miesto vás k lepšiemu. Nikdy som o ďalšie dve. Myslím, že Alex posta zoznam alebo aspoň s jedným z najlepších UK predajcov.
|
| |||
| |||
| Kontrola týchto vzťahov, o cenách, v Newegg sú drahšie potom uvedená, môžete aktualizáciu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Odporúčaná Computer Časti sprievodca # 5 - Prečítajte si pred odoslaním | Carbon | Všeobecné Hardware Chat | 33 | 26.novembra 2009 10:31 |
| Odporúčané počítačové diely Sprievodca # 4 - Prečítajte si pred odoslaním | Carbon | Všeobecné Hardware Chat | 18 | 18.září 2009 23:28 |
| Odporúčané počítačové diely príručka 3 - Prečítajte si pred odoslaním | Carbon | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 24. máj 2009 05:51 |
| Odporúčané počítačové diely Guide 2: ATI Odpočinek Ocenenie Stanice | Carbon | Všeobecné Hardware Chat | 17 | 10. február 2009 22:27 |
| Počítačové Kompiluje príručka? | ComputerGuy | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 5. septembra 2007 18:16 |
| Thread Tools | |
| |