![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba arkadaşlar! Ben hiç en sevdiğim kurulu ilan etmek istiyorum. Bu 200 $ ama iyi değer. 4 PCI-E x16 slot, DDR3, 45nm, 6 SATA yuvaları destekler var. Lütfen çalış saçmalamak olarak bir USB bağlantı noktası dışarı kısa Mayıs Bir şık bir mutluluk duyacağız yukarıdaki bağlantı için metin "iyi DDR3 anakart" bağlantısı olabilir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| * Zaten * drools
Keşke bu ne zaman i almak benim bilgisayar satın almaya hazır ... i DDR3 desteği verebiliriz para vardı ... o zaman ben bina hesabı için başarısız oldu. mevcut P35 yonga seti sadece 1066 bellek ...:( DDR2 800 ve sağlar Oh bu olacaktır gelgit yaz üzerinden bilgisayar teknolojisi i bir sonraki devrim kadar .. tahmin. o zamana kadar, bir iş alırsınız ve para bir ton kaydedin:) Benim Sistemi: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Ben anakart çok ama swapping nefret en azından bu gibi yeni bir yuva ya da çok tüm değiştirmek zorunda ediyorum's değil RAM ve öyle.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| ancak bu kadar DDR3 ucuz ve daha çok genel. Ben bu tamamen kanıtı geleceği olmayan bir anakart aldım bu gerçekten sadece küçük kutsama Ben görüyorum var. En azından ben henüz bir süre önce başlar DDR3 bellek standartları hakim gerekir. ve çok yakında ben ne olursa olsun bu nedenle tüm olasılık olarak, paraya sahip olacak bir iş almak olacak gibi görünüyor ve bellek kartlarının bir ayarlamak sonra ne olursa olsun güzel bir DDR3 anakart satın almanız gerekir. Ben kızartma için de büyük bir balık var. şu anda benim ana endişe benim grafik çipi yükseltmek olduğunu. Bunu benim serseri ilk çıkışı 250 dolar çekmek lazım ettik. |
|
| |||
| |||
| From anyone parçaları satın almak için bir perakendeci öneririz? |
|
| |||
| |||
| Bu forumlar hakkında pek çok insan ve diğerleri, ABD için en iyi bir newegg.com veya tigerdirect.com size söyleyecektir. Ben olanları İngiltere, ya da Avrupa'nın diğer bölgelerinde temel açısından bok bilmiyorum. ya da Kanada ya da böyle bir şey için sunar. ama bildiğim kadarıyla ABD kabul edilir, bu iki tek parça satın almak için en üst sitelerdir. ile dikkatli olmaya var ne zaman ve nasıl sipariş though. Çünkü teknik ve bu daha Paketlerinizi alması bekleniyor Daha uzun beklemek için zorlayabilir her türlü bulunmaktadır. Örneğin, ne newegg ne KGK hafta sonları sunar. ve tatil günü gün önce genellikle sonra uzatılmış bulunmaktadır. ve bazen UPS diğer yerlerde önce bu hatta daha uzun beklemek zorunda kapalı durdurmalıyız. I newegg 3 kez ve sadece bir tanesi gün I expected üzerinde geldi emretti. Beraberlik i şans tahmin. den başka insanların yüzlerce, newegg ne duymuşsunuzdur çok kendi dağıtım politikaları hakkında da vardır. ve teslimler ile deneyimlerini rağmen hala çizgi sitenin üst olarak newegg görüntüleyebilirsiniz. Bu sadece benim tavsiye's. Orada diğer sitelerde i bu gibi tanınmış olduğunu duymadık yüzlerce vardır eminim. |
|
| |||
| |||
| 2.99 $ aynı gün işleme için olsa NewEgg'll aynı gün yine onu zaman en. O yendi olamaz demek istiyorum.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Ama Dabs, Overclockers ve Novatech bazı iyi fiyatlarla bir göz Had üç olumsuz değerlendirmeleri bir çok okudum, herkes bu konuda herhangi bir görüş var mı? |
|
| |||
| |||
| Ben Overclockers duymadım ama Ben emin bazı İngiltere'de insanların daha iyi size gösterebilir. Asla diğer iki duymadım. Ben Alex veya listesi yayınlanmıştır en az bir en iyi İngiltere perakendecilerin var.
|
| |||
| |||
| Bu bağlantıları kontrol, Newegg bu fiyatlar daha sonra, güncelleştirmek istediğiniz May listede olduğunu. |
![]() |
|
| Bookmarks |