мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Препоручљиви Цомпутер Партс Водич

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. Мар 2008, 21:42
Донаторска Група

Default Препоручљиви Цомпутер Партс Водич

Поштовани пријатељи!

Ја бих баш као и да објави све своје омиљене плоче. То је $ 200, али добро исплати. Он има 4 ПЦИ-Е кс16 слот, ДДР3, подржава 45нм, 6 САТА слот.

Покушајте да се не балавити као што мај кратке један УСБ порт.

Ако мод могао повезати са текстом "добре ДДР3 матична плоча" на горњу везу да би било поштовати.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 5. Мар 2008, 00:13
Донаторска Група

* Дроолс свеједно *

ЈА жеља ЈА је новац за то кад сам био узимајући спреман за купити мој ПЦ ... ја бих ЉУБАВ ДДР3 подршку ...

није налог за то кад сам био зграде. моје тренутне п35 цхипсет само омогућава ДДР2 800 и 1066 меморија ...:(

Ох добро .. то ће ме преко Плима до следећег револуција у рачунарској технологији Ваљда. до тада, ја ћу добити посао и чување тону новаца:)

Мы Сыстем: Езекиел

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750 2.66гхз
Матичне плоче:
МСИ П-35 Нео Цомби цхипсет
РАМ меморија:
2 наступе Г. вештина ДДР2 800мхз
Графичка картица (е):
БФГ НВИДИА ГеФорце 9800гткс + 512МБ
Соунд Цард:
Цреативе звучну 7,1
Тврди диск (и):
160 чезе Уестерн Дигитал САТА диск
Оптички погон (е):
Асус 16кс ДВД-РУ Цомби ЦД погон
Цасе / псу:
ЦоолерМастер случају, Антец Еартхуаттс 500у
Хлађење:
3кс залиха 120мм навијача, 1 дионица ЦПУ фан
Нетуорк / Интернет:
Бригхтхоусе кабловска 1МБ / с
Монитор (е):
Самсунг 22 инцх уидесцреен
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Про СП2
Old 6. Мар 2008, 00:49
Донаторска Група

Уелл, И хате трампљење оут матична плоча превише, али барем то није као што је ту је нови соцкет или нешто тако све што бисте морати заменити је РАМ-а.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 6. Мар 2008, 11:01
Донаторска Група

али не док ДДР3 је јефтинији и више маинстреам. то је стварно једино имам мали благослов виђење као што сам купио матичну плочу која није била у потпуности будућности доказ. барем ја још мало пре него што почне да доминирају ДДР3 меморије стандардима. и изгледа да ћу ускоро бити добијање посла тако некако у свим вероватноћа да ћу имати новаца требам купити леп ДДР3 матичне плоче и пристојан сет рам картица касније на свакојако.

Имам веће рибе пржити на ипак. моја главна брига у овом тренутку је моје надоградњу графике чип. па сам добивен пулл 250 крупна сачма из моје тумарало први.
Old 6. Мар 2008, 18:15
Мембер Гроуп

Свако препоручити трговац купити од компоненти?
Old 6. Мар 2008, 20:06
Донаторска Група

пуно људи на овим форумима и други ће вам рећи да је најбољи за САД је неуегг.цом или тигердирецт.цом. не знам срање у смислу оних са седиштем у Великој Британији, или друге делове Европе. или онај који испоручује у Канаду или нешто слично. али што се тиче САД је узети у обзир, та два су на врху уеб странице за куповину једног дела.

Ыоу'ве гот то бити опрезни када и како да са вама реда ипак. јер постоје све врсте техникалије и таквих који могу да вам снагу да чека дуже од очекиваног, како Ваше пакете. На пример, ни неуегг ни УПС доставља викендом. и празници су проширена на дан пре и дан после обично. и понекад је УПС људи на другим местима у свратити на први тако да ћете морати да чека још дуже. 3 пута сам наручио од неуегг, а само један од њих стигао је на сам дан очекује. срећа је извући и ударити. од оног, што сам чуо од стотине других људи, неуегг је јако добра о њиховим политикама достава ипак.

упркос мом искуству са испорукама, ЈА видети неуегг као врху линију месту.

то је само моја препорука. Сигуран сам да постоје стотине других локалитета нисам чуо да су једнако тако угледна.
Old 6. Мар 2008, 21:26
Донаторска Група

$ 2.99 за обраду истог дана, иако су већину времена НеуЕгг'лл га добијете исти дан Аныуаы. Бих се рећи да се не може тући.
Old 7. Мар 2008, 11:42
Мембер Гроуп

Је имала поглед на Дабс, Оверцлоцкерс и Новатецх, добре цене, али имају пуно читати негативне рецензије о сва три, било ко је добио било који погледа на ово?
Old 7. Мар 2008, 16:40
Донаторска Група

Ја сам чуо за Оверцлоцкерс, али сигуран сам да неки људи могу УК показива да се боље. Никад чуо за друга два. Мислим Алекс постед листе или барем има један од најбољих УК трговаца.
Old 10. Мар 2008, 19:10
Мембер Гроуп

Провјера оне линкови, цене на Неуегг су скупље онда сте на списку, ви мај желите да ажурирате.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Препоручује се компјутерска Делови Водич # 5 - Прочитај пре објављивања Царбон Генерал Хардуаре Цхат 39 Јучер 13:44
Препоручљиви Цомпутер Партс Водич # 4 - Прочитај Пре Постања Царбон Генерал Хардуаре Цхат 18 18. Јул 2009 23:28
Препоручљиви Цомпутер Партс Водич 3 - Прочитај Пре Постања Царбон Генерал Хардуаре Цхат 10 24 мај 2009 05:51
Препоручљиви Цомпутер Партс Гуиде 2: АТИ опоравак апрецијација станица Царбон Генерал Хардуаре Цхат 17 10 фебруар 2009 22:27
Цомпутер Буилд Гуиде? ЦомпутерГуы Генерал Хардуаре Цхат 6 5. Сеп 2007 18:16
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц